Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
@patlee: Samsung has 28 Android sizes:

1.6
2.8
3.143.23.53.63.73.9
44.24.34.54.654.8
55.255.35.55.75.8
6.3
77.7
88.48.9
10.1
12.2

benőmenő
Inkább a GDR 3-at kalapálnák a régebbi wp8-as lumiákra <#boxer>
GregSB
Nokia’s Android phone UI revealed in leaked photos http://www.theverge.com/2014/1/8/5287924/nokia-android-ui-normandy-leak-rumor

GregSB

Bookmarkold be a kép szorszát 😊

kifli
ja és ameddig mûködött a hd2-m azon xperia launcher volt androidon. Nem használtam sokat, de az is elég jó.
szucsy89
A HTC felület tényleg szép, szebb (nekem) mint az alap droidé.
kifli
van most nálam egy one x 4.2.2-vel sense 5-el, és azt kell mondjam sokkal kellemesebb mint az alap droid kezelõfelület.

Elõször feldobtam rá egy cm-et, de nemsokkal késõbb ment is fel helyette az android revolution hd sense 5 rom. Gyors szép funkcionális.
skinnyman
Foleg 4.0 ota a legtobb gyarto skinjere kb csak szentsegtoreskent tudok tekinteni, es ebben a samsung mindig is az elen jart a taccsvizzel, most sem csalodtam. Egyszeruen izlestelen, ocsmany a vanilla android-hoz kepest.

Regards,

zoliii
Ma váltottam LG Optimus L7-rõl Samsung Galaxy S2-re 😄
Hiába mind2 teló Dél Koreai, az S2-nek jobb a hangszórója, szebb a kijelzõje, ezen már jobban mennek a játékok (gameloft-os), a 2 magos cpu minimum már egy telefonnál. Ég és Föld a 2 teló közti különbség XDD

Jim Morrison
de legalább rájöttek hogy alakítani kell rajta (teljesen más kell), ezt díjazom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]FaTaL
Ugyanolyan okádék mint a mostani 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Jim Morrison
Nekem az fõgombok nem tetszenek, amik a képernyõre kerültek... mikor ránézek a 'vacak' jelzõ jut róla eszembe. Szerintem nem szép, viszont hogy most milyen a kinézete a sonys rendszernek a többi téren nem tudom, régi voltak a kezemben/nem néztem videót.

Viszont a samu új külsõt tesztel (na végre)

link

kicsit ios7

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kifli
képernyõ leginkább akkor törik be, hogyha élével landol a telefon. Ha van káva körülötte akkor az tompítja a becsapódás erejét. Minél vékonyabb ez a keret annál könnyebben törik az üveg...
Mert a többi mobilt ugyanúgy ledobod, akkor összetörik, a sony meg nem? Ugye nem ezt akarod mondani?
kifli
nemtudom feltûnt-e de sony mostanában a strapabíróságra is odafigyel...
Ez egy elég gyenge érv volt 😄
Mindent hallottam már a Sony-król, de hogy pont a szoftverrel legyen a baj még nem. Talán a Sony rendszere hasonlít a legjobban a stock androidra, és nincs is annyira telerakva blotware-el mint pl a Samsungok.

Oké és azt kérdem, hogy mi az ami hiányzik belõle, hogy ne legyen tökéletes? Szerintem tökéletes. Ideális méret csúcs hardverrel vegyítve.

Azt meg egyáltalán nem értem, hogy miért gerjed így mindenki az új verizójú androidokra. Majd egyszer jön az újabb és kész. Nekem például ICS-tõl újabb nem is lesz a telómra, mégsem nyavajgok.

theone91
Kár, hogy a Sony saját felülete egy hányadék.

Stock Androiddal és alácsapott árcédulával lenne értelme. De mivel 440 font lesz a készülék függetlenül, így a 'tökéletes' egy elég groteszk jelzõ.

Elhiszem, hogy jelenleg piaci résnek minõsül a csúcshardverrel szerelt, kisebb méretû telefon, de amikor száz fontért adja az angolt Tesco a Moto G-t, akkor ez így már röhejes. Kapufa lesz ennyiért.

kifli
más gyártóknál nincs ja, aztán derék magasságból elejted és törik is a kijelzõ, ha rosszul esik...
Nem is annyira a 4.3-as kijelzõ a gáz, hanem a gyászkeret ami körülötte van. Más gyártóknál már fele ekkora sincs, mint a sonykon.
GregSB
OFF

Nem hiszem. Eléggé lusta vagyok, nincs kedvem platformot váltani. Ha maradok iOS-en akkor új készüléken megadom accomat, és backupból mindent beállít úgy az új telefonon, hogy minden olyan lesz rajta mint a régin. A zenelejátszó onnan folytatja ahol abbahagytam, összes játékben elért eredményem megmarad, összes alkalmazásban lévõ adatok, mentések, stbstb.

Egész napos szopás lenne átállni más platformra, átmenteni oda azokat az adatokat amiket lehetséges, csomó mindent meg elveszne, játékokat kezdhetnék elõrõl stb.

Egyébként nem hiszem hogy megszûntetik a 4" méretet, lesz csúcskészülékük ilyen méretben is. Ha meg nem akkor veszek egy használt 5 / 5s-t.

ON

szucsy89
Legujabb pletykak szerint i6 4,7 es 5,7es kijelzovel jon, lehet hogy a kov. Telefonod androidos lesz?😊
LocalPatriot
Nem mini a neve, hanem Compact. Ami szerintem nagyon jól eltalált.
Egyébként ezen már túl lehetne lépni... szvsz
Dzsini
Azért az szörnyû, hogy "mini" méret lett a 4 col feletti képátló...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Xperia Z1 Compact

A tökéletes mobiltelefon.

skinnyman
Nem nagyon ertem a problemat. Joguk van hozza, nyilvan ugy latjak hogy van ra igeny, ha meg nincs max nem jon be. Konnyen megtehetik, es senkinek nem lesz belole semmi kara, es senkinek nem kell kovetnie az osszes meretet vagy felbontast, mert android-on kb barmilyen kijelzo meret/felbontas/ppi kombot hasznalhat az ember, mindegyiken jol fog kinezni az osszes kicsit is igenyesebb app 😊 Nincsenek begyoposodve 1-1 felbontasra/meretre az os rugalmatlansaga miatt, mint szerencsetlen almas ceg aki volt hogy az elen jart kijelzokben, most pedig regota messze a legaljan vannak nagyjabol mindenben (felbontas, ppi, meret), nem is versenykepesek, meg se probalnak mar reagalni a konkurensekre, mert nem is nagyon tudnak.

Regards,

GregSB
Samu tovább folytatja a képernyõ méret spamelést

Valaki tudja követni hogy hány féle méretet kínálnak, hány féle néven? 😄 én már elvesztem.

Fatal és Dzsini thx a válaszokat.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

LoSA
Gyerekek, van egy S3-m... Valamelyik nap felfrissítette magát 4.3-ra.

Na, azóta azt csinálja, hogy ha valaki úgy volt benne eddig a telefonomba, hogy 06 20 vagy 06 30 vagy 0670, tehát +36 nélkül írtam be, azóta azoknak az embereknek nem írja ki a nevét, ha hívnak. Van erre valami megoldás??? Mert az tuti, hogy a 300 nevet nem fogom újra írni, pötyögni...

skinnyman
Hat igencsak erdekes, nem sok olyan helyzetet tudok elkepzelni ahol hasznalnam meg akkor sem ha tudnek rajta gyorsan gepelni. Valszeg nem egy mainstream cucc lesz 😊

Regards,

Jim Morrison
ja jó, visztont ez... :

szerintem bukta. Nem rossz ötlet nem azt mondom, de nem hiszem hogy be fog futni.

skinnyman

Regards,

skinnyman
Tim Sweeney (Epic Games):
"We can take absolutely anything that runs on PC or high-end consoles and run it on Tegra...I didn't think that we'd be at this level on mobile for another 3 to 4 years"

NVIDIA seriously made a crop circle for marketing its new Tegra K1 chip

Mas: Google launches the Android-based Open Automotive Alliance with Audi, Honda, GM, and more

Regards,

skinnyman
Kevesbe mainstream de ez is durva cucc 😊

Regards,

skinnyman
Elkepeszto.

Press Conference

Regards,

LocalPatriot
Vajon sikeresebb lesz mint a Tegra4? Szerintem nem.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Nem, és összevonni-összekapcsolni se lehet fiókokat.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Tudtommal nem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Lehet olyat csinálni, hogy létrehozok egy új google fiókot és a régibõl a playen vásárolt termékeket átmentem az új fiókba?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Narxis
Nálam csak néha van, amióta van tabletem azóta kibír 2 napot.<#hawaii>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
nem tudom, én soha nem hagyom rajta éjszakára a telefonomat a töltõn

Bazinga!

Dzsini
Napi 3-6 óra rádióhallgatással két hét <#nyes>

Éjszakára androidos eszköz úgyis töltõn van, nem?

Narxis
Igen a Sleep As Android tudja ezt az érzékelõs dolgot is bár, hogy mennyire pontos az kérdéses meg mivel folyamatosan megy a proximity sensor így meríti az akkut is szerintem. Én a hagyományos telefont a töltési idõk miatt irigylem. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
én is felraktam mikor tegnap láttam gugli+ on (igen ott 😄) hogy ingyenes lett (mert akkor muszáj 😄) és tényleg jó, ami tetszik az az elõtte fél órával kis dallamot játszik, felkeltem rá (igaz alig hallottam) az más kérdés, hogy kilencre állítottam be és 10percenként ki kellett nyomnom (mert felkelni már nem akartam, de azt se akartam hogy visszaaludjak és délben keljek 😄), a legvégén a matek feladat meg... lehetne nehezebb is egy fokkal, mert ránéz az ember mikor még látni se tud de egybõl megvan a válasz 😄 olyan mintha simán a disable alarmra nyomnék :/

szucsy89
Én el sem tudtam volna korábban képzelni, hogy egy ébresztõóra appot fel fogok rakni, mert hát minek mikor van alap is, de kellemesen csalódtam a Timely-ban.

Ami tetszik benne:

- gyönyörû kinézet, igényesség (illik a stock androidhoz is)
- mint lentebb említve volt, itt is van egy "okos ébresztés" opció, amit persze ki lehet kapcsolni, fél órával az ébresztés elõtt egy lágy dallamot kezd, ami annyira elég, hogy félig felébredj, azután már könnyebben ébredsz (nem mindig használom, de elhiszem, hogy valakinek segít)
- be lehet állítani különbözõ ébresztési profilokat, igaz nem lehet mp3-at beállítani, de az alapok elég változatosak és sok fajta van belõlük
- vannak bizonyos nehezítések: ébresztéskor egy matek feladatot kell megoldani, hogy elhallgasson, vagy mintát kirakni, esetleg rázni a telefont
- szinkronizáció

Nem mondom, egy sima ébresztõ app is megteszi, de szerintem tegyél egy próbát, rakd fel a tabletre. Nekem is a Nexuson van fent, a telefont nem használom ébresztésre mióta egyszer kikapcsolt magától este és elaludtam. 😄
Dzsini
Jó, az is igaz, hogy én mindig könnyen ébredtem (általában az ébresztõ elõtt), nekem nem kellenek ilyen "oldj meg matekfeladatot és elhallgatok" típusú dolgok, de van ismerõs, aki simán végigszundizza a telefonját +1 órán át. 😊
Profilozás van a gyáriban is (most megnéztem miket tud), mindegyik beállítható hogy melyik napokon, stb..

Az az álomciklusos ébresztés még tényleg jó ötlet lehet - sok jót olvastam róla, csak ha jól rémlik akkor az ágyon kellene lennie az eszköznek, hogy érzékelje az aktivitásodat. Na most nekem a Nexus dokkolóban, a telefon meg az ágy mellett a polcon van 😊

LocalPatriot
Leszedtem én is, de maradok inkább a gyárinál.
Ha jól vettem észre, saját hangot be sem lehet állítani? Szinkronizáció viszont +1.