Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Szerintem meg a Samsungok olyan semmilyenek, mégsem rinyálok itt, ha kijön egy.

Abszolút érdektelen, tucattelefonok.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
A Nexus nem csúcskészülék. A Nexus egy referencia, fejlesztõi készülék, pont. Senki nem mondta, hogy csúcskészülék, az ára sem erre utal.

Blasta
RIP Galaxy Nexus. Mar nem tamogatott a 4.4-ben.
Majd a CM feltamassza 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Egyik ilyen eventet se nézem meg, max azt látom ami a weboldalakon meg fórumokban megy 😊
GregSB
Azért amilyen puccparáde eventeket rendezett a Samu New Yorkba meg színházakba... kicsit erõs azt mondani hogy nem volt ekkora hype 😄

Hát azért a Note-oknál sosem votl ekkora a hype. Mindig is túl nagy, rétegmodellnek számítottak.
Bár a 3-ból eladtak most már 5 milliót, amely szerint igen durván zakatol a biznisz vele nekik. Mondjuk jogos is, durván belepakoltak mindent Samsungék.
Ez a Nexus5 meg egy szürke semmi. Zéró ingerenciát vált ki az emberbõl kinézetre, meg tudásra is. Amolyan n+1 érzés. A 4.4 kitkat ok, de az meg jön majd más telefonra is úgyis...
szucsy89
Nem.
Ennek az N5-nek cserélhetõ az akksija?

skinnyman
Mint ahogy eddig is baromi sok erv volt ugye? "Szinte mindenhol azt írják hogy visszalépés az N4 üvege után" vs egy darab forrast nem sikerult linkelni, es minden reiview-ban amit lattam (amibol linkeltem is) pont az ellenkezojet mondtak. Nevermind. Es akkor velem nem lehet vitatkozni. <#idiota>

Regards,

SzirmosSzisza
Nem állítottad be a backupot még valamikor? Ilyeneket elvileg ki tud menteni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szucsy89
Tetszik így elsõ blikkre ez a telefon, sokkal jobban, mint amikor az elsõ képek szivárogtak róla. Bõvebb review-k gondolom 2-3 napon belül várhatóak. Kíváncsi vagyok egyébként majd az eladásokra, fõleg a többi androidos flagshiphez képest, no meg az i5S-hez képest, bár õ kis lépéselõnyben van, mert már egy ideje kapható.

skinny: te lecseréled a Galaxy Nexusod?
Narxis
Samsung S3-4-nél meg a Note 2-3-nál is ilyen hype volt. Szerintem ez ma már természetes ha sikeres telefonokról beszélünk. Meg a Nexus 5-tel mutatkozott be az új android kitkat is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Remélem most hogy bejelentették, lecseng a hype a nexus5 körül... idegesítõ ez a felhajtás már egy ilyen totál érdektelen telefon körül...
GregSB
Lendület / érvem az lenne, veled nincs kedvem vitatkozni. Elfecsérelt idõ.

skinnyman
Vegyuk ugy, mert ugy tunik amikor nem a levegobe kell beszelni akkor mar kifogy a lendulet 😊

Meg egy mini review:

Itt is azt mondjak h jobban szeretik az anyagat, mint az N4 uveg hatlapjat. Mint ahogy mashol is.

Regards,

davidka003
Ne legyél már buta. Factory reset-nél hogy maradna már meg olyan ami nem gyári?
Vagy flashtool-al felrak az ember egy gyári ROM-ot és kész.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

desigo
Én is összehúztam a szemöldököm amikor elsõnek láttam de arra gondoltam,hogy ez a telefon jó mindenkinek és kész.<#wink>
GregSB
Már megbántam hogy leírtam a véleményem. Vegyük úgy hogy itt sem voltam 😊

skinnyman
Nem tudom hogy nem tetszhet a keszulekhaz minoseg amikor eddig max kepeken lattad, es azt sem hogy ki az akinek olcsobb hatasu erzete van tole, de en pontosan a szoges ellentetet olvastam valahol.
Elvileg ugyanolyan anyagu mint az uj N7-nek, ami abszolut minoseginek hat es nagyon kenyelmes fogasu, valoszinuleg a legjobb anyag amit eddig barmilyen tablan/telon lattam eddig. Az uveget, femet is beleertve.
A kamera meg teljesen korrektnek tunik szinten.
350 dollarert pedig egeszen biztos hogy nem varnal tobbet amikor a cegnel amit ajnarozol ketszer ennyitol kezdodik a tortenet ugy hogy legalabb minden masodik dologban evekkel le van maradva.

Regards,

fery02
Juj! Ezt nem akartam volna látni. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

skinnyman
Mondja ezt az aki a ceg akit ajnaroz egy buzi a CEO-ja (Tim Cook 😊 )
De ha mar ratyik:

Regards,

GregSB
Viccet félre téve én nem dobtam hátast az N5-tõl. A forma és Android 4.4 tetszik, de a kamera és a készülékház (minõség) nem. Szinte mindenhol azt írják hogy visszalépés az N4 üvege után, olcsóbb mûanyag érzete van, HTC One mellett gagyinak hat, stb.

Szó se róla, baromi jó ár/értékû telefon, de egy Nexus csúcs referencia modelltõl többet várnék.

Jók a kitkat újítások, az alsó/felsõ kijelzõsáv meg mehetne hangutasítással is, mint ahogy bejelentették az alvó telónál is használható hangkeresõt. A hosszú gombnyomás azért nem pálya, mert sok program használja másra és akkor vagy nem fog elterjedni a teljes képernyõs alkalmazás, vagy össze-vissza fog mûködni.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Szerintem nem. Ha ügyes a fejlesztõ, simán írhat olyan kódot ami "örökre" ott marad és küldi az adatokat. Olyan ez mint egy vírusprogi csak épp nem mutogatja magát és a károkozást is leredukálja a proci terhelésére.
Tele van a play store ilyenekkel.
Egyébként nem a zedge app volt a telódon? Egyik haveromnak szintúgy fent maradt valami olyan háttér ami nem gyári és õ a zedgén keresgélte a wallpapert.

GregSB
0:09 két hím egyed kézen fogva halad egy esküvõre.

Innentõl kezedbe az Android és a Nexus 5 hivatalosan is a ratyik rendszere / telefonja.

[HUN]FaTaL
Nem kötelezi a Google a gyártókat semmire.

skinnyman

Android 4.4 Will Come To Nexus 4, 7 (2012 And 2013), 10, And Google Play Edition GS4 / HTC One, No GNex Love
Nexus 4, 7, And 10 KitKat Factory Images And Proprietary Binaries Will Be Released 'In The Coming Weeks' Following Respective OTAs
Nexus 5 (Hammerhead) Factory Image And Drivers Now Live
KitKat Feature Spotlight: Translucent Navigation And Notification Bars Can Be Requested By Apps In 4.4
Android 4.4 Feature: NFC Payments No Longer Require Secure Element, Use Emulation Workaround
KitKat Feature Spotlight: Android 4.4 Includes Native Screen Recording With MP4 Output
KitKat Feature Spotlight: Audio Tunneling To DSP Dramatically Reduces Battery Consumption When Playing Audio
KitKat Feature Spotlight: 4.4 Includes Moto X-style "OK Google" Voice Commands, But Only On The Nexus 5 For Now
Android 4.4 KitKat Is On Its Way, Here's What To Expect When It Hits Your Device
KitKat Feature Spotlight: Android Now Supports IR Blasters Natively, But Only Sending Behavior, Not Learning / Receiving
Android 4.4 Source Is Being Pushed To AOSP Right Now
KitKat Feature Spotlight: Apps Can Now Go Truly Full-Screen, Hide The Navigation Bar
KitKat Feature Spotlight: 'Project Svelte' Extends Android 4.4 Support To Devices With As Little As 512MB Of RAM
KitKat Feature Spotlight: Printing
KitKat Feature Spotlight: Android WebView Is Now Powered By Chromium, Will Make Crappy Web Wrapper Apps Less Crappy
KitKat Feature Spotlight: New Step Detector And Step Counter Low-Power Sensors, Other Battery-Saving Optimizations
KitKat Feature Spotlight: A Smarter Caller ID With Local Business Search
KitKat Feature Spotlight: Android Finally Supports Bluetooth MAP, Will Make Bluetooth Integration With Your Car Suck A Lot Less
KitKat Feature Spotlight: New Storage Access Framework Makes Opening Files A More Consistent And Attractive Experience

Google's On Top Of Its Game This Time – First Nexus 5 Orders Already Shipping
16GB Black Nexus 5 Sells Out In The US Play Store After Just 33 Minutes

Regards,

bardocz
Qwerty billentyûzet sem lehet? Nem szoktam a telefonomat mutogatni, de ha valaki meglátja, hogy van rendes billentyûzet, akkor rögtön hagy nézze meg, meg milyen jó.
SzirmosSzisza
Tiszta genya lesz egy idõ után :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Ugyan már.. sehol nincs 😊

11 gomb a D-pad körül

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

davidka003
A google kötelezi a gyártókat, hogy 4.1-tõl már ne legyenek hardveres gombok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

RelakS
Mint korábban említém 😄

Bár ez talán már a ló másik oldala egy okostelefonnál

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bardocz
A hívás felvevése meg lerakása lehetne gomb. Ezzel szívok, hogy nem kapcsol idõben a képernyõ, majd kb nyolcadik próbálkozásra veszi fel.
RelakS
Mondjuk én azzal kezdeném, hogy minek kellenek szoftveres gombok? A hardveres gombok szerintem jobbak, legyenek akár mind fizikaiak (pl Samu Spica), vagy csak a home fizikai, a többi érintõs (pl Samu ... gyakorlatilag bármelyik telefonja 3 évvel ezelõttõl 😄 )

Dzsini
" elõfordul, hogy bejön a google keresõ, mert megfogom a home "gombot", és a képernyõ közepe felé húzom...'
PvZ2-ben mindennapos, a plant powert szerintem direkt pozicionálták oda... 😞

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
úgy emlékszem azt írták, hogy a képernyõ szélét végigsimítod, és elõjönnek a dolgok <#idiota>

Davidka003: nem azt mondom, hogy mindig eltüntetném, de pl egy játék alatt, vagy képnézegetõ használatakor szeretném, hogy elhúzzon minden sallang a rákba. Marha jó, hogy ha pl kipróbálok egy quake-et, akkor elõfordul, hogy bejön a google keresõ, mert megfogom a home "gombot", és a képernyõ közepe felé húzom...

davidka003
Rootolt telóra már eddig is meglehett csinálni így egy app-al.
Szerintem amúgy nagyban akadályozza a használatot, hogy folyton elõ kell hívni.

bardocz
Mindegy, most jó. De akkor ilyen erõvel soha nem is fogom tudni rendesen megcsinálni?
Vadnokedli
Micsoda? Úgy ahogy írtam? <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

RelakS
azt írja a google, bár én a power gomb megnyomásának jobban örülnék
Hosszan tartva ugye feljön egy menü, ott lehetne olyan gomb, hogy navigációs sáv elõhozása, vagy eleve a navigációs gombok

Vadnokedli
És hogy lehet elõhozni õket? Alulrol vagy felülrõl "besimítok" a képernyõbe?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

RelakS
"A kijelzõ tetején lévõ állapotsáv és az alsó navigációs felület áttetszõ, melyek el is tûnnek, ha teljes képernyõs appokat használ az ember. " (mobilaréna)

Android 4.4

Akarom!

Most!

desigo
A gyári reset leszed minden normális programkódot, ami miatt meg lassú volt a telód az rajtamarad, ne hidd, hogy nem megoldható, hogy a szemét törlés esetén is fusson a háttérben. Szvsz visszateszed az appokat és ugyanúgy be fog lassulni.

Te megfogod venni ezt az okostelefont.
desigo
Nagyi,hogy ropja <#nyes>