36194
  • szucsy89
    Z2 még csoda hogy működik :D
  • chilisos
    Sziasztok!
    A telefonom (Sony Z2) azt csinálta, hogy minden nap 12-14 óra közt mindig lefagyott naponta egyszer (a rendszer UI alkalmazás leállt), akármit csináltam, játszottam, neteztem vagy semmit. Gondoltam egy full újratelepítés megoldja, amúgy is ráfér 3 év után. Na, megcsináltam, egy napig ok, aztán megint kezdi ugyanakkor...ezzel lehet valamit kezdeni?
    Pluszban előjött ez a képernyőfedvény probléma is (android 6.0), már mindent kipróbáltam, amit neten írnak. Ha bármilyen appnak bármit engedélyezni akarok felugrik ez az üzenet. Letiltottam már mindennek, hogy "más alkalmazás felett megjelenjen", töröltem már a Messenger-t, 7szer rákattintottam a "Telefonról" menüben a "Build verzió"-ra, hogy "fejlesztő" legyek, mégis még jelen van a probléma. Van erre valami megoldás? Így kb semmit nem tudok csinálni...
  • darkSectorxxx #35470
    Üdv srácok, van egy gondom.
    Nem müködik a Lenovo A806-os telefonomon a téma és háttérkép funkció.

érdekes, mivel legelőször nem ment, utána fel lett telepítve újra az android 4.4.2

És most megint nem csinál semmit, ha a menü gombon elérve, rányomok a téma és hátterekre...

Ezelőtt régebben rányomtam a témákra, és kb több 100 téma bejött, töltöttem is le, azóta most megint nem megy, váltani sem tudok....Ezt lehet orvosolni?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.14. 16:26:15
  • szucsy89
    elvileg a portré módot a google 1 kamerával jobban megoldotta, mint a sok konkurens (iPhone X, Note8 stb.) 2-vel :) nem semmi :)))
  • skinnyman
    Google Pixel 2 (XL)
    De a tobbi flagship-ben is eleg korrekt szokott lenni (S8/Note8/Mate 10 Pro, stb.)
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2018.01.06. 12:25:50
  • lac coo
    Udv ! Jelenkeg melyik a videozasra legjobban hasznalhato droidos telefon ?
    Lassitas meg ilyen vackok nem erdekelnek, 4K es 1080 p mi oseg, reszletesseg...

Koszi !
  • Omsi2Csepel
    Sziasztok!
    Van egy tabletem (Lenovo Tab4 10, Android 7.1.1), amit szeretnék rootolni. A one-clickes alkalmazásokat már próbáltam (pl. Kingroot, KingoRoot stb.), azok nem nem működtek, mindegyik 90%-nál megállt.
    Ha máshogy nem, próbálkoznék PC segítségével.
    Tudtok ötletet adni?
  • Jim Morrison
    Android és biztonsági frissítésekben gazdag új évet mindenkinek!
  • cleric
    2 is van a családban.
    Nyomj egy gyári beállítások visszaállítását, mert ha a 6.0.1-re ment fel, akkor nem teljesen lesz a 7.1.1., mert póbálja a 6-os általad konfigurált állapotát is megőrizni, ami furán hibrid állapotot eredményez.
    A gyári után az alap 7.1.1-et kapod, ami szerintem jól átgondolt és kényelmes, adj neki egy esélyt, pár nap alatt megszokod.
  • pearl26
    Sziasztok! Van egy Samsung J5 (2016) telefonom, ami tegnap automatikusan frissítette magát android 6.0.1 szoftverről 7.0.1-re, ami nagyon nem jön be nekem. Tudja valaki, hogy lehet vissza állítani a 6.0.1 verzióra? SOS, mert megörülök, annyira rossz!
  • adam46
    Köszi. :)
  • bajgunar
    Hitman Sniper
    Star Wars Pinball
    Defense Zone
    Last Day
    Még pár óráig ingyenes play-en!
  • adam46
    Reméljük hasonlóan hatékony lesz, mint a mostani ujjlenyomatolvasók. Akkor a következő telefonom már ilyen lesz. :D
  • Dzsini
    első in-display ujjlenyomatolvasó
  • Dzsini
    Nova Launcher Prime 1 dollárért
  • kl24h
    Az ellenőrzött APK-fájlok is veszélyesek lehetnek
  • Jim Morrison
    Android Wear Oreo(8.0) update is already available in the following watches:
    Fossil Q Venture
    LG Watch Sport
    Louis Vuitton Tambour
    Michael Kors Sofie
    Montblanc Summit

Watches that are currently pursuing the Android Wear Oreo (8.0) update:
    Casio PRO TREK Smart WSD-F20
    Casio WSD-F10 Smart Outdoor Watch
    Diesel Full Guard
    Emporio Armani Connected
    Fossil Q Control
    Fossil Q Explorist
    Fossil Q Founder 2.0
    Fossil Q Marshal
    Fossil Q Wander
    Gc Connect
    Guess Connect
    Huawei Watch 2
    Hugo BOSS BOSS Touch
    LG Watch Style
    Michael Kors Access Bradshaw
    Michael Kors Access Dylan
    Michael Kors Access Grayson
    Misfit Vapor
    Mobvoi Ticwatch S & E
    Movado Connect
    Nixon Mission
    Polar M600
    TAG Heuer Tag Connected Modular 45
    Tommy Hilfiger 24/7 You
    ZTE Quartz
  • Stockbauer33 #35455
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hibátlan a Note 8.Imádom.De ha most váltanék a note 2-ről akkor a Note 8 a Mate 10 Pro és a V30 hármasból vmelyiket.
  • szucsy89
    ennyire nem jött be a Note?
  • Stockbauer33 #35453
  • adam46
    Szerintem nyugodtan veheted. Ha most telefont kéne váltani én vagy a Mate 10 Pro-t venném, vagy a HTC U11 Plus-t.
  • jetblack
    Sziasztok. Telefonvaltasra keszulok es nagyon szemeek a Hueawei Mate 10 Pro-val. Van valakinek tapastalata a telefonnal ?
  • Jim Morrison
    Qualcomm Snapdragon 845 first look
  • Jim Morrison
    Datally
  • Jim Morrison
    A főzött Android ROM-ok aranykorát hozhatja el a Project Treble
  •  Evil
    (visszavonom sikerült megoldani, lényegében irtó gyorsan kell beírni a jelszót annak ellenére hogy már kise jelzi, és azonnal a kész-re nyomni, és így feloldotta.., mert amúgy utánna úgy veszi mintha már nemis írnám a jelszót és kikapcsolja a kijelzőt is..) itthagyom, hátha valakinek tanulságos lesz :D
  •  Evil
    Hali, ma kijött valami frissítés Android-ra, S8 telefon, felraktam, és azota nembirom feloldani a képernyőzárt, mert alapba elég hosszú volt a jelszavam, de mivel elfogadta meg minden ujrainditásnál, sem volt vele sose gond, így.. De most frissítés után nembirom végig írni a jelszót ez mi a fene már??? Valakinek valami 5lete?
  • desigo
    OnePlus 5T: megint kicsit több lett, maradhat

• davidka003
    Telekomnál a Samsung Galaxy S7 listaáron csak 100k hűség nélkül. Fekete.
  • Solten
    Na meg ez se rossz: Xiaomi Mi A1 (Android One) kuponnal ~ £147 (gíkbájing).
  • Solten
    ZTE Axon 7 Mini £101 penz (Gearbest - fekete pentek). Szerintetek? 3GB RAM 32GB ROM AMOLED.

Utoljára szerkesztette: Solten, 2017.11.23. 22:39:50
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
    van valakinek okos órája?
    kölcsönbe vettem egy gear s3 at de fogalmam sincs mire lenne jó. persze értesítéseket megnézhetem meg választhatok számlapot. nem is nagyon tudom még mire lehetne használni, de örülnék pár ötletnek. 1 hétig van nálam, szeretném az elejétől fogva kihasználni.
  • Borg
    Az az árkülönbség pontosan mutatja a kettő közti tudás és minőség különbséget.
  • szucsy89
    van valakinek Galaxy S8 - LG G6?

érdekelne így pár hónap után mi a véleménye a tulajoknak róluk, és melyiket lenne jobb vennem, e 2 telefon között vacillálok.

Samut lehet már 150ért hardverapron újonnan venni (mondjuk előfizetéssel kihozott szolgáltatóst), ugyanez az LG -ben 120 körül van...

• KaBuTo666
    Ez miez? :)
  • Jim Morrison
    Files Go Beta by Google
  • adam46
    Elég jó lett az új HTC U11+ is.
  • SzirmosSzisza
    Ez picit talán jobb review

• Jim Morrison