Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
De az is lehet, hogy nem jó HDMI-t választasz ki a sok közül.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Unknown Sony phone pops up in photos, suggests new Z1 variant could land at MWC
xda: D6503
Regards,
Regards,
Összekötöttem a Samsung Galaxy S2-met, az LG Led Tv-mel. A Tv-men az input gombbal kiválasztottam, hogy HDMI. De nem jeleníti meg a mobilt a Tv-n. Most, akkor a kütyü rossz, vagy a mobilra kell valami alkalmazás, vagy beállítás?
Tehat ettol meg ugyanugy latod a stream-ben.
Azt, hogy mit latsz a stream-ben, circle-nkent tudod szabalyozni (a stream-nel felul kivalasztod a circle-t es ott beallithatod h mennyi dolgot lass abbol a korbol a streamben, teljesen ki is tudod kapcsolni). Szoval csinalhatsz egy "nemitott" circle-t, aminel ezt beallitod, es berakhatod oda.
Mute All Google+ Posts From a Person or Page
Regards,
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Mindegy, muszáj leszek akkor megoldani a dolgot kategorizálással.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem tudjátok, hogy Google+ kezdõlapomon hogyan tudnám valakinek a bejegyzéseit blokkolni anélkül, hogy tudomást szerezzen róla?
Annak idején facebook-on könnyedén meg oldottam (na meg ott szükség is volt rá egyeseknél durván), de itt nem látom ezt a lehetõséget.
Persze utána ugyanúgy nem volt hajlandó megcsinálni azt a szükséges lépést, viszont Sony-s driverei lettek az USB hubjaimnak mindenféle kérdés és figyelmeztetés nélkül...
" több órányi szopás után sem sikerült egyetlen 100% biztosnak mondott módszerrel sem"
Inkább itt lett elrontva szerintem valami 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
OFF: Még aznap utána ismét megpróbált bejutni a lépcsõházba, egy itt lakó nyugalmazott fegyõr néni bevágta rá az ajtót, utána felkiabált neki, hogy ezért elvágja a torkát... A néni visszaszólt, hogy ha nem tûnik el azonnal, akkor neki csak egy telefon és fél percen belül itt lesz érte 50 rendõr (200 méter innen a kapitányság, nem blöffölt). Azóta nem láttuk errefelé <#idiota>#idiota>
Visszatérve milyen dolog már, hogy kérdés nélkül idegen driverek veszik át a hatalmat az USB hubjaim = portjaim felett? Csodálom, hogy ebbõl eddig még nem volt botrány (mint annak idején az audio cd-ik rootkitjébõl)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egy ismerõsnek kellett volna rootolni egy telót, az egy dolog, hogy több órányi szopás után sem sikerült egyetlen 100% biztosnak mondott módszerrel sem, viszont ráadásként még belemászott úgy 80 (!!!) példány driver a DriverStore-omba.
Pucolom ki õket (van rá egy util), párra írta, hogy használatban vannak... Mondom leszarom, töröld. Na akkor azért egy restart nem árt, erre elszáll minden USB-s eszközöm.
Van itthon szerencsére PS/2 bill, ránéztem az eszközkezelõre, és akkor láttam, hogy az alaplapom USB hubjainak driverei lecserélõdtek Sony-s driverekre (amiket ugye a restart elõtt kiírtottam, azért haltak be)
Ezzel a cég egy életre leírta nálam magát.
Viszont tudtommal a Nokia és az MS közötti szerzõdésben az áll, hogy semmilyen telefont nem adhat ki a saját neve alatt 2016 január 1-ig.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Regards,
Opcionalisan akkor majd ra lehet hegeszteni a Google edition ROM-jat ha valakinek nem fekszik a Moto-fele.
Saor Alba
Opcionalisan akkor majd ra lehet hegeszteni a Google edition ROM-jat ha valakinek nem fekszik a Moto-fele.
Saor Alba
Aligha nem a legjobb telefon 200 dollar alatt.
Regards,
Tenyleg? Es mi lesz a doksi, video, "insert barmi mas mappa here" mappaval?
"a bongeszo meg kap plusz jogot hogy irhat ahova akar"
Melyik bongeszo? Milyen plusz jogot? Mi alapjan? Mas app miert ne kaphatna meg ugyanazt a jogot? Ki donti el?
Te nem erted, hogy ez valojaban nem egy problema (plane nem hianyossag, epp ellenkezoleg), illetve egy olyan problema amire nem letezik tokeletes megoldas, es ahogy meg van csinalva, az nagyjabol a leheto legkompromisszum mentesebb megoldas. windows-on pedig kb barki barmit barhova irhat, meg sokkal inkabb, mint android-on, ahol alapbol sehova pluszba nem irhat semmi, permission-nel is csak a /sdcard-ba.
Nem hogy nem kidolgozott megoldas amit irtal, hanem sokak (szerintem a tobbseg) szamara egy elfogadhatatlan komromisszum, ami alapvetoen herelne ki a rendszert es tenne indokolatlanul korulmenyesse vagy kivitelezhetetlenne pofonegyszeru feladatok elvegzeset. Kb mintha abbol indulnal ki, hogy minden egyes program kizarolag azert keszul, hogy kartekonykodjon a telefonodon. Mintha fel sem fognad azt a legalapvetobb felismerest, hogy az OS alapveto funkcionalitasat herelned ki. Mindezt azert, hogy "megvedd magad" rosszul megirt programoktol amiknek a lehetseges veszelyeivel pontosan tisztaban is vagy a permission-ok miatt. Nevetseges az egesz dolog.
Regards,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyebkent egy szoval nem mondtam, hogy amit korábban irtam az egy teljesen kidolgozott koncepció lenne, de a mostaninál mindenképp jobb lenne.
http://goo.gl/gd6Zi5
#26066: Ok, akkor tegyuk fel, hogy lenne az /sdcard-on belul egy almappa (mondjuk /sdcard/data), es minden app CSAK oda irhat, mert szerinted "az lett volna a megoldas".
Ebben az esetben mondjuk egy kepszerkeszto app hogy a bubanatba fogja a vele keszitett kepet berakni a kozos /sdcard/Pictures mappaba? Vagy egy doksiszerkeszto a vele szerkeszto doksikat az alapbol nem is letezo /sdcard/Documents mappaba? Egy emailklienssel vagy bongeszoval letoltott tetszoleges adattipusu csatolmanyt hogy raksz be a neki megfelelo user altal lathato (nem is biztos hogy meg letezo) konyvtarba? Stb.
A valasz mindegyik kerdesre egysegesen: sehogy, legfeljebb az alapveto hasznalatot is durvan megkeserito korlatozasokkal - az android pedig nem errol szol.
kifli: nahat, micsoda erv, nincs ott mit keresnie az embernek, akkor nyugodtan szemeteljen csak oda minden 😊 (egyebkent pedig nem is erv, mert rohadtul nem csak "rendszer helyekre" szemetelo programok vannak. Gyakorlatilag nincs is szinte megkotes, oda szemetel minden program ahova csak akar.)
A masikra meg: leirtam mar hogy mire jo a valtozas: link
Regards,
Rendszermeghajtón oda szemetel ahova akar, azokon a mappákon belül amúgy sincs keresni valója az embernek. Olyat még nem láttam, hogy az adattároló meghajtómon megjelent volna egy mappa, file vagy valami, csak úgy. A rendszer partíció azért van, hogy a rendszer ott tárolja a filejait. Nyilván van elegáns és kevésbé elegáns megoldás.
Ja értem, a beidézett részt olvastam csak el, meg úgy a linket csak felületesen (tl;dr 😄)Akkor viszont ha eddig jó volt így a rendszer mire a változás?
A többit meg fatal leírta #26064
#26062:
"pc-n még a legutolsó program is, aminek nem tudod állítani hova települjön automatice a program files mappába települ."
Kiveve amelyik nem. Es ha oda is telepul, sokszor random helyekre szemetelnek amirol fogalmad se lehet - mint mar volt rola szo.
"fogalmad sem lesz róla, hogy csinál-e az adott program magának mappát vagy sem, mert privát mappához nem kell engedély"
szerintem itt akkor nem nagyon fogtad fel, hogy mirol van szo. Az emlitett privat mappa helye fixen adott (/sdcard/Android/data/data/your_package/), ha letre is hoz oda barmit, az konnyen ellenorizheto, mellesleg senkit nem zavar ott.
Regards,
Ha mégsem így lenne, és webshopban veszi az egyszeri user, meglátja hogy kindle fire, azthiszi valami myaudio, hüvely, concorde vagy hasonló kínai csoda. Mert ilyen márkanevet még nemlátott, úgyhogy vesz egy csamcsungot helyette, vagy ha eleve kínai szar volt a cél, akkor ahhoz képest drága, úgyhogy megrendeli valamelyik "neves" gyártó tabját.