Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
N5 az MATV-n!
skinnyman
Melleduma. Nem a magyar arkepzesrol volt szo, hanem a telefon ararol altalanosan, amit elsosorban a gyartoja hataroz meg.

Regards,

theone91
*épeszû

theone91
Szerintem van értelme. Nyilván ép eszû ember nem fogja dobálni a telefonját, sõt vigyáz rá, de azért jó tudatában lenni azzal, hogy mennyire sérülékeny a kütyü. Óvatosabban bánsz vele, megelõzõleg veszel rá bumpert stb.

GregSB
Egy szavam sincs, mi?

Most kezdjem el belinkelgetni azokat a hsz-eket ahol fikázom a szifon magyar árképzését a másik topicból?

Nem fogom tenni, mert nem fogok itt OFFolni. Rajtad kívül SENKIT nem érdekelnek ezek a dolgok, ha nem hozod fel szóba se jön. Rohadtul unalmas vagy már.

skinnyman
Az lenne csak a szep ha itt promotolnad. 😊 (Egyebkent erre is volt mar boven pelda szerintem.) A lenyeg: senki nem fog komolyan venni ha itt cikizel egy telefont hogy draga es minek az, mikozben egy szavad nincs (sot) a ketszer ilyen draga/fele ilyen (se) tudasu telefonok ellen. Akkor sem ha azt egy masik topicban csinalod. Mert durva kettos merce amit csinalsz.
Egyebkent csak droid-on belul is teljesen barati ara van a G2-nek, jocskan olcsobb mint kb az osszes konkurens csucstelefon (GS4, One, Z1, stb.)

Regards,

GregSB
Hol "promótálom"? Mutasd meg hogy ebben a topicban hol hoztam szóba az utóbbi 1 évben, hol próbáltam rátukmálni bárkire is?

Amikor bejövök ide akkor csak és kizárólag androidos témaban szólok hozzá, odafigyelek hogy ne offoljak és ne keverjek ide más platformokat. Te miért nem vagy erre képes?

skinnyman
Tenyleg nem tudom mit varsz amikor pont te kezdesz el az arral jonni. Annal a ceg termekeinel amit promotalsz, keresve sem tudsz megkozelitoleg se olyan szar ar-erteku cuccot talalni kb az egesz droidos felhozatalbol. A G2 aranak a masfelszereseert kaphatsz naluk egy szines muanyag szappantartot olyan vassal ami mar 2 eve is ciki volt.

Regards,

#24758 ..szoval senki? fontos lenne de a google se segit..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

LocalPatriot
Kár azért a jó kis telefonért. Sokan mondják, hogy az Antutu teszteknek semmi értelme, én inkább ezekre mondom.
GregSB
Igazatok van, összemostam a határt a kinézet és a funkcionalitás között. Én úgy értelmneztem a "falura mindegy"-t hogy ezt nem csak a kinézetre érti.

Az viszont nem igaz hogy egy 150e telefon semmit nem ad egy 50e-hez képest. Jobb kijelzõ (jobban olvasható), gyorsabban futtatja programokat, gyorsabb rajta net, stb. Ok ezek nem alap funkcionalitások, de mindennapi használatnál nagyon is számítanak. És igaz hogy ezeknél nem számít hogy hol használja az amber (város vs falu), de az számít hogy mire használja valaki és milyen sûrûn.

Dzsini
Te se, hogy ne hagyd megválaszolatlanul...

A világ rendje így áll helyre.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
😄DDD

Nem bírtad ki hogy ezt ne írd be, mi?

Metalmilitiakid
Olyan problémám lenne Samsung Ace 3 al, hogy ha fülest dugok bele nem mindig érzékeli, illetve ha érzékeli is néha lefagy a telefon közben és nem is reagál egy darabig, vagy amíg ki nem húzom a fülest. Eddig 4 fülesbõl 3 nál fordult elõ a probléma. Van erre vmi bugfix, mert sejtem hogy ez már telefon oldali probléma. Eéõre is köszi a segítséget.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

skinnyman
Szerintem barmire is hasznalja, tuti h jobban kihasznal egy 150 ezres telefont (G2 amugy 130k korul van sok helyen de ez reszletkerdes), mint az ajfon vasarlok 90%-a a 250 ezres telefonjukat.

Regards,

Narxis
Szerintem azt akarta mondani, hogy kell neki tudásban és hardverben az a telefon de a kinézete(színe, alakja stb.) tök mindegy neki.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

theone91
De funkcionalitásában nincs különbség egy 50 ezres Androidos okostelefon és egy 200 ezres Androidos telefon közt a városban sem, úgyhogy itt inkább feature phone vs. okostelefon mérlegelésrõl lenne szó, nem igaz?

De aki a legkisebb formában is érdeklõdik a gadgetek iránt az nem fog butatelefont venni még a legapróbb, legelszigeteltebb faluban sem.

precision
egy 50ezres telefonnal is meg tudod csinálni azt itt Pesten mint egy 150ezressel 😊 max lassabban egy kicsit és nem annyira szép kijelzõn 😊 mármint ilyenekre gondolok, hogy levelezés, útvonaltervezés, navigálás, étterem és ilyesmi helyek keresése... szóval egyáltalán semmi létfontossága sincs Pesten sem a 150ezres telefonnak, ha a funkcionalitást nézzük

már csak ezért sincs értelme összehasonlítani a vidék-Pest dolgot... ugyanannyi értelme van 150ezres telefont venni vidéken mint itt... semmi... 😄

Bazinga!

Vadnokedli
Én nem tudom hogy látja bele a pesti panel sznob dolgot... Nevetséges. Kicsit sok az ego, mert ez elég büdös amit irkál. <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

GregSB
Semmi közöm hozzá hogy mit vesz meg mennyiért. Ha akarja vegye meg nyugodtan az LG G2-t. Csak számomra kicsit ellentmondásos, hogy "tökmindegy hogy néz ki a telefon, falura lesz", de azért mellette megveszi az egyik gyártó legdrágább telefonját.

Én erre próbáltam rávilágítani, aztán hogy ti ebbe hogy láttátok bele hogy én egy pesti panelbõl okoskodó sznob vagyok azt már nem tudom, de vannak itt bajok.

GregSB
Aham, szóval én vagyok a sznob, aki beérné egy olcsóbb okostelefonnal is, nem az aki mondjuk egész nap egy falusi üzletben dolgozik, alig utazik, de megvesz egy 150-180Ks telefont. Mindent értek.

Halkan szeretném jelezni az egész abból indult ki, hogy "nem tök mindegy hogy néz ki a telefon, falun úgyis mindegy". Tehat feltételezem nagyrészt ott is használja.

Én erre ezt kérdeztem: mi értelme van egy 150Ks telefonnak ilyen felhasználási környezetben?

+ ezt is írtam:

"Persze nem azt mondom hogy hülyeség okostelfont venni aki falun lakik, mert nyilván nem csak ott vagy, hanem utazol, mész ide-oda akkor már nagyon hasznos"

Qrva jó hogy olyanba is beleköttök amirõl szó sem volt. Jó lenne ha értelmeznétek is amit leírok, nem csak átfutnátok.

matyi0323
Várj, kitalálom. Budapesti panellakó sznob vagy?! Akinek a szemében a falusi ( nem mondom, hogy vidéki, mert általában /a hozzád hasonló/ bp-i embereknek ami nem bp, az már vidék ) ember élete annyi, hogy felkel, húz a kútból vizet, kimegy a földre dolgozni, lefekszik és másnap kezdi elõröl.
Így semmire nincs is szüksége.
Ismerõseim körében több falusi embernek van okostelefonja, mint városinak, sõt hamarabb is volt nekik..és teljes mértékben kihasználják 😊
Sõt engem felbasz amikor vidéken 3gvel bármit tudok csinálni, aztán beérek egy városba, pár panel közé és behal a 3g.. 😊ennyit a városról.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

[HUN]FaTaL
Ez rendben van, de egy falu nem feltétlen 300 fõbõl áll. Ráadásul nem sok 300 fõs falut tudok, ahol helyben sok lenne a munkalehetõség.

http://goo.gl/gd6Zi5

GregSB
Jól van, látom sikerült megfognod a lényegét annak amit mondtam.

Én csak abból indultam ki én hogy éltem egy 300 fõs faluban. Ha visszaköltöznék és mondjuk ott is dolgoznék helyben, nem kéne sokat mozognom, akkor tuti nem vennék magamnak egy 150ks okostelefont, egyszerûen azért mert nem használnám ki.

[HUN]FaTaL
Persze, vidéken nincs internet, nem kommunikálnak egymással az emberek, lovaskocsival járnak és gyertyával világítanak.

Nem vagy te egy kicsit sznob?

GregSB
Asszem félreértettél, tök mindegy hogy elegáns vagy nem elegáns környezet, itt a város vs falu a kérdés.

Mert amíg városban tök jól jön, hogy menet közben tudok utat tervezni (Google maps / BKV), kajáldát keresni a környékemen, on-the-go levelezni meg kommunikálni emberekkel, addig vidéken ezekre nincs nagy szükség 😄 (sokáig laktam én is faluban)

Azokat is amiket leírtál nagyjából mind meg lehet csinálni egy laptopon ha nem mozogsz sokat.
Persze nem azt mondom hogy hülyeség okostelfont venni aki falun lakik, mert nyilván nem csak ott vagy, hanem utazol, mész ide-oda akkor már nagyon hasznos, de csak ott helyben saját tapasztalatból kiindulva én nem sokat használnám, akkor már inkább egy nagypbb kijelzõs laptopot nyomogatnék 😊

theone91
Mióta agglomeráció függõ egy okostelefon?

Ez olyan mint ha azt mondanád, falun csak a CRT-tévének van értelme.

me and a monkey
Ez meglehetõsen ostoba megjegyzés volt, csak úgy süt belõle a sznobizmus.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

fery02
Simán lehet annyi, mint nagyvárosokban, elegáns környezetben.
Minden csak a felhasználótól függ.

Pl mostani Nexus-omon is netezek, zenét hallgatok, e-mailezek, google+, Keep...
Minden nap elõveszem Templerun 2, Rail Rush párost. Néha még Ingress is befigyel.

Hasznos, ha minél több minden tud egyszerre a memóriában tárolódni, na meg nem kell spórolni a fényerõvel, hogy kényelmesen kibírja a napot a telefon.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

GregSB
Falun milyen alkalmazási területe van egy 150e Ft-os okostelefonnak? 😄

desigo
Hangosan felnevettem <#nyes>
Hétköznap én használok Capdase tokot.Ez jól védi a telefont minden sérüléstõl.
Hétvégén meg leveszem a tokot és marad az elegancica xD
fery02
Ide falura nem annyira számít az elegancia. 😄

(meg az se, hogy elegáns telefonod legyen)
fery02
Én bumper nélkül már jó ideje nem használok telefont és ez így is fog maradni következõ telefon vásárlásaimnál is.

Most egy LG G2-vel szemezek nagyon, errõl is néztem videót.
Hasonlóan törékeny egy videóban, mint ez az új Nexus teló. Annyi különbséggel, hogy a G2 abban a tesztben teljes bepókhálósodás után használhatatlanná is vált.

Na de ilyesmi veszély bumper esetén úgysem annyira áll fenn.

szucsy89
kitört 2 darab? 😮

az derék 😄
theone91
Hát ez nem túl meggyõzõ. Ha vennék N5-öt, bumpert tuti vennék rá, pedig utálom õket.

[HUN]FaTaL
Ja N7. Ott eléri, ott nincs is mass storage, mert ext a partíció mint az N4-nél.

Azt hittem az utóbbi hiba a Defyn jelentkezik.

Ezesetben passzolom. Restore után csinált nekem ilyet 1x-2x, amíg használtam. Letöröltem a szótárat és letöltettem vele újra, utána jó volt. De akkor konstans írta, minden indításnál.

Kii Keyboardot használok egy ideje.

Narxis
De Nexus 7-nél nincs SD kártya. Am. az gyanús, hogy csak akkor csinálja mikor töltöm konnektorról, ilyenkor nem éri el a háttértárat? Vagy switkey bug? PC-vel sose kapcsolom össze, wifin dobom rá ami kell ha kell.

[HUN]FaTaL
Aksihoz próbáld meg a betterbatterystatsot.

[HUN]FaTaL
"A SwiftKey pedig néha olyat ír ki ha töltõn van, hogy nem tudja betölteni a szótárat vagy mit."

A szótár az SD-n van. Nem PC-rõl töltöd olyankor, a teló meg Mass Storage módban?

Narxis
Nexus 7-nél nálam valami piszkálja a GPS-t, hol felbukkan a jel hol eltûnik. Meg lehet nézni, hogy mi vagy melyik app cseszteti?

A SwiftKey pedig néha olyat ír ki ha töltõn van, hogy nem tudja betölteni a szótárat vagy mit.

fery02

Szép, ahogy a legvégén lévõ állapotban használja. 😊

skinnyman

Regards,

[HUN]FaTaL
Csak akkor fut, amikor a kezdõképernyõn, vagy az appdrawerban vagy. Feltéve, hogy normálisan van megírva, de ez mindig is így mûködött.

desigo
A google keresõ miatt nekem nem mûködik jól.
Üdv!

Ezek az élõ háttérképek mennyire zabálják az akksi idõt? Vagy ma már optimizálva vannak? Csak akkor megy az animáció, ha felnyitom a képernyõt? Tehát a zsebemben nem mozog az animáció?

Köszönöm!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Firerock
Nagyon jól sikerült a 4.3-as update s4-re. A performance improvement annyit fakar hogy a játékok játszhatatlanok lettek mer percenként 15mp-re érzéketlen lesz a kijellzõ,de ez nem csak játékokban idegesítõ hanem mindenhol máshol is megtörténik... Remélem napokon belül jön a patch....

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Jó hát az N3-at mégse lehet mellé tenni. Túlzottan nagyot taknyolna a nexus 😄
precision
sok értelme volt összehasonlítani a kettõt... 😄

Bazinga!