Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Engem nem érdekelnek a bevételeik, nem vagyok részvényes.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem 32 GB mindenre elég.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://imgur.com/a/lE1d3#0
Regards,
Allitolag:
- Google Drive 100GB offer
- full backup solution, including settings for apps
- 4.4.1 update right off the bat
- always on listening like on the moto x (which was mentioned before in one of the leaks)
Got to spend some time today with a Nexus 5, AMA!
Kepek
Regards,
link
Regards,
Mas:
Android 4.4 KitKat Will Reportedly Include NFC Card Emulation Without Secure Element, Improved Low-Memory Device Support, New Sensor Types, And More
Ez igy azert durvan jo lenne. Az ujabb Android verziok egyebkent is altalaban egyre gyorsabbak es jobban optimalizaltak szoktak lenni, de ez azt jelentene, hogy erre meg ket lapattal ratennenek.
Es a rengeteg NFC-kepes telo amikben nincs secure element hirtelen alkalmassa valna hasonlo mukodesre, es ha egyben ki is terjesztik a Wallet-et mas orszagokba, ezzel jo esellyel megteremthetik a mobilos fizetes de-facto szabvanyat.
Regards,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
innen letöltheted
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
És nézd meg: Link mégis baromi jól megy nekik. Amíg ilyen bevételeik vannak, hülyék lennének módosítani raja. Bár az kizárt, hogy én valaha veszek még Samsungot. Inkább LG-t.
Itteni ido szerint ha jol nezem valszeg 16:00-16:30 es 18:00 kozott lesz, legkesobb 19:00-kor.
Regards,
Van jópár könyvem prc formátumban, amit PC-n kiválóan tudok olvasni. Mint felmásolom a tabletre (két különbözõ típuson is próbáltam), egyszerûen semmivel nem tudom megnyitni, egy csomó readert kipróbáltam, ami ismeri a formátumot. Átkonvertáltam epub, mobi formátumokra is, semmi. Itt az egyik könyv , ránéznétek, hogy nálatok megnyitja-e valami?
Köszi!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Legalább nem bilimûanyagból dolgoznak, mint a Samsung.
http://goo.gl/gd6Zi5
infót szeretnék kérni. megfogadom a kedves fórumozó tanácsát és nem veszek kínai telót. Az LG telefonok iszonyatosan bejönnek kinézetre, viszont minden ismerõsöm illetve nem ismerõsöm is azt szajkózza LG szar, megbízhatatlan, fagy stb... 10bõl 10 ember a SAMSUNG-ot ajánlja. Ez valóban így van? SAMSUNG a best? 😊 LG ennyire megbízhatatlan lenne? Köszi
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Regards,
Nem tudni, de valoszinuleg nem holnap, ha mostanaban akkor inkabb a het vege fele (csutortok vagy pentek).
Regards,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Phonebloks-bol valosag lesz?

Regards,
First Photos Taken With The Nexus 5 Show Up On Google+
Nexus 5 Pre-Registration Page Goes Live For Wind Mobile In Canada – Confirms 16/32GB Capacities, Dimensions, 8MP OIS Camera, And More (Plus Palettes Of Phones)
Screen
4.95” 1920x1080 display (445 ppi)
CorningŸ GorillaŸ Glass 3
Cameras
1.3MP front facing 8MP rear facing OIS
Dimensions
Weight69.17 x 137.84 x 8.59 mm / 130g
Operating System
OS Android 4.4, KitKat
Chip Set
CPU: Qualcomm Snapdragon™ 800,
2.3GHzWirelessDual-band
Wi-Fi (2.4G/5G) 802.11 a/b/g/n/ncNFC (Android Beam) / Bluetooth 4.0
Storage / Memory / Ram
16GB or 32GB internal storage* 2GB RAM
Ports & Connectors
microUSB
SlimPort™ enabled
3.5mm stereo audio jack
Dual microphonesCeramic power and volume buttons
"I am hearing that LG Canada distribution centers are now receiving Nexus 5 shipments. Apparently there are about 4,000 units allocated for western Canada and 26,000 for the east."
Regards,
Elvileg Romain Guy lotte, a Google-nel dolgozik
Mas: Inventory Screen Implies Carphone Warehouse Is Sitting On At Least 3000 Nexus 5s In Preparation For Launch
Regards,