36194
  • LocalPatriot
    Én pillanatnyilag a gyári Sony-t használom.:)
    De a Swiftkey nagy kedvenc.
  • Shiwo
    csak én használok AnySoftKeyboard-ot egyedül ? (:

nekem még a minuum ami szimpatikus, csak legyen hozzá "magyar" billentyűzet ékezetes karakterekkel...
  • Dzsini
    Igen, valahogy a swype-al jobban sikerült egymásra hangolódnunk :) A swiftet is kipróbáltam, nagyobb képernyőnél a szabadon mozgatható fél billentyűzetek piszok jók lehetnek.
  • szucsy89
    Igazabol ugyanazt tudja a ketto, egyeni izles kerdese h kinek melyik jon be jobban, azt hiszem itt a forumon Dzsini kollega a Swypera eskuszik, masok a Swiftre.
  • skinnyman
    swype amugy alapbol jo tabletre is a kezdetektol, swiftkey mellett a masik legjobb billentyuzet sztem.
  • precision
    én sem tudnék már meglenni a swiftkey nélkül :)
  • Chris Lowe
    Aha, sokat is fejlődött. Van többféle méret, 2 kezes billentyűzet stb.
  • szucsy89
    De gondolom tabletekre van formázva a tabos verzió, nem?
  • Chris Lowe
    Anno a SwiftKey-t használtam, nagyon szerettem. Aztán meglett a tabletem és arra külön kellett volna megvenni, ez viszont baromira nem tetszett. Ráadásul kurva szar kétféle billentyűzetet használni ezért a telefonról is töröltem, és azóta a gyári használtam. Aztán tegnap tableten nézelődtem a play-en és valahogy beleakadtam a SwiftKey-be amit legnagyobb meglepetésemre engedett telepíteni! Szóval rájöttek a fejlesztők, hogy nem jó irány a dupla pénzlehúzás...
    Ez nagy királyság, gyorsba telepítettem mindkét kütyüket, azóta szebb az élet. :-)
    Igazából azért írtam le, hátha valaki hasonló cipőben jár és ezért nem használta.
  • skinnyman
    Study shows which Android and iOS versions are most likely to crash apps
  • Firerock
    Áháá! Köszönöm.
    Sajnos egyiknél sincs benn az a bizonyos pipa. Egyéb ötletek? :/
  • bardocz
    Hát hogy pontosan hol van én arra nem emlékszek.
  • SzirmosSzisza
    Settings / Data usage, itt menü gömb és Restrict background blabla.
  • Firerock
    kicsit le tudnád szűkíteni? Sajnos nem találtam semmi ilyet? Egészen pontosan hogy hívják ezt a beállítást?
  • bardocz
    Szerintem az az általános beállítások között van, nem a programoknál.
  • Firerock
    ezeknél a programoknál nemtudok ilyen beállításról :/
  • RelakS
    Csúszik az Xperia Z2 premierje :(
  • kifli
    ugyan wp8 de vodával szinkronizál mindent...
  • bardocz
    Vodás vagyok, és jönnek az értesítések mobilnettel is.
  • SzirmosSzisza
    Nincs beállítva, hogy mobilnet esetén ne szinkronizáljon?
  • Firerock
    Az lehet hogy a vodafone letiltja az szinkronizálásokat mobilnettel? Az gmail se szinkronizál(az exchange igen) és a facebook,facebook messenger se(Messenger nem csipog,az értesítési sávban sem jelenik meg). Haverjaimnak ugyanezzel a telefonnal(S4) telenorral és t-mobilnál is szinkronizál.
  • precision
    átállnak :)
    de azért az időbeállításokban ellenőrizd le, hogy be van e kapcsolva
  • k0trapali #27214
    Hello!

Tudom, hogy nem androidos telefon, de Samsung Star III átáll e magától nyári időszámításra? Egyáltalán a droidos telefonok átállnak maguktól? Fontos lenne mert munkához kéne kelni és nem lenne szerencsés elkésni!
  • bardocz
    Nem is akartak erre rábeszélni, meg így abszolút érthető, hogy nem is váltanál. Én egy appot sem vettem androidra, de amúgy fog kelleni majd egy, ami kicsi, olcsó, és jó benne a gps vevő. Ez akkora tepsi, hogy ha gurulgatás közben ráesek kettétörik, kell valami más is mellé. Az meg biztosan android lesz.
  • Chris Lowe
    Ettől függetlenül rohadt jó kép. :-)
  • Chris Lowe
    Aha...hát windowsos nem igazán nyerő, mert kismillió pénzes appom van androidra, nem akarom újra megvenni, plusz napi szinten használom a google music-ot (összes zeném fentvan), szal ez semmiképp.
  • Dzsini
    Opsz, nem tudtam hogy ott nem részletezi :)

Felvétel dátuma 2014.03.22. 14:40:33
    Képméret 3552 x 2000
    Kamera Lumia 920
    Felvétel 1/325 f/2
  • Chris Lowe
    Tableten netezek, ott másképp jön be pár oldal, ezen csak az szerepel, hogy mobil feltöltés és, hogy 4 napja feltöltve. Nincs ott a telefontipus.
  • Dzsini
    Oda van írva a kép mellé jobboldalra :)
  • Chris Lowe
    Jó kép!
    Itt azért ennél több dolgot veszek figyelembe. Ugye ez az alcatel cucc garival 40ezer lenne plusz ezt kamatmentes részletre is vehetem. 10×4000.
    Azt gondolom a garancia többet ér mint a valamivel jobb kamera.
    Persze ha 50-ért kapok nexus5, htc one kategóriát akkor az jobb, azt venném.

Egyébként ezt milyen telóval készítetted?
  • bardocz
    Ezt egy használtan 50k-s telefonnal csináltam. Használt nem jöhet szóba? Androidból is kaphatnál jobbat, max a kedvezményedet nem használod fel.
  • Chris Lowe
    Persze van ennél sokkal-sokkal jobb, dehát én inkább a mostani samu galaxy ace-m képeit nevezném katasztrófának.:-)

Egyébként android 4.2-től van a photosphere funkció?
  • bardocz
    Ami mobilarenan vannak közeli képek, azok katasztrófák :D
  • Chris Lowe
    Javítás:
    Alcatel one touch idol 2 :-)
  • Chris Lowe
    Köszi neked is!
    Ami nekem számít az a kijelző felbontás/fényerő, lehetőleg akadásmentes menü, ram méret és a kamera. Azt olvastam a kamera a gyengéje, de amit néztem képek azért nem voltak olyan rosszak. A fullhd videó meg hab a tortán. Talán az nfc hiányzik belőle, de még várok kicsit a vétellel, hátha leakciózza az xperia sp-t májusig vagy esetleg beteszi a kínálatba az alcatel one touch ikon 2-őt. Bár ez utóbbi biztos nem 50ezerrel nyit...
  • Doog
    Szia!
    Nekem erre a telefonra esett a választásom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. :) (Sony J telefonomat cseréltem le rá, és nem okozott csalódást)

Számomra benne van ami kell, GPS navigálásra tökéletes, böngészni szeretek rajta egész gyors, kijelző mérete nekem pont megfelel. Nem kell se nagyobb, de kisebbre se cserélném már le, valamint a betekintési szöge is eléggé meglepett...
    Lassan fél éve van nálam, és még egyszer sem fagyott le.

Egy hiba, hogy nem szétszedhető és ha az aksi tönkremegy ki tudja mi a teendő, de nálam kibír durván 3 napot általános használatkor...
  • Falkon
    Osztalytarsamnak van ilyen telefonja, semmi gond nincs vele! Nyomkodtam en is, es szerintem teljesen vallalhato telefon! De jobban jarsz, ha te is egy t-mobileban, vagy media marktban kicsit tesztelgeted! :)
  • Chris Lowe
    Talán lemaradt a lényeg. Van egy 10ezres kuponom a t-hez, ergo csak t-mobile jöhet szóba. Leginkább nexusra fáj a fogam, de az ott nincs mint ahogy moto g se. :-
    Viszont ez az alcatel így nekem 40 lenne, kábé felső-középkategória tesztek alapján, xperia sp szint, csak az sp 20 ezerrel drágább.
    Ahogy néztem samsungnál ilyen áron leginkább alsószint van. Lg nem tudom.
  • szucsy89
    50k-ért Alcatelt? :O akkor már inkább Moto G bár fingom nincs mit tud az Alcatel de én tuti nem venném ezt
  • Chris Lowe
    Tudtok árban és felszereltségben hasonló tipust?
    Alcatel one touch idol S.
    Ez most 49900,- trénél a legolcsóbb díjcsomagban.
    Ha csak 1 év a rablánc akkor 50900,-