36194
  • davidka003
    Hardveresen olyan, mint az S advance.
    Xperia E gagyi, ratyi, 0 Ft-ot sem ér.
    Alcatel pop c7.
    Nehéz döntés. Alcatel-ben kevés a RAM viszont 4 magos.
  • Firerock
    Samsung Galaxy Trend Plus-ról van valakinek tapasztalata?
    A család kapott egy lehetőséget hogy 1Ft-ért választhasson pár készülék közül. Nekem ez tűnik ígéretesnek,van még Sony E és az Alcatel Pop C7.
  • davidka003
    http://onedroidblog.wordpress.com/2014/03/04/hir-learazasok-a-2-eves-play-aruhazban-03-05-en/
  • [HUN]FaTaL
    Van valami lista az akciós appokról?

Egyébként az akciók nem (csak) a Googlen múlnak :) Ha a fejlesztő nem akar akciózni, akkor nem fog.
  • davidka003
    Szánalmas, hogy most éves a Google play és lófasz akciók vannak. Nulla.
  • Falkon
    De, csak az jön be. Sikerült annyit elérni, hogy az odin kiírja: NAND Write Start!!, után Fail lesz a dolog. Szóval most itt tartok! :/
  • skinnyman
    Deus Ex: The Fall most olcso
  • davidka003
    Nova launcher-t próbáld ki,.
  • Dodo55
    DL mód se jön be?
  • Dzsini
    Ha találsz olyat, ami neked funkciókban és kinézetben jobban megfelel, akkor igen. Ne mástól várd, hogy megmondja, hogy neked mire van szükséged :)

Próbálj ki néhányat, nyugodtan feltelepíthetsz többet is, akár egymás mellett is használhatod őket.
  • mikiking
    érdemes az alap launchert kicserélni ?
  • Falkon
    Srácok!!! Valaki segítsen nekem!! Meghalt az S2-öm, és nem tudom még odinnal se basztatni! Aki nagyon ért az fw cserékhez, ilyenekhez, az kérem segítsen!
  • [HUN]FaTaL
    Vagy kikapcsolod a háttér görgetését, vagy (2*szélesség)*magasság méretű képet állítasz be, esetedben 1440x1280-ast.
  • gabi89
    Másik launcher pl. apex/nova tud ilyet, hogy nem görgeti a hátteret.
  • mikiking
    Sziasztok,vettem egy Xperia Z1 Compactot,egy a bajom vele csak. A hátteret nemtudom átteni vágás nélkül... Azt akarom,hogy csak simán egy háttér legyen,és ugyanaz legyen,ha oldalra csúsztatom akkor is. De már kipróbáltam mindent,egyszerüen nem lehet,mindig ki kell vágni,hogy mind 3 képernyőre jöjjön ki a kép,és ahogy odébb csúsztatom odébb csúszik a kép is. Van erre valami megoldás ?
  • skinnyman
    Humble Mobile Bundle 4
  • [HUN]FaTaL
    Ha hivatalos garanciát szeretnél és nincs Németországban/USA-ban/UK-ban vagy más olyan országban élő ismerősöd, ahol van a playen hardvervásárlási lehetőség, akkor megéri (sajnos) kiautózni egy osztrák mediamarktig és ott megvenni, 400 euroért.

Már amennyiben nem a keleti határ közelében laksz.
  • KaBuTo666
    Ingyen elfogadnám.
  • SzirmosSzisza
    Hátulja nem jön be, de a wifi + LTE érdekesen hangzik.
  • skinnyman
  • skinnyman
    Hat jah, kb ezek az opciok, prohardver topicban nezelodnek amugy, tobbszor olvastam ilyen akcios arakrol amikor a play-es arban lehetett megvenni valamelyik emlitett boltban ahol gari is volt ra (itthonra is).
    Ha meg a gari nem olyan fontos hogy hivatalos legyen, es nem akarsz kinti beszerzessel sem bajlodni, bizonyos hazai gsm boltban 105/120k kornyeken meg lehet venni a 16/32 gigasat.
  • gabi89
    Play -ből nem lehet rendelni itthonról és arra amúgy is csak az adott országban él a garancia, tehát mindenképpen vissza kellene küldeni ha van ott ismerős.
    A legjobban az osztrák/német MM-ből éri meg megvenni, (369€) erre 2 év gari van amit bármelyik itthoni MM-ben érvényesíthetsz. Ezen kívül szintén Ausztriában van egy Ditech nevezetű bolt az ott vásárolt készüléket az itthoni LG javítja viszont nem cseréli.
  • SzirmosSzisza
    Hali, ha szeretnék Nexus 5-öt venni, akkor merre érdemes keresgélni? Eleve külföldről enged-e rendelni, illetve kisebb-nagyobb GSM boltok mennyire jól? Konkrétan a garancia miatt érdekelne.
  • theone91
    Ugye nem úgy gondolod, hogy mi megettük, hogy ennek a nőnek Note-ja van?
  • Dobronski
    Inew V3, 1 hete használom. Samsung S3-4 tulajok ájuldoztak tőle. Nagyon szép a kijelzője! Egyedül az akksi gyengéje. Erre még sajnos áfa jön. :/
  • Dzsini
    Az ottani ÁFA 19%, a 699€, az nettó 587, nálunk 27%-al számolva az 745€, mai árfolyamon 233 ezer, hozzá Artisjus 16 gigánál 3360 - nem az lesz a sok rajta :)
  • szucsy89
    hát, a Samsung ebben már egy szinten van az almával leglaább :D
  • GregSB
    Erre számold rá az itthoni sápokat (Artisjus és társai), + annak esélyét hogy tovább romlik a forint értéke a ruszkik területfoglalós játéka miatt = 230-250 körül is lehet majd az ára.
  • szucsy89
    S5: "Jelenleg a legolcsóbban a német érdeklődők juthatnak hozzá a készülékhez 699 eurós vagyis nagyjából 219 000 forintos áron, mely a legkevésbé sem nevezhető mérsékelt árazásnak. Csak összehasonlításul: az előző generációs Galaxy S4 már 379 euróért vagyis 118 000 forintért is elvihető, mely műszaki paraméterek alapján továbbra is bőven megállja a helyét."

akkor mennyi lesz nálunk?
  • szucsy89
    ez mondjuk ebben a topikban a kutyát nem érdekli :D
  • GregSB
    ELéggé elkúrta, mert a színfalak mögötti szelfijeit már az iPhonejával lötte :D

• puma1
    Sziasztok! Tudnátok ajánlani valamilyen olcsóbb féle kínai androidos telefont ami viszonylag használhaató is? Faterom szeretne venni Androidos telefont,de 40-nél többet nem szeretne költeni rá. Nézegettm Goophone-kat meg hasonlókat,de nem tudom melyik vállalható be. Tudom, hogy ennyi pénzért ne várjunk csodát, de hátha van valami használható. Köszi előre is!
  • Vadnokedli
    De gyökér, istenem. És milyen csúnya csökött konzolos hüvelykujja van. + Soulja Boy..

+ felveszi ahogy kresselget a camera appja a HTC-nek, ez eléggé..
  • Jim Morrison
    Kb mindenhol^^
  • LocalPatriot
    Jah, ez volt a coverstory is a Flipboardban:)
  • skinnyman

Ellen takes a selfie at the Oscars, sponsored by Samsung

Mar most a legtobbet retweetelt post valaha:

link
  • skinnyman
  • theone91
    Már majdnem megvádoltam a HTC-t felelőtlenséggel, mivel nem kéne minden jött-ment, szellemileg sérült YouTube reviewernek tesztpéldányokat osztogatni.

De mint kiderült a retardált kisgyerek a szüleitől húzta be a telefont egy teszt erejéig, akik amúgy a készülék valódi tesztelői (és feltehetően HTC alkalmazottak (voltak)). A gyerek az email címet és az IMEI-t is sikeresen leleplezte a telefonon. Az egésznek komoly következményei lehetnek, mert megszegett titoktartási szerződésekről van szó konkrétan. Most meg Twitteren próbálja magát tisztára mosni a srác, egy HTC alkalmazott előtt, aki felvette vele a kontaktot... A legjobb a "Ez egy kamu telefon" védekezési mechanizmus.

• GregSB
    Nem értem miért huzzák igy el a bemutatóját, már gyakorlatilag készen van. MWC-n féltek együtt bemutatni a SGS5-el vagy mi?
  • skinnyman
    [URL=http://www.androidpolice.com/2014/03/02/the-still-unannounced-new-htc-one-m8-appears-in-12-minute-video-review/]The Still Unannounced New HTC One (M8) Appears In 12 Minute Video "Review"[/URL]