36194
  • Mighty
    Dropbox + Keepass = nekem bevált :)
  • Dzsini
    No lám, máris megnyitották az EU bétát?
  • Jim Morrison
    opera max béta. Még sorban kell állni sajnos :( előttem olyan 5800 ember van.
  • davidka003
    Azt ugye olvastad, hogy jöttek már új kommentek?
    Semmilyen net nem kell hozzá és már az amazon appstore-ba sem kell bejelentkezve lenned hozzá. Teszteltem és tényleg.
    De inkább felraktam a Keepassdroid-ot.
  • Vadnokedli
    Azt ugye olvastad hogy folyamatos net szükséges mellé.
  • LocalPatriot
    +1!

Más.
    Azért ez elég nagy epic fail:) Xperia Z1 Compact has a plastic back, Sony confirms
  • Promi #26630
    Én is, és van PC-s verziója is ami kezeli ugyan azt az adatbázist.
  • Narxis
    online sync kellene bele. Roboform 4ever.
  • LocalPatriot
    Én ezt használom évek óta, és ez mindig ingyenes.
    KeePassDroid
  • davidka003
    Ez a jó link :D
  • davidka003
    Amazon appstore-ban ma akciós az eWallet. Nagy múltú jelszó kezelő alkalmazás. 256 bites titkosítást használ. Amúgy 10 dollárba kerülne.
    LINK
  • Falkon
    Tesztek alapján nem tűnik annyira szarnak! Az ilyen nagyon névtelen (dps, beex) szarokat tényleg hanyagolok!
  • Narxis
    Én telóban akartam ConCorde-ot venni mert papíron nagyon jó specifikációi voltak, bika hardver azon az áron, asszem 50 vagy 60ezer Ft és magyar garancia, ajándék tok és 2 akkumulátor. Szóval szép és jó volt aztán olyanokat olvastam concorde fórumon, hogy csak a saját fülhallgatója jó mert a hátlap miatt a többi nem megy bele teljesen meg aztán, hogy kell valami átalakító is mert máshogy van bekötve... szóval inkább hagytam a fenébe. :D
  • Mighty
    Concord Novum-om van. Egy problémám van vele. Nem tudtak egy normális hálózati csatlakozót beletenni és mozgatni, forgatni kell a csatlakozót, hogy töltsön. Ez akkor problémás, mikor teljesen lemerült és nem tudni, hogy a bedugott csatlakozó rendesen érintkezik-e... Már nem is tudom, hányadik tápkábelt kapom. Volt olyan, ami nem tudott annyi energiát adni, ami ahhoz kellett, hogy bekapcsoljon a tablet :O
  • Vadnokedli
    http://www.sammobile.com/firmwares/

Itt figyelj.
  • davidka003
    Tudom, hogy magyar cég. A nagy lófaszt van rendben. Bugos szar a szoftver, hiába van egy viszonylag erős proci meg 1 GB RAM a tabjaikban mégis egy hulladék a felhasználói élmény. Szaggat a böngészés is, időt elfelejti, lefagy stb....
    Ráadásul a kijelző is okádék.
    Amúgy meg számomra nem vonzó az, hogy magyar cég.
    Inkább vennék egy nevesebb Asus-t vagy valamit az legalább működik is rendesen. Itthon csak a lehúzás megy.
  • Dzsini
    A Concorde magyar cég, a normál középkategóriába tartozik - persze ugyanúgy Kínában gyártatják az eszközeiket, mint az összes többi az ASUStól kezdve Wayteq-ig, de ők nem a filléres dzsunka kategória, a tesztek alapján rendben vannak kategórián belül.
  • davidka003
    Ne vegyél ilyen kínai fos tabletet. Nekem is volt, adtam is el 2 nap után.
  • Falkon
    Srácok, van valakinek Concorde Tab Rockee-ja? Az érdekelne hogy játékokkal hogy birkozik meg!
  • Chris Lowe
    Nincs rá válasz. Törölj valamit és akkor lesz hely.
  • k0trapali #26616
    Kerdeztem mar korabban is, de nem kaptam valaszt...

Hogyan tudok jatekot feltenni a play-rol a telefonra ha gyarilag keves a belso tarhely? Semmi ertelmes jatekkal nem tudok igy jatszani!
  • LocalPatriot
  • tonyr #26614
    (:
  • Firerock
    S4 KitKat updattel mi a helyez? Nem kellet volna megjönnie már?
  • Narxis
    Dragon Ball Battery Widget

:ASD
  • Firerock
    S4-nél is van 3 "fizikai" gomb,1 tényleges értelemben,kettő pedig érintős,de az sem a kijelző része.
  • tonyr #26610
    :)
  • Dzsini
    Lásd még: belassult a windows, telepítsük újra :)
  • tonyr #26608
    Na, meglett az Xperia SP 4.3 képernyőapp probléma:
    A Dragon Ball Battery Widget volt a ludas, eltávolítás után tökéletes a működés, nem kell gyári reset, miért is kéne, hogy minden elvesszen egy sw frissítés miatt :)
  • skinnyman
    A fo kulonbseg altalaban nem ebbol jon, mert a gombok nelkuli telok aljan is rendszeresen hagynak egy kis helyet (ahova kifernenek gombok is). Lasd: Note 3 a masodik helyen, gombos telo.
  • LocalPatriot
    Nekem a Chrome betöltötte.
  • zoliii
    Samsung Galaxy S2 akku 3080mAh
    Most találtam :D
  • precision
    thx
    hát ez elég ronda :) inkább töltöm minden nap a gyári akkut :D
  • kifli
    TESS
  • precision
    tudnád linkelni? m.sg.hu -n nem lehet megnézni a beágyazott yt videókat...
    vagy van olyan böngésző ami képes arra a bonyolult műveletre, hogy ezeket a YouTube appban nyissa meg?
  • zoliii
    Szendvics akku Samsung Galaxy SII-höz :D
  • Dzsini
    A legkomolyabb különbség az, hogy van-e fizikai (vagy érintős) gomb az elején vagy nincs - előbbinél elvész a terület, utóbbinál a képernyő egy része kihasználatlan marad.

Ezeket jó móka egymással összehasonlítani, csak kicsit alma körtéhez a dolog.
  • szucsy89
    iPhoneok hátul kullognak :D a G2 meg odabasz...
  • skinnyman
  • tonyr #26597
    okés, jobb is mert az alapértelmezett rosszalkodik, lehet én is visszateszem a go lancsert...