36194
  • theone91
    Azért kíváncsi lennék, hogy Windowson kb. hányan használnak aktívan iTunest. Itt nyilván olyanokra gondolok akiknek nincs iOS-es cuccuk, iPod-juk (én is csak az utóbbi miatt tettem fel anno). Szerintem ebből valamennyire leszűrhető lenne egy statisztika, hogy mennyire van igény külsős platformokon iTunes-ra.

Kijátszom a maradi sztereotip vagyok kártyát: Ugyan nincs nagy rálátásom, de számomra nagyon úgy tűnik, hogy csak az Apple felhasználókat foglalkoztatja az iTunes és náluk is sokszor csak kényszerből.
  • GregSB
    Igazad van meg nem is. Magyar perspektivabol tenyleg érdektelen hogy lesz ez vagy sem, globálisan nézve viszont az iTunes Store egy akkora média birodalom, hogy ha kiválna az Appleből mint külön cég, akkor is benne lenne az USA Fortune 100 legnagyobb céglistájában. Messzemenően több országban árulnak filmeket, zenéket mint ahol van Spotify, Google Music Vagy egyéb Store.
  • Borg
    A chat nem működött tegnap, így írtam nekik egy emailt. 1 óra múlva egyszercsak felhívtak telefonon, és elkezdték mondani az alapoktól... a harmadik agyvérzés után mondom a nőnek, maga szerint hogy kapnék hibaüzenetet, ha fent se lenne az app store? :D
    Erre a végén azt mondja, töltsem le a kindle könyvolvasó progit a telefonra, és aktiváljam be az accountomhoz. Mert hogy azzal majd az android device-om regisztrálódik. Mondom akkor mi az a két regisztrált android device a profilomban?? Csak csináljam meg.. jó, leraktuk, megcsináltam. Természetesen lófaszt se segített.
  • Vadnokedli
    Detto .kb 2008 környékén használtam én is utoljára. Ugyanígy érzek.
  • theone91
    Vagy lehet hogy ez is olyan lesz mint a Windowsos iTunes? Megcsinálják elviselhetetlenül szarra, majd a platformot okolják emiatt? Hmmm.

(Megjegyzem nem tudom milyen jelenleg Windowson az iTunes, utoljára 2008 magasságában telepítettem, akkor örökre elment tőle a kedvem, úgyhogy viszonylag a kurvaanyám)
  • theone91
    Én még mindig ott tartok, hogy szerintem ez csak kacsa. Az Apple nem fog a legnagyobb konkurencia platformjába ilyen mértékben invesztálni még akkor sem, ha potenciálisan nagy lehetne a felvevőkör. Ez még a Tim Cook fejezetes Apple-től is karakteridegen lenne. De nyilván ellenpéldája a lehetne ennek a Windows-os iTunes, oké.

Egészséges szkepticizmussal követem a dolgot, de személyesen engem aligha érdekelne egy droidos iTunes a Play Music és a Spotify megjelenése óta nem lenne jelentősége. Mindkettő remekül működő zenei szolgáltatás nagy zenei kínálattal, csak egy újabb redundáns szolgáltatás lenne. De biztos van olyan nem iOS/Mac user aki kedveli az iTunes-t, azoknak esetleg örömet okozhatna.
  • GregSB
    Egy n+1-edik zene, köny és film bolt lesz (ha lesz egyáltalán). Gondolom lesznek majd saját akcióik, ami az Android usereknek csak jó lesz, mert +1 versenyző = alacsonyabb (akciós) árak és nagyobb választék.

Mobil alkalmazásokban meg egyáltalán nem gázak, a telefonokon lévő iTunes storeal nincs semmi baj. Nyilván nem a Ypcs hulladék sppjukat fogják Androidra portolni :D
  • kifli
    még szerencse, hogy nem kényszerítenek a használatára ugye? :D
  • Bucser
    Eleg nekem naponta az itunes hibait orvosolni a telefonokban napi szinten munkambol kifolyolag... ha az androidra migralt apple fanok elkezdik ezt hasznalni es ugyanolyan jol fog mukodni mint a pc-s itunes... Nos koszonom nem kerek belole....
  • precision
    és ez miért zavar téged? :) nem töltöd majd le az appot...
  • Bucser
    Apple is reportedly considering Itunes store for android devices

• Falkon
    Nálam S2-ön is elfut.... a videó :DD
  • Vadnokedli
    A videót akár S3, N4, Z is letudja játszani.
  • skinnyman
    Allitolag N5-on fut:
  • Dzsini
    Az Amazonnak piszok jó (legalábbis a .com)-on a supportja, általában 1-2 percen belül chaten lehet velük beszélni. Egy próbát megér szerintem, hátha tudnak okosat mondani.
  • LocalPatriot
    Nekem mind működik.
    Simán telepítettem az appot, regeltem, és ennyi.
  • Borg
    Ha amazon.de-n benyomom a oneclicken keresztül, hogy tolja le a telefonomra, akkor is ugyanezt a hibát írja ki... pedig gratisnak írják, utána meg ugyanaz a hibaüzenet fogad ott is...
  • Dzsini
    Akkor passz :(

(amúgy ahogy olvasom a swypeot, pont panaszkodnak, hogy pár verziószámmal el vannak maradva a Play Store-os változathoz képest...)
    Version 1.6.2.22328 - az én Swypeom (Play Store-os) 1.6.5.23769-es.
  • Borg
    Hát mivel a csomagok megjönnek :)
  • Dzsini
    Jól be van állítva náluk a postacímed meg ilyesmik?
  • Borg
    Megvannak az appok nem az a gond. Rányomok a swypera pl hogy gratis>app beziehen, és utána ez az üzenet fogad...
  • Dzsini
    mondjuk ez alapján nálatok is megvannak az akciók
    (ha nem működne - amazon.at -> Apps für Android -> Alle Gratis-Apps aus der Aktion
  • Dzsini
    Mert nektek van amazon.at (vagy .de?), nekünk meg nincs .hu, cak .com, és ezek az akciók gondolom ez utóbbira működnek.
  • Borg
    Aszondja "Bitte überprüfen Sie, dass sich ihre Rechnungsaddresse und Zahlungsweise in einem unterstützten Land befinden"

Ami nekem mondjuk osztrákia...
  • Dzsini
    Be is jelentkeztél? Nekem a normál magyar címmel bejelentett appstore regisztrációmat (azzal rendeltem a Kindlet anno) simán elfogadja és idáig mindent meg tudtam venni az appstoreból vele.
  • Borg
    És ezt hogyan lehet igénybe venni? Én ha felrakom az amazon app storet, akkor azt irja, hogy az én országomban ez az ajánlat nem érvényes...
  • LocalPatriot
    Mai ingyenes Amazonos pakk.

kb 50$ , most mind ingyenes.
    POLARIS Office Normally $12.99
    Swype Keyboard Normally $3.99
    Fruit Ninja: Puss in Boots Normally $0.99
    mSecure - Password Manager and Secure Digital Wallet Normally $9.99
    Runtastic PRO GPS Running, Walking & Fitness Tracker Normally $4.99
    SketchBook Pro Normally $4.99
    PrintHand Mobile Print Premium Normally $12.95
    Ski Safari: Adventure Time Normally $0.99
    Dr. Panda's Airport Normally $1.99
    Worms 2: Armageddon Normally $0.99
    Worms 2: Armageddon (Kindle Tablet Edition) Normally $0.99
  • LocalPatriot
    Akkor erre mondják, hogy user error:)
  • skinnyman
    Jah, valszeg az lesz, nalam tobb cuccon fent van es sehol sincs ilyen hiba.
  • LocalPatriot
    Nem oldotta meg... továbbra sem jó.
    De szerintem a telefonnal van gond, mert sűrűn lefagy, meg fel sem ébred a kijelző néha... hétvégén formázom.
  • skinnyman
    Passzolom, nalam perfekt...
    Ujratelepites helyett ha clear data-t nyomsz, az sztem ugyanolyan eredmenyu amugy, es gyorsabban megvan.
  • SzirmosSzisza
    Nálam volt pár hete egy 2.3-mal és tűrhető sebessége volt.
  • repvez
    Tudja valaki hogyan lehetne gyorsitani a telefont (DEFY) Mert konkrétan anynira belassult, hogy már elsotétetik a kijelző mire bejön a következő oldal és a klikkelés hangja is mp-et késik.
    Már clean masterrel is töröltem ami nem kell ujrainditottam a telefont,de semmi javulás.
    Revis3.0as rom van rajta 4,2,2. Teljesen jó lenne ha nem lassult volna be.
    Esetleg valaki egy 4,4es telepités utmutatót leirna? MErt az uj recoveryt nem tudom hogy kell ,meg egyáltalán napi használatra mennyire jó már a 4.4-es?
  • LocalPatriot
    Végül is teljesen mindegy.
    Bármilyen oldalt nézek, ahol van beágyazott videó úgy játsza le, hogy megy 2mp-et, majd 5mp várakozás… és csak wifi kapcsolatnál. A routert újra is indítottam, valamint leellenőriztem a sebességet, minden rendben. Egy törlés/újratelepítés megoldhatja?
  • skinnyman
    Konkretan milyen oldalnal nem jo? Vagy egysegesen az osszesnel?
  • LocalPatriot
    Hát, nekem továbbra sem jó a videó lejátszás a chrome-ba. De csak wifinél. Mobilnettel minden szuper…
    Így kénytelen vagyok Dolphint használni, amíg nem javítják.

Másnak jól működik?
  • kamionosjoe
    A Google már eladta, inkább csak a szabadalmak miatt vették meg.

Jelenleg a kínai Lenovo tulajdonában van.
  • davidka003
    Megvette őket a Google csak úgy mondom.
  • szucsy89
    A Motoban amúgy sorra csalódok pozitivan. Először leraktak az asztalra egy fasza mobilt (Moto G), most meg az első okosórát, amire azt mondom, hogy tetszik.

Nagy múltú cég a Motorola, de az utóbbi időben azért sehol nem voltak...
  • skinnyman