Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
precision: Light Flow - LED&Notifications - személyre szabhatod minden egyes app értesítéseit, fent volt Sg-s dropbox a teljes, de letörölte valaki ugye mind...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Észre sem veszed, hogy fenn van, mert ha meg elindítod a messengert akkor leveszi a hibernálást. Így nincs értesítés.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szóval egy Prestigo sem lehet jó? Arra adnak 2 év háztól-házig garanciát!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
mondanom sem kell nagyon örülünk neki 😄 mondjuk ez a probléma eltörpül amellett (nálam legalábbis) hogy nem lehet végleg kikapcsolni a notificationöket a fb messengerben... hiába offolod 8 óra múlva újra onra teszi, magától... ráadásul rá van kényszerítve az emberre a használata... 😊 hányinger politika...
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://goo.gl/gd6Zi5
Sose érte meg. Kis fos rossz minõségû kép.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Igaz, nekem küldtek vagy 10-szer... sose volt szerintem nagy szezonja.
Ha nincs aktiválva, csak kódok formájában jelenik meg a kép.
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Van max. 20ért normálisabb tablet? Vagy annyiért inkább gagyik vannak?
Ha jóltudom ez az egyetlen, ami nem úgy módosítja a videó formátumát, hogy a végén lecseréli .mp3-ra a kiterjesztést, hanem tényleg konvertálja a videót.
Nalam amugy egyszer fordult elo kb akkoriban amikor a hir megjelent, az elott, azota nem...
Regards,
Azok aligha fognak anélkül mûködni...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Utóbbi néhány napban vettem ezt észre, talán egy új frissítés miatt?
az új betûtípus elég jó, még egységesebb és letisztultabb lett az egész, az ikonok is jó irányba változtak (már amelyik változott ugye)
és még az S2esemen is hasít 😊
Bazinga!
Manchester United FC
http://www.theverge.com/2013/11/21/5130716/jury-orders-samsung-to-pay-apple-290-million-for-patent-infringement
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Lol,te elhiszed?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe