36194
-
#27036 Ezért nem raktam reklámot a saját appomba sem (mondjuk hozzátartozik, hogy borzalmasan utálom a reklámokat), akkor inkább legyen ingyenes, főleg, ha nincs lehetőség eltűntetni sem. -
#27035 Egy fokkal értelmesebb így.
Az a baj, hogy eddig reklámokkal nyomták tele de mivel kevés magyar ember használta az adott programot így normális bevétele úgysem volt a dologból, csak a felhasználók szívtak. -
#27034 Csak azért írtam be, nehogy valaki azt higyje, hogy, a már megvásárolt appjait adhatja át másnak, ha már nem kell :D -
Chris Lowe #27033 Jaja, értem. -
#27032 Mármint fejlesztőként. -
#27031 Aha. -
Chris Lowe #27030 Ezmiez? El tudom adni az appokat vagy mi? -
#27029 Merchant registration available in Hungary You can now register as a Google Play Merchant if you reside in Hungary. -
#27028 Nem hiszem, hogy van bárkinek is ilyen Moga Pro Power kontrollerje, de azért megkérdem, hogy akinek van, annak nem lassabbak a játékok vele?
Ami eddig csak picit volt lassú max, az pl akadozik ezzel a kontrollerrel játszva. :/
Pedig egy LG G2 nem az a gyenge vas szerintem. -
#27027 köszi a tippeket, jövő hónapig ugy is várnom kell. Addig iis más kérdés még az x10-el kapcsolatban. néztem yt videókat olyan x10-ről, amin szépen fut akár a JB is. próbálkoztam vele én is de az istenért nem bírom feltenni vagy behívni a recovery-t, így bukta az egész. Ez miért lehet? Próbálkoztam a ROM Manager-el is, de szintén semmi. az app szerint telepítve van, de hiába nyomom vissza gombot indításnál, nem történik semmi. mi lehet a baj?
ès mèg egy kérdés. jelenleg gyári androidon olyan bajom van, hogy a telefon ujraindítása után eltűnnek az appok a programtárból, ilyenkor csak total commanderrel tudom megnyitni őket. erre van valami orvosság? -
#27026 Partnero-t én csak ajánlani tudom.
Köv. telefonom is ott veszem.
-
#27025 hi guyz,
thanks for the awsome android.
my feature request is about performance.i have used many of the android versioned mobile phone and tabs. in all that i noticed about the performance factor.can u guyz add some performace boosting thing on the next version or any update to existing. i want to open 10+ apps, active few ones and mostly inactive.when 5+ apps of size about 2gb its starts hanging or slowing down the running speed.can u make some redesign or something that will increase the performance using lesser ram use.
my request feature is about ram consumption. please make it in the update so the phone can produce much fast perfomance.
hope u consider this.
ty again for the gr8 android.
Cheers to u !!
Hivatalosan elfogadtak es FutureRelease-re jeloltek a "bug"-ot :D link
-
#27024 Expansys - Inkább innen rendelj ha Moto kell.
Teljesen megbízható brit székhelyű bolt nem holmi sufni gsm és a gari is egy fokkal biztosabb.
Magyar nyelv pedig nincs alapból de bootloader nyitás után felrakható a magyar nyelv, természetesen ilyenkor ugrik a gari. Viszont a Morelocale programmal azt eltudod érni, hogy a feltelepített programjaid legalább magyarok legyenek. -
#27023 valaki? -
#27022 Partnero nem ajánlott. -
#27021 és honnan rendelted? linket dobnál? -
#27020 A hardvert értettem hogy köze nincs hozzá különben földi halandó meg nem mondja hogy nem Note3:D -
#27019 Nem tom honnan rendelt de érdekes:)) Pl. most jött meg egy Note3 clon és azt kell mondjam k.jó de tényleg persze köze nincs a Note3 hoz nade 36e volt:DDD 6589quad, 1/8gb HD képernyő stb hibátlanul megy minden.. GPS-el kellett kicsit küzdeni:) 36!! lol ha egy évet bír akkor is über..
geekbuying mivel valahogy német posta matricák voltak rajta:DDDD no áfa... -
#27018 1st gen n7-nel sem a rendszer lassult be, amirol beszelsz, az a NAND volt (keves szabad tarhely eseten, ez a NAND sajatossaga), amit a 4.3-ban bevezetett TRIM tamogatas megoldott. Moto G-n 4.4 fut, szoval ott tuti nem lesz ilyen gond.
Ryder159: lol, az igen. Bar lehet h meg nem is jart rosszul azzal a csereppel az ismerosod :D
Egyebkent partnero eleg nepszeru bolt prohardveren bizonyos helyeken, sokan onnan vettek/vesznek n5-t (meg anno n4-et), sima kis gsm bolt, szoval nagy szervizhatterre/hivatalos tamogatasra ne szamits, de alapvetoen nem szokott gond lenni veluk ahogy tudom, szoval ha nem zavarnak ilyen dolgok, sztem nyugodtan megveheted ott. -
#27017 Mellesleg hozzáteszem van egy tavaly szotyiért vett, Wayteq tabletem, ami eredetileg ICS-sel jelent meg aztán pillanatokon belül jött hozzá 4.1, rá nemsokkal pedig 4.2.2 és minden alkalommal jobban optimalizált lett rendszer. Nem minden gyártó vágja haza a rendszeszebességet az update-ekkel. -
#27016 Mindegy, a lényeg, hogy bátyám N7-e Kit Kattel még mindig ugyan úgy teljesít mint 2012-ben, semmi gond nincs vele. Ő minden major update előtt cleanwipe-ol, ami igen is fontos. Bár ezt magyarázhatod az átlag felhasználónak, úgy sem fogja fel, csak rögtön beletenyerel az OTA update-gombba. -
#27015 Ott más oka volt eddig a lassulasnak. 7.1-el meg a sima 4-es is gyors lett megint. -
#27014 A nemzetközi változat octa-core, tehát nyolc. De nem valódi nyolc magról volt szó, csak ezt jól meg lehetett marketingelni. Fizikailag nyolc mag volt a telefonban, de maximum négy mag üzemelhetett csak egyszerre. Négy nagy teljesítményű (erős igénybevételhez) és négy kis teljesítményű CPU-mag volt (alacsony áramfelvételhez).
A Moto X pl. öt magos, ebből négy megy a számításokhoz, egy alacsony teljesítményű mag pedig a szenzorokhoz és a folyamatos hangérzékelésekhez. Ennek több értelme van.
De nálunk a szimpla négy magos került forgalmazásba, amit az USA-ban is forgalmaztak. -
#27013 http://www.partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm&o=uj_keszulekek_motorola_jVfS
valaki rendelt már innen? megbízható a shop? -
#27012 nyugaton 6 magossal, nem? -
#27011 Nem hinném. Voltak kutyulások az quad-core/"octa"-core miatt, de szerintem ugyan az a lapkakészlet alapvetően. -
#27010 S4 az nem más "proci"val jött ki USA-ban amúgy? -
#27009 Ha jól emlékszem az iPhone-ok miatt is (jelenleg a 4S komoly lelassulásai miatt) megy most a hőbörgés, nemde? Igaz ez visszamenőleg prémium Samsungokra is. Csak hogy nem csak az olcsó árfekvés sajátossága ez, mégmielőtt. -
#27008 Ezért kell cleanwipe-olni nagyfrissítés előtt gyerekek. -
#27007 Xperia mini pro-n semmit sem segített. Najó, két napig, meg amíg felkerült rá két app jó volt. -
#27006 Na megnéztem ezt a Moto G-t és azt kell mondanom hogy tetszik. Még mindig nem llehet kapni itthon? és még mindig nincs benne magyar nyelv? -
#27005 Sok esetben az sem segít.
Jó ólvasgatást, ha bővebben érdekel a téma. -
#27004 #27001 érdekes, hogy a gyártó honlapján négy magos, máshol meg mindenhol 2 magost írnak. -
#27003 Ha belassul meddig tart újra rakni? :D -
#27002 Szerintem arra gondol hogy nincs hosszú távú tapasztalat meg Moto G-ről. Most OK hogy Szmúsz és gyors (ezt én is aláírom, most próbáltam), de pl az első generációs Nexus 7-ről teli vannak fórumok azzal hogy 1-2 ev után belassul rajta a rendszer. -
#27001 A Xiaomi márkától nem kell megijedni, nagyon is népszerű márka keletebbre, és hamarosan nyújtóznak a globális piacra (ezért szippantották oda Hugo Barra-t a Google-től). -
#27000 Amúgy esetleg ezt is lehet fontolóra venni. -
#26999 én már akkor mondtam neki, mikor kitalálta hogy ipad-et vesz. :)
-
#26998 A Moto G-t tapiztam az év elején, ráadásul még nem is 4.4-gyel (ami ugye jobban szerepel, mint az előző verziók) és teljesen smooth, gördülékeny és gyors, nincs ilyen jellegű problémája. Teljesen magabiztos a minőség is. Lehet hogy én is beruházok egybe hamarosan, egyetlen gyengébb pontja a kamera, de árkategóriájában teljesen okés. Ennél jobb ár-érték arányt nem kapsz most az Android placcon, ezt elhiheted. -
Dobronski #26997 ismerősöd balfasz :)