Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok csak épp a PvsZ2 régiókódot kapott amit továbbra sem értek. A kompatibilitásprobléma valamilyen szinten érthetõ, hisz van jópár android verzió, gondolom mindegyikhez igazítani kell. Amit az ea csinál az szimplán politika,visszatart egy programot valamilyen oknál fogva.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

LocalPatriot
Én ugyan így voltam a Real Boxing-al. Csak ott elérhetõ volt nálunk, de nem volt kompatibilis a telómmal. Ám megtört a jég, és hétvégén már kipróbálhattam. Nagyon jó kis game, de ha nem fizetsz a plusszokért, esélyed nincs. Így már töröltem is.
Mi a búbánatost csinál az ea már a plants vs zombies2-vel? Feltették aztán korlátozzák az országokat....ennek ugyan mi értelme?
Ehh..

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

skinnyman

Regards,

LocalPatriot
Értem. Próbálom lebeszélni én is róla, de ragaszkodik hozzá.
Ám szidtam a hátlapot, de élõbe megtapizva, már egészen más a helyzet.
Nem, és nem is nagyon tervezek. Nem szeretem takargatni a készülélet, se hátlappal, se fóliával, hátmég flipcoverrel...
Bár az is igaz, hogy az ablakos flipcoverrel azért tud jól is kinézni...

Inkább csak dokkolót, vagy vezeték nélküli töltõt tervezek majd hozzá venni.
LocalPatriot
Tokot használsz hozzá?
Ha igen milyet, mert kollégámnak kellene.
Nemtom, ebben a kettõben nem találtam olyan widgetet ami tetszene.
Egyelõre a zoopert fenthagytam, bár ez is csak so-so..
Shiwo
azokat én is használtam / használom, érdemes megnézni

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Narxis
Beautiful Widgets vagy HD Widgets

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hat ettõl kihullott a hajam olyan lassú... és weather providere is bena. ..
[HUN]FaTaL
Vagy Zooper, UCCW.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Fancy Widgets.

én az uccw-t használom gyakorlatilag bármit meg tudsz vele valósítani

kicsit advanced a használata, de kereshetsz kész skin-eket (google: uccw skins)

itt láthatod, hogy miket lehet belõle kihozni

N3-on ez van, de szerintem ez elég méltatlan ahhoz, amit a kijelzõje tud amúgy... meg amennyi hely lenne, dizájnnak, infónak...
Vadnokedli
Ömm, nem megy az, lehet azon más van akkor.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Erre a téglalap alakú dizájncsodára gondolsz, aminek a hátterében megy az idõjárás? 😊
Vadnokedli
Gyári samsung idõjárásos widget. S3 on én azt használom. igaz csak 720-as

Tudtok valami jó óra widgetet ajánlani? Az se baj, ha idõjárást is tud, de az nem fontos.
1080p-s felbontáshoz legyen igényes megjelenésû.
skinnyman

Regards,

LocalPatriot
Lehet én is várok addig, és megveszem egybe.
bakkerman
én is a Z-t néztem ki következõ telónak,csak én használtan majd tavasszal szándékozom beruházni egyre

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

precision
touchwiz feature

Bazinga!

rage
A Next Launcherrel is be lehet állítani.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Vadnokedli
Sõt 4.2-n is az (más samsungoknál)

LocalPatriot
GG a telefonhoz.
Én a napokba akartam venni Z-t mert lejárt az elõfizetésem, de részletre már nem lehet megvenni, csak egybe 110k-ért...😞
Hát ja, nem mintha számítana de... ice storm extreme azt irta ki, hogy maxed out score, this benchmark is too light for your device 😄 Aztán le kellett futtatni Unlimited-en, ott meg elvert minden mást a device listben, 19112 ponttal.
Note3-on 4.3 alatt is átlátszó a status bar.
Majd a 3dmarkot lefuttatom azért, kiváncsi vagyok hogy pf2-höz képest mennyit kap 😊

Most egyelõre még az alkalmazásokkal, meg a használattal vagyok elfoglalva. Annyi integrált funkció, menü, app van, hogy szerintem hetek alatt se tanulom meg mi mire jó... mindenesetre az S-PEN kézírás marha jó 😊 Tök könnyen megy vele minden. Meg a hangfelismerõs írás is igen megbízhatóan mûködik.
Narxis
Már futtatod is a benchmarkokat ezerrel, mi? 😄

Én majd a Note4-et veszem, a 4 szerencseszámom. Na jó nem. 😊 Grat. Jó kis cucc.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
grat <#eljen>

Bazinga!

Na, megvan a Note3 😊
Brutál...
kifli
viber, skype?
skinnyman
Free VOIP Calls Now Available On The iOS Version Of Google Voice, Android Update Is Up In The Air

Ez azert nem gyenge. SIM se kell hozza: gyakorlatilag szolgaltato nelkul ingyen lehet vele telefonalni (amerikaban pl ingyen) es hivast fogadni is. Gyakorlatilag a google voice lehet a szolgaltatod.
Persze halozat kell hozza valahonnan (akar wifi-rol akar egy szolgaltatotol) de ha az embereknek esze lenne, a szolgaltatok most kint kb lehuzhatnak a rolot. De van egy olyan erzesem hogy ez nem igy lesz.

Regards,

skinnyman

Regards,

skinnyman
Aha, hat fura.
Valahogy nehezen hiszem el, hogy annyi fejleszto kene hogy normalisan fenntartsanak egy appot, hogy ne erne meg kiadni, amikor a program azert alapvetoen mukodik (meg ugy is hogy nem hivatalos), es a terkepuk is adott hozza. Dehat ok tudjak.

Mas:

Possible Nexus 5 Retail Packaging Leaked, New White Variant Revealed

Regards,

Én azthiszem Sygic-et használtam, de csak azért, mert 1 hétig tartózkodtam Magyarországon és addig tartott a trial is. Viszont az tökéletes volt, fõleg Budapesten. Csak elég nagy volt az erõforrásigénye.

Egyetértek. Belföldön én is google mapot használok.
Gyors, pontos, letisztult és átlátható, hangutasítással sincs probléma.
Nem sok adatforgalmat generál.
120 km oda-vissza bekapcsolva, és 13,18 MB volt az adathasználat, már ha a mobil pontosan mutatta, de sokat használom havi szinten és még nem volt adattúllépési gondom, egyszerûen nem kell egész nap faszbúkozni mobilinternettel. 😄
Jó irányba haladnak, remélem nem kúrják el valamivel.
desigo
Belföldön én teljesen átálltam már a google mapsre.
Pontosan házszámhoz visz mindig.
Igaz kell hozzá mobilnet de profin elvisz A-ból B-be.
matyi0323
NavNgot néztem, egyszerûen nem bírta belõni hol vagyok. Se wifivel, se mobilnettel, sehogy. 2km-re arrébb rakott le a jelenlegi helyzetemtõl.. meg valahogy nem láttam át. A google térkép után, amit párszor használtam, érdekes volt, nem túlzottan jött be így elsõre, vagy csak meg kell szokni.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

[HUN]FaTaL
Számomra navigáció = jó térkép, ezt jelenleg egyedül az iGO biztosítja. Mivel megvenni nem lehet, így értelemszerûen marad a warez.

A Sygic fél éves teleatlas (mostmár tomtom) térképpel operál, amibõl még a friss is rosszul tudja helyenként az utcákat, és azok irányát (egyirányú esetében), a nokia/bing/navigon térképnél már az utca is szar, amiben lakom, tovább nem is néztem. Más meg nincs, az ingyenes navik térképe hiányos, a google mapshez net kell.

Dzsini
Nem volt szándékom. Az NavNGo / iGo jelenleg nincs igazából jelen a Play Storeban, egy csomó másik program igen. Azokra is van térkép (ingyenes és fizetõs is, ízlés és pénztárca szerint), azokkal is lehet navigálni, és ezért nem értem a dolgot. Úgy vélem a "navigáció = iGo" beidegzõdés az a 2008 elõttrõl maradt benn az emberekben, azóta eltelt néhány év, tovább lehetne lépni, õk is azt tették.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
#24241?

Nem explicit kérdezted, csak eléggé utaltál rá.

Dzsini
Hol kérdeztem én ilyet?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Mondjuk azt se ertem, hogy friss térkép mellett kit erdekel, hogy a szoftvert magat fejlesztik-e. Azt kérdezted miert használ meg valaki igot: A térképek miatt.

Dzsini
Írjatok az NNG fõnökének, hogy õ tudja rosszul amit mondott a mûsorban 😊

[HUN]FaTaL
És? Nem mindegy ki fejleszti? Fejlesztve van. A térkép friss. Kávét nem fõz az igo, az igaz.

GregSB
Pedig iOS AppStoreban van még van NNG-s iGo. Szóval nem csak kocsikba fejlesztenek.

[HUN]FaTaL
Akkor nezd meg a playen az izraeli, hivatalos igot. Amugy a térkép frissül, a többiben meg használhatatlan, innentõl kezdve nem sok mindenrõl lehet beszélni. A sygic szar, a Navigon mégszarabb, mas nem nagyon van. A Google Maps jó, mert TomTom ugyan, de frissen van tartva, ellentétben a sygic-kel. Viszont ahhoz meg net kell...

szucsy89
A Samsung rákontráz az ujjlenyomat olvasóra? Szemfelismerõ szenzor az S5-ben?