36194
  • Jim Morrison
    én elsősorban az igzo miatt vagyok kíváncsi, 120hz gondolom majd csak játékoknál lesz elérhető, alapból meg talán 60 lesz.
  • Borg
    Ez is valami VR-re kihegyezett baromság. Mert amúgy az akksi szíváson kívül semmi értelme egy 120Hz-es kijelzőnek mobilon... Valószínűleg pont ezért kapott 4000mAh-t, hogy legalább egy napot kihúzzon így is.
  • Jim Morrison
    ha razer telefonnak tenyleg igzo kijelzoje lesz... raadasul 120hz, akkor azt hiszem erdemes lesz odafigyelni. ahhoz kepest hogy az igzo nem egy uj dolog, meg nem nagyon vele talalkozni (tudtommal)
  • Mauro
    A Spirit FM Note-kon csak akkor megy ha routolom a telot?
  • Jim Morrison
    the-pixel-2-contains-a-custom-google-soc-the-pixel-visual-core
    The Pixel Visual Core is currently in the Pixel 2, but it doesn't work yet. Google says it will be enabled with the launch of the Android 8.1 developer preview.
  • Jim Morrison
    Nem lehet több felhasználót beállítani?
    Dzsini amit mondott+ play store - szülői felügyelet

Ha samu tablet, akkor kell lennie privat modnak!
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.10.16. 14:23:52
  • Dzsini
    Egy applocker alkalmazást tegyél fel, és rakd jelszó / kód mögé az érzékeny programokat (pl. play store) - így azok továbbra is működnek a háttérben (lefut a frissítés, stb.) de az előtérben futás már a te kezedben lesz.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.16. 13:53:07
  • 355
    'reggelt!

Van egy tabletem Android 7.0-val. Általában a gyerekek használják és letelepítenek rá minden sz@rt, most pl. egy Animal Rescue nevű játékprogramot, ami (bár a tabletben nincs sim) hívásokat akar kezdeményezni és fogadni, és hiába pöttyintem be, hogy a kérdés többé ne jelenjen meg - ezt is kijátsszák. Meg valami mást, ami állandóan a tablet frissítését kínálja (pedig naprakész).

Szóval a kérdés: van-e beépített beállítás arra, hogy letiltsam újabb appok telepítését? Vagy NoRoot firewallban a Play-t letiltani?
  • Jim Morrison
    Egesz jo volt az biztos, szerintem ott kurtak el nagyon, hogy a lumia 950et egy bughalmaz win10el kiadtak mint flagship. Honapokig szutyok volt. Nekem tetszett, egyszeru es kenyelmes volt, programozni ra meg plane.
  • adam46
    Vége a windows phone-nak. Kíváncsi lennék a csávó arcára, aki régebben hirdette, hogy mekkora király a windows phone és mindenkit le fog nyomni a picsába. :D
  • Borg
    S6 nem is vízálló...
  • KaBuTo666
    Még nem tapasztaltam ezt a problémát. Remélem nem is fogom.
  • SzirmosSzisza
    Nekem megjön mind, csak nem jelzi őket, hanem meg kell nyitni az SMS appot. Másik ami marhára zavar, hogy a Dropbox nem synceli fel a képeket, mert elvileg elvettek tőle valami jogot amivel érzékelni tudná, ha új fotó van, ezért csak akkor működik, ha megnyitja az ember ...
  • Jim Morrison
    http://index.hu/tech/2017/10/10/nem_erkeznek_meg_az_sms-ek_a_samsung_galaxy_s8-ra/
    S7-re csak a Googletől..
  • szucsy89
    de g.ci :D

• gabi89
    Mivel alumínium a hátlap továbbra is, elég nehéz lenne megoldani a vezeték nélküli töltést.
    Nagyobbik szerintem elölről-hátulról szép, kisebbiket inkább hagyjuk. :D A kamera jó lesz ebben biztos vagyok, illetve jó pont a 3 éves szoftvertámogatás (ezzel azért lassan beérik az Apple-t), de ezen kívül semmi extra. Az asszisztens vágna még oda, csak nálunk az pont kevésbé releváns.

Mondjuk ez minket amúgy sem érint, sufni GSM-eken kívül nem lesz kapható itthon.
  • Dzsini
    Amíg az eladások jók, addig igen.

Mi meg jól szórakozunk rajtuk, mert kb. ennyit ér az egész.

Ja, és nem téged akartak megvenni a bemutatóval, mert nálunk - ahogy az első se - nem lesz forgalmazva valószínűleg.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.05. 10:54:23
  • szucsy89
    igen, és jövőre pedig ők is meglépik ugyanazokat mint most az apple
  • Dzsini
    Nem is emlegették hangosan egyik dolgot se :)

Most találtak más figuráznivalót (tárhely elfogyás, duplakamera portrémódhoz és AR-hez)...
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.10.05. 10:52:05
  • szucsy89
    új Pixelek: tavaly ha jól tudom a Google figurázta ki az Apple-t, hogy nincs jack csati, erre idénre ők is lehagyják. Ezen kívül nincs wireless charging és még csúnya is a készülék.

Engem finoman szólva sem vettek meg.
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
    Google Clips
    Pixel 2
    Pixel Buds

pixel buds magyarul is tud (translate után ugyebár, de azért jó tudni)
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.10.04. 19:36:34
  • Jim Morrison
    apple fikázás megy ugyanúgy promo videóban mint tavaly :c
    az hogy nem kellett 2 kamera tényleg szipiszupi.
  • Borg
    Az egészben eddig egy érdekes rész volt, a felirat a képernyőjén, hogy "pixel ultra meeting". Lehet van még valami a tarsolyukban :)
  • Jim Morrison
    Kamera DXOMark: 98
    Note 8, iphone 8: 94

//
    1/2.6-inch 12MP sensor
    f/1.8 aperture
    Dual-Pixel Autofocus
    Optical Image Stabilization
    HDR+ technology
    New Portrait Mode software solution
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.10.04. 19:21:21
  • Jim Morrison
    pont lemaradtam :(
  • Dzsini
    Livestream
  • Borg
    Na úgylátom megint megegyeztek a gyártókkal, hogy google nem csinálhat szép telefont, max jót...
  • Jim Morrison
    Pixel 2 és Pixel 2 XL
  • Jim Morrison
    Fyi: jön a cib nfc fizetés!
  • desigo
    Használ valaki otthon Google Wifit?
    Mekkora lehet egy hatótávolsága? Kettő vagy három darab kommunikációja,hogy működik a gyakorlatban?
  • Dzsini
    #35363 :)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.09.21. 13:25:07
  • szucsy89
    közben akik nem értették, hogy a Google miért akarja felvásárolni a HTC-t (mint kiderült, végül nem vásárolja fel, csak):

"Emellett a Google olyan licenc keretszerződést kötött, melynek keretében hozzáférhetnek a HTC szellemi tulajdonához, szabadalmaihoz és formatervezési mintáihoz, ami ugyancsak jót tehet a saját eszközök jövőjének."
  • szucsy89
    ha így vesszük, a Note egy teljesen más kategória, nincs is ellenfele mert más tollas mobil nem létezik :D

megszorongatja majd az X az n8-at: kamerában, kijelzőben, akku időben (itt talán le is nyomja), meg hardverben...
  • Dzsini
    a Zinterneten és a Zújságokban, ahol mindent "killer"-nek meg "best"-nek szoktak hívni.

második körben meg azoknak, akik a fentieken háborognak :)
  • Borg
    Nagyon? Ugyan milyen szempontból tudná egyáltalán megszorongatni? Egyáltalán nem egy kategóriában játszanak.
  • szucsy89
    több teszt alapján is a N8 a telefonok új királya, és szerintem az X sem fogja megszorongatni nagyon
  • Solten
    Munkatarsam megkapta az elofizujaval a Galaxy Note 8-at, kezben forgatva elmormoltam magamban par (nem miatyankot) hubazmeget'. Kisse magasra tette a lecet a Samsung.
  • PeeTeR
  • Jim Morrison
    Iphone x alatt teljesen mas a tech.
    Mondjuk a snapchatet demozni is szep volt.. bar azt hasznaljak is, emojikat... csam remelem nem nagyon. Eleinte biztos "buli" lesz aztan raunnak.