Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman

Regards,

bardocz
Csináltam gyári resetet a telefonomon, gyorsabb, jobb is lett, és leformatáltam vele együtt az sd kártyát. Ennek ellenére ma vettem észre, hogy a hátterem visszaállította a régire o.O Pedig nem állítottam semmit, és egy darab kép nincsen rajta most.
skinnyman

Regards,

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
Igen, csak nem értem miért. Jó a marketing. 😊

Engem nem érdekelnek a bevételeik, nem vagyok részvényes.

http://goo.gl/gd6Zi5

davidka003
Talán érdemes lenne venni egy nagyobb kártyát akkor. Nem kicsit nevetséges a cserélgetés.
Nekem 32 GB mindenre elég.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

A sima S sem szar, az enyém 3 éves, nincs kímélve, farmerzsebben hordom és bizony néha kulcs is kerül mellé, párszor landolt már a betonon is, és egy karcolás sincs rajta. Az egyik sarkánál látható egy kis kopás, de az is csak annyi, hogy ott matt egy kis darabon. Zseniális anyagból csinálták.
skinnyman
Kepek
http://imgur.com/a/lE1d3#0

Regards,

skinnyman

Allitolag:
- Google Drive 100GB offer
- full backup solution, including settings for apps
- 4.4.1 update right off the bat
- always on listening like on the moto x (which was mentioned before in one of the leaks)

Got to spend some time today with a Nexus 5, AMA!
Kepek

Regards,

skinnyman
Ezzel pont egybevag: "Another reliable source confirms the Nexus 5 for tomorrow, October 31, along with the Android 4.4 SDK and a big Wallet announcement."
link

Regards,

skinnyman
Engem az egyelore annyira nem erdekel, de amugy sztem tuti nem, az a pletykak szerint is meg honapok kerdese.

Mas:
Android 4.4 KitKat Will Reportedly Include NFC Card Emulation Without Secure Element, Improved Low-Memory Device Support, New Sensor Types, And More

Ez igy azert durvan jo lenne. Az ujabb Android verziok egyebkent is altalaban egyre gyorsabbak es jobban optimalizaltak szoktak lenni, de ez azt jelentene, hogy erre meg ket lapattal ratennenek.
Es a rengeteg NFC-kepes telo amikben nincs secure element hirtelen alkalmassa valna hasonlo mukodesre, es ha egyben ki is terjesztik a Wallet-et mas orszagokba, ezzel jo esellyel megteremthetik a mobilos fizetes de-facto szabvanyat.

Regards,

Köszönöm szépen, ez tökéletesen mûködik.
Vadnokedli
Hiába a "bilimûanyag" . Ha egyszerûen elnyûhetetlen. Én az S3-ról naponta kénytelen vagyok leszedni a hátlapot (microSD-t cserélgetek Egyiken film, másikon zene) Viszont anno. Sima S -nél eltört, akkor tényleg szar mûanyagból gyártottak.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

GregSB
Engem jobban érdekel hogy bemutatnak -e egy karórát.

Dzsini
Az eredeti prc-vel nekem is gondja akadt, de Calibre-vel epub-ba konvertálva már több olvasó is (moonreader, coolreader) gond nélkül megnyitotta.
innen letöltheted

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LocalPatriot
LocalPatriot
"Legalább nem bilimûanyagból dolgoznak, mint a Samsung."

És nézd meg: Link mégis baromi jól megy nekik. Amíg ilyen bevételeik vannak, hülyék lennének módosítani raja. Bár az kizárt, hogy én valaha veszek még Samsungot. Inkább LG-t.
skinnyman
Ugy tunik holnap (31-en) lesz a nagy nap.
Itteni ido szerint ha jol nezem valszeg 16:00-16:30 es 18:00 kozott lesz, legkesobb 19:00-kor.

Regards,

Sziasztok,

Van jópár könyvem prc formátumban, amit PC-n kiválóan tudok olvasni. Mint felmásolom a tabletre (két különbözõ típuson is próbáltam), egyszerûen semmivel nem tudom megnyitni, egy csomó readert kipróbáltam, ami ismeri a formátumot. Átkonvertáltam epub, mobi formátumokra is, semmi. Itt az egyik könyv , ránéznétek, hogy nálatok megnyitja-e valami?
Köszi!
Vadnokedli

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

[HUN]FaTaL
Semmi baj az LG-vel, általában a szoftver miatt szidják, de sokat javult ezen a téren is, legalábbis azt mondják.

Legalább nem bilimûanyagból dolgoznak, mint a Samsung.

http://goo.gl/gd6Zi5

szucsy89
Ha bejön kinézetre és nem zavar hogy 10 emberbõl 8-nak Samsung telefonja van, akkor jó választás lehet.
LocalPatriot
Szerintem az LG sokat javult. 3 ismerõsöm is LG-t vett (ketten LG G pro-t, 1 G2-õt) és egyelõre nagyon meg vannak elégedve vele. Én is szidtam az LG termékeket, de már más a véleményem. Az meg, hogy ki mit ajánl, teljesen szubjektív. Itt kb mindenki tudja, én mit ajánlanék, és az nem a Samsung lenne.😊
üdv!
infót szeretnék kérni. megfogadom a kedves fórumozó tanácsát és nem veszek kínai telót. Az LG telefonok iszonyatosan bejönnek kinézetre, viszont minden ismerõsöm illetve nem ismerõsöm is azt szajkózza LG szar, megbízhatatlan, fagy stb... 10bõl 10 ember a SAMSUNG-ot ajánlja. Ez valóban így van? SAMSUNG a best? 😊 LG ennyire megbízhatatlan lenne? Köszi
Kiderült már mi lesz a 4.4 szoftverben? Azt azért rendesen titkolja a google. A n5, n10 mindenhol téma azt látom.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

LocalPatriot
Ez nagyon nagy😊)
skinnyman
skinnyman

Regards,

kifli
skinnyman
Majd meglatjuk.
Nem tudni, de valoszinuleg nem holnap, ha mostanaban akkor inkabb a het vege fele (csutortok vagy pentek).

Regards,

LocalPatriot
Szerintem azért nagyon nem áll távol a valóságtól.
Holnap jelentik be végre az N5-öt?
skinnyman
Azota kiderult h valszeg fake (a kep is)

Regards,

Prody
<#guluszem1>

Prody
Nem kéne egy külön oldal ide, ahova mindenki berakhatja a home screen-jét?

LocalPatriot
LocalPatriot
<#eljen>
Prody
Jol nezek ki?

Narxis
Ez brutális lesz! Alapjaiban rengeti meg az okostelefon ipart.<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szucsy89
Omg!!!
Prody
Apple: ááá ilyen úgysem kell nekünk. 3 év múlva: iBloks.

skinnyman
LocalPatriot
LocalPatriot
Paff...
Csak egy doboz kéne nekem onnan... fel se tûnne senkinek.
Prody
Koszi!

skinnyman
Na most mar remelhetoleg tenyleg kuszobon a bejelentes, sok helyen mar megjelenesre kesz a cucc.
First Photos Taken With The Nexus 5 Show Up On Google+
Nexus 5 Pre-Registration Page Goes Live For Wind Mobile In Canada – Confirms 16/32GB Capacities, Dimensions, 8MP OIS Camera, And More (Plus Palettes Of Phones)

Screen
4.95” 1920x1080 display (445 ppi)
CorningŸ GorillaŸ Glass 3

Cameras
1.3MP front facing 8MP rear facing OIS

Dimensions
Weight69.17 x 137.84 x 8.59 mm / 130g

Operating System
OS Android 4.4, KitKat

Chip Set
CPU: Qualcomm Snapdragon™ 800,
2.3GHzWirelessDual-band
Wi-Fi (2.4G/5G) 802.11 a/b/g/n/ncNFC (Android Beam) / Bluetooth 4.0

Storage / Memory / Ram
16GB or 32GB internal storage* 2GB RAM

Ports & Connectors
microUSB
SlimPort™ enabled
3.5mm stereo audio jack
Dual microphonesCeramic power and volume buttons

"I am hearing that LG Canada distribution centers are now receiving Nexus 5 shipments. Apparently there are about 4,000 units allocated for western Canada and 26,000 for the east."

Regards,