Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Amazon mai free eksön:
Appmonster Pro Backup Restore

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Dzsini
Lil' Kingdom pepitában (illetve StarWarsban)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LocalPatriot
precision
thx, kipróbálom...

én EZT használtam, és nem hagyta deep sleepbe menni a telefont, állandóan kernel wakelockolt... ezért merítette az akkut

Bazinga!

#24755 szal valaki? 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

precision
Milyen módszerek vannak arra, hogy bizonyos appok indítását kóddal levédjem? Playrõl felraktam az AppLock nevezetû programot, teszi is a dolgát de zabálja az akksit 😊

3rd party program nélkül nem megoldható?

Bazinga!

valaki tudna megoldast arra, h. ha wifi hotspotot csinalok (cyanogen 7 alap wifi hotspot) akkor ne adjon mindig random MAC cimet neki hanem allandot?

mivel megoldhato ez? netan valami "pro" verzio wifi hotspot app? valami 5let?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

[HUN]FaTaL
Az átlátszóság a frameworkben van, semmi köze a launcherhez.

"XDA -s srácok már 2.3 alatt is megcsinálták évekkel ezelõtt 😄"

Ja, tiszta bug az egész még a 4.3-ban is. 😄 Szerencsére nem igazán érdekel 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

gabi89
Másnap már elérhetõ volt az apk és 4.1 -tõl kezdve mûködik is 😊 Oké az nem hivatalos, de akkor is egy launcher-el (amiben kb. annyi a nagy újítás, hogy átlátszó) akar a Google felvágni ?

XDA -s srácok már 2.3 alatt is megcsinálták évekkel ezelõtt 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

skinnyman
Errol volt szo a verge-es cikkben amit linkeltem: #24724
De ez a cikk szerintem rosszul fogalmaz, eredeti forrasban annyit mondtak h exkluziv n5-re, de olyat nem mondtak h nem lesz elerheto masra, kesobb siman elerhetove tehetik masra is, play store-ba is felrakhatjak akar.

Regards,

szucsy89
Bukás a Moto X

Mondjuk only USA felfogással nem is vártam mást. Talán Európában jobban teljesített volna.
Vadnokedli
Hogy tudok telefonra rátenni betûtípusokat?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Dzsini
Nem írtam, hogy jobb - azt írtam, hogy a legutóbbi frissítéssel két (a billentyûzetmód átkapcsolással három) olyan funkció került bele, ami idáig hiányzott. Emellett ahogy megnéztem a Swiftkey is komoly frissítéseket kapott, olyan lebegõ és szétválasztott billentyûzet módokat, ami idáig a Swypeban volt meg (vagy ott sem), nagyobb (pl. 10 colos) képernyõkön bizonyára piszok jó lehet a szabadon mozgatható két félbillentyûzet.

Az már szubjektív, hogy nekem jobban tetszik a prediktív módja, és számomra kényelmesebb a használata, pontosabbnak érzem. De ez teljesen egyéni dolog.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LocalPatriot
Sok játéknál nekem is ezt írja, de néha újra ránézek, és legtöbbször már nem ezt írja. Pl. Real box.
szucsy89
Miben jobb a Swype mint a Swift? 😄 azt hittem ugyanazt tudja a kettõ
skinnyman
Es valoban mukodik mar ez is, at lehet allitani a kiosztast is kulon, fukkyeah 😊

Regards,

Dzsini
Most próbáltam ki, simán átkapcsolható magyar+angol QWERTZ / QWERTY -re, nagy a billentyûzet és megtalálja az ékezetes szavakat:

skinnyman
Amit hianyolok belole az a QWERTY-s (de legalabb ekezetek nelkulis) kiosztas magyar nyelvhez is (megszokas + hogy nagyobbak legyenek a gombok) ugy hogy az ekezet nelkuli maganhangzokon swype-olva megtalalja az ekezetes szavakat is hozza. SwiftKey tud ilyet, ez pedig nem... Amugy tenyleg kozel perfekt lenne.

Regards,

Dzsini
Hogyne támogatna, azért írtam, hogy azt irigyeltem belõle 😊 (megvan az is, Amazon napi ingyenesbõl, használtam egy ideig)

Vadnokedli
Swiftkey-ben lehet függõleges méretet csökkenteni, viszont több nyelvi szótárat nem támogat. 😞 (ami jó lenne)

Dzsini
Swype-ra befutott egy frissítés - két olyan funkcióval, amit irigyeltem a swiftkeytõl: egyszerre több nyelv szótára lehet aktív és függõleges méretcsökkentés.

Vadnokedli
Van már S3-ra 4.3 Svájci illetve Ír ROM. Én a Svájcit "felpróbálom".

Dzsini
és tényleg. köszi 😊

Vadnokedli
hehe- milyen telefony?

Szabi
"'Ez az alkalmazás nem kompatibilis az eszközével" <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

skinnyman
Ingyenes lett: Asphalt 8: Airborne

Regards,

LocalPatriot
<#eljen>
skinnyman

Regards,

Vadnokedli
Ha nagyon nem akarsz játszani a telefonon, csak telefonáli - netezni. Jó lehet. Mert az a GPU ami abban a telóban van, egy ótvar szar. Finoman szólva. (Viviante GC4000) Van akinek el se indul egy MC 4 / N.O.V.A. 3 / Temple Run 2 típusú játék amit azért bírni kéne egy 4 magos csodának. (nem az én tapasztalatom, ezeket hallottam róla)

üdv ismét! 😄
nézegettem a telókat és elkalandoztam a samsungtól.. errõl mi a véleményetek megbízható márka? specifikáció alapján elég jó telónak tûnik..
huawei p6
Tudtok ajánlani jó nyomkövetõ appot? Amivel live tudom nézni (mondjuk google mapsen), hogy éppen merre jár a telefon, amire fel van telepítve.
Amiket eddig találtam, azokra azt írták, hogy nagyon szívják az akksit, pontatlanok stb.

skinnyman

Regards,

skinnyman
szucsy89
i5S sztem jobb bár nem vagyok nagy fényképész guru

a fehér vs. fekete közül meg egyértelmûen a fekete a szebb.
skinnyman
theone91
Nexus 5 és Nexus 5 közt is van különbség a színen kívül. A fehéren a keret gusztustalan glossy, lakk mûanyag, a bugyuta fehérre fújt elõlapi hangszóróvájatról nem is beszélve.

A fekete viszont mindenhol matt, soft-touch, tökéletesen minimalista. Kéne.

theone91
Bár tény, hogy a Nexus 5-öt nem a kamerájával kéne eladni.

theone91
Az alacsonyabb dinamika az ami itt szintén feltûnik. A HDR+ viszont jobb, mint az iPhone-os HDR de megnézném 100%-ra croppolva is õket. Jobb az elõlapi kamera is (ha ez egyáltalán érdekel bárkit is).

Egy telefontól, ami fele annyi, ez remek eredmény. Ezt sok tesztelõ elfelejti sajnos.

Ott van kikapcsolva, pont ezért érdekes a dolog. :-

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

skinnyman

Regards,

qetuol
nekem

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Vadnokedli
Van itt valakinek Nexus S -je?

"Nexus S gets custom Android 4.4 ROM, said to be “running pretty fast”

Vadnokedli
S4 mini gyorsabb is mint az S3 plusz, 1,5GB RAM van benne.