36194
  • davidka003
    Megnéztem én is. 440 Ft de adókkal vagy egy 100-assal drágább ha rákattintasz. Annyit nem ér meg nekem pusztán az, hogy legyen checkpoint rendszer.
  • Vadnokedli
    URL-sávba: gsmarena.com - rákeresel S4-re - compare -

Dimenzók alapján 1-2-1 CM tehát mondjuk egy Note(1) tok jó lenne. Mondjuk szélességben lötyögni fog egy kicsit,
  • Firerock
    Így van,bőr kéne,az elegánssága miatt. Most hogy a Note-ot mondod,a Note 2 az nem sokkal nagyobb mint az S4. A 3 szerintem az sokkal nagyobb.
    A fontosabb viszont a másik telefon a Galaxy Trend Plus.
  • precision
    esetleg egy Note3 tokba beleférne az S4 szilikon tokkal együtt is
  • precision
    ja most már kezdem érteni... az S4 -hez akarod egy másik telefon zsebes tokját használni :)
    az ilyen "zoknis" vagy zsákos tokok nem jönnek szóba?
  • Firerock
    S4-em van és van hozzá S4-hez gyártott zsebes tokom,viszont abba csak "meztelenül" fér bele,az S-Line-os tokkal már nem.
  • Ryder159
    köszönöm szépen. sikerült kitakarítanom, bár újraindítás utás után két törölt app (office suite, hangouts) újra a telefonon volt, és pár app indító ikonja eltűnt, csak total commanderrel tudom őket futtatni. de végül is atárhely problémám megoldódott, meg gyorsabb is lett a rendszer, szóval köszi még egyszer...
  • Vadnokedli
    SD Maid
  • Ryder159
    Sziasztok. Kéne egy kis segítség. Keresek egy appot, amivel kipucolhatom a az androidot. régi telefonom vqn 450MB belső tárhellyel, ami szépen lassan megtelt. Kitöröltem mindent ami felesleges, cak azok az appok maradtak amiket használok, és csak 50MB hely maradt. Jó lenne magszabadulni pár gyár apptól is amik feleslegesen sok helyet foglalnak, és át sem tudom rakni őket kártyára. Szóval ha tudnátok valamit ajánlani, az jó lenne. A teló rootolva, gyári 2.3.3-as android...
  • precision
    nem tudom, hogy jól értelmezem e vagy csak nem értem a problémát
    szóval beleraknád a telefont egy szilikon tokba, majd egy zsebes tokba

és ehhez miért kéne vastagabb vagy szélesebb telefon mint az általad leírt telefonok?
  • Firerock
    A segítségetekre lenne szükségem:
    Olyan telefonra lenne szükségem ami hasonlóan magas,viszont szélesebb vagy esetleg vastagabb mint a:
    Samsung Galaxy S4
    Samsung Galaxy Trend Plus

Az oka az hogy szeretnék hozzájuk ilyen "zsebes" tokot venni,a csavar csak az hogy úgy szeretném használni hogy a telefonok a szilikon tokjukban maradnak.
  • GregSB
    Egyébként tegnap próbáltam haver angliából szervált Moto G-jét. Qrva jó telefon, robosztus, jól összerakott, jó fogni kézben, szerintem ebben a méretben egyértelműen a legjobb ár/értekű telefon jelenleg.

Qrva gáz hogy nem lehet itthon kapni szolgáltatóknál.
  • GregSB
    Hát igen, ilyenkor látszik hogy hordható eszközöknél nagyon fontos a stílus, a kinézet. Ezt én is gondolkodás nélkül venném.

A Galaxy Gear meg hiába tud sok mindent, akkor se venném fel ha ingyen adnák.
  • Dodo55
    Most nézem csak, hogy ez ráadásul magyar ötlet :D
  • Dodo55
    Fosbarna szíj helyett fekete, esetleg fém, és úgy igen. Esetleg még a gombok lehetnének kicsit laposabbak rajta.
  • szucsy89
    Google: így kéne kinéznie a jövő okosóráinak! Egy magyar dizájntervei amit a theverge lehozott, azóta róla áradozik a világ! Mellesleg az első okosóra koncepicó amin elgondolkodnék, hogy megvegyem.

katt
  • Jim Morrison
    440ft
  • davidka003
    Mennyibe kerül? Látom, hogy ingyenes de gondolom IAP-al lehet megvenni.
  • LocalPatriot

Meg is vettem.
  • Jim Morrison
    Smash hit
    töltsétek
  • Vadnokedli
    Nem; de rákerestem, ez valószínűleg csak Sony telóknál van.
  • LocalPatriot
    Tudod mi az az SI szám?
  • Firerock

pedig...:)
  • skinnyman
    Csak eros idegzetueknek:

Allitolag Hollandiaban keszult, ami sok mindent megmagyaraz.
  • Vadnokedli
    Hát ha Oroszország, India vagy Trinidad és Tobagóban laksz akkor lehetséges, mert ott már kint van a 4.4.2
  • Firerock
    S4-hez jött valami 400megás update de nagyon lassan tölti és most el is kell mennem. Már a KitKat lenne?
  • Falkon
    Igen, abban volt. Rendben, köszönöm szépen :)
  • Firerock
    Egy tömörített file-ban tárolja. Véleményem szerint nem tudnak hozzáférni. Főként hogyha a telefon memórián volt akkor wipe-olni fogják azzal meg úgyis elveszik minden. De ez csak az én laikus véleményem,majd jönnek az okosok és megmondják :)
  • Falkon
    Még egy kérdésem lenne. Használtam a telón a Smart Lock Free nevű programot. Képeket, videókat zároltam vele. Na most beszart a telefonom! Tégla lett belőle. El akarom vinni szervízbe, hogy megjavítsák. Az érdekelne, hogy hozzátudnak férni ehhez a mappához? Vagy letörlődik minden? Esetleg megmaradnak? Valaki tudja ezt? :/
  • zoliii
    Sony Xperia M vs. Samu Glaxy Trend Plus
  • zoliii
    Megoldottam! :D Juhééééééééé :D Először rootolni kellet, majd rátettem update telepítéssel a CWM v4.0.1.5 verziót :D Az LG-nél máshogy volt.
  • Firerock
    Gyors kérdés: Xperia M mivel jobb mint a Galaxy Trend Plus? Megér 10 ezer forint plusszt?
  • zoliii
    Csak volt nemrég LG L7 telóm, és arra sem volt annyira 1xű rátenni, de a végén megoldottam :D
  • Vadnokedli
    Neked sehogy, mert 4.1.2 a legújabb hivatalos hozzá. És ha már ilyet kérdezel akkor már CM meg ilyenekbe inkább bele se menjünk(a te érdekedben).
  • zoliii
    Hogy kell Samsung Galaxy S2-re Android 4.4-et tenni?
  • LocalPatriot
    Sose szerettem ezt a játékot, de annyi jót hallottam az android portos verzióról, hogy megvettem. De még időben töröltem is. Nekem nem tetszik.
  • [HUN]FaTaL
    Thx
  • Firerock
    Köszön a segítséget,ez lesz akkor :)
  • davidka003
    Abszolút. Persze nem kemény játékra de használható.
  • Firerock
    És az S Advance használható? :)