36194
  • davidka003
    Nova launcher
  • tonyr #26595
    Te is alap launchert használod, vagy másikat ?

Nos, igazatok van, reset nélkül nem a legjobb, DE haveromnál újra előjött ma a hiba a gyári launchernél, tegnap még jó volt..
    most ő is ugyanott van ahol én csak én nem nyomtam reset-et, mert nemakarom hogy minden elvesszen a telóról, de ha nem lesz más megoldás...
  • [HUN]FaTaL
    A build számot kell nyomkodni.
  • Vadnokedli
    Nehéz rá keresni nem? Amúgy;

Frekvenciasáv: 850/900/1800/1900/2100 MHz
    Micro SIM: Nem
  • zoliii
    Van egy vodafone usb modem-em.
    Ebbe egy sima sim kártya kell, vagy valami spéci?
    Modell: K3772-Z
  • qetuol
    azt hiszem a fejlesztői menüt elő lehet hívni valahogy... talán a verziószámot kell nyomkodni, amíg elő nem jön egy android logó, aztán lesz fejleszői menü.. i guess.
  • Narxis
    Akkor ez ilyen Sony dolog lehet...
  • davidka003
    Szíved joga hard reset nélkül használni de akkor ne csodálkozz, hogy szar. Nekem is SP-m van és jópár embert olvastam aki így rakta fel és olyan bugok jöttek elő amikkel én még véletlen se találkoztam.
  • Dzsini
    A Nexus 7-em lassan egy éves, 4.2-4.3-4.4 verzióváltáson és pár apróbb update-en túl van, köszöni szépen rendben működik.

Biztos kicsit gyorsabb lenne egy reset után, de nyűglődjön az újrabeállítással akinek nincs jobb dolga :)
  • Jim Morrison
    szerintem ez hülyeség. Nem szoktam full resetet csinálni verzióváltásnál sem, és nincsen semmi baj. Az más kérdés, hogy pár készüléknél ajánlott.
  • Narxis
    Azért röhejes, hogy full reset kell egy frissítés után...
  • LocalPatriot
    Minden firmware frissítésnél ajánlott a full reset, de verzióváltásnál különösen ajánlott.
  • LocalPatriot
    Ha úgy tetted fel a 4.3-at, hogy nem volt full gyári reset, már régen rossz, és ne csodálkozz, hogy nem jó.
  • tonyr #26583
    Sajon igy sem sikerült, haveromnak gyári reset-tel lett jó, de ezt én elkerülném...
    köszi a tippet!
  • tonyr #26582
    köszi siker! :)
  • Shiwo
    widget - én apex launchernél tapasztaltam hasonlót (bár más telefonon), hogy frissítés után behalt a widgeteknél, megkerestem az alkalmazások között és nyomtam egy gyorsítótár törlését, utána jó lett, esetleg tégy vele egy próbát
  • Borg
    Van fejlesztői menü 4.3-ban. Az about device menüben kell a build numbert nyomkodni bőszen, arra jön elő.
  • tonyr #26579
    xperia sp 4.3

wifi jobb lett

- nincs fejlesztői menü
    - nemtudok kitenni widget-et kezdőképernyőre, mert leáll az app

haveromnál is ugyan ezek a problémák
    valaki hasonló problémák, vagy megoldások ???
  • Falkon
    Sziasztok!

Tudom, hogy nem ide vágó téma, de ti mindig tudtok segíteni. Valaki használ e-book olvasót? Lenne pár kérdésem. (Van erre külön topik akkor bocsánat, de én nem találtam semmit)
  • Vadnokedli
    Idehaza mikor jelenik meg a piros Nexus 5? (remélem nem csak bálintnapi edition.) És gyártják tovább.
  • theone91
    Akkor mégsem lehetsz akkor Herrelson fan. :D
  • skinnyman
    HTC: "Given the immense resource requirements for updates we can’t solve all our past issues, but today we are making a commitment to support all new North America flagship devices going forward with all major Android updates for 2 years after their release date."
    reddit
  • LocalPatriot
    Köszönöm szépen!
  • Jim Morrison
    Zombieland
  • LocalPatriot
    Off, de ez a gif melyik fimből van?
    Hatalmas Woody Harrelson fan vagyok:)
  • SzirmosSzisza
  • theone91
    Pénzéhes, gusztustalan cég, amely minden könyörtelen eszközt bevet annak érdekében hogy nehogy rossz fényben mutatkozzon. Hányinger.
  • skinnyman
    Az ilyen cegek miatt, mint a king szar az emberiseg.
  • theone91
    Flappy Bird kapcsán felmerült ez, tipikus példája annak, mikor már egy befutott cég lop egy küszködő indie fejlesztőtől, és viszi sikerre a lopott terméket. Kellően gusztustalan és pofátlan, valamint rossz nézni, hogy ilyen ügyekben alig van pozitív megoldás.
  • theone91
    De akkor sem néz ki jól szerintem és feleslegesen töri meg a képernyőt. A Samsung már próbálta demo-prototípusokban alkalmazni ezeket az oldalt hajlított képernyő-megoldásokat, de szerintem még ők is rájöttek arra, hogy nem szép és gyakorlati haszna sincs (notifikációkat akartak a "letört" részre íratni).
  • precision
    nagyon kezdenek elszaporodni a Flappy Bird klónok... van amelyik pofátlanul ugyan az csak zöld helyett lila minden :) szánalom :)

az Iron Pants viszont nem rossz, sokkal nehezebb mint a Flappy Bird... csak erős idegzetűeknek :D
  • BooMiller
    Ennél a kérdésnél mindig az amcsi filmekben látható, főleg a feketéknél látható lefóliázott ülőgarnitúra jut eszembe:DDD Meg desing meg ilyenek aztán ráhúznak egy bugyit:DDD
  • Borg
    lol
  • Firerock
    Ezzel nekem az az egyetlen bajon,hogy így nem lehetne rárakni a szilikon védőtokot. Anélkül meg az használja aki nagyon hülye vagy nagyon gazdag :)
  • kamionosjoe
    Nagyon remélem, hogy nem ilyen lesz, mert ez nekem sem tetszik. Habár a szélére rakhatnak be elvileg simán egy átlátszó anyagból készült design elemet is, nem kell annak ott feltétlenül érintőképernyőnek lennie.
  • theone91
    Nyilván kamu, de legalább bebizonyítja, hogy mennyire gagyesz az így hajlított üveg. Meg szerintem a Samsung már rég letudta a Wave telefonok dizájnelvét.
  • Jim Morrison
    szép, minimalista (xda)
  • frikfrak
    Telefon összehasonlítás hoz elég jó kis oldal. Lg G2 nálem mindent ver nagyon jól használható telefon. Imádom
  • Borg
    Aligha lesz ez ilyen... annak a szélére kihajlított kijelzőnek semmi értelme nincs, ellenben kezelni se tudod, mert már ahogy fogod a telefont érinted... tehát pont olyan értelmetlen, mint a keresztben ívelt galaxy round...
  • LocalPatriot
    Jól néz ki, meg látom 2k-s kijelző.
    DE, nekem ez a bőrhatású műanyag annyira gagyi hatást kelt. megtapiztam a note 3-at, nekem nem jön be. Ettől független várós:D

Na meg azt hittem Snapi 805 lesz benne, de nem.