36194
-
#26796 Az eddigi legsikeresebb Galaxy-reklámkapmány egyenesen az Apple usereket támadta az S3 idején. -
#26795 én kimaradtam valahogy ezekből, milyen mocskolódós marketinget? -
#26794 Van benne valami, de ne feledjük, hogy a Samsung is azután kezdett felnőni a versenytárshoz mikor elkezdte a mocskolódós marketinget. Csak nem mindegy mennyit költesz az ilyen marketingre. -
#26793 szinte éreztem, hogy az S5 -ben lesz fingerprint scanner :) nem mondom, hogy baj :) sőt... :) szerintem a többi gyártó is lassan-lassan be fogja tenni egy-egy modelljébe -
#26792 @tomwarren: It’s cute that HTC and Nokia are making fun of Samsung, but sell some phones first guys :) https://t.co/koJKGnpzRy https://t.co/tQpohcZJVB -
#26791 (Mindkettő szülőknek lepasszolt, aktív használatban lévő telefon) -
#26790 Egy több mint három éves Moto Defy-n és egy több mint két éves Xperia Mini-n még mindig tökéletes állapotban vannak az ajtócskák, pedig mindkettő nagyon messze állt a prémium kategóriától. -
#26789 Hála istennek.
Én igazából eddig ezért is kerültem a Sonykat jó messze. Pedig nagyrészt tényleg egész minőségi telefonokat dobtak piacra az elmúlt 1-2 évben (már ami a házat illeti legalábbis) -
#26788 Az LG megoldása amit pl az Arenakon alkalmazott anno az teljesen jó volt (kis elhúzható ajtó)
Az ajtós megoldást én sem preferálom, anno a Defyn is pár hónap után már meg volt hajolva, és kilazult. -
#26787 Nézd meg a Verge hands-onját. Átálltak LED-IPS-re. Minőségire. Még kamerán keresztül is elég lenyűgözőnek tűnik. -
#26786 Samsung has sold more than 200 million Galaxy S smartphones
htc mar kezdi kozben:
-
#26785 (de jó hogy nem lehet szerkeszteni az előző postot)
Annyira nem követtem nyomon az s5-öt ötvöző hypeot, viszont lenne egy kérdésem.
Anno olyasmit olvastam hogy 2 verzió lesz belőle, egy fém házas erősebb cpu-gpu párossal nyilván drágábbért, és egy jobbárasított gyengébb Hw-el ellátott plasztik fantasztik szappantartó házas verzió.
Ebből mi valósult/valósul meg? A hír kacsa volt, vagy Samuék rájöttek hogy nekik a fémház nem biznisz mert az nem törik, és elvetették az ötletet? -
#26784 Tudom hogy valószínűleg konzervatívnak számítok, de én egy telefon legalább 2-3 évig tervezek használni. Az ilyen ajtós telefonokkal meg az a tapasztalatom hogy 1-2 év között letörnek / lehullanak a sok nyitogatástól. -
#26783 Csak ne legyen akkora okádmány a kijelzője mint a legtöbb Sonynak.. -
#26782 Így képekből ítélve ez k nagy.. Az én készülékem kijelzője is ekkora, (sőt 0.1 collal nagyobb ) mégis jóval kompaktabbnak tűnik. Holott nyilván ez sem kicsi.
Viszont maga a telefon kulcsínyre, fogjuk rá hogy jó irányba fejlődött. -
#26781 Jah, de meg lehetett volna oldani elegánsan is, lásd Sony. -
Ezen is horizontális -
#26779 Mondjuk hozzá kell tenni a legtöbb fittness banden még kijelző sincs. -
#26778 Mindegyik sajtóképen horizontális az UI... ami nem jelenti h nem lehet elforgatni, de tyleg epic fail lenne ha ezt nem csinálnák meg. -
#26777 A Samsungról beszélünk. -
#26776 Én hiányolom az ajtócskákat. Utálom amikor látom a zsebport és szöszt a portokban. Becsukva ráadásul esztétikusabbak is mint a meztelen portok. Töltés közben meg ki nem szarja le, hogy néz ki. -
#26775 Tuti lehet majd, ekkora butaságot nem csiálhatnak...
-
#26774 A 2012-es Nexus 7-nek is hasonló a hátlapja (anyagban és patternben is), és annak nagyon kellemes tapintású a hátlapja. Ez is kényelmesnek tűnik. Soft touch > Kopogós kamulakk műanyag. -
#26773 Nem lehet állítani? -
#26772 Csak szerintem kellett volna ennek vertikális UI-t adni?
Így hogyan nézed, kinyújtott karral? Vagy befordítottal? -
#26771 Egy szo.
Csalodas...
HTC M8 meglassuk mit tud de szvsz a kov telom LG G3 Pro vagy Z2 sony. -
#26770 Factory reset segít. -
#26769 Nem lett kreatív a külső. Ez is kimarad mint az S4. S3 megy amíg megy aztán vége a samsung barátkozásnak :)
A feleségem Xperia SP-je tegnap frissült 4.3 ra, azóta használhatatlan, lefagy, hibaüziket dobál és lelassult, pár alkalmazás el sem indul. Mit tegyek? Gyári visszaállítás segíthet? 1 hónapos a telefon, hamar kezdi a vacakolást! -
#26768 "Samsung says you can take Galaxy S5 in the tub, shower or rain"
A hátlapja meg zuhanszivacsként is funkcionál? :P -
Kellemes teleton, bár ha én ilyen tepsit vennék akkor inkább a Z2.
Ez meg LOL :D
-
#26766 Aminek az ára a nem túl esztétikus kis ajtócskák:
-
#26765 Ez a kamera elég ütősnek tűnik -
RYO21 #26764 Január és Szeptember -
#26763 első rumored képeknél mikor megláttam az arany hátlapot inkább én is csöndben maradtam, reméltem nem :D de tényleg ... -
#26762 Z és Z1 között sztem eltelt egy év kb. -
#26761 áh, csalódás, nem mintha Samsungot akartam volna valaha is :D -
#26760 Gear Fit -
#26759 CEO szokta mindig bemutatni sztem a flagship cuccokat -
#26758 802.11 ac (mondjuk varhato volt), vizallo ami viszont meglepetes -
#26757 Arany színű hátlap és ujjlenyomat olvasó. Inkább nem mondok semmit