36194
-
#27880 ki is próbáltam, de zavar, hogy felülre kell nyúlni a menügombért. Kényelmetlen. -
#27879 Google+ App Gets A Big Update To v4.4 With A New UI, Auto Awesome Stories, Improved Support For Large Photo Libraries, And More [APK Download]
Tok jol nez ki. -
#27878 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,nemtudom mennyien tették már fel, hogy nemrég vettem egy LG L70et.. , a telefonnal nincs is semmi baj, de kapott egy 8gb-os SD kártyát, viszont nemtudom hogy hogy lehetne beállítani hogy autómatikusan az sd kártyára töltsön le mindent, plusz oda is telepítse fel.. mert szinte az alap memórián nincs semmise,de mégsincs sose hely.. pedig a képek átvannak rakva az sd karira.. thanks! -
#27877 Van rá CM11 (4.2.2 kit-kat)
BL nyitás és Custom recovery -t kell feltenni aztán lehet a ROM-ot flashelni. Ez általában gari vesztéssel jár viszont visszalehet állítani ha esetleg valami baj van. Kérdés van -e bármi nyoma ennél a készüléknél utólag amit gariban látnak.
Innen tudod letölteni az aktuális verziókat. Ahogy látom stable még nincs csak nightly ami a legkevésbé stabilabb és mindennap jön belőle egy update, a másik a snapshot ami egy fokkal megbízhatóbb.
Mobilarénán ahogy láttam van saját fóruma ott lehet érdemes megkérdezni a részleteket.
Gondolom fastbootba kell tenni a gépet és egyszerűen parancssorból kiadni a szükséges parancsokat a bl nyitáshoz, majd valami custom recovery -t "fel flashelni". -
#27876 Gyári Android telepítésen, KitKat-nél meg lehet oldani, hogy a felső menüben színesek legyenek az ikonok? Tegnap frissített az S4 és nagyon furi ez az egyszínűség :/ -
#27875 A leakek szerint januárban startolna a Silver rögtön egy LG telefonnal (szinte biztos vagyok benne, hogy bejelentik a közelgő i/o-n hivatalosan is magát a projektet).
Mint ahogy írtam, a következő Nexus telefon leghamarabb október-novemberre lenne esedékes így ne a Nexus 5 megjelenlése és a Silver Project megjelenése közti idő-intervallumot vizsgáld, hanem a legjobb esetben is 3 hónapot a következő Nexus telefon és a Silver indulása közt.
Szerinted tényleg számol ezzel a három hónappal a Google és kiad egy újabb telefont. Erősen kétlem. -
#27874 Egy Nexus 8 bejelentését én is biztosnak vélem az I/O konferencián. Pletykák szerint a HTC kezdi majd el gyártani. Azért az, hogy nem lesz új Nexus telefon (direkt nem írtam N6-ot mert amúgy sem lett volna ez neve) az nekem eléggé hihetetlen mert rengeteg idő telik el az N5 megjelenése és a Silver projekt várható indulása között.
Ez a Silver projekt egyébként nekem kicsit sem jön be legalábbis azok alapján amiket lehet tudni róla. (feltéve ha igazak) Azt leszámítva, hogy drága lesz ezzel megint csak azt érik el, hogy még jobban szegmentált lesz a piac. Remélem az egyes gyártok Silver készülékei között nem lesz még szoftveresen is különbség mert akkor aztán tényleg semmi értelme. Szegény fejlesztőnek az milyen irányt mutatna már? -
ktomi22 #27873 padfone kéne nekem :S -
#27872 Eredeti ötlet :D -
#27871 sziasztok. lg g pad 8.3-ra mennyire lehetséges cm-et rátenni, és ha igen akkor mennyi bonyolult folyamat? járhat garanciavesztéssel vagy semmi ilyesmi következménnyel nem kell számolni? előre is köszi -
#27870 Eddig az LG-vel volt megelégedve leginkább a Google, legalábbis nagyon ezt kommunikálta az LG a MWC idején. Gondolom azért meg ők hozták ki a legjobb minőséget leginkább költséghatékony keretek közt jelenleg, ami a Nexus program egyik legfontosabb tényezője volt a Google számára.
Én egy utolsó Nexus táblagép megjelenését sokkal inkább tartom biztosnak, mint egy telefon megjelenését. Lassan itt az i/o ott még eldurranthatnak egy szilveszterről visszamaradt petárdát, ott viszont nem esedékes az új telefon bejelentése ha követik a sémát. És már annyi sziklaszilárd szivárgást hallottunk a Silverről, hogy valószínűleg a projektet már a mostani i/o-n fogják bejelenteni (ez nyilván nem azt jelenti, hogy egyből el is startol, de annál inkább kerül perifériára az esetleges következő Nexus telefon).
OnePlus, Motorola/Lenovo, Asus (Zenfone lineup), Huawei (P7-tel pl.) és a nyugatabbra még nem ismert prémium márkák is kezdik észrevenni, hogy mivel nem centrális játékosok az okostelefon piacon, így jobb eladásokat tudnak generálni, ha nem iPhone/Samsung árban adják a csúcskategóriás-telefonokat. Úgyhogy én még reménykedek a "reasonable flagship" fogalom éledben maradásában. Sőt lehet, hogy a Nexus hősi halála méginkább megdoppingolja ezt a fogalmat. :) -
#27869 Helloka..
HTC One nem hajlandó letölteni a rendszerfrissítést, annyit mond, hogy a letöltés sikertelen.. Valami ötlet valaki? -
#27868 Sztem inkabb hivjuk csak "kovetkezo Nexus telonak", mert nyilvan nagyjabol kizart volt mindig is, hogy Nexus 6 neven barmi is jonne a belathato jovoben :) Szoval ami a kovetkezo Nexus telefont illeti: a legutobbi pletykak miatt en is bizonytalan vagyok, de azert remelem, hogy fognak meg kiadni.
A OnePlus (es/vagy remelhetoleg hasonlo jovobeli kezdemenyezesek) ami megnyugtat kicsit, aminek ha az ujabb generaciokban feljebb is nyomnak az arat egy 50 dollarral, meg ugy is nagyon jol megfizetheto lenne, szoval ha ilyenek lennenek silver programban, az ugy meg nem lenne rossz.
Persze ami kerdeses igy is, az pl az unlockolhato bootloader, driverek, stb, mert nagyon nem mindegy az sem, remelem a silver-ben ezt sem felejtik el.
A Nexus program pedig egyaltalan nem jelent LG-t, pl a Samsung is ugyanannyi Nexus telot csinalt, es ok csinaltak melle tabletet is, Asus is csinalt ugyanannyi Nexus cuccot. -
#27867 Kronológiailag még beleférne egy Nexus 6. Elméletben novemberben kéne jönnie. Ami már majdnem jövő év. Így biztosan koncentrálna a Google az N6-ra, amikor itt a nagyszabású Silver projekt? Én kétlem, de ne legyen igazam.
Ha valaki a legközelebb akar lenni a Nexusokhoz azmi a Silvert illetti az valószínűleg továbbra is az LG készülékei mellet dönt majd. Saját márkán belül mindig megvolt a Nexusok alternatívája, teljesen azonos hardverrel/chipsettel (N4 - Optimus G, N5 - G2)... De a pénztárcabarát árnak így is vége lesz. Süllyedőhajókürthang. -
#27866 En linkeltem ide, tisztaban vagyok vele, hogy mit irtak :)
Ahogy a kommentekben az oldal egyik szerkesztoje is irta:
"We're talking specifically about the term Nexus 6 not happening here. And Silver replacing Nexus next year. There could still be a Nexus 5 and 7-8-9-10 refreshes this year."
Azota amugy volt megegy leak:
"LG handset, running a Qualcomm MSM8994, to be among first Silver devices. Successor to the Nexus 6 initiative, expected on Sprint in the US."
Az az MSM8994 eleg komolynak nez ki, de csak jovo ev elso feleben jelenik meg elvileg, ami kb egybevag a silver program beindulasarol szolo pletykakkal. -
#27865 A források sokak szerint betonbiztosak, így én is arra hajlok, hogy a Nexus programnak lőttek, ami a telefonokat illeti. Táblagépekből még rebesgettek egy 8 incses, HTC által gyártott Nexust. -
#27864 Evleaks: Android Silver Is Coming In February 2015... And Don't Expect A Nexus 6 -
#27863 Nem lesz, azt írták. -
#27862 Errol meg semmit nem lehet biztosan tudni.
Szerintem lesz meg Nexus. -
#27861 Nem lesz következő Nexus. -
csicskakapitany #27860 Galaxy S5 -
#27859 Ha jelszóval vagy pattern lockkal védted le a telefont, akkor addig nem szokta látni a számítógép, még fel nem oldottad azt rádugás után.
Milyen telefon amúgy? -
csicskakapitany #27858 Hűha... Jó kérdés, de nem tudom pontosan mit is takar a feloldás :( -
#27857 Fel van oldva a telefon? -
csicskakapitany #27856 Újabb gondjaim vannak :)
Rádugom a telefont az otthoni gépemre. Látja a nevét, de semmi mappa, sehol egy fájl.
Képek és videók importálása sem müködik, pedig van rajta az is, de azt írja nem található. -
#27855 http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/120691-image/LG-G3-press-renders-appear.jpg -
Hát, ez durván a világ legszebb telója lesz, még a Sony dizájnt is lenyomja nálam, pedig az nagy szó :D
Ha a következő Nexust is az LG gyártja, akkor a Nexus 6 is szép lesz, kérdés, hogy lesz-e egyáltalán. -
csicskakapitany #27853 Igazából elégedett voltam, teljesen.
De a most a váltás után látom, mekkora szabadságot és sok más extrát ad az Android :)
De jó mindkét oldalt tesztelni, az tény. -
#27852 Ez azert valami brutalis hiba, megis miota letezik? Ugy latom legalabb evekre visszamenoleg, talan amiota csak letezik imessage? Vegulis csak nem lehet sms-t kuldeni a telefonokkal evek ota, nem nagy dolog. Es akkor ezeket hivja valaki megbizhato telefonnak, egyszeruen nevetseges. "The engineering team is working on it but is apparently clueless as to how to fix it."
Kivalo peldaja annak a brutalis "szakertelemnek", amit az apple folyamatosan produkal, ha barmi szerver kozeli dolgot akar csinalni.
#27850: nem igazan tudom mit kene magyarazni rajta, foleg ebben a topicban. Kvazi az egyetlen elonye a szmusz szkrollozas volt, amit mara nagyjabol teljesen elvesztett. Nagyjabol barmi masban pedig egyertelmuen rosszabb, a legtobb dologban nagysagrendekkel.
Szamomra egyedul jailbreak-kel hasznalhatok barmennyire is azok a cuccok, most hogy az ipad frissult nalam, nagyjabol semmi masnak nem jo, mint egy vagodeszkanak, de igazabol arra is ellegge szar, mert majdnem egy kilos. ios 7-el pedig amugy csunyabb, es lassabb, mint valaha, barmelyik nap amit a wc-n lehuzok, szebben nez ki, mint azok az ikonok. -
#27851 "there's a silver lining to this cloud..." pls no -
#27850 Csak kíváncsiságból: miért hálistennek, mi volt a baj vele? -
#27849 Evleaks: Android Silver Is Coming In February 2015... And Don't Expect A Nexus 6
Google And Apple Agree To End Patent Disputes, Will Work Together On Patent Reform Instead -
#27848 Csak azoknál fordul elő ez a bug akik előtte iPhonet használtak, és a telszámuk iMessage kontóként volt regisztrálva.
Ahogy mondod ez nem direkt van, hanem egy bug amiről tudnak és elvileg már dolgoznak a javításán. -
#27847 Egy kaliforniai nő beperelte az Apple-t, mert az sokszor akarva/akaratlanul visszatartja az Androidos (és egyéb platformos) készülékekre küldött üzenetek célba érését. (LINK)
Nyilván nem azt mondom, hogy ez az érdeküket szolgálja, de fontos leszögezni, hogy az Apple tud a problémáról. -
#27846 Gyors gugli után ezt dobta. Nem tudom mennyire okoz gondot ha angol a leírás. -
csicskakapitany #27845 Sziasztok!
iOS után váltottam Android (hála égnek)
Hogyan tudnám a lehető leggyorsabban áthozni az új telóra a telefonszámokat az iPhone-ról?
Előre is köszi! -
#27844 ez tök jó -
#27843 Frissül(t) a play store
-
#27842 tisztában voltam a dologgal, hogy csak direkt kötexel (: -
#27841 Evidens de nem a hivatalos" nevén írtad: "Xperia™ Z2 Tablet" csak hülyültem persze