Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Hozzank azert gondolom meg nem...
link
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Where’s My Water? 2 launches with three brand new locations including the Sewer, the Soap Factory, the Beach. Best of all, the puzzles are all free! Cut through dirt, and guide fresh water, purple water, and steam to help Swampy and his friends!"
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
(Es az 1080p->720p kijelzot sem neveznem azert kompromisszummentesnek)
Arrol megint nem beszelve, hogy annal meg megint csak kb ketto millimeterrel lesz varhatoan hosszabb a kovetkezo Nexus telefon, varhatoan 4.96" kijelzovel.
Amugy meg igy is dicserendo, talan az eddigi legkompaktabb telefon Snapdragon 800-al, de nagyon keves esely van, hogy pont azon a 2 vagy 4 millimeteren mulna a dolog a legtobbeknel amivel nagyobb egy 4,7" es kozel 5" kijelzoju telefon. Szoval megint ott tartunk, hogy telo fizikai meret vs kijelzo meret, amit mar tobbszor elmagyaraztam: nem feltetlenul vannak egyenes aranyban. Erre az iphone is nagyon jo (negativ) pelda, aminek az egyik legnagyobb kerete van a kijelzoje korul az egesz piacon, igy alig kisebb az is egy Moto X-nel, mikozben a kijelzoje sokkal kisebb.
szucsy: a maradek N4-eket kint 199/249 dollarert kiszortak kint, mar reg elfogyott mindket valtozat a legtobb orszagban es nem is fognak tobbet gyartani. Magyarul: nem nagyon varhato arcsokkenes, csak ahogy minden elektronikai termeknel, szep lassan ahogy jonnek ki az uj cuccok olcsoert es toljak le a regi cuccok arait.
Regards,
Mas: ha bejelentik az N5-öt, lehet N4 árcsökkenésre számítani?
:S
IMG]http://www.sg.hu/kep/faces/eljen.gif[/img]
"Despite its relatively diminutive proportions, the Z1F is a high-end device from a spec standpoint; "mini" versions of the Samsung Galaxy S4 and HTC One, in contrast, have compromised on internals. Aside from the aforementioned 20-megapixel camera, the Z1F has a 2.2GHz quad-core Snapdragon 800 processor, 2GB of RAM, a 2300mAh battery, and runs on Docomo's 150Mbps LTE network."
Végre! Ha platformot akarnék váltani tuti ezt venném. Végre egy telefon méretû telefon, amibe nem gagyi hardvert tettek.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Te se töltöttél még fel videót akkor... szóval nem humbug
Alapból egyébként engedélyezett mobilon is de 1-2 fasz feltöltõ beállítja, hogy mobilon ne tudd megnézni, mert akkor neki nem jön a lóvé.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egyebkent megkerulheto a dolog ha a youtube desktop oldalarol nezed, az is megy mobilon. Talan html5-os lejatszoval is megy alapbol, legfeljebb pedig flash-el.
Regards,
Ez csak a birkákat érdekli maximum. Engem speciel nem igazán érdekel, hogy mennyire sikeres egy gyártó, nem vagyok se márkafan, se részvényes.
http://goo.gl/gd6Zi5
Itt a lényeg az, hogy õk voltak az elsõk, akik ilyen kijelzõvel gyártottak telefont. Ergó, ha a jövõben, ha nem is ilyen, de ehhez hasonló mobilok lesznek, és azok sikeresek is, akkor a Samu majd mondhatja, h õk voltak az elsõk.
Itt ez a lényeg, hogy elsõk! A használhatósága, meg a sikere másodlagos.
Kézbe fogni nagyon kényelmes lehet, valószínû az érintõképernyõ kezelését is meg lehetne szokni.
Már csak az érdekelne, hogy zsebben hordva hosszú távon milyen lehet. Nyilván itt nem erre a pingpong ütõre gondoltam, hanem egy normálisabb méretû hajlított kijelzõ telóra.
Más: ez a Ghost Busters játék ugye nem tartalmaz a megvásárlásán kívül egyéb mikrotranzakciókat?
Csak mert imádom az ilyen AR játékokat és még akkor is eléggé felkeltette az érdeklõdésemet, hogy az egész Szellemírtók éra totál hidegen hagy. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Gyakorlatilag amugy egy Note 3, s-pen nelkul, hajlitott kijelzovel
The Galaxy Round Is Samsung's Curved-Screen Phone: 5.7 Inches, 1080p, And Only In Korea For Now
Regards,
Bazinga!
Eddig se tudtam elképzelni mi értelme lesz, de mostmár be is bizonyosodott, hogy kurvára semmi 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Mas: ez nagyon varos:
All But Confirmed - Google Hangouts 1.3 Screenshots Suggest SMS/MMS Integration; Video Sharing Capabilities Coming Too
Regen:
Most:
Mindjart:
"Two down, one to go. Baby steps."
Regards,
Nem találam tiltólistát, ezért kérdezek itt és nem a warez szekcióban. Alap droid 2.3.4 (elég is nekem), ami gyári. Mard is, nem akarom rootolni.
A kérdésem a következõ. Lehet a telefont házilag függetleníteni? Mert egyelõre Vodás. Van valami veszélye ennek? (Lg Optimus Net p690.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...