36194
  • gabi89
    Még mindig csak a Sony tudja mi az a mini. Többiek csak egy lebutított zászlóshajót próbálnak drágán eladni :(
  • skinnyman
    Kb total ertelmetlen az a telefon, a galaxy s mini szeriahoz hasonloan. Koze nincs az igazi "nagytesojahoz" a neven kivul.

Mas: a hatterben azok ott allitolag lehet, hogy S5-ok, 3 kulonbozo szinben:

+Spigen case listing confirms two Samsung Galaxy S5 versions
    Bar holnap ugyis minden kiderul.
  • desigo
    G2 mini lehetett volna jobb felbontású kijelzővel és több RAMmal...
  • skinnyman
    Tudtommal semmi hivatalos indoklast nem mondtak az os-t illetoen, az aksirol pedig tudtommal meg szinte semmit nem tudni, semmilyen valos teszt nincs meg.

Nehany erdekesebb cucc meg MWC-rol:
    Huawei MediaPad X1 is the lightest and narrowest 7-inch tablet, plus it's a phone
    Hands-on with the LG G Pro 2 (video)
    Hands-on with LG's G2 mini
  • szucsy89
    Jah, leváltotta az androidot, elvileg így az üzemidő többszörösére nő.
  • GregSB
    Google to announce Nexus smartwatch in March, to be released in June at Google I/O http://t.co/bmcgDpq5JP

+ Samu bejelentette Gear 2-t, android helyett Tizennel.
  • szucsy89
  • LocalPatriot
    Használja valaki itt a Helium app-ot?

Olyan dolgot nem értek, hogy amikor bizt. mentést csinálok, meg visszaállítást mindig hibát ír ki, de ennek ellenére jó... másnak is ilyen?
  • [HUN]FaTaL
    Elvileg nemsokára megjelenik.

Amúgy a török meg a héber verzió most is kint van, igaz azt nem a navngo adta ki. :D
  • RelakS
    iGO-t google play-ről?

Majd meséld el, ha sikerült ;)
  • Bal0924
    Vagyis jó a francbukk alkalmazás?
    és a gugli térképe is? (nekem nagyon ette az aksit, még töltőre rakva is.)
  • bardocz
    Viszont be kéne szerezni autós töltőt, mert gondolom rohadtul húzza az aksit. Én csak sebességmérésekhez használtam, tehát képernyő kikapcsolva, és úgy is eléggé merült.
  • Doog
    Izgi de van céges telefon hálistennek.
  • Szabi #26703
    a telefont GPS-nek használni izgalmas tud lenni egy bejövő hívásnál :D
  • Doog
    Eredeti lesz a GooglePlay-ről, de volt már, hogy vásároltam és nem működött a telefonomon...

Az egyikben működik, csak azon még régi térkép van, nincs rajta pl. az új M0-ás sem.

Nem tudom mitől függ a TMC programtól? Vagy térképtől?

Gondolkozok külön GPS-en is de jobb ha minden egy készülékben van mert akkor sok a macera.
  • Szabi #26701
    gondolom eredeti bolti mindkettő.. ha az egyikben működik, akkor mi a gond ?
    használd azt! :D
  • Doog
    Sziasztok!
    Telepítettem az Android-os telefonomra IgoPrimo GPS programot.
    Két félét próbáltam ki, és az egyik verzióban működik a TMC a másikban nem ez mitől függ?

Elég sokat használnám, mert áruszállítóként dolgozok, és szükségem lenne a pontos adatokra, hol van baleset, dugó, stb. ezért lenne fontos a TMC.
  • Narxis
    Sztem kurva jó, mentem vele 2 pályát de a 3-nál örökké tartott a loading. Gondolom valami bug amúgy sztem nagyon jó, irányítás is rendben van.
  • skinnyman
    Igen, es egy full jatek, igenyes jatek, es nincs nincs benne egy darab IAP sem. Az osszes jateknak kb ilyennek kene lennie...
  • SzirmosSzisza
    Akinek valami nem működik annak a hangja mindig hangosabb :)
  • Bal0924
    A Google térképét helyre pofozták?
    http://pcworld.hu/mobil/melyik-a-legnepszerubb-app-a-vilagon.html

A listában lévő francbukk alkalmazás.. van használható?
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.katana

Csak negatívumokat olvasgatok róluk.
  • szucsy89
    1200...
  • Szabi #26694
    nincs belsőnézet

• Narxis
    Fú ez nagyon zsír!
  • LocalPatriot
    Colin McRae Rally
  • precision
    az én tippem az S5 -re: fullhdnál nagyobb felbontású kijelző kb. 5,2" - 5,5" -en (nem biztos, hogy 4K, de lehetséges), 4 gb ram, octocore, neadjisten fém ház (vagy fém részek a házon), ujjlenyomat olvasó, 20 megapixel körüli kamera
  • skinnyman
  • kifli
    huawei ascend g300

Céges telefonom volt ilyen, van rá cm 4.4 egész jó volt az árához képest.
  • skinnyman
  • [HUN]FaTaL
    Ezek inkább 18-25 ezer körül mennek, legalábbis a Galaxy S. Annyiért meg inkább Nexus S.
  • precision
    Az árakkal nem nagyon vagyok tisztában, de talán ezek az általad írt ár környékén vannak...

Sony Xperia U, Samsung Galaxy S
    ha ezek drágábbak akkor esetleg Galaxy Ace, ZTE Skate

ezért az árért nehéz lesz normális telefont találni... szerintem célozd meg a Galaxy S -t, még akkor is ha picivel több mint 15
  • SzirmosSzisza
    Ha nem vágsz bele a chipbe akkor nem para. Mi dominóban vettünk új telót aztán ahhoz mindig adnak kártyát ami ilyen kipattintható, én az alapján vágtam körbe. Be simán megy, kifele picit noszogatni kell, de megy rendesen.
  • szucsy89
    Google Budapesten
  • Kalash17
    Sziasztok!Most ment tönkre a ZTE Blade készülékem nyomógombja.Én nem hiszem hogy megérné szervizelni, de javítsatok ki ha tévedek.Szóval beruháznék egy használt készülékre, mivel nem tudok most erre túl sok pénzt kiadni.Tudnátok ajánlani típust?...A kritériumok:

Legalább annyit tudjon mint a Blade, megbízható konstrukció legyen, és max 15 ezer körüli áron.Arról is szeretnék info-t hol érdemes venni, nézelődni.Előre is köszönöm a választ :)
  • hungary27
    Köszi!
  • aate
    Vidd be valamelyik mobilos boltba és kivágják fél perc alatt ,ingyen. De itt egy link otthoni barkácsoláshoz (csak a chipbe ne vágj bele )
  • hungary27
    Ez a mikro sim vágás mennyire "biztonságos"? Mire kell ügyelni?
  • Bal0924
    Sziasztok!

A Google térképét helyre pofozták?
    http://pcworld.hu/mobil/melyik-a-legnepszerubb-app-a-vilagon.html

A listában lévő francbukk alkalmazás.. van használható?
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.katana

Csak negatívumokat olvasgatok róluk.
  • fery02
    Vagy van a köztes megoldás, mikor alkalmazással kezelhetjük a navigációs sávot, megoldhatva akár azt is, hogy csak akkor látszódjon, amikor valóban kell.
    link

Tök jó Dead Trigger 2-ezni teljes 5,2" nagyságban. ;)
  • GregSB
    Google Announces Project Tango: Prototype smartphone that can create 3D maps of a user's surroundings http://www.google.com/atap/projecttango/