36194
-
#26596 Nova launcher -
#26595 Te is alap launchert használod, vagy másikat ?
Nos, igazatok van, reset nélkül nem a legjobb, DE haveromnál újra előjött ma a hiba a gyári launchernél, tegnap még jó volt..
most ő is ugyanott van ahol én csak én nem nyomtam reset-et, mert nemakarom hogy minden elvesszen a telóról, de ha nem lesz más megoldás... -
#26594 A build számot kell nyomkodni. -
#26593 Nehéz rá keresni nem? Amúgy;
Frekvenciasáv: 850/900/1800/1900/2100 MHz
Micro SIM: Nem -
#26592 Van egy vodafone usb modem-em.
Ebbe egy sima sim kártya kell, vagy valami spéci?
Modell: K3772-Z -
#26591 azt hiszem a fejlesztői menüt elő lehet hívni valahogy... talán a verziószámot kell nyomkodni, amíg elő nem jön egy android logó, aztán lesz fejleszői menü.. i guess. -
#26590 Akkor ez ilyen Sony dolog lehet... -
#26589 Szíved joga hard reset nélkül használni de akkor ne csodálkozz, hogy szar. Nekem is SP-m van és jópár embert olvastam aki így rakta fel és olyan bugok jöttek elő amikkel én még véletlen se találkoztam. -
#26588 A Nexus 7-em lassan egy éves, 4.2-4.3-4.4 verzióváltáson és pár apróbb update-en túl van, köszöni szépen rendben működik.
Biztos kicsit gyorsabb lenne egy reset után, de nyűglődjön az újrabeállítással akinek nincs jobb dolga :) -
#26587 szerintem ez hülyeség. Nem szoktam full resetet csinálni verzióváltásnál sem, és nincsen semmi baj. Az más kérdés, hogy pár készüléknél ajánlott. -
#26586 Azért röhejes, hogy full reset kell egy frissítés után... -
#26585 Minden firmware frissítésnél ajánlott a full reset, de verzióváltásnál különösen ajánlott. -
#26584 Ha úgy tetted fel a 4.3-at, hogy nem volt full gyári reset, már régen rossz, és ne csodálkozz, hogy nem jó. -
#26583 Sajon igy sem sikerült, haveromnak gyári reset-tel lett jó, de ezt én elkerülném...
köszi a tippet! -
#26582 köszi siker! :) -
#26581 widget - én apex launchernél tapasztaltam hasonlót (bár más telefonon), hogy frissítés után behalt a widgeteknél, megkerestem az alkalmazások között és nyomtam egy gyorsítótár törlését, utána jó lett, esetleg tégy vele egy próbát -
Borg #26580 Van fejlesztői menü 4.3-ban. Az about device menüben kell a build numbert nyomkodni bőszen, arra jön elő. -
#26579 xperia sp 4.3
wifi jobb lett
- nincs fejlesztői menü
- nemtudok kitenni widget-et kezdőképernyőre, mert leáll az app
haveromnál is ugyan ezek a problémák
valaki hasonló problémák, vagy megoldások ???
-
#26578 Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide vágó téma, de ti mindig tudtok segíteni. Valaki használ e-book olvasót? Lenne pár kérdésem. (Van erre külön topik akkor bocsánat, de én nem találtam semmit) -
#26577 Idehaza mikor jelenik meg a piros Nexus 5? (remélem nem csak bálintnapi edition.) És gyártják tovább. -
#26576 Akkor mégsem lehetsz akkor Herrelson fan. :D -
#26575 HTC: "Given the immense resource requirements for updates we can’t solve all our past issues, but today we are making a commitment to support all new North America flagship devices going forward with all major Android updates for 2 years after their release date."
reddit -
#26574 Köszönöm szépen! -
#26573 Zombieland -
#26572 Off, de ez a gif melyik fimből van?
Hatalmas Woody Harrelson fan vagyok:) -
#26571 -
#26570 Pénzéhes, gusztustalan cég, amely minden könyörtelen eszközt bevet annak érdekében hogy nehogy rossz fényben mutatkozzon. Hányinger. -
#26569 Az ilyen cegek miatt, mint a king szar az emberiseg. -
#26568 Flappy Bird kapcsán felmerült ez, tipikus példája annak, mikor már egy befutott cég lop egy küszködő indie fejlesztőtől, és viszi sikerre a lopott terméket. Kellően gusztustalan és pofátlan, valamint rossz nézni, hogy ilyen ügyekben alig van pozitív megoldás. -
#26567 De akkor sem néz ki jól szerintem és feleslegesen töri meg a képernyőt. A Samsung már próbálta demo-prototípusokban alkalmazni ezeket az oldalt hajlított képernyő-megoldásokat, de szerintem még ők is rájöttek arra, hogy nem szép és gyakorlati haszna sincs (notifikációkat akartak a "letört" részre íratni). -
#26566 nagyon kezdenek elszaporodni a Flappy Bird klónok... van amelyik pofátlanul ugyan az csak zöld helyett lila minden :) szánalom :)
az Iron Pants viszont nem rossz, sokkal nehezebb mint a Flappy Bird... csak erős idegzetűeknek :D -
#26565 Ennél a kérdésnél mindig az amcsi filmekben látható, főleg a feketéknél látható lefóliázott ülőgarnitúra jut eszembe:DDD Meg desing meg ilyenek aztán ráhúznak egy bugyit:DDD -
Borg #26564 lol -
#26563 Ezzel nekem az az egyetlen bajon,hogy így nem lehetne rárakni a szilikon védőtokot. Anélkül meg az használja aki nagyon hülye vagy nagyon gazdag :) -
kamionosjoe #26562 Nagyon remélem, hogy nem ilyen lesz, mert ez nekem sem tetszik. Habár a szélére rakhatnak be elvileg simán egy átlátszó anyagból készült design elemet is, nem kell annak ott feltétlenül érintőképernyőnek lennie. -
#26561 Nyilván kamu, de legalább bebizonyítja, hogy mennyire gagyesz az így hajlított üveg. Meg szerintem a Samsung már rég letudta a Wave telefonok dizájnelvét. -
#26560 szép, minimalista (xda) -
frikfrak #26559 Telefon összehasonlítás hoz elég jó kis oldal. Lg G2 nálem mindent ver nagyon jól használható telefon. Imádom -
Borg #26558 Aligha lesz ez ilyen... annak a szélére kihajlított kijelzőnek semmi értelme nincs, ellenben kezelni se tudod, mert már ahogy fogod a telefont érinted... tehát pont olyan értelmetlen, mint a keresztben ívelt galaxy round... -
#26557 Jól néz ki, meg látom 2k-s kijelző.
DE, nekem ez a bőrhatású műanyag annyira gagyi hatást kelt. megtapiztam a note 3-at, nekem nem jön be. Ettől független várós:D
Na meg azt hittem Snapi 805 lesz benne, de nem.