36194
-
Borg #27356 Mondjuk annyira nem értem mi a spanyolviasz ebben most, már a Note3 kijelzője is tudja mindezt, és az fél éve a piacon van. -
#27355 Azért csak kinőtte a gyerekbetegségeit az OLED, örülök neki. -
#27354 S4 kijelzője után S5 Azt hittem nem lehet még pontosabb a 4 nél. -
#27353 Samsung Galaxy S5 Display Technology Shoot-Out @displaymate
"The Absolute Color Accuracy for the Cinema Mode is an Excellent 2.2 JNCD, the most color accurate display we have ever measured for a Smartphone or Tablet."
"Best Smartphone Display: Based on our extensive Lab tests and measurements, the Galaxy S5 is the Best performing Smartphone display that we have ever tested. It has a long list of new records for best Smartphone display performance including: Highest Brightness, Lowest Reflectance, Highest Color Accuracy, Infinite Contrast Ratio, Highest Contrast Rating in Ambient Light, and smallest Brightness Variation with Viewing Angle. The Galaxy S5 has raised the bar for top display performance up by another notch – an impressive achievement for OLED technology!" -
#27352 Hat, izlesek es pofonok, de sztem nem eri meg, akkor sem ha olcsok. A hardver kb 3-4 evvel el van maradva bennuk, a platform is necces google nelkul, stb. Igazabol meg se probaltak igazan jot csinalni, csak valami olcso szart osszeraktak, hogy vigyek olcsoert.
Google Is Now Rolling Out Constant On-Device Scanning For Verify Apps Feature -
#27351 Voltak-vannak róla tesztek magyarul is, nagyon alapszintű, belépő telefonok, az "okos" alsó határán. -
#27350 Android legotelefon
Ez nagyon jól hangzik.
Szerintetek megéri venni az új androidos nokiákat? Szerintem nagyon jók, csak még nem sikerült kipróbálnom egyet sem. :( -
#27349 Én is azt hittem, de nem változott semmit :/ -
#27348 A kompresszor tényleg kicsit túlzás lenne (esetleg leszakít valamit, amit nem kellene) :)
Pedig ezek a pöttyök elég egyértelműen koszosodásnak tűnnek - lehet, hogy a lencsetagok közé került be, vagy valahova túl mélyre, azzal pedig sajnos nincs igazán mit kezdeni házibarkács szinten. -
#27347 Szétszedtem, fülpiszkálóval meg ablaktisztítóval megtakarítottam, de semmi változás nem volt. Itthon csak kompresszor van, avval meg nem igazán akarom megfújni a szétszedett telefont!
Lehet a kameramodul megy el lassan vadászni... :/ -
#27346 Ha van otthon sűrített levegős spray, akkor egy fújást megér elsőre kívülről, hátha csak a lencse felszínén van.
Ha jól látom képek alapján besüppedős kamerája van, lehet, hogy csak oda rakódott le valami, amit egy rendes légáramlat ki is visz, nem kell megbontani.
(egyébként ha kinyitod akkor se haszontalan a levegőspray portalanításhoz) -
#27345 Nezek par videot es szerintem szetszedem! Remelem meguszom ennyivel! :) Koszi a tippet! :) -
Borg #27344 Az szerintem por lehet benne... -
#27343 Arra, hogy most te is megnézted, és így szépen a videó nézettségéből összejön neki egy raklapnyi ilyen telefonra való. -
#27342 Jön a mailbox droidra (is)! -
#27341 Ezek a videók amúgy mire jók? Csak felidegesít ez a nagy pazarlás amit csinál a videóiba ez a kis b*zi. -
#27340 Sziasztok!
Nem tudom jol latszik e, de foltos a kameram! Nem tudja valaki hogy ez mi a fene? Kezd beszarni, vagy esetleg koszos a lencse? Samsung S2-rol van szo. Ha szetszedem, meg lehet takaritani? A segitseget elore is koszi! :)
-
#27339 Rendes minosegben:
-
#27338 A HTC-nek pont ott kéne teljesítenie, ahol nem dominál annyira az iPhone mint mondjuk az USA-ban. Így már kezdem érteni a csődközeli állapotokat. -
#27337 Ütheted csak az akkumulátort ne ilyen erővel és ne fém kalapáccsal. -
#27336 videó -
#27335 Szétütötte kalapáccsal az S5-öt, és az akksira is rácsapott; -> felpuffadt, és kilyukadt kieresztette magából a gázt/lét és köhécselt a szakértő úr. -
#27334 UK-ben 610 font Prepayyel. -
RYO21 #27333 az olyan 800 euró? úristen -
#27332 nem is csodálom :D -
RYO21 #27331 This video has been removed by the user. -
#27330 :D :D :D :D :D :D
meg is érdemelte :) -
#27329 Azt hiszem a HTC célja a csőd. -
#27328 Sírsz! :D Remélem telibe szippantotta. -
#27327 Twitter buys Android app, Cover
Imádom ezeket a híreket. Szeretem mikor nagy cégek megvesznek ilyen kis fejlesztők által készített alkalmazásokat. Google is megvett annó valamilyen ébresztős app-ot. -
#27326 ki a f... venné meg ennyiért? -
#27325 M8 260k? -
#27324 azért mondjuk számolgatni sem árt :)
Ma egy töltő jó esetben 2A-t ad le. Egy 2000mAh-s akkumulátort ezzel pont 1 óra alatt lehet feltölteni, feltéve, hogy más nem szipákolja róla az elektront. Ebből jön, hogy ha 6perc/360másodperc alatt akarunk tölteni, akkor az már 20A, 36 másodperc alatt pedig már 200A kell. Utóbbihoz pedig elég izmos vezetékeket szoktak rakni, nem olyan tyúkbelet, mint azon a videón. Feltételezve persze, hogy 5V-on megy a töltés, és nem mondjuk 500-on. Bárhogy is, ha ez igaz, az USB töltés kuka.
És azt még nem is vettük számításba, hogy a fránya aksi melegedni szokott töltéskor. A 15 perces ceruzaakku töltő is még 15 percig hűti az akkut töltés után, és úgy is tűzforróak. -
#27323 És abba simán jó az 512 ram, mert a leggyengébb hardverre csinálják az os-t, nem a nexus szintűekre, aztán az olcsó telefonokon meg fut ahogy fut, leginkább szarul. -
#27322 Folytatódik a HTC lejtmenete -
#27321 Asus Memopad 7 HD-t nem tudja valaki hogy kell recoveryben indítani hogy hard reseteljem? -
#27320 Igen ezt tudom csak 35-40 ezerért picit sok egy félig okos telóért. Ennyiért már van lumia is ami sokkal használhatóbb, ismerkedni meg ott is lehet a csempével. (Indiai piacra viszont jó lesz) -
#27319 Kapudrog helyett sztem inkabb valami kapuriaszto, ami elriaszt mindenkit a pics@ba aki a kozelebe mereszkedik :) -
#27318 Azt már lezongoráztuk, hogy ez a forkolt Android csupán az Asha készülékeket szeretné leváltani, aminek a piaca amúgy is távol állt tőlünk. Olyan régiókba szánják, ahol keveset akarnak adni egy okostelefonért és tisztában vannak a kompromisszumokkal. India pl.
A csempés UI-t meg nyilván azért adoptálta ez az Android, hogy ne térjen el dizájn irányelvben annyira a teljes Nokia portfóliótól. De ez meglátszik a telefonok dizájnján is. -
#27317 Ha jól értettem a nyilatkozatokat nem is igazán annak szánják, hanem belépő szintű kisgépnek a Lumiák előtt, hogy szokd a felületet, és legyen egy csupatapi géped, amin megtanulod ezt a stílust. (kb. mint jelenleg a Firefox OS-es gépek)
"kapudrog" :)