Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Regards,
Gyorsan elavulnak ezek 😄
Amúgy nekem még mindig a Z ultra van és még mindig tökéletesen elégedett vagyok vele!
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Nekem nem szar ez a kijelzõ, és emiatt nem érzem magam igénytelennek.
De felejtsétek is el, hogy vettem egy ilyen telefont. Kár volt, írnom..😞
De az tény, hogy gagyi a Z kijelzõje.
LINK
Ezért marhaság kiadni annyi pénzt rá. SP-nél vagy L-nél még elnézi esetleg az ember de 100 ezer Ft felett nevetséges.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Csak egy kérdésem van: Te kinek hiszed itt magad? Nem kellene személyeskedni sem. Mondjuk itt a fórumon csinálhatod, lehet nagy a szád, beszólhatsz bárkinek, bárkit igénytelennek hívhatsz...
Bocs, hogy megkerestem egy telefonra a pénzt, és még tetszik is, ami szerinted szar.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
amúgy meg simán vállalható és használható... mit kell savazni más ízlését? én gratulálok neki a telefonhoz, piszok jól néz ki és nem egy kínai gagyi fos minõségû szar 😊 ennyi.
Bazinga!
Attól még, hogy te igénytelen vagy és neked megfelel attól a szar még szar marad.
A lényeg az, hogy nekem ez a csúcs, és nekem ez a kijelzõ gyönyörû. De zárjuk is le ezt a vitát, felesleges, mindenkinek megvan a saját véleménye.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Fos szar fakó kijelzõs Z-t venne a halál.
Inkább már Z1 vagy valami más.
Idén, ez az ötödik Sony telefonom. (sztem sose veszek más gyártótól) G2-õt is nézegettem, de végül csak a régi álmom lett megvéve. De! tuti, hogy most jó ideig nem lesz csere. Számomra ez a csúcs.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Regards,
Regards,
Mas:
Google Is Working On A New Camera API, But It Wasn't Ready In Time For KitKat
A Google Engineer Explains Why KitKat Has White Status Bar Icons And Only Shows Connectivity In Quick Settings
Regards,
Nem telepítek semmilyen 3rd party cuccot csak a play store-ból szoktam telepíteni bármit is de mostantól figyelek ezekre az engedélyekre is.
Van olyan ingyenes biztonsági alkalmazás amit jó feltenni mert érdemben segít valamit?
psn id: Zholsta
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ha sokan toltottek le es jo ideje ott van mar az aruhazban az annyit azert eleg nagy valoszinuseggel jelent hogy nincs benne malware (amiket azert nagyjabol tenyleg szurik), de ennel nem sokkal tobbet. Ha az app peldaul adatokat gyujt (akar reklam celra akar adatokat eladni pl) azt eleg nehez kideriteni es nem is feltetlen minosul az ilyen malware-nek. Az emberek nagy reszet ez altalaban nem is erdekli, sot, sokszor ok maguk adjak meg onkent az adataikat az ilyen adatgyujtoknek. De ha erdekli ez is az embert, erdemes figyelni.
Korrektebb fejlesztok amugy sokszor kulon reszletezni szoktak hogy melyik engedelyre miert van szukseg ha nem egyertelmu.
Az engedelyeken es letoltesi adatokon/datumon tul erdemes figyelni hogy a fejlesztok megbizhatok-e, megbizhato fejlesztoktol nagyjabol esz nelkul is le lehet tolteni barmit. Egyebkent a fejlesztok neve sem feltetlen garancia arra hogy tenyleg ok azok akiknek be akarjak allitani magukat (ezeket nagyjabol szuril azert sztem, de jobb vigyazni), szoval a legbiztosabb ha valami hivatalos forrason keresztul talalja meg a cuccot az ember.
Szoval altalanosan: esszel kell csinalni.
Mas:
"This is the best phone on the market by a long shot."
Regards,
Sokkal aggasztóbb, hogy miért kér hozzáférést a fiókokhoz, a helyhez meg a futó alkalmazásokhoz. Én nem tenném fel, bár valószínûleg nem rosszindulatú, mert már törölték volna.
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ios-rõl váltottam nemrég egy galaxy s4-re és a google play áruházból letölthetõ alkalmazások engedélyeivel kapcsolatban lenne egy kérésem.
Észrevettem,hogy néhány alkalmazás pl egy zenelejátszó vagy egy live wallpaper engedélyt kér pl a telefon funkciók eléréséhez és ez egy kicsit aggaszt mert nem szeretném a telefonszámomat és a kontaktjaimat kiadni jó kis spam cégeknek és hasonlók.
Van okom aggódni,vagy a play áruházban azért szûrik a programokat amik felkerülnek?
Esetleg tudtok adni néhány tanácsot mire érdemes személyes adat biztonság terén figyelni?
Köszönöm elõre is.
Õ LG-t szeretne, mert eddig is csak az volt neki. Azt már ismeri. Pedig másfél éve Samsungot használ😄
Szerintem L7 II lesz.
végülis nem számít ha lehet majd rendelni külföldrõl a lenti áron, akkor tényleg best buy lesz
Bazinga!
...
A Moto G az Egyesült Királyságban a belsõ memória méretétõl függõen 135, illetve 159 angol fontért, vagyis 48 000, illetve 57 000 forintért került a boltok polcaira és hogy az ajánlatát még vonzóbbá tegye a Motorola, rögtön be is jelentette a januárban érkezõ Android 4.4 KitKat frissítést."