Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://goo.gl/gd6Zi5
SG-s megosztott Dropbox mappából akartam letölteni pár mentésemet. Nem hittem a szememnek. Minden eltûnt, kivéve Zozyk mappája. Nem tudom mi történt, de annak csak gratulálni tudok, aki kitörölt mindent, nagyon ügyes és vicces húzás volt.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
infidel
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha jol tudom, elvileg itt kene lennie minden appnak amit valaha letoltottel, akkor is ha azota el lett tavolitva.
Infok meg itt
Regards,
Amúgy mi az az app?
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
If you give a little love you can get a little love of your own
profile schedulerrel éjszaka némára vált a telefon (csak a családtagoknak csörög ki), reggel meg visszaáll a hang
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Jelenleg két külön Google Fiók egyesítése nem lehetséges. Ha azonban adatokat szeretne átvinni egyik fiókból a másikba, ezt megteheti termékenként is. Ha viszont egy új terméket kíván használatba venni, akkor nem kell újabb Google Fiókot létrehoznia. Egyszerûen jelentkezzen be meglévõ Google Fiókjával, és a kiinduláshoz keresse fel ezt a terméklistát.
Ha nem rendelkezik Gmail-fiókkal, azt bármikor hozzáadhatja fiókjához.
Ha regisztrált a Gmail szolgáltatásra, és nem adta hozzá meglévõ fiókjához, akkor két külön fiókja van.
Megjegyzés: új Gmail cím Google Fiókhoz való hozzáadása során nem választható meglévõ Gmail felhasználónév (még ha törli is a másik fiókot a Gmailben, akkor sem használhatja újra a régi Gmail felhasználónevet).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bazinga!
Tudtok nekem olyan programot mondani, amiben be lehet állítani egy idõzítést, hogy mikor kapcsoljon ki és mikor kapcsoljon be a telefon? Éjszakára gondoltam. Vagy felesleges? Az android 4.2.2-ben van beépítve ilyen?
Mert nézegettem már timer progikat a playstore-on, de nem találtam ilyet (stopper, meg hasonlók nem érdekelnek).
Köszönöm!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
http://goo.gl/gd6Zi5
De, hogy legyen ON is, Dolphin emulátort próbálta már valaki? Ha igen akkor min és hogy futott?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Elkepeszto amiket osszehordasz. Nem is kommentalom. Csak annyit kerek, hogy ha nem muszaj ne szemeteld szet az egesz topicot a barmabbnak barmabb osszeeskuveselmeleteiddel es fogalmatlansagon alapulo allatsagaiddal. Koszi.
Regards,
Bazinga!
messengerben pl nem lehet végleg kikapcsolni a notificationöket... ha offra teszed kiírja hogy értesítések kikapcsolva xy óra/percig, utána magától visszakapcsolja 😄. nem kommentálnám... 😊
Bazinga!
Bár nekem tetszik a buborékos rendszer. Látványos.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
mert hát azért ezek már olyan dolgok, amik nélkül "nem lehet élni". már szinte mindent "belaktam" a Google cuccait naponta használom folyamatosan, ha ezektõl megfosztanának, és mondjuk iPhoneom lenne, akkor fognám magam és vennék egy Nexust... meg még sok más ember is így tenne.
Nekem is felajánlotta, hogy töltsem le a messengert és ezentúl azon küldjek üzenetet, de én mondtam rá egy nemet és így az fb ezen része mûködik továbbra is 😊 Íme a kép róla
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Õk ilyen marha egyszerû módon gondolkodnak 😊