Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.6
2.8
3.143.23.53.63.73.9
44.24.34.54.654.8
55.255.35.55.75.8
6.3
77.7
88.48.9
10.1
12.2
Type on your Samsung Galaxy Gear smartwatch using a QWERTY keyboard
Elõször feldobtam rá egy cm-et, de nemsokkal késõbb ment is fel helyette az android revolution hd sense 5 rom. Gyors szép funkcionális.
Regards,
Hiába mind2 teló Dél Koreai, az S2-nek jobb a hangszórója, szebb a kijelzõje, ezen már jobban mennek a játékok (gameloft-os), a 2 magos cpu minimum már egy telefonnál. Ég és Föld a 2 teló közti különbség XDD
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Viszont a samu új külsõt tesztel (na végre)
link
kicsit ios7
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Oké és azt kérdem, hogy mi az ami hiányzik belõle, hogy ne legyen tökéletes? Szerintem tökéletes. Ideális méret csúcs hardverrel vegyítve.
Azt meg egyáltalán nem értem, hogy miért gerjed így mindenki az új verizójú androidokra. Majd egyszer jön az újabb és kész. Nekem például ICS-tõl újabb nem is lesz a telómra, mégsem nyavajgok.
Stock Androiddal és alácsapott árcédulával lenne értelme. De mivel 440 font lesz a készülék függetlenül, így a 'tökéletes' egy elég groteszk jelzõ.
Elhiszem, hogy jelenleg piaci résnek minõsül a csúcshardverrel szerelt, kisebb méretû telefon, de amikor száz fontért adja az angolt Tesco a Moto G-t, akkor ez így már röhejes. Kapufa lesz ennyiért.
Nem hiszem. Eléggé lusta vagyok, nincs kedvem platformot váltani. Ha maradok iOS-en akkor új készüléken megadom accomat, és backupból mindent beállít úgy az új telefonon, hogy minden olyan lesz rajta mint a régin. A zenelejátszó onnan folytatja ahol abbahagytam, összes játékben elért eredményem megmarad, összes alkalmazásban lévõ adatok, mentések, stbstb.
Egész napos szopás lenne átállni más platformra, átmenteni oda azokat az adatokat amiket lehetséges, csomó mindent meg elveszne, játékokat kezdhetnék elõrõl stb.
Egyébként nem hiszem hogy megszûntetik a 4" méretet, lesz csúcskészülékük ilyen méretben is. Ha meg nem akkor veszek egy használt 5 / 5s-t.
ON
Egyébként ezen már túl lehetne lépni... szvsz
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Regards,
Valaki tudja követni hogy hány féle méretet kínálnak, hány féle néven? 😄 én már elvesztem.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Na, azóta azt csinálja, hogy ha valaki úgy volt benne eddig a telefonomba, hogy 06 20 vagy 06 30 vagy 0670, tehát +36 nélkül írtam be, azóta azoknak az embereknek nem írja ki a nevét, ha hívnak. Van erre valami megoldás??? Mert az tuti, hogy a 300 nevet nem fogom újra írni, pötyögni...
Regards,
szerintem bukta. Nem rossz ötlet nem azt mondom, de nem hiszem hogy be fog futni.
"We can take absolutely anything that runs on PC or high-end consoles and run it on Tegra...I didn't think that we'd be at this level on mobile for another 3 to 4 years"
NVIDIA seriously made a crop circle for marketing its new Tegra K1 chip
Mas: Google launches the Android-based Open Automotive Alliance with Audi, Honda, GM, and more
Regards,
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Éjszakára androidos eszköz úgyis töltõn van, nem?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ami tetszik benne:
- gyönyörû kinézet, igényesség (illik a stock androidhoz is)
- mint lentebb említve volt, itt is van egy "okos ébresztés" opció, amit persze ki lehet kapcsolni, fél órával az ébresztés elõtt egy lágy dallamot kezd, ami annyira elég, hogy félig felébredj, azután már könnyebben ébredsz (nem mindig használom, de elhiszem, hogy valakinek segít)
- be lehet állítani különbözõ ébresztési profilokat, igaz nem lehet mp3-at beállítani, de az alapok elég változatosak és sok fajta van belõlük
- vannak bizonyos nehezítések: ébresztéskor egy matek feladatot kell megoldani, hogy elhallgasson, vagy mintát kirakni, esetleg rázni a telefont
- szinkronizáció
Nem mondom, egy sima ébresztõ app is megteszi, de szerintem tegyél egy próbát, rakd fel a tabletre. Nekem is a Nexuson van fent, a telefont nem használom ébresztésre mióta egyszer kikapcsolt magától este és elaludtam. 😄
Profilozás van a gyáriban is (most megnéztem miket tud), mindegyik beállítható hogy melyik napokon, stb..
Az az álomciklusos ébresztés még tényleg jó ötlet lehet - sok jót olvastam róla, csak ha jól rémlik akkor az ágyon kellene lennie az eszköznek, hogy érzékelje az aktivitásodat. Na most nekem a Nexus dokkolóban, a telefon meg az ágy mellett a polcon van 😊