36194
-
#26916 Hardveresen olyan, mint az S advance.
Xperia E gagyi, ratyi, 0 Ft-ot sem ér.
Alcatel pop c7.
Nehéz döntés. Alcatel-ben kevés a RAM viszont 4 magos. -
#26915 Samsung Galaxy Trend Plus-ról van valakinek tapasztalata?
A család kapott egy lehetőséget hogy 1Ft-ért választhasson pár készülék közül. Nekem ez tűnik ígéretesnek,van még Sony E és az Alcatel Pop C7. -
#26914 http://onedroidblog.wordpress.com/2014/03/04/hir-learazasok-a-2-eves-play-aruhazban-03-05-en/ -
#26913 Van valami lista az akciós appokról?
Egyébként az akciók nem (csak) a Googlen múlnak :) Ha a fejlesztő nem akar akciózni, akkor nem fog. -
#26912 Szánalmas, hogy most éves a Google play és lófasz akciók vannak. Nulla. -
#26911 De, csak az jön be. Sikerült annyit elérni, hogy az odin kiírja: NAND Write Start!!, után Fail lesz a dolog. Szóval most itt tartok! :/ -
#26910 Deus Ex: The Fall most olcso -
#26909 Nova launcher-t próbáld ki,. -
Dodo55 #26908 DL mód se jön be? -
#26907 Ha találsz olyat, ami neked funkciókban és kinézetben jobban megfelel, akkor igen. Ne mástól várd, hogy megmondja, hogy neked mire van szükséged :)
Próbálj ki néhányat, nyugodtan feltelepíthetsz többet is, akár egymás mellett is használhatod őket. -
mikiking #26906 érdemes az alap launchert kicserélni ? -
#26905 Srácok!!! Valaki segítsen nekem!! Meghalt az S2-öm, és nem tudom még odinnal se basztatni! Aki nagyon ért az fw cserékhez, ilyenekhez, az kérem segítsen! -
#26904 Vagy kikapcsolod a háttér görgetését, vagy (2*szélesség)*magasság méretű képet állítasz be, esetedben 1440x1280-ast. -
#26903 Másik launcher pl. apex/nova tud ilyet, hogy nem görgeti a hátteret. -
mikiking #26902 Sziasztok,vettem egy Xperia Z1 Compactot,egy a bajom vele csak. A hátteret nemtudom átteni vágás nélkül... Azt akarom,hogy csak simán egy háttér legyen,és ugyanaz legyen,ha oldalra csúsztatom akkor is. De már kipróbáltam mindent,egyszerüen nem lehet,mindig ki kell vágni,hogy mind 3 képernyőre jöjjön ki a kép,és ahogy odébb csúsztatom odébb csúszik a kép is. Van erre valami megoldás ? -
#26901 Humble Mobile Bundle 4 -
#26900 Ha hivatalos garanciát szeretnél és nincs Németországban/USA-ban/UK-ban vagy más olyan országban élő ismerősöd, ahol van a playen hardvervásárlási lehetőség, akkor megéri (sajnos) kiautózni egy osztrák mediamarktig és ott megvenni, 400 euroért.
Már amennyiben nem a keleti határ közelében laksz. -
KaBuTo666 #26899 Ingyen elfogadnám. -
#26898 Hátulja nem jön be, de a wifi + LTE érdekesen hangzik. -
#26897 -
#26896 Hat jah, kb ezek az opciok, prohardver topicban nezelodnek amugy, tobbszor olvastam ilyen akcios arakrol amikor a play-es arban lehetett megvenni valamelyik emlitett boltban ahol gari is volt ra (itthonra is).
Ha meg a gari nem olyan fontos hogy hivatalos legyen, es nem akarsz kinti beszerzessel sem bajlodni, bizonyos hazai gsm boltban 105/120k kornyeken meg lehet venni a 16/32 gigasat. -
#26895 Play -ből nem lehet rendelni itthonról és arra amúgy is csak az adott országban él a garancia, tehát mindenképpen vissza kellene küldeni ha van ott ismerős.
A legjobban az osztrák/német MM-ből éri meg megvenni, (369€) erre 2 év gari van amit bármelyik itthoni MM-ben érvényesíthetsz. Ezen kívül szintén Ausztriában van egy Ditech nevezetű bolt az ott vásárolt készüléket az itthoni LG javítja viszont nem cseréli. -
#26894 Hali, ha szeretnék Nexus 5-öt venni, akkor merre érdemes keresgélni? Eleve külföldről enged-e rendelni, illetve kisebb-nagyobb GSM boltok mennyire jól? Konkrétan a garancia miatt érdekelne. -
#26893 Ugye nem úgy gondolod, hogy mi megettük, hogy ennek a nőnek Note-ja van? -
Dobronski #26892 Inew V3, 1 hete használom. Samsung S3-4 tulajok ájuldoztak tőle. Nagyon szép a kijelzője! Egyedül az akksi gyengéje. Erre még sajnos áfa jön. :/ -
#26891 Az ottani ÁFA 19%, a 699€, az nettó 587, nálunk 27%-al számolva az 745€, mai árfolyamon 233 ezer, hozzá Artisjus 16 gigánál 3360 - nem az lesz a sok rajta :) -
#26890 hát, a Samsung ebben már egy szinten van az almával leglaább :D -
#26889 Erre számold rá az itthoni sápokat (Artisjus és társai), + annak esélyét hogy tovább romlik a forint értéke a ruszkik területfoglalós játéka miatt = 230-250 körül is lehet majd az ára. -
#26888 S5: "Jelenleg a legolcsóbban a német érdeklődők juthatnak hozzá a készülékhez 699 eurós vagyis nagyjából 219 000 forintos áron, mely a legkevésbé sem nevezhető mérsékelt árazásnak. Csak összehasonlításul: az előző generációs Galaxy S4 már 379 euróért vagyis 118 000 forintért is elvihető, mely műszaki paraméterek alapján továbbra is bőven megállja a helyét."
akkor mennyi lesz nálunk? -
#26887 ez mondjuk ebben a topikban a kutyát nem érdekli :D -
#26886 ELéggé elkúrta, mert a színfalak mögötti szelfijeit már az iPhonejával lötte :D
-
puma1 #26885 Sziasztok! Tudnátok ajánlani valamilyen olcsóbb féle kínai androidos telefont ami viszonylag használhaató is? Faterom szeretne venni Androidos telefont,de 40-nél többet nem szeretne költeni rá. Nézegettm Goophone-kat meg hasonlókat,de nem tudom melyik vállalható be. Tudom, hogy ennyi pénzért ne várjunk csodát, de hátha van valami használható. Köszi előre is! -
#26884 De gyökér, istenem. És milyen csúnya csökött konzolos hüvelykujja van. + Soulja Boy..
+ felveszi ahogy kresselget a camera appja a HTC-nek, ez eléggé.. -
#26883 Kb mindenhol^^ -
#26882 Jah, ez volt a coverstory is a Flipboardban:) -
Ellen takes a selfie at the Oscars, sponsored by Samsung
Mar most a legtobbet retweetelt post valaha:
link -
#26880 -
#26879 Már majdnem megvádoltam a HTC-t felelőtlenséggel, mivel nem kéne minden jött-ment, szellemileg sérült YouTube reviewernek tesztpéldányokat osztogatni.
De mint kiderült a retardált kisgyerek a szüleitől húzta be a telefont egy teszt erejéig, akik amúgy a készülék valódi tesztelői (és feltehetően HTC alkalmazottak (voltak)). A gyerek az email címet és az IMEI-t is sikeresen leleplezte a telefonon. Az egésznek komoly következményei lehetnek, mert megszegett titoktartási szerződésekről van szó konkrétan. Most meg Twitteren próbálja magát tisztára mosni a srác, egy HTC alkalmazott előtt, aki felvette vele a kontaktot... A legjobb a "Ez egy kamu telefon" védekezési mechanizmus.
-
#26878 Nem értem miért huzzák igy el a bemutatóját, már gyakorlatilag készen van. MWC-n féltek együtt bemutatni a SGS5-el vagy mi? -
#26877 [URL=http://www.androidpolice.com/2014/03/02/the-still-unannounced-new-htc-one-m8-appears-in-12-minute-video-review/]The Still Unannounced New HTC One (M8) Appears In 12 Minute Video "Review"[/URL]