36194
  • Narxis
    :DDDD ez jó
  • skinnyman
    CM11, pont ma jott ki az M3 belole, valszeg a legstabilabb custom rom.
  • precision
    #facepalm
  • Dzsini
    Erről van szó - nem az a hülye, aki eladja.
  • KaBuTo666
    Szerintem meg N5 + valamennyi lóvé, és akkor N6-t vesz ha megjelenik.
  • Vadnokedli
    Szerintem rakd fel N5 árban, és akkor veszel egy N5 öt.
  • [HUN]FaTaL
    Aki hülye az akkor vegyen $1600-ért telefont. Tényleg, mindjárt el is adom az N4-emet :D
  • theone91
    Láttam már. Szörnyű. :D
  • Dzsini
    Kérdezz körbe az ismerőseid között - szerinted hány százalék tud apk-t másolni / kívülről telepíteni, és mennyien tudják, hogy van egy lista az eddig használt saját alkalmazásaidról?

Na nekik való a flappy bird telepítve van telefon ebayen :)
  • [HUN]FaTaL
    Ez azoknak van akik nem tudják átmásolni az apk-t egy másik eszközre? :D

Egyébként a playről nem lehet appot végleg törölni, akinek korábban fent volt a telefonján, annak ottmarad a saját alkalmazások között, akkor is, ha eltávolítja, vagy telefont cserél.
  • Vadnokedli
    De senki se vett még ilyen telefont... Nem is fog, max Amerikában.
  • GregSB
    És akkor erről még nem is olvastál:

After Flappy Bird takedown, phones with the game list for thousands on eBay
  • theone91
    Egyértelmű hogy nincs rendben valami a rendszerrel, amikor egy sikeres, viral-játékot egyik napról a másikra kigyomlálnak a piacterekről.

Mint említettem, az Angry Birds előtt is volt már kismillió Angry Birds szerű játék. Minden attól függ, hogy mit kap fel a játékos közösség. Nem azt mondom, hogy ez rendben van, de ezen nincs mit csodálkozni.

Szerintem is addiktív volt a játék. Egyeseket csak egyenesen felbaszott, másokat (köztük engem is) vonzott a játék egyszerűsége és az, hogy egyre több pontot szerezzek, még akkor is, ha nem voltam a legjobb benne a 42-es highscore-ommal. Működött mint tradicionális mobiljáték a sok Gameloft és EA által kínált konzolízű, kisugárzás és karakterisztika nélküli tucatfos közt.
  • Vadnokedli
    Szonyi új telefonnnnya '
  • [HUN]FaTaL
    Mitől addiktív? Millió ilyen játék volt már.

"Szerintem nem feltétel egy játéknál, hogy hetekig hónapokig kelljen fejleszteni ahhoz hogy sikeres legyen."
    Nem is azt mondtam, hogy feltétlen legyen. De itt kb. mindent összelopkodott mindent és hülyére kereste magát. Azért beláthatod, hogy valami nincs rendben a rendszerrel. :)
  • Narxis
    lol :D csináld meg úgy, hogy a frissítés ne rontsa el :p
  • Jim Morrison
    Most is kijelzi
    Az a baj, hogy kicsit bugos, és amikor megint megcsinálom, akkor valaki frissíti az adatait és utána megint rossz lesz... :D
  • qetuol
    nexus s (régebben kijelezte a fejlécen)
  • theone91
    Addiktív, egyszerű mint a faék, saját magaddal versenyzel stb. Szerintem nem feltétel egy játéknál, hogy hetekig hónapokig kelljen fejleszteni ahhoz hogy sikeres legyen.
  • [HUN]FaTaL
    A reklám kattintás után fizet, nem megjelenésre. :)

Biztos, hogy keresett vele, de napi 50 ezret szerintem egészen biztos, hogy nem.

Mondjuk nekem azt sem sikerült megfejteni, hogy mitől lett ennyire népszerű ez a játék, amit kb 3-4 délután alatt dobhatott össze max :D
  • theone91
    Nyilván ez azért függ a telefonodtól is.
  • qetuol
    valaki próbálgatott már kifele több 4.4.2-es ROMot? melyik vált be?
  • theone91
    Nem tudom mennyire igaz, de minden hírforrás körülbelül napi $50k-t spekulált. De az biztos, hogy nem járt szarul vele. Egy olyan sűrűn megjelenő helyre helyezte a reklámfelületet, ami ráadásul gyakran változhat.

A reklámbevételek szempontjából a legoptimálisabb játék volt.
  • theone91
    A level design ugyanúgy egy levédett játék része mint akar a játékmenet vagy a sztori stb. Simán perelhet miatta. És ugyebár mostanság igen nagy divat apróságokért szarrá perelni egymást (régebben is, csak most több reflektorfényt kap). Őszintén én is fosnék egy kicsit, de maga a játékmenet is egy plagizált elem, mint az Angry Birds, csak nekik keményebb tökük volt ahhoz, hogy felhasználják.
  • LocalPatriot
    Ne utáljatok meg, egy legeslegeslegutolsó, csak poénból, lezárás képpen:D

• LocalPatriot
    Még egy, és aztán befejezem:

Flappy Bird: Tönkretette készítője életét, pedig milliókat keresett vele
  • LocalPatriot
    Rengeteg oldalon írták ezt a napi 50k dolláros keresetet. Ám szerintem azért törölte, mert perelték volna a cégek, mert hát lopott mindent:)
  • LocalPatriot
    Pedig igaz:

A Flappy Bird 2013 tavaszán jelenet meg, ám csak az elmúlt pár hétben került fel a játékosok radarképernyőjére, s vett óriási lendületet. A rémesen egyszerű, ám rendkívül frusztráló játékot eddig 50 millióan töltötték le Android és iOS operációs rendszerre, így a népszerűségi listák élére küldve az egyébként ingyenes, de reklámokat tartalmazó játékot.

A programot egy vietnami programozó, Dong Nguyen készítette, aki reklámokból napi rendszerességgel nagyjából 50 ezer dollárnak megfelelő összeget tesz zsebre -- emberünket ez azonban nem érdekli, a hírtelen jött népszerűséget ugyanis nem bírta, s ma eltávolította a digitális boltok polcairól az alkotását. Természetesen a telefonokról nem tűnik el a játék, így akinek már megvan a Flappy Bird, az zavartalanul játszhat tovább.
  • [HUN]FaTaL
    Napi 50 ezret, hogyne :D
  • Bal0924
    Hoppá lemaradt a telefon.. Egy LG P880.
  • Bal0924
    Sziasztok!

Segítséget kérnék.
    Szeretném root-ni a telefonomat, és csak úgy nem szeretnék bele vágni.
    Van olyan oldal ahol pontról pontra le van írva hogyan kell csinálni?
  • Narxis
    Ezek az appok merítik a legjobban az androidos telefonokat
  • GregSB
    Nintendo szabadalmaztatta a zöld csöveket? :)
  • theone91
    Napi 50 ezer dollárt hozott neki a játék, szerintem itt nem csupán önérzetről van szó. Teljes állásban fejleszt a saját stúdiójában. Hát hogyne: Nem érdekli a profit. Ja.

Annyira átlátható, hogy itt valami más van a háttérben. Plágiumgyanú, fosás a Nintendotól stb.
  • skinnyman
    El tudom kepzelni, hogy befolyasolja a folia, sok folianal ki is hagynak neki helyet szerintem, hogy ne zavarjon be. A kepernyo fenyerejet egy masik szenzor befolyasolhatja auto fenyeronel (nem a proximity, hanem ambient light), ezek kb egymas mellett szoktak lenni amugy.
  • Falkon
    Vágd le a fólia tetejét, hogy ne érintkezzen a közelségérzékelővel.
  • matyi0323
    A megszakítás funkciót megtaláltam.
    Szóval így csak a fólia kérdés birizgál..vajon az új fólia okozhatja-e, mert előtte nem volt iylen probléma, azóta meg kb emalire használtam a telót meg telefonálásra, mert időm se volt mostanában semmire. Csak ha leveszem, nem tudom visszarakni normálisan :( :D
  • matyi0323
    Köszi a válaszokat. Nem válaszolok egyesével.
    Viszont a napokban cseréltem a kijelzőn fóliát, eddig a gyári volt rajta, akkor ahogy olvastam ez is befolyásolhatja?! A telón minden szoftver gyári, nem piszkáltam bele semmibe. Ez a szenzor befolyásolja a fényerőt is, nem? Mert az most is automatikusan változik, ha a külső fényerősség változik. Esetleg azt, hogy a kikapcs gombbal meg tudjam szakítani a hívást hol tudom beállítani? És ez még nexus 4, nem 5, csak írta valaki, hogy több tulaj panaszkodott ilyenre az ötnél..
  • GregSB
    Ennyi volt, el is tűnt mindegyik storeból a játék. Én leszedtem :D
  • k0trapali #26477
    Hallo!

4GB a telóm belső memóriája. Na abból kb 1GB szabad. Van egy 8GB-os szinte üres SD kártya is a készülékben. A Play áruházból szeretnék játékot leszedni (Real Racing 3, TDKR) ,de azt írja nincs elég hely a telefon memóriájában. WTF? Akkor most hogyan telepítsem a játékot hivatalosan a telefonomra?