36194
  • Ryder159
    nem merek így rendelni. ismerősöm nem rég iPad helyett egy cserepet kapott. szóval én csak személyesen boltban...
  • skinnyman
    Miert kell okorsegeket beszelni? Teljesen smooth a Moto G. Es kozel mindenben kb ketszer jobb, mint barmelyik lumia amit itt ajanlgatsz, aminek a hardvere kozel nincs semmifele eroshoz semmilyen szinten, es az os is felig halott ami rajta fut.
  • Dobronski
    rendelj kínából.
  • Ryder159
    nézegettem én is olcsó kínai cuccokat a dhgate.com oldalon, találtam is egy note3 utánzatot 150 dollárért leírás alapján jónak is tűnt illetve videón is néztem, de nem merek kockáztatni.
    az hogy nem smooth azmeg nemnagy baj. x10-el is csakannyi a bajom hogy unom a gyári kinézetet, launcherektől meg nagyon belassul. kevés aza 280MB RAM.
    Azért kérdeztem tőletek, mert ahogy látom ti jobban értetek a témához. őszintén megmondom, az egyetlen telefon ami tetszik, az a note3, de sajnos nem engedhetem meg magamnak...
  • skinnyman
    Moto G, fuggetlenul, ujonnan megkapod ez alatt az ar alatt, ebben a kategoriaban nincs jobb vetel most.
    Ha valamivel tobb keret lenne ra, es tenyleg izmosabb cucc kell hosszutavra, akkor N5. A ketto kozott meg esetleg N4.
  • theone91
    Elég sok chinaphone vonatkozású nemzetközi topic van nagy fórumokon, ha kiszemeltél valamit akkor guglival tuti találsz véleményeket, tapasztalatokat róla.
  • SzirmosSzisza
    http://www.pandawill.com/ erre gondoltam.
  • davidka003
    Ali expressz?
  • Ryder159
    lumiat nem ismerem nem is volt a kezemben még WP-os telefon. Sp tetszik, sógoromnak is van, de én 100-ért láttam csak. 58 ért meg is venném. optimust megnézem. köszi.
  • SzirmosSzisza
    Hm, ez valami kajás oldal, akkor rosszul emlékeztem :D
  • SzirmosSzisza
    Kell venni pandaexpressnél valamit és reménykedni, hogy nem megy tönkre :)
  • kifli
    akkor már 525...

Eddigi tapasztalat alapján, hosszútávon smooth android telefont nem kapsz 50-60 körül...
  • davidka003
    Nokiában csak az 520 éri meg, mert 25k-ért volt T-s kártyával Media Markt-ban. Annyit bőven megér.
  • davidka003
    Xperia SP?
    Folyton akciózzák. T-nél volt már 58k-ért is kártyásan.

Illetve LG Optimus F6. Barátnőm akar olyat. Elmentünk megnyomkodni. Nekem nagyon bejött. Gyönyörű IPS kijelző és smooth-nak tűnt a rendszer.
    Tudása se rossz. LTE-t is tud.
  • kifli
  • Ryder159
    Lehet kapni valami jó telefont olyan 50-60 ezer körül, ami nagy kijelzős (4-5 coll között) és hardwerben is erős, vagy az ilyenek mind a 150 ezres kategória? Tescoban láttam valami Alcatelt 58-ért, elég nagy is volt, állítólag 4 magos 1 giga rammal, de nem tudom milyen lehet minőségben. Ideje lenne lecserélnem az x10i-t. Ajánlanátok egy párat?
  • Firerock
    A helyzet az hogy memóriakártyáról egyik sem tud dolgozni,ha lezárni még sikerül is akkor a visszahelyezésnél van minegyiknek problémája. Valami ötlet?
  • Firerock
    Melyik "elrejtő" programot ajánlanátok? Eddig a Secure Gallery-t használtam de mióta frissült a telefonom 4.4-re azóta se elrejteni se feloldani nem lehet. Fontos szempont hogy a rejtett fájlok is a memóriakártyán legyenek.
  • LocalPatriot
    Hát kipróbáltam ezt a spiederman-t, de valami szörnyű számomra. Bár ennyit megért az az 5 perc...:)
    #26937 Smashhit viszont nagyon ott van.
  • Falkon
    Arról nem tudtam, most láttam ilyet először :)
  • Chris Lowe
    Jaja akkor ünnepelte a google a play store x milliomodik letöltését. Akkor nagyon jó ptrogikat dobtak be, volt beautiful widget meg pdf olvasó, játékok stb.
  • zoliii
    Samsung Galaxy S2-re szeretnék Android 4.4-et rakni, de frissítésnél, mindig a signature verification failed-et dob ki :(
  • fery02
    Hú de kár, hogy nagyon nem vagyok Spieder-man rajongó. :/

Egyébként ez a 0,1 USD ár, ilyen régebben is volt.
    Emlékszem, hogy annak idején én is egy csomó app-ot vettem kb ennyiért akcióban néhány éve.

Itt a topikban voltak emlegetve. :)
  • [HUN]FaTaL
    10 cent, 29 forint? Azért ez vicckategória.
  • davidka003
    Egyébként 7 dollár volt a régi ára.
  • LocalPatriot
    Megmondom őszintén nem tudom milyen akció.
    Nekem is csak linkelték.
  • davidka003
    Valami olyasmi. Majd figyelgetem, hátha lesz még valami olcsón.
  • skinnyman
    Google Is Planning To Release An SDK For Android-Based Wearables In Two Weeks

NFC Ring Hands-On: Practice Makes... Pretty Good [Video]
  • skinnyman
    Ez valami szulinapi play store-os akcio? 1 dollar alatt nem nagyon lehetne normal esetben az ara, vagy igen?
  • Dzsini
    0.1 USD
  • Chris Lowe
    ? Ezt az árat, hogy találták ki?
  • LocalPatriot
    The Amazing Spider-Man 29 HUF.
  • kifli
    a nokia refocus másolatra gondolsz? :)
  • Falkon
    Az a fókuszos dolog elég király!
  • skinnyman
  • Jim Morrison
    A kristályok adnak golyót, de valószínűnek tartom, hogy minél többet zúz valaki annál több pontot kap. Mondjuk én csak azon vagyok hogy tudjak előre menni, pálya mentén lévő üvegeket hagyom.
  • fery02
    Köszi! Facebook nincs, szóval akkor skip. :)

@Cat 02: Én is mintha úgy figyeltem volna meg, hogy azok nem érnek pontot, bár eléggé kapkodni kell, majd jobban belemélyedek még.
  • SzirmosSzisza
    Én csak kipróbáltam, de szerintem csak a háromszög ér pontot, a nagyobb üvegeket csak azért kell lőni, hogy ne ütközz velük.
  • skinnyman
    Rendes g+-os ahogy latom nincs, feszbukba be lehet lepni, nem tudom azon keresztul lenne-e ilyesmi.
  • fery02
    Ad még felhőmentést is, ami nálam kritérium lett az utóbbi hónapokban játékok terén.

Viszont nem teljesen tiszta nekem a játék, mármint hogy hogyan kell ezt játszani.
    A nagyobb felületű üvegeknél pl az a cél, minél több golyót beleküldjünk és mindegyik törjön lehetőleg belőle vagy elég csak egyszer meglőni, eltalálni őket?

Ja és valaki tudna nekem válaszolni, hogy a Deus EX: The Fall tartalmaz-e felhő mentést?