36194
-
#28080 Az app van rosszul megirva szerintem, vedd fel a fejlesztoikkel a kapcsolatot. Wakelock-kal egy progi ebren tudna tartani a telot, ha akarna. Ezert nem kapcsol le a legtobb videolejatszos app sem lejatszas kozben, stb. -
#28079 Smart App Lockban van egy ilyen feature. Ha a beállított alkalmazás fut, nem kapcsol ki a képernyő. Hogy ez most az elsötétülésre is vonatkozik-e, azt nem tudom. Próbáld ki :) -
#28078 Konkrétan az Adidas miCoach progiról van szó. 1+ éve használom futáshoz és k. jó kis app. Nokia N8-on (Symbian Belle) nem volt vele gond, energiatakarékos módban is ment a képernyő kijelzés ha akartam.
Ellenben most droidon szopok vele rendesen, mert minden áldott alkalom előtt totáli ki kell kapcsolnom az energiatakarékos funkciókat nullára, ha nem akarom, hogy előbb-utóbb a sötét képernyőt bámuljam.
Hanggal persze tájékoztat, de szeretek rápillantani, hogy mióta nyomom, mennyit tettem meg és éppen mennyivel futok. -
#28077 Nem tudok róla hogy lenne ilyen, olyan van hogy az appnak egy funkciója nem hagyja aludni a telefont. -
#28076 Help!
Van olyan app (iOS, droid tök mindegy, mert úgyis van egyikre is az, ami másikra) aminek megmondhatom, hogy "X" alkalmazás ignorálja a globálisan beállított energiatakarékossági beállításokat?
Mondom a példát: Ha beállítom, hogy a teló 2 perc után sötétítse el a képernyőt, akkor az globálisan minden appra vonatkozik... nem lehet kivételként betenni egyetlen konkrét appot, hogy arra ne vonatkozzon ez a beállítás?
Is there an app for that? -
#28075 Az kb 45 mm. Nem is rossz, igaz legnagyobb órám is csak 40mm es. -
#28074 1,8"-es a képernyő átmérője. Ez remek viszonyítás. -
#28073 Már kezdtem azt hinni, hogy egy Win7 fog bejönni rajta! -
#28072 A cikkben lévő képek alapján mondtam, akkorának tűnik mint egy rendes breitling. Az pedig nagy.
Az alapján amit meg most linekelték tök jó méretnek tűnik. Írhatnák hogy jelenlegi állapotában hány mm, és akkor végre tisztában lehetnék vele. -
#28071 Nexus-okra mar kijott a 4.4.3, GPE-kre is mar elkezdtek kiadni, Moto E/G/X-re elvileg a heten jon. -
#28070 Ha kislányos a csuklód, akkor nem csoda, hogy óriásinak tűnik.
-
#28069 Itt az eredeti cikk:
An Android Wear Design Story
Ranezesre tenyleg nagynak tunik, de nem nez ki ugy, mintha zavaro lenne, egy okosoranak sokkal kisebben meg valszeg nem sok ertelme lenne. -
#28068 Szerintem olyan őskövület hardver lesz benne (és minden más okosórában), mint pl. a Google Glassban. A smartwatch-okba nyilván nem is kell octacore.
Havonta max egyszer-kétszer fogsz látni egy 20 mp-es bootot, na bumm. Cserébe legalább nem hal meg az akksi benne naponta kétszer. -
#28067 nagy ez a moto 460 :( -
#28066 Ilyen sokáig fog bootolni?:( -
-
#28064 Lehet gyártáskor nézték el az arányokat :D -
#28063 akkor azt telefonnak kezdték el tervezni, de végül tablet -
#28062 Látnád az új samut (valami W). Szerencsére csak japóknál vagy hol fogják árulni.
(7 azaz hét inches!) -
#28061 5.3 ... hova a f.szomba növelik már a kijelzőméretet??? 5.5-5.6 lassan már tablet lesz, milyen szépen fog majd mutatni mikor mindenki tepsivel fog járkálni -
RYO21 #28060 Nálam minden angol nyelvre van állítva, és szerencsére az ilyen értékeléseket nemlátom. De azért akad az angol nyelvű közt is rengeteg igénytelen értékelés. -
#28059 Imádom az ilyen f.szfejeket. :D Mindig jókat röhögök a magyar értékeléseken. -
#28058 Igen, ezek ugye csak reklám játékok.
Tehát gondolom ebbe sincs komoly karrier mód, többjátékos mód is kb csak képzeletünkben létezhet vele kapcsolatban.
Ugyanilyen céllal készült ugye az új Godzilla is, a maga 20 perces végigjátszhatóságával.
Ezt is ilyen kategóriának képzelném (nem fogom kipróbálni, ahogy a Godzillát se). -
#28057 Beszarás, még jó hogy Angol nyelvre van állítva a telefonom ezért ilyeneket nem látok. Csak a gépes Play-en -
#28056 Ilyeneken mindig nevetek. Amúgy az ilyen promó játékok nem szoktak az igaziak lenni. Samsung is kiadott focis játékot, de a játékélmény valami borzalmas. -
#28055 Odab@sz mi? :)
Lehet rajta röhögni, de sajnos ugyanakkor sírni is. :/ -
#28054 :DDDDDDDDDDDDd
-
#28053 Akit érdekel, van új promó játék A holnap határa című filmből is.
Kezdő hozzászólások egész figyelemre méltóak...
Kíváncsi vagyok mikor fosszák meg a magyarokat a hozzászólás jogától. -
RYO21 #28052 Így sikerült nekem anno Xperia miro-val 10 napot elérni :D -
#28051 Hát 3 óra zenehallgatás volt, meg esténként fél órát neteztem, de amúgy tényleg nem sokat :D -
#28050 Gondolom abban a 2 napban hozzá se nyúltál :D -
#28049 Fú, pont akartam lőni képet, hogy S4 valami 2 nap 20 órát bírta, csak mikor fényképezni akartam pont lemerült :D -
#28048 Jól telik a mai nap :/
Csak szörföltem -
#28047 Jól telik a mai nap :/
-
#28046 Xperia T3 announced: 5.3-inch 720p display; 7mm thickness 1.4 GHz Quad-Core
-
#28045 Könnyen lehet. Ám azért a kijelző eléggé pixelhibas lett. :) -
#28044 össze se tört :D utána meg rakta is fel ebayre, alig használt, jó állapotú xperia z2 női tulajdonostól eladó -
#28043 Szerintem igen, előadás róla (19:20-nál szerintem pont ezt csinálja) -
#28042 Asus Announces The Transformer Book V, A Phone/Tablet/Laptop Hybrid That Runs Both Windows 8.1 And Android
Asus Announces Multiple Updated Fonepads, Transformer Pads, And MeMO Pads
Dell Announces Refreshed Venue 7 And Venue 8 Tablets With New Processors, Less RAM, And KitKat
Sony Teases The Next Big Thing, Which May Or May Not Be A Six-Foot Smartphone
The ASUS MEMO Pad 8 is 'the world's lightest eight-inch LTE tablet'
Samsung's 7-inch Galaxy W blurs the line between phones and tablets
Acer Liquid Jade is the world's 'most compact' 5-inch smartphone -
#28041 Sony Xperia Z2 Drop Test!