36194
  • Chris Lowe
    Ordas nagy baromság? Szarkupac?
    Mintha legalábbis azt írtam volna, hogy az androiddal bekened a tested és nem kell szappan....annyit írtam, hogy a 4.4 abszolút nem fontos az átlagembernek (a legtöbb le se szarja, hogy 4.1,4.2 vagy 4.3 van a telefonján) Ez ordas nagy baromság?

Komolyan sajnállak, ebbe az android/nexus vonalba te úgy beleszaladtál mint maci a málnásba.
    Véleményt írtam, amit nem fontos megfogadni de el kéne fogadni, hogy nem mindenki követ a fanboy világba.
  • Vadnokedli
    Kommentet olvasni.
    Palágyi Péter 2014. június 2.
    Fos mem hatterkep g_i
  • skinnyman
    Fogalmam sincs, hogy mirol beszelsz, ellenben ordas nagy baromsagokat irtal be, ezek utan pedig ne te legyel megsertve, ha valaki aki kepben vagy, megprobalja kicsit helyretenni a szarkupacot amit idehordtal.

Mas:
    Exclusive: Google Will Soon Introduce 'Nearby' To Let Other 'People, Places, And Things' Know When You're Around
    Na ez durvan hangzik, kivancsi vagyok az I/O-n bemutatnak-e belole valamit. Erdekes dolgok jonnek :)
  • bardocz
    Köszi! Ilyen félig csere, nem is enyém lenne, de továbbítom :)
  • theone91
    2011-es, Honeycombos. Meg ne vedd.
  • bardocz
    LG Optimus Pad - LG V900
    Ez milyen? Táblagépekhez egyáltalán nem értek.
  • Chris Lowe
    Neked valami komoly problémád lehet, úgy véded ezt a programkódot mintha legalábbis te írtad volna és félted a kicsikét a gonosz demokráciában(értsd: azt veszem meg amit abban a pillanatban jobbnak gondolok és nem csak egyféle választási lehetőséget látok) élő nicknevek mögött álló körpanorámában(tudom google-nexus ötlet) látó személyektől.

Használom a 4.4-et mint írtam, napmintnap és tudom is, hogy miben több mint az előző verziók, épp ezért írtam amit írtam. Tudod, szoktam netezni, telefonálni, használok jópár applikációt sőt néha még játszom is rajta. Merthogy átlagos felhasználó vagyok.
    Próbáld elfogadni más véleményét is, hidd el ettől nem leszel kevesebb.
  • Jim Morrison
    taskerrel + valami másik hangvezérlős appal hozzá be tudsz állítani mindenfélét (villany le pl), úgyhogy lehetséges már minden.
  • skinnyman
    google now ezeknek egy eleg nagy reszet tudja
  • Tinman #28151
    Ma sem kell füves ahhoz, hogy random hülyeségeket lássak egymás után.

Köszi ezt a 3 perc repülést. :-)

Egyébként én vagyok lemaradva vagy rég van már normális hangvezérléses app.

Példa:

1. Phone! Run XY app.
    2. Phone! What's the time?
    3. Phone! Start GPS! Search -> Bivalybasznád Salakszentmotoros út 12.
    4. Phone! Google this: fényszóró magasság állító motor, open the first link
    5. Phone! Lower the brightness.
    6. Phone! Turn on the wifi!
    7. Phone! Take a picture!
    8. Phone! Silent mode!
    etc.

Van már ilyen? Mer' a google keresés hanggal az úgy mókás, de az a tortából csak egy morzsaszem.
  • theone91
    Nekem meg a fájdalmasan stock rockzenétől.
  • theone91
    Két port egy év alatt? Masszív.
  • fery02
    Ettől az ultra szájenszfiksöntől meg is fájdult szinte a fejem. :D
    Ez a videó most sok volt de rendesen.
  • skinnyman
    Koncept video a technologiarol amit hasznal a Project Tango:
  • precision
    hát ha ráhaxolod akkor fut... s2őn is vígan elvan a 4.4 de ha a Samsungon múlna akkor még mindig a bloatwares 4.1.2t használnám

azért jövök mindig a Samsungal mert ő a legnagyobb androidos gyártó... és ők nem a Google valóban, de a legtöbb androidos telefon az bizony Samsung a piacon
  • skinnyman
    Akkor ajanlanek meg nehany magyar nyelv lecket, de ez nem a topic temaja, szoval nvm. :)

A 4.4 ujdonsagairol pedig oldalakat lehetne irni, de nem fogok a te kedvedert. Olvass utana, ha tenyleg erdekel.
    Csak gyors reakciora arra amit bedobtal: csak a gyartokon mulik, hogy mire adnak ki 4.4 frissitest, a google reszerol karorakon is gond nelkul fog futni. Ha ezt felretetesszuk, azt mondod: "minek optimalizalni, ha ugy is eros hardveren fog futni". Ez a jo hozzaallas, taps-taps, ez sok jora vezet hosszutavon. Mellesleg a 4 eves galaxy s1-en gond nelkul fut a legfrissebb 4.4. Oregebb hardver, mint barmi amire nemhogy ios8, de a tavalyi ios7 is (akar durvan kiherelten) megjelent volna. Gond nelkul fut a legujabb verzio, minden ficsorjevel. Ahogy a megoregebb, 4,5 eves nexus one-on is fut.
  • Dzsini
    Akkor a King-ék bármelyik másik Saga-ja :) (Bubble Witch, stb. - mindnek van facebook változata is, ők 2013 óta a "Zynga", akik tarolnak fb-mobil piacon)

Tényleg rá szoktam pillantani a képernyőkre pl. metrón, buszon... az esetek több, mint felében szókirakós megy (amihez elég egy kenyérpirító processzora és oprendszere is), a maradék mostanában 2048, egy kis match3 meg egyébbel vegyítve.
    Plusz néhányan olvasnak, híroldalakat, facebookot vagy könyvet (az egy élmény lehet).
  • RYO21
    Rákerestem erre a Candy Crushra és kiderült h nem 'kompatibilis' a Moto G-vel :DDD
  • Chris Lowe
    Kis túlzással, de ott a pont. :-)
  • Chris Lowe
    Az én szótáramban a pár nincs számszerűsítve, neked is így kellett volna tanulni.:-)
    Miért is a kitkat a legnagyobb 4.1 óta?
    A kitkat legfőbb újítása, hogy butább hardveren is stabilabb a szoftver. Csakhogy butább hardverre már nem adják ki, pont erről beszélgettünk, hogy az 1 éves közép alsó kategóriás már nem kapja, az új alsó kategóriás proci meg 1-2 éve még felsőkategóriás cucc volt. Szóval ez az újítás így értelmetlen...
    Az alsó fix menü lehetőség szerinti eltünése és a többi szvsz apróság, átlag felhasználónak.
  • Dzsini
    Az igazi átlagfelhasználónak az a lényeg, hogy a Candy Crush Saga (vagy a betűkből szóösszerakós vagy a 2048) működjön rajta, a verziószám édesmindegy :)
  • Chris Lowe
    Elvileg a nexusok is csak 2 évig kapják a friss programot. A középkategóriás cuccok 1 év. Tény, hogy gusztustalan ez a hozzáállás, de mint írtam az átlag felhasználónak szinte tökmindegy, hogy 4.2,4.3,vagy 4.4
  • skinnyman
    Omm, HL2, Portal? A legtobb igenyesebb jatek pedig nagyon is tamogat gyarilag kontrollert.

Chris Lowe: az en szotaramban ha a par szot szamszerusiteni kene, az pont 2 lenne, igy nem latom a problemadat.
    A kitkat meg egyertelmuen a legnagyobb frissites jelly bean (4.1) ota, ha ezt nem latod, akkor egyszeruen rosszul latod/nem tajekozodtal. Ami onmagaban nem baj, csak akkor legalabb ne beszelj hulyesegeket melle.
  • davidka003
    2048
    Imperium Galactica 2
    Smash hit
    Dungeon Hunter 4 (diablo szerű)
  • RYO21
    Hát ismerősnek is 4.4 van az Xperia Z-jén és kivan belőle véve az ART opció.
  • precision
    Hát, az ART futtató környezetet nem nevezném lényegtelen featurenek :)
    És pont a régebbi telefonokra jönne jól a kitkat, mert elvileg jobban fut a 4.4 gyengébb hardveren mint bármelyik 4.x -es android
    nem a google hibája valóban, de akkor is bosszantó, hogy 2-3 éves telefonok nem kapnak meg újabb androidot... a 3 évvel ezelőtti S2 4.1.2 -őn ragadt, ami vicc... a két évvel ezelőtti S3 meg nem kapja meg a kitkatet, ami szintén vicc... két flagship telefonról beszélünk nem alsó kategóriás készülékekről... ezzel szemben a 3 éves iphone4s megkapja majd az ios8 -at :)

tudom, nem a google hibája, tudom, üzletpolitika... de ez engem mint végfelhasználót a legkevésbé érdekel :)
  • Tinman #28134
    Ajánlasz pár must see android címet? :-)

Plants vs Zombies 2-ben már nincs mit csinálnom, legutolsó lvl még nem jelent meg sajna :-(
  • davidka003
    Szép grafika nulla játékmenet.
  • LocalPatriot
    Ezt a játékot próbáljátok ki: Rival Knights

Új kedvenc játékom.
  • Chris Lowe
    Ne pár évet írjál, mert ez így jól hangzik hanem kettőt... Mert ha valamelyik gyártó 2 évig támogat az csúcs. Így már nem hangzik olyan jól. Ez egyébként tényleg nem a Google hibája, ez egyszerűen kereskedelem. Kinek adná el az új cuccot a samu ha a régin is prímán fut? Egyébként miért olyan fontos, hogy 4.4.3 legyen rajta?
    Én azt látom, hogy 4.2 óta alig történt valami, az elötte történt frissítések is 2-3 fázisban voltak lényegesek 2.1 > 2.3 aztán 2.3 >4.0 aztán 4.0 > 4.2
    Ez a kitkat hullám csak divat semmi olyan feature nincs benne ami nélkül kevesebb lennék. (sony telómon most 4.3 + nexus 7 4.4.2-őt használok)
  • theone91
    Minek?

Nincsenek original játékok, Androidos játékokat inkább játsszák mobilon a felhasználók és azok sem igazán támogatják a Shield gombkiosztását (a manuális button mappinggel meg szórakozik aki akar), PC-streaminghez túl kicsi a kijelző, senki sem vette az előzőt még jóárasítva sem, már akkor sem voltak oda túlzottan érte az emberek amikor az elsőt bejelentették, és a mai napig egyáltalán nincs marketing.

Magzati halál.
  • skinnyman
    Is this NVIDIA's next Shield handheld console?
    K1-el azert az finom lehet :)
  • Jim Morrison
    hodo fizetős...lol
  • skinnyman
    A nagyobb gyartok azert szoktak a flagship-eket par evig tamogatni, de ha valaki kiszamithato, gyors frissiteseket akar, akkor vagy nexus-t vesz, vagy olyan cegtol vesz telot, akiben meg lehet bizni ilyen teren, mostani moto telok pl elegge ilyenek, 4.4.3 ki is jott mar rajuk.

Mas:
    LG G3 review: the company's best phone yet

Google's secretive 3D-mapping project now has a tablet: here it is (van video rola)

Hodor Keyboard
  • precision
    hihetetlen ez a facebook app... már az üzenőfalon sem akarja betölteni a képeket...

valami normális alternatíva? vagy m.facebook.com és annyi?
  • precision
    Én tisztában vagyok ezekkel :) Az S2esemen is CM11 van mert a Samsung 4.1.2nél leállt. S3ra sincs kitkat. Azért egy flagship modelt illene 3 évig támogatni. Google ide vagy oda, a felhasználót ez nem vigasztalja :) Erre céloztam, hogy káosz van a gyártók háza táján... és nem a Nexusok fogynak a legjobban hanem a Samsungok és talán LG -k és Sonyk. Ezek a gyártók (mivel nem csak rajtuk múlik a dolog) nem tudnak előre kiszámítható frissítési ciklust biztosítani, és mivel az ő termékük fogy a leginkább így a felhasználók többséget érinti a dolog.
  • skinnyman
    Nem igaz, hogy csak nexusokra lenne igaz, de egyebkent arrol volt szo, szoval nyilvanvaloan arrol beszeltem en is.

Az pedig, hogy melyik gyarto melyik keszulekere mikor es milyen frissitesek jonnek ki, az csak a gyarton mulik, ha nem nexus/gpe-t veszel. Ezt a vasarlas elott is tudnod kene, tehat ha veszel egy ilyet, csak magadat, vagy a gyartot szidhatod ha nem kapsz frissitest, a google-t nem, es az android-ot sem, mert egyiknek sincs semmi koze a dologhoz. A google adja a lehetoseget a kozponti frissitesnek. Ha ez kell, vedd ugy, hogy csak a nexus letezik, igy sincs semmivel kevesebb valasztasod, mint az almanal lenne, es igy is fele-harmad annyiba kerul minden, mint ott. Hardverben es optimalizacioban is mindent elvernek. Sok telonal a kozosseg is megadja a lehetoseget a gyors frissitesnek. Ha nem elsz egyik lehetoseggel sem, de azert fontos a frissites, csak magadra vethetsz. Maskor a vasarlas elott kene gondolkozni, nem utana anyazni. Felfoghatatlanok ezek a nem-ervek, amik mindig elokerulnek. Csak alapveto fogalmakkal kene tisztaban lenni, es fel sem merulne semmi ilyesmi.
  • bardocz
    Lol, mintha az androidos telók nem lassulnának le kurvára, ezt úgy írod :DD És egy idő után a gyári reset is max 2 napra oldja meg.
  • SzirmosSzisza
  • precision
    elszíneződik a pára és nedvesség hatására... a telefonok belsejében van, onnan tudják általában hogy beázott e a készülék... és ugye ázott telefonra nem vonatkozik a garancia