Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Én A Sleep As Android-ot használom, korábban a Gentle Alarm volt. Ez azt tudja, hogy fél órával ébresztés elõtt már ébreszt halkabban és rövid ideig, hogy kizökkenj a mélyalvásból. Mikor elõször használtam eléggé meglepett, hogy mennyivel kellemesebb így ébredni, meg amit még szeretek, hogy tartalmaz ilyen természethangokat amikre sokkal kellemesebb nekem ébredni mint egy csipogásra. Meg az se rossz, hogy több féle ébresztési profilt tud, pl. hétvégét külön kezelem mert csak néha van szükségem arra, hogy hétvégén ébresszen. Ja meg tök, hogy vannak ilyen feladatok, hogy ne tudd egyszerûen kinyomni az ébresztést. 😄

Engem a kinézet nem nagyon érdekel.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza
Valami 700 teljes Forint volt!!

#25812: igazából tényleg nem sok értelme van, fõleg mert nem lehet zárképernyõre se rakni, ellenben rohadsz szépen és kezelhetõen meg van csinálva.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Egészen érdekes, hogy milyen funkciók kinek kellenek, és mi az, ami fontos vagy nem valakinek...

Nekem a (buta)telefonom ébreszt - hétfõtõl péntekig reggel 6:00-kor - amikor megszólal leállítom és felkelek. És csak nézek, hogy ezer beállítás meg ilyen-olyan hátterek meg mittudoménmi... nem tud ilyeneket az Android alap ébresztõórája?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Értem,köszi,körülnézek. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

kemszi2
Énezt az ébresztõ órát használom,rengeteg a beállítási lehetõség van benne
szucsy89
Nem hiszem, én nem találtam meg...
skinnyman
Nahat, tamogatta 1 dollarral az egyik legigenyesebb kinezetu app fejleszteset, ez legyen a legnagyobb baj 😊

tototto: bar live wallpaper-t nem latok en se, widget van hozza, lockscreen widget is, daydream is.

Regards,

Firerock
én is ezen gondolkodtam. Az óra widget az szép,minimalista...😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Saját ébresztõhangot belehet valahogy tenni? Mert az app tetszik, de 8 éve ugyanarra a dalra ébredek és már megszoktam 😄

tototto
Nagyon szép, csak nem értem ezt nem lehet háttérnek választani, hogy napközben is ez legyen a hátterem, mert tetszik, de ébredõnek hiába csili vili úgyis azonnal kinyomom, nem látni belõle semmit. Tehát ez se widgetnek se háttérnek nem használható, csak ébresztõnek, mert annak fölöslegesen csicsás?

én megmondom a haveromnak...kezdem azzal, hogy van egy rossz és egy jó hírem...
SzirmosSzisza
hehe, fater megvette ezt az appot, inkább nem mondom meg neki, hogy már ingyenes 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szucsy89
Nagyon minõségi, ezt használom már pár hónapja...
skinnyman
Google Buys Timely Alarm Clock Developer Bitspin, Premium IAP Content Is Now Free
(gyonyoru alarm clock app)

Robi546: hivatalosan ahogy latom nincs ra, itt nezelodj.

Regards,

Értem,köszi a választ.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

[HUN]FaTaL
Nem jó hozzá, a plusnak semmi köze nincsen az s-hez, egyetlen közös elemük sincs.

http://goo.gl/gd6Zi5

Galaxy S Plus-ra nem elérhetõ a CM11 M2 ? Néztem azt amit kiraktál de ott csak sima S1-esre van meg valami S (😎 -re,sima Galaxy S -es CM 11 jó lehet az S Plusba is ? Elõre is köszi.

Értem köszi mindenkinek a segítséget,akkor már megnyugodtam mert nem szeretnék megint venni lassú Samsungot csak más márkajellel/névvel,ebbõl Nexus 4 vagy 5 lesz. 😊

skinnyman
12. szó után hagytam a picsába az egésznek az olvasását...<#szomoru1>
[HUN]FaTaL
A super amoled is tft.

Az aktív mátrixú OLED-kijelzõkben az OLED-pixelekbõl álló mátrix elektromos gerjesztés hatására fényt bocsát ki a vékonyfilmes tranzisztorokra (TFT), amelyek kapcsolóként vezérlik az egyes pixelek felé áramló töltéshordozókat. A TFT-alaplap nélkülözhetetlen alkatrész az AMOLED-kijelzõk gyártásánál. A TFT-alaplap-technológiák közül az AMOLED-kijelzõknél fõként a poliszilícium (poly-Si) és az amorf szilícium (a-Si) technológiát alkalmazzák. Ezek a technológiák lehetõvé teszik, hogy a rugalmas AMOLED-kijelzõk gyártásakor az aktív mátrix alaplapokat alacsony hõmérsékleten (150 °C alatt) közvetlenül a plasztik hordozófelületbe lehessen integrálni.

SzirmosSzisza
MX playeren van olyan lock szerûség mint a sima videólejátszón?

skinnyman
Az S4 Pro a piac legerosebbje volt nagyjabol (beleertve a CPU-t es GPU-t is) amikor megjelent (valamivel tobb, mint 1 eve), es ma is igencsak erosnek szamit, nem sok jobb GPU van nala (Snapi 800-asban van Adreno 330).
Az S Plus-ban levo SoC pedig mar a megjelenesekor is (ami jo reg volt) kb egy kalap szart ert 😊

Regards,

gabi89
Samuban egy õsrégi Qualcomm MSM8225T SOC van míg a Nexus 4-ben a már emlegetett APQ8064. Köztük van 1,5év különbség és ez tudásban is meglátszik.
Ja és az 512 MB RAM miatt akad az egész rendszer, az már ICS -nek is kevés volt normális multitask-hoz és a Samu modellje még meg is van pakolva minden földi j̶ó̶v̶a̶l̶ rosszal.

Szóval nem kell aggódni.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Hali!

Még annyi a kérdésem hogy abban az LG Nexus 4-ben az a Qualcomm APQ8064 Snapdragon és Adreno 320,nem rossz benne ? Mivel Samsung Galaxy S Plus-ban is Qualcomm van (csak más fajta) illetve Adreno csak a 205-ös,és olyan lassú a telefon hogy az lehetetlen,vagy ez nem ettõl függ ? 4.4-es Android van rajta (Fõzött ROM),viszont nem hinném hogy ez okozná mivel haveromnak is ilyenje van 2.3.6-os Androiddal,ugyanannyi éve van neki meg mint nekem és neki is lassú.

szucsy89
Végre a Sony észhez tért...
LocalPatriot
Õszintén nem tudom miért hittem, hogy annyi lesz... mind1. Baromira tetszik amúgy, remélem megtapizhatom valamikor.
Szerintem ez ugyanaz a display lehet mint ami az xperia V-ben volt. Annak nagyon szép képe van. És 720p az is.

RelakS
Minden nem oled panel TFT panel.
A sima Z-ben is valami TN panel van, bár valamennyire más, mint ami a monitorokban van. Az ugye függõlegesen nagyon gáz, vízszintesen kevésbé, viszont az Xperiákban (S, Z, Z1) minden irányból kb ugyanúgy korcsul a kép

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Régebben meg akartam venni, vártam, hogy akciózzák, de aztán bejött a play music amire feltoltam az összes zeném. Elég egyszerû a play music szoftver biztos sokkal jobb a poweramp, viszont a google elõnye, hogy bármelyik zeném hallgathatom.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Vadnokedli
Kivéve ami OLED. Sima Z TFT?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

[HUN]FaTaL
Minden ma használt telefonkijelzõ TFT. 😄

Z1-ben TN panel van.

Vadnokedli
Tudja a péló. <#nemtudom> De a Z1 ben TFT nem?

tonyr
az akksi tekintetében ez nem újdonság, a moto x-ben is olyan akksi volt mintha kemény gyurma lenne, lehetett hajlítgatni, nyomkodni stb 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

theone91
Nem csak hajlított. Hajlékony is. Lényegében ki tudod egyenesíteni az ívet, tehát hajlékony minden ami a telefont felépíti. Az üveg, a kasztni, a nyákok, az akksi stb... Nyilván nem ajánlatos hajlítgatni, de remekül szemlélteti a telefon stressztûrését.

[HUN]FaTaL
Fõleg, hogy IPS 😄

Ez szerint IPS:

Vadnokedli
Hát igen, nem a kijelzõ minõségérõl híres a Sony.

Ezen viszont egész jónak tûnik TFT hez képest.

Vadnokedli
Nem értem, miért is lenne annyi? 😄 Csak mert hajlított?

LocalPatriot
Most látom egy oldalon: LG D958 G Flex 32GB függetlenül 165k HUF.
Akkorát néztem.<#guluszem1> Eddig abba a tévhitben voltam, hogy 300k körüli ára lesz. Én marha...

GregSB
Pláne hogy most indul a CES, februárban meg Mobile World Congress lesz. Csomó új telefont most fognak bemutatni a következõ 2 hónapban.

LocalPatriot
Már csak azért is igaz ez, mert nem havonta jön ki referencia mobil.
Teljesen felesleges most telefont nézni nyárra. Ki tudja mi lesz addig...
qetuol
mire lemegy az ára 25%-kal, az még akár egy év is, ha nem kettõ. addigra lesznek sokkal jobbak. egyszerûen nem éri meg nem egy jobb mobilra beruházni. sztem ne várj vele.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Vadnokedli
A lényeg hogy a telefonod támogassa.

kemszi2
Nekem is eljött a csere ideje majdnem 4 év után lecseréltem a HTC Legend-et egy Asus Padfone2-re,hát elég nagy ugrás méretre és teljesítményre is 😊
MHL átalakítókkal van valakinek tapasztalata?
gabi89
Jogos igy pontos

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Igen,Szlovákiában vásárolok mert itt élek.

[HUN]FaTaL
Galaxy Nexusból voltak függõ példányok is, szóval úgy pontos, hogy Nexus 4-tõl felfele 😊

De Szlovákiában vásárol, nem itthon (gondolom ott él).

gabi89
Nexusok függetlenek mindenhol. Tehát a Telenornál az N4 is független még ha elõfizetéses konstrukcióval is veszed 😄