Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
tudom, használom a greenifyt... csak hát az elvrõl beszélünk ugye...

Bazinga!

skinnyman
Ahogy elnezem alapvetoen nativ kinezete van itt is, az Android UI evek ota flat 😊 Szoval inkabb ugy fogalmazhatunk, hogy amit duarte es a windows metro dizajnabol lelopott dzsoni, azt kaptuk vissza ide 😊

Regards,

Jim Morrison
micsoda kommentáradatod keltett az MMS 😄 lehet amióta új simem van nem aktiváltam és kellett volna, (ha van köze) majd meglesem köszi.

precision: Light Flow - LED&Notifications - személyre szabhatod minden egyes app értesítéseit, fent volt Sg-s dropbox a teljes, de letörölte valaki ugye mind...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

davidka003
Greenify app és az hibernálja ha nincs használva.
Észre sem veszed, hogy fenn van, mert ha meg elindítod a messengert akkor leveszi a hibernálást. Így nincs értesítés.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Falkon
Látom a telefonnak nagyon sikerül a kivitelezés...

Szóval egy Prestigo sem lehet jó? Arra adnak 2 év háztól-házig garanciát!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Prody
pénz beszél

precision
ja, én is erre gondoltam, hogy a. Facebook direkt csinálta így, hogy passzoljon az iOS7-hez

mondanom sem kell nagyon örülünk neki 😄 mondjuk ez a probléma eltörpül amellett (nálam legalábbis) hogy nem lehet végleg kikapcsolni a notificationöket a fb messengerben... hiába offolod 8 óra múlva újra onra teszi, magától... ráadásul rá van kényszerítve az emberre a használata... 😊 hányinger politika...

Bazinga!

bakkerman
én erre gondolok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

GregSB
iOS-en is ugyanígy néz ki mostmár, ott tökéletesen megy az új kinézethez. Indirekt módon ti is kaptatok a Dzsoni Ájv dizájnjából 😄D

SzirmosSzisza
iPhone nézett így ki nem? Amúgy netes felületen is ilyen lett, érdekes ... 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
Szerintem gusztustalan ronda 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
csak szerintem lett nagyon eltalálva az új fb messenger app?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

theone91
A PR nem ismer logikát.

Falkon
Akkor példàul egy Prestigo tablet se jó? 2 év hàztól-hàzig garanciàt adnak.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

GregSB
Teljesen autentikus ezt egy olyan embertõl hallani, aki fél évvel ezelõttig egy BlackBerryt használt, de a cégének már több mint 6 éve van saját mobil platformja 😄

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Én 1 darabot nem küldtem soha és nem is kaptam 😄 Még az is lehet, hogy le van tiltva. Bélyegképek, rohadt drágán 😄

davidka003
Én egyszer kaptam nõvéremtõl aztán kb 5 év alatt 6 darabot a T-mobile küldött. 😄
Sose érte meg. Kis fos rossz minõségû kép.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

LocalPatriot
Hát, igazából én sokat mondok, ha azt mondom kb 5-ször küldtem életemben.
Igaz, nekem küldtek vagy 10-szer... sose volt szerintem nagy szezonja.
szucsy89
2013-ban MMS? Olyan mintha valaki floppyt használna 😄
LocalPatriot
Aktiválni kell a szolgáltatónál az MMS-t. Csak akkor fogja letölteni.
Ha nincs aktiválva, csak kódok formájában jelenik meg a kép.
Ja elvileg az ilyen hybrid dolog. Bár ha érkezik róla natúr GSM rendszerüzenet (nem felhasználói értesítés, hanem gépi feldolgozásra szánt rendszerjelzés) akkor a wifi-n keresztül való letöltést sem tartom elképzelhetetlennek, egész addig amíg a szolgáltatók anyagi érdekeit és ebbõl adódó esetleges, a szabványra gyakorolt nyomásukat nem vesszük a szempontok közé 😊
[HUN]FaTaL
Az MMS, ha jól tudom csak mobilnettel töltõdik le. Amúgy nem tudom, azt sem gondoltam volna, hogy van, aki használ MMS-t.

Jim Morrison
Most azon, de múltkor próbáltam hogy wifi off és akkor mobilnet. Semmi.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]FaTaL
Ugye nem wifin vagy?

Jim Morrison
Ti meg tudjátok nézni a kapott MMSeket? Eddig se tudtam, most én is a hangoutot használom teljes mértékben, azt írja Érintse meg az MMS-ek letöltéséhez. Megnyomom, tölt egy csomót és semmi. Eddig is több nap késéssel kaptam meg ha egyáltalán megkaptam... Lehet valami rejtett beállítással kéne mûködésre bírnom? apn? tippem sincs, ha valakinek jó és megosztaná milyen beállítások mellett azt megköszönném. (Telekom)

Vadnokedli
40 alatt gyakorlatilag csak gagyit találni. Ahány ismerõsöm bepróbált ilyen 15-20-25 közötti gépet olyan gyorsan meg is szabadultak tõle. 😊

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Falkon
Sziasztok!

Van max. 20ért normálisabb tablet? Vagy annyiért inkább gagyik vannak?

kifli
Régebben ezt használtam

Ha jóltudom ez az egyetlen, ami nem úgy módosítja a videó formátumát, hogy a végén lecseréli .mp3-ra a kiterjesztést, hanem tényleg konvertálja a videót.
LocalPatriot
Nekem is csak egyszer fordult elõ. De akkor 71%-ot leszívott az aksiból..😄
skinnyman
Valszeg szerver oldali oka van/volt ami hamar ki lesz/ki lett javitva.
Nalam amugy egyszer fordult elo kb akkoriban amikor a hir megjelent, az elott, azota nem...

Regards,

rage
Az a baj, hogy a Google Now és a Maps nálam két alapszolgáltatás.
Azok aligha fognak anélkül mûködni...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

qetuol
sajat pozicio meghatarozasa kikapcs.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Willi Betz
köszönöm

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Dzsini
Mivel YT-rõl a letöltés elvileg tilos, így a Playen nem fogsz találni ilyesmit - viszont vannak weboldalak, ez az egyik legegyszerûbb (a mobil oldalt linkeltem, az valószínûleg telefonon is gond nélkül mûködik)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Willi Betz
sziasztok! tudtok ajánlani olyan programot,ami youtubról mp3 formátumban letölti a zenéket? playen keresgéltem,de nem találtam semmi érdemlegeset. vagy kell egy letöltõ és egy konvertáló progi?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

precision
nekem az is tetszik 😊

Bazinga!

rage
Remek... megoldás még nincs rá?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Vadnokedli
Raktak is ki ide egy cikket. Hogy igen. Tapasztaltak ilyet sokan.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

rage
Más is tapasztalt olyat, hogy utóbbi idõben a Google Play Szolgáltatások 40-50%-ban meríti a telefont?

Utóbbi néhány napban vettem ezt észre, talán egy új frissítés miatt?

[HUN]FaTaL
A design nem rossz, de az új tárcsázó szerintem ritka fos lett.

precision
tetszik az irány amerre elment a google design tekintetében a kitkattel
az új betûtípus elég jó, még egységesebb és letisztultabb lett az egész, az ikonok is jó irányba változtak (már amelyik változott ugye)

és még az S2esemen is hasít 😊

Bazinga!

kgb12
Elõfizetésbe lenne most 1 ft a Vodafone-nál, mert lehetséges hogy csomagot váltok,de még rajta kívül az Lg L5II meg a Huawei Ascend G510 amiket néztem. Talán még feljebb is nézelõdhetek csak ez egy jó ajánlatnak tûnik így, nem tudom régen voltam már benne a témában.

Manchester United FC

LocalPatriot
Lol. Én csak egy másik oldalról ideztem... Véleményt egy szóval sem írtam...
SzirmosSzisza
Tudja a fene, levédetik ezek lassan azt is, hogy világít a kijelzõ 😄

http://www.theverge.com/2013/11/21/5130716/jury-orders-samsung-to-pay-apple-290-million-for-patent-infringement

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szucsy89
Lehet tudni pontosan, hogy az Apple milyen jegyek miatt perelt? Ez volt a lezáró képernyõs dolog?
"Itt a vége:..."

Lol,te elhiszed?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

SzirmosSzisza
Én általában csak benyomom, hogy Shuffle all és kész 😊

Szépen felpakoltam a zenéim a play musicra, tök jó, csak épp ez a fránya google kéretlenül folyton benyom instant egyveleget a zenéimbõl. Ugye bal oldalt a menüben választható az instant egyveleg, az teljesen jó arra, hogy évente egyszer rábizzam a dj szerepét, de amikor elindítom az alkalmazást a zeneajánló (ami az utoljára hallgatott zenéim konkrétan) között semmi szükségem rá, hogy lehet onnan eltüntetni? Beállításokban semmi lehetõséget nem látok erre.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe