Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Használat alatt azt érted, hogy rendesen használjátok vagy csak rátok erõltette a Google?

Mármint én is használom a Google+-t, mert muszáj, ha YouTubera be vagyok jelentkezve, Androidon is használom a Google+-t, mert ott is muszáj, napközben is használom mikor Gmailen olvasom a leveleimet vagy Gta .. Hangoutsban beszélgetek valakivel. Az lenne igazán szép, ha valaki nem csak muszájból is használná, bár akkor csak a "google fanboi" körökben lenne valami aktivitás 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

precision
tudom hogy a googleé a youtube... 😊
miért lenne a youtube és a g+ "ugyanarra a célra"? mindegy végülis, tényleg nem kötelezõ használni, csak leírtam a véleményem 😊 de nem is offolnék tovább, ráadásul a google nagykövetével vitázni nehézkes 😛 na majd ha a egy egyszerû google kereséshez is g+ acc kell talán majd belátod, hogy nagyon nem jól van ez így

off vége, tényleg...

Bazinga!

kemszi2
nekem már merült le nagyon sokszor úgy,hogy kikapcsolt,töltõre rakva is 0-t írt,de semmi baja nem lett/ már ~3 és fél éves a telefon/
[HUN]FaTaL
Hardveresen nem engedi. De ha lemeríted és úgyhagyod hetekig, akkor tönkremegy.

http://goo.gl/gd6Zi5

fery02
Én úgy tudom, hogy akksik lennének elvileg úgy tervezve, hogy telefont szerinti totális lemerülés után is legyen azért annyi tartalék bennük, hogy ne károsodjanak.
Csúnya dolog, ha ez még se így van.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Nem úgy van, hogy szoftveresen nem engedi csontra lemeríten az akkut? Legalábbis én valahol ezt olvastam.

infidel

Vadnokedli
Nem véletlen nem szabad csontra lemeríteni mert tartósan károsíthatja az akksit.(Legalábbis ezt olvastam) Ez gondolom nem az elsõ eset volt hogy csontra, de nekem ilyen i9000-nél volt(amikor csontra lemerítettem telefont) és cserélhettem akksit mert fél napot se bírt. 😊

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

skinnyman
fb app amiota letezik egy hulladek selejt szar app volt.
A youtube pedig ha nem tudnad a google-e, aki tobbek kozott a cuccai egysegesitesen dolgozik hogy ne 26 fele kulon dolog legyen ugyanarra a celra ugyanennyi hozzajuk tartozo accounttal. Ennek a folyamatnak a resze a g+ kommenteles youtube-on, sokkal inkabb mint az idiota osszeeskuveselmeleted amit gyartottal hozza. Es "az a szar" (g+) ezerszer jobb mint a facebook minden szempontbol. En joval tobbet is hasznalom, es ez tobb ismerosomre is igaz.

Es hogy valami ertelmes is legyen: Google Experience Launcher
Telepitheto minden Android 4.1+ -os cuccra, ha a Search 3.1.8 fel van teve (frissitve van).

Android powers four in every five smartphones thanks to growth in China
Kb el is ert az Android-iOS aranya oda, ahol a PC-Mac aranya van.

Regards,

LocalPatriot
Szerintetek lehetséges az, hogy ha egyszer teljesen lemerül a telefon aksija, akkor tartós hibát okozzon? Két napja NFS-el játszottam, és egyszer csak kikapcsolt a telefon. Totál lemerült. Azóta fele annyi idõ alatt feltölt a telefon 100%-ra, de utána percek alatt lemegy 70%-ra. Dobhatom ki az aksit, 1 teljes lemerülés után? <#rinya>
precision
már vártam ezt a választ...

Bazinga!

Vadnokedli
Gyakorlatilag mindenki veszteséges csak az Apple meg a Samsung nem?

szucsy89
Nem kötelezõ az integráció. Kommentelni sem kötelezõ YouTube-on. 😛
Egyszerûen nem jutok 5-rõl 6-ra ezzel...
Egy büdös darab beállítást nem találok arra, hogy a play hova installálja alapból az appokat... eleve ha nincs bent sd kártya, miért oda akarja erõszakolni, amikor van 10gb belsõ tárhely?
precision
nem elég, hogy a fb app állandóan fut a háttérben és ébreszgeti a telót deep sleepbõl még kikapcsolt net és notification mellett is, most már rá van kényszerülve az ember a fb messenger telepítésére ha üzeneteket akar küldeni vagy olvasni
a fb messenger nemrég frissült, google hangouts mintájára integrálni akarja az sms -t meg mittudomén még mint az appba

szánalom politika amit ez a két cég (google és fb) nyomat... a legutóbbi hányadék húzás hogy g+ fiók nélkül nem lehet kommentelni youtube -on... erõszakkal nyomatja azt a szart, amit a kutya sem használ tényleg... persze így majd jól fog kinézni egy grafikonon, hogy mennyivel nõtt a g+ userek száma...

hányingerem van tõlük.

Bazinga!

[HUN]FaTaL
N4 tulajok, akik a gyári romot használják:

Megjött a KK factory image, link, kint van az összes N7-re is.

S2-n android 4.2-ben hol tudom azt beállítani, hogy a play hova installálja az appokat?
Behalt benne az SD kártya, és mióta kivettem, nem tudok újakat installálni, és sehol sem bírom rávenni, hogy a belsõ tárhelyre rakja õket...
theone91
Január elejétõl kapható az USA-ban is.

LocalPatriot
Aki játszik a Ski Safari-val, pls írja meg, hogy a "Tumble off a Cliff on Eagle Bluffs" csillagot, hogy lehet megszerezni?
Ám frissült, és most már, ha bejelentkezünk a G+-ba, akkor felhõbe menti az állást.
LocalPatriot
Mi is épp most akarunk Muternak valami egyszerûbb telefont venni.
Viszont szerintem ez sem jön hozzánk, így viszont lehet valami LG lesz.
GregSB
Na ez nagyon szimpatikus "csomagnak" tûnik. Várható hogy karácsony elõtt ez kapható lesz nálunk is? Anyukám most akar telefont váltani és ez tökéletes lenne neki.

theone91
Globális piacra is szánja a Motorola, de ha elér egyáltalán hozzánk, akkor is lesz vagy 80-90 alsó hangon. Külföldi ismerõssel viszont rohadt jó deal, kéne.

Jim Morrison
Ja hoppá, hónapokig inaktív voltam most meg ezt a topicot kb csak mobilról nézem :/ holnap javítom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman

Moto G
Függetlenül, hûség nélkül $179.

Regards,

Vadnokedli
Azt kétlem hogy zsebben kényelmes lehet, max ha oldalra van 'fektetve' Hátsó zsebbe kényelmes lehet állóhelyzetben.

szucsy89
Ez nagyon állat lesz. Az archoz tökéletesen simul telefonalaskor, a zsebben is kényelmesebb lesz mint egy sima telefon, egy dokkoloba teve olyan lesz mint egy szelesvaszon, ez a self healing meg epic. A Samsung gagyija mellett ez egy elegáns cucc lesz!
LocalPatriot
Komoly cucc!<#eljen>
Vadnokedli
Ez elég fasza; csak kár hogy ez a Self Healing nem örök életû, ahogy tudom.

skinnyman

Regards,

[HUN]FaTaL
Már 1,5 hónapja 😊

Látszik, hogy eltûnt a topicból a név mellõl az eszköz 😄

Jim Morrison
Olvastam, azt írták soon... 😄 n4ed van már? Mikrõl maradok le😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]FaTaL
N4-re nem most jön, még pár nap. De én úgyis egy jobbfajta custom romra várok, az még 1-2 hónap 😊

LocalPatriot
Semmi bajom nincs vele. Nem is írtam. Garancia miatt se aggódom, mert tisztába vagyok a dolgokkal.
Egyszerûen nem éreztem szükségét. Ennyi.
skinnyman
Amint elkezdik kinyomni meg lehet szerezni az OTA file-t es onnantol barki felrakhatja. 😊 Plusz a factory image-et is ugyis kinyomjak par napon belul ahogy en valszeg frissiteni fogom.

Regards,

szucsy89
4.3-at azt hiszem elsõk között kaptam meg, haverom csak egy héttel késõbb... De gondolom most is teljesen random lesz a sorrend.
Dzsini
Azért a 4.3 is pár hét alatt forgott ki mindenkihez, itt se lesz másképp.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
Na, n4 re is jön. Végre 😄 apple féle bemutatjuk és aznap letölthetitek módszer kéne a nexus eszközökhöz is :-)

szucsy89
Juhuuu remelem mire hazaérek melobol mar fent lesz 😊
desigo
Dzsini
apa, kezdõdik...
Android ‏@Android
Starting today, Nexus 7 (2012 and 2013) and Nexus 10 will be getting a tasty update to Android 4.4, KitKat

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gabi89
Elsõre engem is, de aztán rájöttem nem kell nekik mindent elhinni 😄
Kezdetektõl olvasom az N5 topikot ott mobilarénán és néhány kétkedõt leszámítva ennyire nem mondanak rosszakat.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

theone91
Nem. Az N4-nél sokkal jobb képeket lõ.

skinnyman
Ahhoz kepest ahogy fikazzak, tobb objektiv (itt is linkelt) teszt szerint altalaban szinten van es sok esetben elveri a ketszer dragabb csucstelokat is. Nem tudom a mobilarenasok mit szivtak vagy mit neztek hogy mast latnak. Az egyetlen komolyabb kivetnivalo benne a legtobb teszt szerint hogy alapvetoen kicsit lassu, amire elvileg erkezik egy javitas.

Regards,

precision
mi bajod a rootolással? az összes eddigi androidos telefonomat rootoltam custom recoveryvel láttam el és custom romot raktam rá (vagy minimum bloatwaret irtottam)

még egyszer sem gyulladt ki vagy robbant fel a kezemben a telefon

ha meg a garancia miatt aggódsz, van unroot vagy gyári romot visszarakod és az is lepucolja a rootot

root = rendszergazda jogosultságot tudsz szerezni... ha ésszel csinálod nem lehet gond... ellenben a playrõl fel lehet rakni tonnányi igénytelen programot amik tele vannak reklámmal, erõszakosan a memóriában maradnak, nyomatják magukból a kéretlen notificationöket ezerrel... szóval root nélkül is lehet 0 iq módjára használni... egyszóval attól még hogy rootolva van a telefon nem "romlik" el... akkor van baj amikor eszetlen mód használják a telefont 😊 amihez még root sem kell 😊

Bazinga!

LocalPatriot
Hát én nem tudom.
Lehet megvárom a köv. Sony telefont, aztán majd eldõl.
De tény, hogy jövõ év elején kell egy új teló😄 Ott a G2, ami baromira tetszik, csak azt mondják, hogy minden szeméttel tele van, és azok eltávolításához meg root kell. (elvileg) Viszont én soha nem fogok rootolni. Majd eldõl.
Amit nagyon bánok, hogy Sony Z-m nem lett, és valszeg már nem is lesz. Pedig minden álomom az lett volna...<#rinya>
szucsy89
Jelenleg szerintem N4-et éri meg venni, fele annyiba kerül, es majdnem olyan jo.
LocalPatriot
Tényleg nincsenek valami jó véleménnyel az N5-rõl.
Annyira nem adok a véleményükre, de mégis kicsit elvették nekem is a kedvem a vételtõl.
GregSB
Azt nem modták hogy az N4 jobb képeket csinál.
De mondták hogy a Google már dolgozik szoftveres javításon. Ugyan ezt lehet olvasni a Verge reviewjában is.

Magyarul a Google elismerte hogy szar a kamera (legnagyobb bajok a dinamika tartománnyal es auto-focussal vannak), de dolgoznak rajta... Kérdés miért nem tudták kiadni úgy hogy eleve jó legyen. Kicsit megcsúsztak vele.

"Representatives from the Android team say that software is to blame for the weak performance, not hardware, and reps tell me that a fix is coming to deal with the issues in the upcoming weeks."

desigo
Totál elvették a kedvem a vásárlástól...
skinnyman
Ez tuti h baromsag 😊

Regards,

szucsy89
Kameráját és hangszóróját durván lehúzták, konkrétan azt mondják az N4 jobb képeket csinál...