Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Motorola signs a manufacturing partner for Project Ara's modular smartphones
Kivancsi vagyok mikor lesz ebbol valami, de gondolom nem valoszinu h 1-2 even belul...

Regards,

[HUN]FaTaL
"és a programkészítõk azt fogják használni, ami egyre biztosabban jelen lesz az eszközökben"

A custom romokban lévõ funkcióknak pont az a lényege, hogy az összes alkalmazással mûködnek, nem kell felkészíteni rá semmit.

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsini
Valószínûleg ha már van OS szintû funkció rá, akkor szép lassan ki fognak halni, és a programkészítõk azt fogják használni, ami egyre biztosabban jelen lesz az eszközökben. Majd jönnek sorban a frissítések a programokhoz, hogy "enabled fullscreen mode under KitKat".

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

skinnyman
Igen, az appoknak kell tamogatniuk.
Custom romok tudnak olyat (mar regota) h full screenre rakjak az egeszet es bekapcs hosszan menubol tudod visszakapcsolni vagy pie controls-al meg arra sincs szukseg - 4.4 alapu custom romokrol mondjuk meg nem tudok nyilatkozni, kivancsi vagyok hogy gyurjak egybe ezt az uj full screen ficsorrel.

Regards,

Ja közben észrevettem, hogy ez olyan mint az aktualitások.
Hogy lehet játékokat teljes képernyõre tenni? Ez ugye 4.4 feature a kitkates minijátékban mükszik, de másban minden olyan mint vót. Vagy ehhez a játékoknak kell frissûlni?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Köszke!

SzirmosSzisza
Cseles ez a Dropbox 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gabi89
+ Ahogy látom dropboxon még ez sem elég, vagy csak szarul vannak beállítva az engedélyek.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Nem borzalmas az csak rosszul linkelted.
Te ezt az elérést adtad meg: https://db.tt/tlGdQb4C
közben meg a kép url-jét kellene: https://www.dropbox.com/s/tdj8s5mgk9ow0bb/Screenshot_2013-11-22-11-57-27.png

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Dzsini
A magazinok frissül Újságosra, és máris tele lesz online hírekkel.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Play magazinok app megjelent, csak épp a playben még nem vásárolható semmi Mo-ról. Valszeg ez lesz a következõ play áruház frissítés.

Borzalmas az sg képbeillesztés funkció. Dropboxomból másoltam a linket, ennyi.

Más:
Bazze billentyûzethez minek nyúltak??? Most szokhatom újra, eddig hosszan nyomva logikusan ékezetes betû jött, most meg a számok. Oké szmájlira ráfért a fejlesztés kasptunk is egy rahedlit, de a billentyûzet csúnya nagy fekete pont!

Dzsini
Köszönöm, így már rendben vagyok 😊

(van KLP és néhány ismeretlen jelölés is a "valódi" ikonok mellett...)

skinnyman
Itt is van minijatek ha arra is hosszan nyomsz 😊

Regards,

Dzsini
Nekem reggel óta, de jobban tetszett, amikor a kis cukorkákat lehetett pöckölgetni...

SzirmosSzisza
Reméljük frissül majd a kép linkelési képességed is <#nezze>😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ilyenem van 15 perce:

Dzsini
Igen, de azt kikapcsoltam, arra nincs szükségem.

Viszont kaptam Play Újságost is, valami hírgyûjtõ rendszer lehet, egyelõre csak nézegettem egy kicsit - jó Google módra azt mondja, hogy abból tanul, hogy mit olvasok benne (hogyne, így lehet bõvíteni a profilomat) 😊

ami tetszik, hogy mobil/nyomtatási nézeteket tölt be a hírekbõl, nincs tele mindenféle sallanggal

skinnyman
Igen, tablan landscape-ben tenyleg van ilyen anomalia, a verzioszam alapjan is kicsit meg felkesznek tunik a program, gondolom nem veletlen h csak N5-re adtak ki eddig. Szerintem meg dolgoznak rajta es ha "kesz lesz", a play store-ba is kiadjak igy barmilyen cuccra hivatalosan is fel lehet majd rakni. Amugy en is hasznalom most is tablan is, mert azert eleg jo cuccnak tunik 😊 A legbaloldalibb homescreen pedig amugy a google now benne ha be van kapcsolva.

Regards,

Dzsini
Amiért különféle billentyûzetekért is oda vanak néhányan. Ízlések és pofonok 😊

(plusz a többet tud sok esetben édesmindegy, mert úgysem használja ki, akkor meg már miért ne használja a gyári változatot? Ez pedig az új gyári, amiben benne van minden, ami kell - és még plusz memóriát se foglal, mert a Google Search úgyis betöltõdik)

Narxis
Nem vágom miért vannak annyira oda ezért a launcherért. Nova, Apex többet tud, jobban testreszabható.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
Nekem 4.3 alatt még kicsit bugosan mûködött (pl. állandóan nyitott egy negyedik, üres képernyõt amikor elfordult), még a legfrissebb Google Search-el együtt is (abban ül benne az összes lényeges adata) - de nyugodtan próbáld ki, bajt nem okoz. Legfeljebb leszeded és visszakapcsolsz arra, amit amúgy használsz.

LocalPatriot
Nekem az LG jobban tetszik.

Bár nekem pont amiatt is baromira tetszik a Z, mert a hátlapja is teljesen egyenes. Lerakom, és nem dõl el semerre. Az Iphone 5-ben is ez tetszett eddig.
szucsy89
Más:

szucsy89
Ja, akkor Playben azért nem találtam a GEL-re rákeresve csak ilyen zselé szerû billentyûzetet... <#idiota>

És ha ezt felrakom elõször, majd jön a noti, hogy megjött a 4.4 és leszedem azt, nem fog bezavarni? Tudom, hogy ez csak egy launcher, de akkor is...
Dzsini
Google Experience Launcher - az új launcher, ami hivatalosan egyelõre csak a Nexus 5-re elérhetõ, de jótét lelkek kiszerelték belõle, és elérhetõvé tették.

szucsy89
Sok volt a sör? 😄

Dzsini: GEL? Az mi?
Dzsini
Felraktam a GEL-t, nagyon tetszik az új betûtípus, és végre nincs 2 üres képernyõm (eddig is elfértem bõven hármon, az alap launcherben meg fix 5 van). Egyetlen butasága, hogy a felsõ sorban marad a kersõsáv fektetett állapotban is, és ott rálóg a felsõ ikonsorra - ezt majd biztos javítják, apróság.
Ja, és a bal szélsõ képernyõ lett az "elsõ", így a háttérképet kicsit át kell gondolni 😊

Egyébként semmi igazán extra, fehérek az ikonok.

Me lga ts s4 allre áégaadsr g?
Dzsini
A lezáróképernyõ a launcher része, tehát ahány rendszer, annyi szokás. Az alapnál hosszan rányomva a modulra ugyanúgy ki lehet dobni, mint a fõképernyõrõl.

Vadnokedli
Majd megnézem neked ha vissza kapom a Z-m 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LocalPatriot
Van arra valami mód, hogy a lezárt képernyõn csak egy oldal legyen? Lehet valahogy törölni a többit?
Dzsini
Éjszaka befutott az OTA 4.4 a 2012 Nexusra - 5 perc alatt felment, és örülünk, Vincent.

(az új Launchert még majd kipróbálom, ha nincs jobb dolgom)

skinnyman
Nalam a recently updated-nel sincs bent, ami azt jelenti h legalabb 3 napja nem frissult. Gondolom staged rollouttal nyomjak most is.

Regards,

Szabi
megéri persze, fõleg ha odaadod nekem, de legalább a kijelzõjét! <#zavart1>

"Nulla tenaci invia est via"

szucsy89
Hátha valaki egyszer mégis ott akarna elérni, akkor ne ezen múljon. De alapvetõen nekem az ismerõseim 90%-a a Fb chat - Viber kombot hasznalja, szóval el sem indítom sose.
[HUN]FaTaL
Akkor meg miért nem tiltod le? lol

Egyébként nem, nekem 2x frissült.

http://goo.gl/gd6Zi5

szucsy89
A Hangoutsot nektek is naponta frissíti? Már egy hete kb. minden nap letolt valami frissitest hozzá. Idegesítõ, mert sose használom.
desigo
Üdv!

Jópár paraméterében erõsebb a Samsung. Itt meg tudod nézni egymáshoz képest a két telefon paramétereit.
Mennyibe kerül ez a Galaxy Trend?
Nincs azon az áron jobb telefon?
kgb12
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Mostani telefonomat egy Sony Ericsson Xperia mini pro-t (SK17i), megéri lecserélni egy Samsung Galaxy Trend-re?

Választ elõre is köszönöm!

Manchester United FC

Vadnokedli
nem hivatalos ugye, de jó lenne az alumínium ház.

matyi0323
Üdv
Arra van valami ötlet, hogy miért nem csörög a telefonom? Azaz hívnak és csak rezeg, hiába van felvéve a hang maxra. Csengõhang ki van választva (ugyanaz, mint eddig) és csak rezeg. Szoktam nap közben változtatni "normálról" "néma" vagy "rezgõ" üzemmódra, de ez eddig semmit nem befolyásolt, aztán most meg nem csörög 2 napja. Újraindítottam, de semmi. Más hangok videók, zene megy minden..
Minden gyári rajta. ( nexus 4)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

skinnyman
Currents -> Newsstand

Regards,

Gaben78
ill. ennyi: http://bit.ly/17LZg8B

Gaben78
Hello! Vettem egy tecso gazdaságos (Beex M1) droid-2.3.6 telefont, nem nagyon találni róla infót. 😊 vagy , h minek lehet a koppintványa, mert jó lenne egy fõzött ROM, hiába csinaltam ext3 particiót, nem látja, és az h néhány alapvetõ prg install után a "nincs hely" üzenet kiborító. 😞

szucsy89
Fasza a Z, jó telefon. Az ára sem olyan vészes már, lement 100 köré (az akkoriak közül a Z ára esik legjobban). A kijelzõje, ami lehetne jobb, de együtt lehet vele élni, igazából a "fakósága" csak akkor jön ki, ha mondjuk melléteszel egy S4-et. A betekintési szög meg engem nem zavart sose, volt Sony telefonom és szerettem. Használd egészséggel!

A Z1 meg dupla annyiba kerül, annyival meg nem jobb... sõt, nagyobb, vastagabb, nehezebb, elvileg a hangszórója nagyon dobozhangot ad ki, valamint a kijelzõjét se tudták feljavítani, szóval nem nagyon éri meg.
RelakS
MM-ban nézegettem Z1-et. A Z-hez képest semmivel sem jobb a kijelzõje.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
gyorsan cseréld le Z1-re 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Vadnokedli
Alapból mindegyik túl szaturált, természetes beállítás opció van és akkor jóság.