36194
  • Solten
    A boritas immaron 90%-ban fem, most a femfetisisztak es a BAZ megyei norvegok kiugranak a gatyabol orumokben...
  • szucsy89
    nincs időm, és lehetőségem melóban megnézni, de érdekel: ki nyert?: )
  • LocalPatriot

• LocalPatriot
    Persze. Van egy kamu FB accom.
    Többi PM-ben.
  • skinnyman
    Az komoly, az elso igazi source engine-es jatek androidra?
  • SzirmosSzisza
    http://blogs.nvidia.com/blog/2014/03/25/portal-shield/
  • fery02
    Na én azt pont nem veszem észre. :D

Legalábbis tegnap, mikor feltelepítettem a KitKat-ot, teljes 0-áról indultam benne bejelentkezés után is.
    Hála vissza tudtam állítani az állásomat külső mentésből.

Khmm...ööö... ha van facebook-od, segítenél benne nekem a barátfelvevős achievementben? :)
  • GregSB
    Jó kis telefon. Számomra 2 dolg miatt nem játszik: a mérete és a még mindig kritikán aluli kamerája miatt.
  • skinnyman

The new HTC One review: a great phone, but no longer a game-changer
    The new HTC One review

[URL=http://www.androidpolice.com/2014/03/25/the-htc-one-m8-google-play-edition-is-live-and-coming-soon-in-the-play-store-will-cost-699/]The HTC One M8 Google Play Edition Is Live And "Coming Soon" In The Play Store, Will Cost $699[/URL]
  • zoliii
    Okos bot, vakoknak. Nem egy rossz 5let :D
  • Vadnokedli
    Akkor meg se nézem.
  • RYO21
    Életemben nem hallottam még a csókáról. Lehet, hogy azért mert rühellem a fudballt.
  • szucsy89
    csávó hogy elszaladt a többiekért :DDDDDDDDDDDDDDDD

amúgy valszeg megjátszott, igazából tömve lenne a bolt meg mindenki fotózkodna vele, káosz lenne
  • LocalPatriot
    Ez nagyon nagy!:)

• LocalPatriot
    Tényleg jó kis játék, és van felhőmentés:)
  • fery02
    Igen, eléggé rá lehet kattanni.
  • Vadnokedli
    Mert lebuksz.
  • LocalPatriot
    Nesze nekem... mentségemre szolgáljon, hogy többnyire csak a munkahelyen fórumozok, és nem nézek vissza...:S
  • Dzsini
    #27165 :)

de semmi gond, inkább kétszer, mint egyszer se.
  • LocalPatriot
    Ha volt, akkor elnézést kérek, de próbáljátok ki: 2048
  • LocalPatriot
    A lenti kommentben írta valaki, hogy jobb mint a subway surfers. Ez olyan stílusú?
  • fery02
    Van itt közületek, aki játszik a Top Gear: Race the Stig játékkal?

Sajnos vannak benne olyan achievement-ek, amik facebook barátokat igényelnek a játékban.

Ha valaki lenne szíves segíteni benne és felvennénk egymást barátnak, azt megköszönném. :)
    Persze később, ha már nem szükséges, törölhetjük egymást.
  • RYO21
    Igen

Egyébként letöltöttem az Android Studiot. Egészen bejön, és furcsamód működik ugyanaz a project ami az Eclipseben nemakart.
  • [HUN]FaTaL
    Frissítetted az ADT plugint is?
  • RYO21
    Köszönöm a válaszokat.

Próbáltam rákeresni erre az Android fejlesztő topikra, de az SG nemtalált semmit.
    Egyébként próbáltam már újrarakni, a legújabbat letölteni meg minden, de egyik sem segít. Sőt laptopra is rátettem ott is ugyanezt csinálja. Egyszerűen ha lefuttatom a lintet, akkor az appcompat mappa piros x-es lesz (fatal error). És ezt üres projecteknél is megcsinálja.

Bocsesz, hogy ilyesmit kérdezek itt, csak mégis ezvolt a témához legközelebbi topik.
  • Jim Morrison
    igaz, én leragadtam az eclipsnél meg hibákat dob sdk update után :) ezért is mertem átirányítani a megfelelő topikba (itt könnyebben elvesznek az ilyen jellegű kérdések)
  • [HUN]FaTaL
    A hiba nem az eclipseben van, hanem a projektjében.
  • [HUN]FaTaL
    Ebből elég nehéz kihámozni hogy mi baja van / mit csináltál. :) Próbálj meg stackoverflowon keresni. Nekem semmi gondom nem volt az update során.
  • Jim Morrison
    Nem fejlesztek androidra, eclips biztos jobb, mint az android studio, de szerintem megér egy próbát.
    Próbáld meg esetleg az Android fejlesztés topikot
  • RYO21
    Ért valaki az Android fejlesztéshez?
    Voltam olyan hülye barom, hogy updateltem az SDK+Eclipset és most nonstop errorozik mindenre, és valami fragment layouttal és valami appcompat_v7 mappával kínoz. Ezek micsodák, és el lehet őket valahogy tüntetni? Esetleg visszavarázsolni egy régebbi verziót?
  • LocalPatriot
  • Dzsini
    Már egy hete túl vagyunk rajta :) Index gyorsreagálású hadtest...
  • Chris Lowe
    Amazonon mai free

Riptide GP2.

Nexuson vagyis 4.4-en teljes képernyős elég izmos grafikával.
  • szucsy89
    2048: Itt az új Flappy Bird!
  • GregSB
    Nem kell ez a demagóg duma. A fejlesztőik leraktak az asztalra olyan szoftvereket is mint a Final Cut vagy Logic Pro.

Az iTunes nem csak Windows-on szar, hanem Macen is egy tulkomplikalt bugos szar, windowsos cserébe még lassú is. A mobil változata viszont egy kő egyszerű alkalmazás ahol zenéket meg filmeket tudsz venni, amit nehéz lenne elbaszni.
  • Solten
    Hjah, a fejlesztoik kepesseget meghaladja hogy Windows platformra ertlemes programot irjanak, kivancsi leszek az androidosra.. Ja, nem, mert ugyse fogom hasznalni.
  • [HUN]FaTaL
    Nem kompatibilis a lábkiosztás, vegyél átalakítót, vagy hozzá való fülest. :)
  • Vadnokedli
    többi fülesnél is ez van? tegyél rá egy réteg alufóliát. passz amúgy.
  • SzirmosSzisza
    Olyan problémám lenne ősrégi Galaxy 3-on, hogy, ha teljesen bedugom a fülest, akkor nem észleli a telefon, ha félig nyomom be és picit "oldalra" is nyomom, akkor jó. (másik telókon megy rendesen)

Valakinek valami tipp? Jó lenne, ha működne teljesen benyomva is :D
  • Bucser
    Azóta sem változott.