Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mármint én is használom a Google+-t, mert muszáj, ha YouTubera be vagyok jelentkezve, Androidon is használom a Google+-t, mert ott is muszáj, napközben is használom mikor Gmailen olvasom a leveleimet vagy Gta .. Hangoutsban beszélgetek valakivel. Az lenne igazán szép, ha valaki nem csak muszájból is használná, bár akkor csak a "google fanboi" körökben lenne valami aktivitás 😞
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
miért lenne a youtube és a g+ "ugyanarra a célra"? mindegy végülis, tényleg nem kötelezõ használni, csak leírtam a véleményem 😊 de nem is offolnék tovább, ráadásul a google nagykövetével vitázni nehézkes 😛 na majd ha a egy egyszerû google kereséshez is g+ acc kell talán majd belátod, hogy nagyon nem jól van ez így
off vége, tényleg...
Bazinga!
http://goo.gl/gd6Zi5
Csúnya dolog, ha ez még se így van.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
infidel
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A youtube pedig ha nem tudnad a google-e, aki tobbek kozott a cuccai egysegesitesen dolgozik hogy ne 26 fele kulon dolog legyen ugyanarra a celra ugyanennyi hozzajuk tartozo accounttal. Ennek a folyamatnak a resze a g+ kommenteles youtube-on, sokkal inkabb mint az idiota osszeeskuveselmeleted amit gyartottal hozza. Es "az a szar" (g+) ezerszer jobb mint a facebook minden szempontbol. En joval tobbet is hasznalom, es ez tobb ismerosomre is igaz.
Es hogy valami ertelmes is legyen: Google Experience Launcher
Telepitheto minden Android 4.1+ -os cuccra, ha a Search 3.1.8 fel van teve (frissitve van).
Android powers four in every five smartphones thanks to growth in China
Kb el is ert az Android-iOS aranya oda, ahol a PC-Mac aranya van.
Regards,

Egy büdös darab beállítást nem találok arra, hogy a play hova installálja alapból az appokat... eleve ha nincs bent sd kártya, miért oda akarja erõszakolni, amikor van 10gb belsõ tárhely?
a fb messenger nemrég frissült, google hangouts mintájára integrálni akarja az sms -t meg mittudomén még mint az appba
szánalom politika amit ez a két cég (google és fb) nyomat... a legutóbbi hányadék húzás hogy g+ fiók nélkül nem lehet kommentelni youtube -on... erõszakkal nyomatja azt a szart, amit a kutya sem használ tényleg... persze így majd jól fog kinézni egy grafikonon, hogy mennyivel nõtt a g+ userek száma...
hányingerem van tõlük.
Bazinga!
Megjött a KK factory image, link, kint van az összes N7-re is.
Behalt benne az SD kártya, és mióta kivettem, nem tudok újakat installálni, és sehol sem bírom rávenni, hogy a belsõ tárhelyre rakja õket...
Ám frissült, és most már, ha bejelentkezünk a G+-ba, akkor felhõbe menti az állást.
Viszont szerintem ez sem jön hozzánk, így viszont lehet valami LG lesz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Regards,
Látszik, hogy eltûnt a topicból a név mellõl az eszköz 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyszerûen nem éreztem szükségét. Ennyi.
Regards,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Android @Android
Starting today, Nexus 7 (2012 and 2013) and Nexus 10 will be getting a tasty update to Android 4.4, KitKat
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kezdetektõl olvasom az N5 topikot ott mobilarénán és néhány kétkedõt leszámítva ennyire nem mondanak rosszakat.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Regards,
még egyszer sem gyulladt ki vagy robbant fel a kezemben a telefon
ha meg a garancia miatt aggódsz, van unroot vagy gyári romot visszarakod és az is lepucolja a rootot
root = rendszergazda jogosultságot tudsz szerezni... ha ésszel csinálod nem lehet gond... ellenben a playrõl fel lehet rakni tonnányi igénytelen programot amik tele vannak reklámmal, erõszakosan a memóriában maradnak, nyomatják magukból a kéretlen notificationöket ezerrel... szóval root nélkül is lehet 0 iq módjára használni... egyszóval attól még hogy rootolva van a telefon nem "romlik" el... akkor van baj amikor eszetlen mód használják a telefont 😊 amihez még root sem kell 😊
Bazinga!
Lehet megvárom a köv. Sony telefont, aztán majd eldõl.
De tény, hogy jövõ év elején kell egy új teló😄 Ott a G2, ami baromira tetszik, csak azt mondják, hogy minden szeméttel tele van, és azok eltávolításához meg root kell. (elvileg) Viszont én soha nem fogok rootolni. Majd eldõl.
Amit nagyon bánok, hogy Sony Z-m nem lett, és valszeg már nem is lesz. Pedig minden álomom az lett volna...<#rinya>#rinya>
Annyira nem adok a véleményükre, de mégis kicsit elvették nekem is a kedvem a vételtõl.
De mondták hogy a Google már dolgozik szoftveres javításon. Ugyan ezt lehet olvasni a Verge reviewjában is.
Magyarul a Google elismerte hogy szar a kamera (legnagyobb bajok a dinamika tartománnyal es auto-focussal vannak), de dolgoznak rajta... Kérdés miért nem tudták kiadni úgy hogy eleve jó legyen. Kicsit megcsúsztak vele.
"Representatives from the Android team say that software is to blame for the weak performance, not hardware, and reps tell me that a fix is coming to deal with the issues in the upcoming weeks."