Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Az emberek azt veszik amit a tévében,óriásplakáton meg a szolgáltatóknál látnak.
Aki nem érzelmi alapon vásárol hanem racionális érvek alapján az Nexust vesz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az ár meg nem mindenkinek releváns. Csomóan elõfizura vesznek telefont, úgy a One sem rossz vétel. n5-öt meg nem is tudod itthon így venni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Akinek nincs ra valami kulonos oka ra, igencsak nehez a ketszeres arat igazolni nem csak a One-ert, hanem barmelyik masik "csucsteloert" is. Ar/ertekben ladbdaba nem rug semmi mellette, a legtobb ketszer dragabb telefonnal is a legtobb dologban jobb.
Regards,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A jelenleginél jobb kamerával viszont egyet értek, pláne, hogy a legelsõ marketinganyag ezzel is akarta eladni a telefont. Viszont a kamera közel sem rossz, mint ahogy az elsõ hullámos gyorstesztek beállították. Jó kamerát kapott, de a jelenlegi, drágább konkurencia lenyomja. Ennyi.
Nexus 5 - 1.
iPhone 5S - 1.
Nexus 5 - 2.
iPhone 5S - 2.
Amint láthatod. Ha a fényérzékenység nem menne enyhén a dinamika rovására, és csak egy picivel lenne jobb a vonalélesség, akkor a simán hozza az 5S szintjét a kamera.
infidel
infidel
infidel
Kitöltenétek az alább kérdõívet? Részben az utazás, internet, mobilalkalmazás kapcsolatát vizsgálom
Köszönöm még 29 kellene hogy elérjem a bûvös 300-at 😊
Kérdõív - utazás, mobil
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Es nagyjabol abban is biztos vagyok hogy ha ra is tudnanak rakni egy ilyen kamerat (amitol tenyleg sokkal jobb kepeket csinalna de olyan otromba lenne tole), az emberek nagy resze nem kerne belole, telefont akar nem fenykepezot, pontosan tudja hogy ez egy telefon es nem azzal fogja a profi fotoit loni ugy sem.
Regards,
Nekem is sokkal nagyobb pain in the ass lenne platformot váltani, mint maradni.
Ha veszek egy új iOS eszközt, elsõ indításnál azt mondom neki restoreoljon az elõzõ készülékem backupjából, 20 perc múlva egy olyan készülék lesz a kezemben ami új, de minden olyan rajta mint a régin. SMS-ek, a böngészõ megnyitott lapjai, a játékok mentései, minden ugyan olyan mint a régi készüléken.
A kényelem nagy úr. Pláne ha felnõssz és az életed nagy részét munka, vagy egy gyerek nevelése teszi ki. Ha egy felnõtt ember "belak" egy platformot, onnantól kezdve valami áttörõ dolgot kell felmutatnis egy másik platformnak / készüléknek hogy a váltás kecsegtetõ legyen.
Utóbbi idõben nagy hangsúlyt fektettek a fotókra. Retusálás (snapseed), megosztás (Google+).
Ha emellé beletettek volna egy olyan kamerát a Nexusba, ami leiskolázza a konkurenciát, azzal elérhettek volna valami egyedülállót.
Egy csúcs kamerát, ami mellé komplett támogatás van fotózáshoz. (Én ha nincs nálam a DSLR-em, akkor telefonnal fotózok + snapseedel retusálok most is).
Nálam, S4-en 4.3-as Android alatt a google+ beállításaiban engedélyezni lehet,de csak ennyi, amúgy a funkció nem érhetõ el sehol.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
via Plastik Józsi
Ha te ezt nem így látod, akkor veled sincs értelme vitatkozni.
Regards,
Az eddigiek alapjan (es velemenyek alapjan) amugy egyertelmuen komoly elorelepes az N4 kamerajahoz kepest, es eleg kozel van a tobbi top telefon teljesitmenyehez. Szerintem a legtobben akik szidjak, valojaban semmit nem tudnak rola (amire ebben a topicban is lathattunk peldat😊 ).
Mas:
50% felett a JB
Regards,