36194
  • Jim Morrison
    Valamiert nem csak magyar nyelvu ertekeleset mutat hiaba van beallitva
  • Szabi #35311
    "Felhasználói vélemények
    Faa Berr 2017. augusztus 11.
    Vahibaj de jo

Fer Bee 2017. július 18.
    visziben nepudáli dezokj csaokenem 4.2.2 adnidon va"
  • hgabi84
    Köszi az infót. :)
  • adam46
    1000 HUF te jó ég.
  • Jim Morrison
    N Launcher Pro most ingyenes
  • PeeTeR
    valahogy az LG -t is el kell adni :D
  • kamionosjoe
    Jön a NOKIA 8
  • LocalPatriot
    most ez komoly? Ez egy az egyben S8.
  • PeeTeR
    LG Introduces LG UX 6.0+for LG V30: Floating Bar, New Ambient Display Features, Graphy Camera and More!

Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2017.08.15. 10:01:28
  • Vadnokedli
    A BOX sajna elég kényes WiFi terén
  • Metalmilitiakid
    Az okes, csak ha bekapcsolom a hotspot ot lekapcsol a wifi, ezzel problemazom jelenleg.
  • Jim Morrison
    Beallitasokban nincs mobil hotspot/ internetmegosztas menupont? Az kell neked
  • Metalmilitiakid
    Erdekes kerdesem lenne. Koltozes miatt eleg vegszukseges szituban vagyok. Nincs netem de sikerult szereznem egy UPC Wi-Free-t ami teloval tokeletes majd 10 megas netet ad, de sajnos az Xbox One S nek nem csatlakozhato a net, sejtem mas protokolt hasznal a ketto. Lehetseges vmilyen modon telorol ujra leosztani a Wifi-t hogy tudjon ra a Box csatlakozni?
  • Jim Morrison
    Oneplus 5 reklám
  • PeeTeR
    majd V80 -ra csak bekerul... #faszombutaLG
  • Jim Morrison
    https://www.hwsw.hu/hirek/57621/google-android-o-update-streaming-seamless-frissites.html
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A Google új, várhatóan az Android O-val érkező megoldása átvágja a gordiuszi csomót és kombinálja a dupla rendszerpartíciót a letöltéssel - ahogy az Ars Technica is jelenti. A logika roppant egyszerű: a frissítést a rendszer közvetlenül az inaktív rendszerpartícióra tölti le, így nincs szükség a user partíción (/data) a hely felszabadítására. A rendszerképet így egyszerűen a háttérben letöltődik, majd ennek végeztével a felhasználó egy egyszerű felszólítást kap az eszköz újraindítására - ezt követően pedig már a friss rendszer áll fel.

A Google közlése szerint a megoldás már Android 7.0-s eszközökkel is működik majd, az egyetlen feltétel a Google Mobile Services friss verziójának jelenléte. A letöltés során a lemezképet a rendszer blokkonként tölti le az éppen inaktív rendszerpartícióra, a /data partíción pedig mintegy 100 kilobájtnyi metaadatot tárol csupán - törölgetésre tehát nem lesz szükség. A Google ígérete szerint a háttérben folyó letöltés a felhasználói élményt nem zavarja, a "streaming update" kimondottan alacsony I/O-terhelést jelent majd.
  • Jim Morrison
    youtubeon belül chat....yéy
  • darkSectorxxx #35295
    Épp nézem ezt a honfoglaló játékot, ebből is ilyen fizetős várakozós szart csináltak. Jó látni. :(
  • darkSectorxxx #35294
    Köszönöm. Kár hogy az az autos, labdás játék nincs telefonra... Ami pcn is népszerű. :)
  • Jim Morrison
    4en is lehet. Jo kis jatek
  • Kongy
    Reactor vicces főleg reflexekre építő játék, de asszem csak 2-en lehet tolni. Ettől függetlenül nagyon fun.
  • darkSectorxxx #35291
    Sziasztok. Androidra vannak olyan játékok, amiben van úgy multi, hogy 3an tudjunk együtt játszani?

Mert 2en már sikerült ezzel a Muffin Knight-al, ami marha jó játék, csak hát ott nem enged 3. játékost.

Valami tipp esetleg?
  • Borg
    Na, akkor már csak egy QI töltés, és talán lesz alternatívája a Samsung S-eknek.
  • PeeTeR
    LG V30 Confirmed to Feature a 6″ FullVision OLED Panel
  • kastil
    Hali!
    Bocs, ha rossz topic.
    Tegnap este óta a telefonom ezt írja.

Semmire nem reagál, ADB-vel próbáltam a rebootot, de ugyan ez lesz belőle. Recovery-be sem tudok belépni. fastboot continue működik csak, akkor feláll a telefon és újra tudom indítani recovery módban, reseteltem is mindent, de ugyan ez a dolog. Netről lehúztam stock romot, felraktam, ugyan ez. Mintha be lenne ragadva a 2 gomb, pedig nincs. Ha feláll telefon akkor a volume up nem működik egyáltalán és a power is csak akkor, ha fel akarom nyitni a telót, lezárni már nem tudom vele. Lemerült teljesen azóta, meg ki is szedtem akkut, de semmi.

Esetleg valakinek valami tippje?

szerk: vibe x2 eu
    Utoljára szerkesztette: kastil, 2017.07.26. 19:30:59
  • Dzsini
    Nova + Sesame - a Nova Launcher kapott egy jó kis bővítményt, mindenes kereső
  • Jim Morrison
    https://www.hwsw.hu/hirek/57534/samsung-pay-mobilfizetes-paypal-integracio-fintech.html
    "A PayPal egyenleg a Samsung mobilfizetési megoldásán keresztül online és fizikai boltokban is elkölthető lesz."
  • Jim Morrison
    új note - talán.

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.07.14. 11:46:24
  • skinnyman
    Exclusive: This is the 2017 Google Pixel "XL," with low-bezel AMOLED display and squeezable frame

Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2017.07.12. 10:46:34
  • Dzsini
    ... és úgy néz ki telefon sincs
  • PeeTeR
  • adam46
    Végre! De régen vártam már erre.
  • Borg
    Nekem ilyen "jelly scrolling" a Tab S-en van, ha elforgatom a képernyőt :) Olyankor van egy bizonyos lagja a scrollnak, meg olyan, mintha a kép egyik fele lassabb lenne minta másik.
  • PeeTeR
    Confirmed: OnePlus 5’s Display is Upside-Down – Likely Causes Jelly Scrolling

"Not every OnePlus 5 owner will encounter this issue or notice it happening" /thread

mondjuk eddig meg nem nagyon robbantak fel vagy gyulladtak ki random. bar... alakul ez is :D

Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2017.06.30. 20:46:57
  • skinnyman
    It's happening: Qualcomm is building fingerprint scanners that go inside your phone's screen, coming in 2018
  • Vadnokedli
    Hát én nem fogok váltani az OP3rol.
  • PeeTeR
  • skinnyman
  • Jim Morrison
    https://www.androidexperiments.com
  • masoma
    tökéletes köszi!