Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
December 11-én jön az ingyenes Angry Birds: GO!

skinnyman
Hat ugy tunik 😊 Tobb jatek kozuluk most ezzel debutalt a platformra, de az pl elvileg mar korabban (appbrain changelogja szerint juniusban)

Regards,

SzirmosSzisza
Woah, ticket to ride van Androidra ?!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

skinnyman
LocalPatriot
Üdv!

Segítséget szeretnék kérni. Édesapámnak van egy HTC Desire C-je.
Olyan gondja van, hogy amikor tölti a kocsiba a telefont, akkor ha közbe hívják, csak csörög a telefon, de a képernyõ teljesen fekete marad. Semmit se lehet csinálni. Nem tudjuk felvenni, oldalsó gombokat, ha benyomjuk akkor foglaltat jelez. Mit lehet ez ellen csinálni? Pl fel lehetne valahogy ébreszteni a kijelzõt?
Ja, és ha levesszük a töltõrõl csörgés közbe, akkor sem oldódik fel a kép, továbbra is fekete marad.
skinnyman

Regards,

LocalPatriot
Ár/érték arányban messze a legjobb vétel lesz.
Ám tegnap megtapiztam a g2-õt. A kis kávának köszönhetõnek, még kicsinek is mondanám. Most nem tudom megnézni, de a Z is nagyobb nála. Bár még mindig a Z a legszebb telefon számomra.
skinnyman
A kinti arat a 16-osnak 300-350, a 32-esnek 350-400 (netto) dollarra saccolnam, illetve EU-ban nagyjabol ennyi brutto eurora (fuggetlenul, rablanc nelkul, stb.)

Regards,

Narxis
<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vadnokedli
Mennyibe is kerül a 32 gigás verzió? <#beka3>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

skinnyman

Regards,

Vadnokedli
Hát azé annak kicsi lenne. <#eplus2> legalább 7-8 col ami jó vágódeszkának, ez söralátét. Én a Note-ot használtam söralátétnek. <#vigyor3>

benőmenő
vágódeszka
skinnyman
Hat jah, Note 3 is befer sok zsebbe, sokaknak az az idealis meret, nem veletlen h milyen nepszeru.
A legnagyobb tomegnek azert inkabb a kisebb meretu (viszonylag nagy telefonok amik meg pont eleg kompaktak a legtobbeknek, nem phablet-ek) telefonok jonnek be (S4-One-N4-G2-stb.), es en is kb igy vagyok vele. De izlesen tenyleg semmi ertelme vitatkozni.

Mas:

HTC One max review: a lot more of the same

Regards,

Prody
csak fanboykodik mint mindig

precision
Note 3: 151.2 x 79.2 x 8.3 mm
iPhone 5S: 123.8 x 58.6 x 7.6 mm

Gyakorlatilag 2,74 cm -el magasabb a Note 3 és 2,06 cm -el szélesebb

huha... megérteném ha 2x akkora lenne...

Bazinga!

gazgoblin
Sörözni nokia 3210-el megyek mert az nem törik el ha bebaszva elesek illetve nem zavar ha ellopják 😄

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

szucsy89
ugyanígy vagyok vele, de el kell fogadni, hogy a többség nem így gondolja az eladási statisztikák alapján...
Prody
Na akkor ne kérdezõsködj hülyeségeket 😄

GregSB
Mások vagyunk más igényekkel. Engem fegyverrel se lehetne rákényszeríteni hogy nyáron 30 fokban amikor sörözni megyek akkor még egy ritikült cipeljek magammal a kezemben amiben a pénzem + óriástelefonm van.

Vadnokedli
Hol laksz? MEG KERESLEK! ELLOPOM! Amúgy nem.

Prody
Nekem Note8-am van és nem tervezek kisebbet venni... Van egy smart tok hozzá és képzeld el, amikor elmegyek otthonról, akkor egy minitáskába rakom, mert pénztárcát is viszek magammal, amit szintén odarakok. És a kis táskát meg, képzeld el, a kezemben fogom, mert nem egy olyan cigány országban élek, mint MO. ahol az emberek szeme láttára gyilkolnak akár egy telefonért (értsd: nem lopják ki a kezedbõl).

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Vadnokedli
OLED- app hogy bizonyítsa mennyire hú de húú az Oled- Samsung app. nem tudom mire lehet letölteni és mire nem.

Érdemes lehet mellé rakni egy IPS cuccot.

Jók benne a képek is, letölthetõek ahogy néztem.

GregSB
Most teljesen komolyan kérdezem azoktól akik ilyet vagy Note 3-at terveznek venni: nyáron mit csináltok, hogy viszitek magatokkal pl egy balatonparti sörözésre? Hasitasiban hordjátok majd õket? Vagy válltáskában?

😄

GregSB
Sokkal jobb. Veszek 2-t, egyiket csak a nyári vászonnadrágomban fogom tartani. A csajok legalább azt hiszik majd nagy tepsi kukim van.

Dzsini
Pótaksi nélkül akár 3 óra képernyõidõ 😊 (az, hogy képen 9 óra elõtt már 22%-on áll a töltöttség, valószínûleg jelzésértékû)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Prody
Jobb, mint a 3,5 hosszabbitva 😄

GregSB
Igen, LG-ék már az IPS monitoraikat is ilyen átverõs PR képekkel reklámozták, aztán a valóságban egyáltalán nem volt keskeny kávájuk...
Vadnokedli
Lesz külön egy ilyen kis rápattinthatós láda ahova be lehet dobálni a bizsut.

GregSB
Kerek seggû lányoknak jó lesz farzsebbe, vagy akár a tampon mellé is be tudják majd tenni.

Dzsini
Kiegészítés: ha egyáltalán fotó, ilyesmit már nem gond renderelni sem.

Dzsini
Profi a tárgyfotós.

Kézbe fogva - bekapcsolva meglátszik majd a képernyõ széle, az elsõ kamera, a hangszóró(k), mikrofon(ok), a gombok...

skinnyman
Durvan nez ki azert

Regards,

Dzsini
A sajtót se kürtölték össze rá, elég fura bejelentés lenne anélkül...

bár ebben a cikkben azt mondják, hogy a 2012-es bejelentés is megvolt sajtóesemény nélkül (bár akkor tervezték) és lehet, hogy szokást csinálnak belõle.

GregSB
Szóval lesz egy vertikálisan és egy horizontálisan meghajlított telefon a két nagy koreai gyártótól. Csodálatos innováció ez, csak semmire nem jó az ég világon.

[HUN]FaTaL
Elvileg holnap. De csak pletyka.

http://goo.gl/gd6Zi5

gazgoblin
két note3-at egymásra csuksz: <#banplz>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Narxis
Ma jön a KitKat?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vadnokedli
nvm..

Dzsini
Okostelefon, félbe lehet hajlítani - ez volt a feltétel, nem? 😊

Vadnokedli
És ez hogy tesz ki egy egész kijelzõt? Magyarázd. <#zavart2>

Dzsini

Vadnokedli
De a kezedbe nem annyira simul(vélhetõleg), és hol használja az ember a legtöbbet az okos telefonját? A kezében.
Szerintem hülyeség ez a hajlítgatás egészen addig amíg legalább félbe nem lehet hajlítani.

Semmi, de ebbe az irányba mégis több a logika benne. Jobban simul a fejedhez telefonáláskor pl.
precision
milyen gyakorlati elõnye van hogy hajlított? szerintem semmi

Bazinga!

Minden gond nélkül.
szucsy89
zsebben hogy fér majd el?