36194
  • LocalPatriot
    +1 G2-re.
  • Dobronski
    Nekem mar az 5coll is nehézkes.
  • Vadnokedli
    6 col a felső méret HW annyi hogy jobb legyen mint az S3. Nexusból viszont csak pirosat vennék, de azt eddig nem találtam sehol.
  • precision
    leginkább a méret és az ár ami behatárolja, hogy neked melyik lehet megfelelő akár ez a kettő közül is vagy úgy egyébként is
    a yotaphone hw -ben sokkal gyengébb mint a G2 amúgy
    a yotaphone 2 már korrektebb, de arra nem tudni mennyit kell várni

én megfontolnám a helyedben a Nexus 5 -öt, a HTC One -t és a Note 3 -at is
  • Vadnokedli
    Milyen telót érdemes mostanában venni? LG G2 re gondoltam, vagy Yotaphone-ra(ha bejön) Már csak az Amoled kijelzője miatt is.
  • skinnyman
    A translate to emoji? Az tegnap a menuben volt ott viszonylag a tetejen. Most mar nincs, talan ha a datumot atallitod...

KitKat 5.3% (tobb mint megduplazodott elozo honaprol)
    4.0+: 81%, lassan el lehet felejteni a GB-t.
  • Vadnokedli
    Mivel arra az opcióra ott van a Home gombtól balra elhelyezkedő kis rész.
  • SzirmosSzisza
    Chromeban tab szám mellett kéne lennie ...-nak? Nekem s3 alatt nincs, lehet csak szélesebb/nagyobb felbontású mobilokon van?
  • skinnyman
    Introducing Auto Awesome Photobombs with David Hasselhoff

• bakkerman
    Fasza lett,hasíít a tégla! :DD
  • Barnabyka
    Igen az tényleg segít, legalábbis nekem segített, a Greenify-vel egyetemben.
  • bakkerman
    xperia s-ről van szó,nyáron akarom cserélni galaxy s4-re,de addig még jó lenne,ha nem lennének vele gondok
  • bakkerman
    mostanában észrevettem hogy szarakodik a telefonom,letöröltem minden fölös alkalmazást,de lassú,a gyári böngésző néha kilépked(eddig nagyon stabil volt),és a ramból is nagyon kevés a szabad,mindig valami szar megy,hiába lövöm ki...azt olvastam,hogy a "gyári beállítások visszaállítása" funkció segít ezt helyrehozni,igaz ez,érdemes megpróbálni? Vagy most jött el a telóm "betervezett elavulása" ?
  • skinnyman
    Basszus, mar fogtam 2 pokemont...
  • Vadnokedli
    na várjuk a véleményeket
  • precision
  • skinnyman
    Samsung Introduces Its First Wearable Glove, Samsung Fingers
    HTC GLUUV
  • LocalPatriot

oFF
    DarkSector - a második nagy kedvenc, hamarosan jön a kieg:)
    oN
  • Chris Lowe
    Appoftheday, play store-on :
    Star Wars Assault Team.
    Akinek kell gyorsan, mert ma délelőtt cserélik!
  • Barnabyka
    Pokemon-google maps
    (bocs, ha volt már)
  • k0trapali #27256
    Srácok!

Az miért van, hogy akárhonnan akármilyen felbontású képet szedek le és kiteszem háttérnek a telefonra mindegyik minőségét lerontja! Próbáltam már 1920x1080-as képet is és leromlik a minősége miután a háttérbe és zárolt képernyőre kerül. Samsung Galaxy Core Plus.
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen most egy ideje a steam kivánságlistám első 3 példánya szerepel a csikba, mert unom a névvel ellátott logokat, így értelme is van hogy hörcsög topikban tudják mit szeretnék első 3-ba. :D

Szerintem jopofa dolog...:D
    Csak azon filóztam miért csak nemrég jutott eszembe, annyira kézenfekvő lett volna eddig is. :)

Ha például most megszerzek egyet a 3 képen szereplő játékból, akkor megint csinálok egy ujat a friss első 3 helyezetről. :)
    eddig 1x már kellett, mert megszereztem a RE4-et....:D
  • LocalPatriot
    Bocs az off-ért, de mindig más logó?:D
  • [HUN]FaTaL
    Csak PC-n.
  • DarkSector
    csak pc-n? valami videohivás van, mert néha átok olyan ikont.
    lehet csak pc alkalmazásnál. (beta)
  • [HUN]FaTaL
    A viberben nincs videotelefon.
  • DarkSector
    Skype elvileg jobban terheli a telokat a viber kevésbé.
  • kamionosjoe
    Skype-al is lehet.
  • Falkon
    Nagyon szepen koszonom nektek, ki is probalom! :)
  • fery02
    -Igen.
    -Nincs.
  • Falkon
    Es ez wifin megy? Szoval telefonszamlara nincs hatassal?
  • Jim Morrison
    Hangout
  • Falkon
    Van olyan program, amivel tudok videotelefonalni? Nem olyan mint ami a viberben van, hogy elkuldok egy videot, hanem amivel folyamatosan tudok az elolapi kameraval beszelgetni!
  • rage
    Tegnap óta (vajon a BKV-s változásoknak van köze hozzá? ) a google maps és a google now útvonaltervezője tömegközlekedésre használhatatlan.
  • Borg
    Igenis meg nemis... a themer csak a homescreenedet váltja le teljesen, már amennyire eddig tapasztaltam.
  • davidka003
    Gyakorlatilag mocskos IAP lehúzás sajnos.
  • davidka003
    Gyakorlatilag a themer felváltja a Nova vagy az Apex launchert? Vagy azok mellett van?
  • Borg
    Én most a themer-rel kísérletezek épp, egész fasza. Ugyanazok csinálják mint a zoopert, de a teljes homescreenedet lecseréli, nem csak widget.
  • Chris Lowe
    A zooper widgettel nemcsak widget állítható be, hanem az appok ikonját is cserélhetjük? Vannak nagyon pofás cuccok ehhez a zooperhez.
    Kicsit unom már a beautiful widgetet meg a HD widgetset, persze jók, sok hozzá a téma de az alapséma ugyanaz mindkettőnél, itt meg ahogy nézem szinte bármi beállítható.
    A fizetős pro verzióval lehet csak további stílusokat leszedni?

• LocalPatriot
    Cut the Rope 2