36194
-
#27116 The story of Motorola's smartwatch from the man who designed it -
Borg #27115 Azért ez várható volt, hogy ekkora ipari szegmensben előbb utóbb felbukkan olyan termék is, ami erősen birtoklási vágyat kelt. Bár nyilván ezek méregdrágák lesznek még idén.
Sosem hordtam órát a számológépes casio óta, de egy ilyen triwa jellegű még rá is vehet így 20-25 év után újra :) -
#27114 -
#27113 Mai ingyenes játék az Amazonon: The Bard’s Tale! -
#27112 Na igen, ez azért már jól néz ki.
Nem az a gyerekes kategória. Öltönyhöz is menne. Bár, értelmét még most se látom. -
#27111 Taking The Android Wear Preview SDK For A Spin - Notifications, Notifications, And More Notifications [Detailed Hands-On With GIFs Galore] -
#27110 Igy van, pont az a cucc lenyege, hogy nem explicite hasznalod, hanem a megfelelo infokat a megfelelo idoben eleg rakja, tipikusan amikor (vagy meg mielott) szukseged van ra. En is sokat hasznalom amugy, mindig mutatja az idojarast, hogy hogyan/mikorra erek oda valahova vagy jutok haza, stb. -
#27109 Nem úgy kell felfogni, hogy használnád-e vagy sem, mint egy bármilyen appot. Nem szimplán egy appról beszélünk. Be van kapcsolva mint egy funkció, és csöndben a háttérből asszisztál, dobálja a notikat mindenféle előzetes input nélkül.
Nálam dobál fel érdekes/jópofa, fontos vagy épp kevésbé lényeges kártyákat is napi szinten. A mozis példa elhangzott ami számomra is egy jópofa meglepetés volt (egy mozi közelében kidobja az adott filmkínálatot és vetítéseket), értesít a netes csomag-rendelések állapotáról, ha útvonalat tervezek asztali gépen, akkor az útvonaltervet rögtön megkapom mobilon is szépen lebontva, szól előre, ha a bejárt útvonalakon épp fennakadás van, értesít ha késésben vagy valahonnan (ha nem a szokásos időkben indulsz pl.), használható Shazamként is... Én szeretem, nincs baj vele. -
#27108 -
#27107 Vótmá?
-
#27106 Kamu fiók? -
#27105 Sziasztok!
Remélem van aki ért a google fiókokhoz.
Szóval nem szeretnék google+-t De Máshogy nem lehet youtube videokat feltölteni. Az meg elég fárasztó, h létrehozok egy fiókot, feltöltöm, leválasztom a fiókot majd törlöm.
Esetleg vmi megoldás?
Köszi előre is -
Szóval amit eddig láttunk azok nagyon szép render videók. Kíváncsi vagyok egy igazi hendzon videóra. -
#27103 Én kb napi szinten. Néha jelez hogy indulni kéne, időjárás is mindig ott van, tetszik hogy ha bemegyek mondjuk az alleeba akkor kidobja a mozimusorokat. Ha házon kívül vagyok és meg akarom nézni hogy jutok haza, akkor nem a mapsel kezdem, hanem egy ujjmozdulattal elinditom a google nowt, amiben mar ott egy kartya hogy hogyan jutok haza. Kenyelmes, valszeg ellenek nelkule de nem rossz, hogy van. -
#27102 Valahogy én se tudom elképzelni, hogy a 4es6oson vagy 3as metrón ilyen órába üvölteném bele a válasz SMS-t.
Meg őszintén: van itt a topicban valaki aki naponta rendszeresen használja itthon a Google now-t?
Ettol függetlenül elküldeném ezt a fotót a Samsungnak:
Cím : így nez ki egy óra, nem úgy mint az a förmendvény amit ők csináltak :D -
#27101 Android Wear -
-
#27099 A Moto 360 rohadt jól néz ki a majdnem kör alakú képernyővel és a fém házzal, de akkor is redundánsnak érzem az okosórákat. Az Android Wear csak egy Google Now karperecekre. Ennyi. Ez nyilván még így is sokkal több funkciót jelent ráadásul szebb formában, mint az eddigi okosórák esetében, de kétlem hogy beruházna valaki egy Wear alapú órába, ha már amúgy is van Androidos telefonja, és valljuk be valószínűleg csak ezeket az embereket hozza lázba a koncepció. Magyarán felesleges és az összes funkcióját Google Now-ból el fogod tudni érni. Nálam 'meh' az egész és szerintem a piac is hasonlóképp reagál majd.
Azért kíváncsi leszek, hogy mennyit húz az aksiból az Android, így is siralmas az üzemideje az ilyen karóráknak. -
#27098 -
#27097 Tudja valaki hogy az endomondo sport tracker progiban hogy tudom beállitani, hogy a hallgatott zene lista is mentve legyen a tevékenység alatt?
Mert a 8as verzióban müködött a winamppal együtt,de most a 9es ben nem találom sehol sem .
Meg esetleg ha összeakad valaki a 10es pro vagy premium verzióval az sem lenne rossz :) -
#27096 Jól látom túlszaturált a Sony kijelzője? -
#27095 Leszedtem a beta verzióját is, ott is akadt.
Ám ma reggel jött frissítés a sima chrome-hoz, és elvileg már jó. -
#27094 Nagyon rebezsgetik a Netflix érkezését még idén a régiónkba. Ha így lesz, akkor majd elkezdenek özönleni a versenytársak is, köztük a Google Play Movies is. Lsd. Spotify és társai tavaly. -
RYO21 #27093 Mert tudja a google, hogy nem veheti fel a versenyt az ncore-al. -
#27092 Google Play Movies & TV Expands Into Chile, Sweden, Denmark, And 34 More Countries
Mi meg kimaradtunk... -
Dobronski #27091 Alap fotóalkalmazással elég körülményes vakuval képet készíteni, viszont a snapchat elég jól kezeli a vakut, tovább égeti a vakut, autofocus-ál addig nem is készít képet amíg nem tökéletes. Ehhez hasonló program nincs? (ugyebár snapchat másra való) -
#27090 Nekem is akad. -
#27089 profi progi, de ezzel is csak effektezni, meg javítani lehet (legalábbis nem találtam sehol erre lehetőséget). Azért megtartom ezt is, köszi .) -
#27088 snapseed-et pl sokan dicserik foto szerkesztesre, nem tudom konkretan ezt meg lehet-e csinalni vele, de nem hangzik bonyolultnak szoval talan ja -
#27087 Melyik appot ajánljátok fotó szerkesztéshez? a lényeg, hogy egy alap képre rá tudjak helyezni egy másik képet (azt nagyítani, forgatni) -
#27086 -
#27085 Az mitől lehet, hogy a videókat akadozva játsza le a chrome? A netsebességgel semmi gond. Mégis, egy videót nem tudok megnézni... -
#27084 Gyári visszaállítást már csináltam, de ugyanúgy merül :( Reggel 100%-on van a telója, mert este rátölt, mire beér a munkahelyére már 80% körül van az aksi ??? Ha kiveszi az akkumulátort majd vissza a mobilba, akkor egy kicsit többet mutat ??? Ilyet még én sem láttam, pedig már volt az S2-öm előtt is 2 okos telóm, de azok sem csináltak ilyet :D -
#27083 Chrome kevesebbet eszik. Főleg ha be van kapcsolva a költségmegtakarítás. -
#27082 Rendszerbeállításokból tudsz gyári visszaállítást eszközölni. -
#27081 Apámnak van egy Samsung Galaxy S4 mini mobilja. Gyorsan merül a mobilja :(
Valaki letudná írni, hogyan lehet teljesen letörölni a gyári szoftverét, majd újra telepíteni rá a Jelly Beant? A Cella készenlétben neki néha 40% körül van, pedig minden futó alkalmazás le van állítva. ??? Már gondoltunk arra is, hogy kintről van a mobil behozva, és a kinti rádió frekvenciát keresi, azért merül ilyen gyorsan. De ha ez így lenne, akkor nem lenne térerő a mobilon szerintem. 5let? -
shiroo #27080 Sziasztok! Egy gyors kérdés: app vagy chrome facebook "eszik" több netet?
-
#27079 pl:
LINK
LINK -
Miguel125 #27078 Tudnál linkelni PH fórumról ahol ezzel foglalkoznak? Mármint a Chrome bug-al? Előre is köszi! -
#27077 Pont. És leszarom :D