Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem a kinézet nem nagyon érdekel.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
#25812: igazából tényleg nem sok értelme van, fõleg mert nem lehet zárképernyõre se rakni, ellenben rohadsz szépen és kezelhetõen meg van csinálva.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nekem a (buta)telefonom ébreszt - hétfõtõl péntekig reggel 6:00-kor - amikor megszólal leállítom és felkelek. És csak nézek, hogy ezer beállítás meg ilyen-olyan hátterek meg mittudoménmi... nem tud ilyeneket az Android alap ébresztõórája?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
tototto: bar live wallpaper-t nem latok en se, widget van hozza, lockscreen widget is, daydream is.
Regards,
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(gyonyoru alarm clock app)
Robi546: hivatalosan ahogy latom nincs ra, itt nezelodj.
Regards,
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
http://goo.gl/gd6Zi5
Regards,
Az aktív mátrixú OLED-kijelzõkben az OLED-pixelekbõl álló mátrix elektromos gerjesztés hatására fényt bocsát ki a vékonyfilmes tranzisztorokra (TFT), amelyek kapcsolóként vezérlik az egyes pixelek felé áramló töltéshordozókat. A TFT-alaplap nélkülözhetetlen alkatrész az AMOLED-kijelzõk gyártásánál. A TFT-alaplap-technológiák közül az AMOLED-kijelzõknél fõként a poliszilícium (poly-Si) és az amorf szilícium (a-Si) technológiát alkalmazzák. Ezek a technológiák lehetõvé teszik, hogy a rugalmas AMOLED-kijelzõk gyártásakor az aktív mátrix alaplapokat alacsony hõmérsékleten (150 °C alatt) közvetlenül a plasztik hordozófelületbe lehessen integrálni.
Az S Plus-ban levo SoC pedig mar a megjelenesekor is (ami jo reg volt) kb egy kalap szart ert 😊
Regards,
Ja és az 512 MB RAM miatt akad az egész rendszer, az már ICS -nek is kevés volt normális multitask-hoz és a Samu modellje még meg is van pakolva minden földi j̶ó̶v̶a̶l̶ rosszal.
Szóval nem kell aggódni.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Még annyi a kérdésem hogy abban az LG Nexus 4-ben az a Qualcomm APQ8064 Snapdragon és Adreno 320,nem rossz benne ? Mivel Samsung Galaxy S Plus-ban is Qualcomm van (csak más fajta) illetve Adreno csak a 205-ös,és olyan lassú a telefon hogy az lehetetlen,vagy ez nem ettõl függ ? 4.4-es Android van rajta (Fõzött ROM),viszont nem hinném hogy ez okozná mivel haveromnak is ilyenje van 2.3.6-os Androiddal,ugyanannyi éve van neki meg mint nekem és neki is lassú.
A sima Z-ben is valami TN panel van, bár valamennyire más, mint ami a monitorokban van. Az ugye függõlegesen nagyon gáz, vízszintesen kevésbé, viszont az Xperiákban (S, Z, Z1) minden irányból kb ugyanúgy korcsul a kép
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Ezen viszont egész jónak tûnik TFT hez képest.
Akkorát néztem.<#guluszem1>#guluszem1> Eddig abba a tévhitben voltam, hogy 300k körüli ára lesz. Én marha...
Teljesen felesleges most telefont nézni nyárra. Ki tudja mi lesz addig...
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
MHL átalakítókkal van valakinek tapasztalata?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
De Szlovákiában vásárol, nem itthon (gondolom ott él).