Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Mennyire bonyolult egy ilyet beszerelni? A mostanim annyira meghalt, hogy ha elkúrom sem bukok, de jó lenne ha mûködne. Ennyi pénzért meg úgysem kapok másik telót.
Falkon
Sziasztok! 4.1.2-höz valaki eltudja nekem küldeni a gyári internet appot és a gyári letöltéseket?
Régen a 2.3as galaxy acemhez talàltam.
Elôre is köszi!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Óóó... második olvasatra sikerült is értelmeznem amit írtál. Köszi a segítséget! 😊

(elõzõ hsz törölhetõ)

★★★★★

Sim kártyán vannak. Akkor úgy nem lehet?

★★★★★

Jim Morrison
milyen orra van 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Érdekes (azon a jól szituált fejen kell lenyomva tartani).

Ha telefonon/sim kártyán tárolod akkor nem, ha Google fiókban akkor igen (contacts.google.com itt tudod megnézni)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ezt csak a saját telefonszámomnál engedi, de a többinél nem.

#26157 Felkerülnek a netre a telefonszámok amit beírok a telefonomba?<#fejvakaras>

★★★★★

SzirmosSzisza
Kiválasztod a kontaktok, aztán van ott egy alapértelmezett kép, arra kattints.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

A legegyszerûbb szerintem a Google fiókoddal (géprõl) belépve a GMail-be a címtárban. Bármilyen Androidos telefonod is legyen, ez a módszer egységesen rendelkezésre áll.
S3-ban hogyan tudok a telefonszámokhoz képet beállítani?

★★★★★

Vadnokedli
Note 3 at. Csak nem fehéret. Windóz fón nekem nem jön be.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Truck Driver001
Üdv emberek!
Nagy dillemmában vagyok ismét, i5-ömért adnának egy fehér Note 3-at, vagy Lumia 1520-at. Ki mit ajánlana és miért? 😊
Az számomra sem kérdés, hogy mindkét fent említett telefon porrá alázza a szifont 😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

LocalPatriot
Valaki tudna adni linket az amazon appstore-jához? Melóhelyen vagyok és nem akarok keresgélni. Köszönöm elõre is!
lac coo
Hah....Közben kicsit megpihent és most jó 😊)) Soha ne vegyetek gagyi tabletet ! 😊))

Nem is értem mi baja volt, a végén már ki-be kapcsoló gonb is eltûnt a wifi-nél 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

fery02
Valaki, akinek telepítve van az Asphalt 7, meg tudná nézni az achievement-ek között van-e olyan, amihez szükséges a Facebook?
Legjobban annak örülnék, ha valaki tudna mutatni egy egész achievement listát, mert neten csak konzolos listát találtam, abban viszont szerepelt Facebook-os achi.

Reménykedem, hogy az androidos verzióban hátha nincs.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

GregSB
Garancia? Szerviz? Vagy a gagyi tabletnél ezek ismeretlen szavak? 😊

Bucser
WiFi megdoglott a tabletedben. Sokat nem tehetsz vele sajnos

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ricsi234
Hy! Tudtok valami jó Ads Block programot amivel tudom nézni normálisan a streameket? Samsung Galaxy Mini2 a telefon.

lac coo
Hehe...visszaállítás se segít, egyszerûen nem lehet bekapcsolni, se keresni hálózatot ,semmit 😞

lac coo
Semmi. Bepörögtem, tolok egy viszaállítást, kapja be .....Valahogy mostanában nincs a toppon az egész google cucc 😞

SzirmosSzisza
Újraindítás se?

lac coo
Közben megoldódott idõvel egyszer csak letöltötte...
Viszont most a gagyi tablettel van gondom, nem engedi bekapcsolni a wifi-t...😞
Bekapcsolom kicsit vár, majd visszaugrik a kis csúszka a"kikapcsol" állásba .... Semmi nem segít rajta ...

Szerintem összekevered, TV-ken CI slot van, nem PCMCIA...
SzirmosSzisza
Ahhoz ilyen kell szerintem.

zoliii
A Tv-hez lehet venni PCMCIA kártyát. Ha veszek hozzá wifis kártyát, akkor a mobilom kijelzõjének tartalmát megtudom jeleníteni, a tv-men?

Jim Morrison
nem, a valódi ok a régióban rejtõzik.... ha megnézed vagy 8 app of the day van, kanadának szánt/olasz/német/stb...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

gabi89
Haha nálam is ez van 😄
Nem szereti a Nexusokat biztos 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

A Play Store adatait próbáld meg törölni esetleg.
lac coo
Udv !

Olyankor mi a fene van, mikor meg ezsek egy appot, a tranzakcio sikeres, aban elutalta, de valami hiba miatt nem sikerul telepiteni ? Sajat appok kozott latom, viszont telepites gomb nincs, csak az ar higy vegyem meg ?! Thx !

Jim Morrison
Van pl dr driving. De elenyészõ azok száma akik támogatják.

SzirmosSzisza
Elvileg már van olyan ami a Googlenél tárolja.

fery02
Köszi!
Kénytelen leszek megvenni, ha nem akarom szopatni magam a játékok mentéseivel.

skinnyman
changelog: appbrain
Nem nagyon volt meg kulonosebben learazva elvileg.

Regards,

fery02
Köszi! Igen, én is csináltam neki egy új, külön kört.

Más: Tudja-e valaki, hogy Titanium backup pro kulcs szokott-e lenni akciózva vagy általában mindig 16xx Ft az ára?

[HUN]FaTaL
Köszi amúgy.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
De nem régió baja van, hanem az hogy "not compatible with your device".

Jim Morrison
ja igen, régió korlátos, ezt elfelejtettem mondani 😄 dropboxra feltettem: link

Aham én nexus7-en nézem.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Shiwo
Galaxy S3-mal se...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Thx. Csak az a szívás, hogy ez az elem az ön országában nem elérhetõ...mondkuk vicces, mert a napi app meg igen.

[HUN]FaTaL
Nexus 4-gyel nem kompatibilis. lol 😄

Jim Morrison

Akkor az amazon appstore mintájára. És hol találom a napi eksönt?

Jim Morrison
ilyen minden nap van. (Minden nap másik app)

Ilyen minden nap van? Vagy csak ez a kalkulátor ma?

RelakS
a Galaxy S elvileg még tudott olyat, hogy analóg tv-hez jó jelet ad ki a fülhallgató kimenetén (igen, ott ment ki a composite elvileg), az S2 ilyet már nem tudott, és nem hiszem, hogy visszatették volna

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jim Morrison
My calc ma ingyenes. settings-enter promo code- "appoftheday"

LocalPatriot
Szerintem nem ugyan az.
Amit linketem azon lent van a led értesítési fény, meg vékonyabb a káva.
Ki tudja, lehet fake mind. De nagyon várom már.
Digitális jelet akarsz analóg csatiba vinni... Szal mód van rá, de az nem egy egyszerû kábel lesz.
Firerock
Ez jó lehet?
S4-hez kéne

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"