36194
-
#26876 Sziasztok!
A telefonon van egy "log" nevezetű mappa. Közel 1gb. Mi történik ha én ezt kitörlöm? -
#26875 De ha a szövegfelolvasó nyelvét angolra teszem, akkor miért nem olvassa fel a google now? -
Chris Lowe #26874 Gondolom az egész onnan indul ki, hogy nem akar félmunkát kiadni a kezéből a google. De ebben az esetben logikus lenne, hogy az ok google parancs működne, hiszen egyszerűbb a csak keresés is ilyen módon. Az viszont még hosszú idő és bődületes munka ha úgy akarják kiadni magyarul is mint az angol nyelvnél. Így sose kapjuk meg. -
#26873 Az hagyján, de az a baj, hogy mindent átállítasz angolra, kivéve a rendszer nyelvét, így a keresés is megy (angolul persze), viszont vissza csak akkor olvassa, ha a rendszer nyelve is angol. Ezt egyébként nem értem, hogy miért, hiszen a hangfelismerés és a kimenet is angolra van téve, de szarik rá. -
#26872 A szövegfelismeréses bevitel nyelvét lehet állítani, az működik magyarul, de a hangvezérléses parancsok már nem. -
Chris Lowe #26871 Vagy át kéne állítani angol nyelvre a beállításokban az androidot? -
Chris Lowe #26870 Na várjál mi nem megy akkor? Mert bemondom ok google megnyitja a hangfelismerést a keresőben és ott bemondok valamit magyarul akkor arra nem keres rá? Mert az eddig ment. Vagy arra érted, hogy nem válaszol vissza mondjuk a milyen az időjárás kérdésre? Mert az ok az csak angolul megy. De magyarul eddig értett szinte mindent és rá is keresett. -
#26869 Mondom, megy nalunk (eredeti kerdesed), magyar nyelven nem megy, angolul lehet hasznalni. -
Inquisitor #26868 OFF: "számítógépen ehhez a felbontáshoz nem elég egy kábel"
DisplayPort? Nem mint ha 1.4-es HDMI nem bírná, csak ugye ott 30Hz-et bír. De van már kijelző ami HDMI 2.0-ás. -
Chris Lowe #26867 Tehát akkor magyarul nem megy. Ok google...:-) -
#26866 Megy az, google now feature, illetve google now launcherben is alapbol figyel ha a home screenen vagy (teli mikrofon jelzi h figyel, nem minden nyelven mukodik, magyarul pl sztem nem) -
Chris Lowe #26865 Ez a bemondjuk,hogy ok google mükszik nálunk?
Valahol olvastam, hogy a chrome alatt megy....meg akkor gondolom a android google search alatt is. Hol lehet beállítani? -
#26864 Köszönet! -
#26863 Amazon appstore-ban ma van pár ingyenes játék:
Lumi (4 dollár volt)
Buddy & Me (1 dollár volt)
Sonic Jump (2 dollár volt)
Gravity guy (1 dollár volt)
Wheel of Furtune (3 dollár volt)
Csak ma érvényes az akció. -
#26862 Azt fel se hoztam, mert a stock témát használom mindig, de van, akinek ez is szempont lehet. :) -
#26861 +1
Gesztusok nélkül én sem tudnék már meglenni, évek óta használom.
Amit még szeretek, hogy rengeteg icon pack van nova/apex stb alá. (persze egyesével is lehet cserélgetni csak úgy macerás :D ) -
#26860 Én nem csak ott, mert az összes widgetnek meg liszensz-szarnak (mi a ráknak van ezeknek ikonja?) elrejtem.
Aztán még mappázható is az appdrawer, bár azt én nem használom. -
#26859 Gyárilag crapware-rel pumpált romnál én is szoktam app-rejtést használni. Az valóban hasznos. -
#26858 Pl. lapozható dock, swype action az ikonokon, appok elrejtése az appdrawerben, swype actionök a háttéren. Sokan nem használják, de én igen és hasznosak :) -
#26857 Milyen dolgokra gondolsz? (nem kakaskodásból, komolyan kérdezem) -
#26856 Ezért jó, hogy van választék :) nekem ez pont elég. -
#26855 Számomra meg nincs létjogusultsága, csomó hasznos dolgot nem tud. :) -
#26854 Mert nem kell, hogy többet tudjon?
Pont elég ez is, ráadásul hivatalosan támogatott változat. A Novát néztem, tele van számomra felesleges csiribirivel. Ez pontosan azt tudja, amire szükségem van. Keep, naptár, időkép widget, egy mutatós óra és egy adag parancsikon. -
#26853 Csak akkor meg minek? Ott a Nova/Apex, mindkettőből többet tud még az ingyenes is. :) -
Chris Lowe #26852 Na ezek fel sem tűntek, pedig a fejléc átlátszó stílusosabb mint a sima fekete. -
#26851 Anélkül is használható, mert az eredeti launcherhez képest rengeteg plusz van benne - pl. lehet kevesebb / több képernyőt beállítani, használja a 4.4 átlátszóságát (fejléc, menügombok), egy nekem jobban tetsző betűtípust használ...
Én is kikapcsoltam az asszisztenst, de sokan használják itthon is, vannak jó dolgai. -
Chris Lowe #26850 Végülis ez az asszisztenshez van, nem?
Itthon meg le van butítva az asszisztens, vagy legalábbis messze nem tud annyit mint angliában. -
#26849 Az igen!
Szinte most rakták fel, máris 7k+ a letöltések száma:) -
#26848 -
#26847 Google új Launcher Nexusokra, hivatalosan is. -
Borg #26846 Mondjuk ez alatt a pár hónap alatt egyszer se éreztem úgy, hogy nekem milyen fasza mer van USB3 a Note3-on :D
Amúgy meg egyszerű a képlet. Már semmi se gondolkodtat el, amiben nem oled van... a Sonyk is szépek meg jók, de már annnak ellenére se kéne, hogy végre eljutottak a PF2 több mint egy éves színvonalára az IPS LCD-vel.
Másrészt meg ott a Samsung prémium gar... bejelented a hibát, és 72 órán belül a helyszínen javítják az orrod előtt. Nem 3-6 hétig húzzák, meg neked kell utána futkosni, halasztgatnak, mismásolás, aztán valami félig megjavított bénán összerakott szart adnak vissza, mint a Cordonból ugye... ( asus/moto/sony stb szerviz) -
#26845 Elnézést kérek! -
RYO21 #26844 Olvass már vissza úgy kb 20 kommentet. -
#26843 Ez komoly cucc, egy eink kijelzo a hatlapon:
[MWC 2014] Hands-On With The New YotaPhone: An Interesting Idea Gets Some Much-Needed Polish -
#26842 Note 3 már irtó nagy. Az S4 is már nagyon a határon van. A fizikai gomb meg szerintem nagy pozitívum,nekem nagyon tetszik az s4-ben is. -
#26841 Na, ez a nagy epic fail:
[Fail] Archos CEO Demos A Water-Resistant Phone On Camera By Submerging It... And It Goes Dead -
#26840 Tv meg monitor alig van 4k, számítógépen ehhez a felbontáshoz nem elég egy kábel, mégis mi a faszomnak egy tenyérnyi telefon kijelzőjére? -
Goophone took just two days to rip off the Galaxy S5 -
#26838 Mobile Doc Scanner (MDScan)
Most csak 1 dollár. Ennyit megért bár ritkán használom ilyen célra a telót. :D -
#26837 Es azokbol a kinai telokbol hanynak a kijelzoje oled? :)
Egyebkent ekkora meretben szerintem kb 1080p-ig igazabol volt ertelme a felbontasharcnak. Tavolabbrol nezve igazabol a 720p is mar teljesen jo, 1080p mar eleg kozelrol is tueles, szerintem viszonylag ritkan nezi az ember annal kozelebbrol a telefont, hogy az is keves legyen.
Hosszutavon mondjuk ha barmi ertelme is van a felbontasnovelesnek, es nem jar kulonosebben tobb fogyasztassal, valszeg megcsinaljak majd 4k-ra is, mert miert ne. Az lcd-k fo fogyasztasat a hattervilagitas adja, igy a fogyasztas valszeg foleg csak attol none meg, hogy a gpu-nak tobb pixelt kell kiszolgalnia.