36194
-
#35472 Z2 még csoda hogy működik :D -
chilisos #35471 Sziasztok!
A telefonom (Sony Z2) azt csinálta, hogy minden nap 12-14 óra közt mindig lefagyott naponta egyszer (a rendszer UI alkalmazás leállt), akármit csináltam, játszottam, neteztem vagy semmit. Gondoltam egy full újratelepítés megoldja, amúgy is ráfér 3 év után. Na, megcsináltam, egy napig ok, aztán megint kezdi ugyanakkor...ezzel lehet valamit kezdeni?
Pluszban előjött ez a képernyőfedvény probléma is (android 6.0), már mindent kipróbáltam, amit neten írnak. Ha bármilyen appnak bármit engedélyezni akarok felugrik ez az üzenet. Letiltottam már mindennek, hogy "más alkalmazás felett megjelenjen", töröltem már a Messenger-t, 7szer rákattintottam a "Telefonról" menüben a "Build verzió"-ra, hogy "fejlesztő" legyek, mégis még jelen van a probléma. Van erre valami megoldás? Így kb semmit nem tudok csinálni... -
#35470 Üdv srácok, van egy gondom.
Nem müködik a Lenovo A806-os telefonomon a téma és háttérkép funkció.
érdekes, mivel legelőször nem ment, utána fel lett telepítve újra az android 4.4.2
És most megint nem csinál semmit, ha a menü gombon elérve, rányomok a téma és hátterekre...
Ezelőtt régebben rányomtam a témákra, és kb több 100 téma bejött, töltöttem is le, azóta most megint nem megy, váltani sem tudok....Ezt lehet orvosolni?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.14. 16:26:15 -
#35469 elvileg a portré módot a google 1 kamerával jobban megoldotta, mint a sok konkurens (iPhone X, Note8 stb.) 2-vel :) nem semmi :))) -
#35468 Google Pixel 2 (XL)
De a tobbi flagship-ben is eleg korrekt szokott lenni (S8/Note8/Mate 10 Pro, stb.)
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2018.01.06. 12:25:50 -
#35467 Udv ! Jelenkeg melyik a videozasra legjobban hasznalhato droidos telefon ?
Lassitas meg ilyen vackok nem erdekelnek, 4K es 1080 p mi oseg, reszletesseg...
Koszi ! -
Omsi2Csepel #35466 Sziasztok!
Van egy tabletem (Lenovo Tab4 10, Android 7.1.1), amit szeretnék rootolni. A one-clickes alkalmazásokat már próbáltam (pl. Kingroot, KingoRoot stb.), azok nem nem működtek, mindegyik 90%-nál megállt.
Ha máshogy nem, próbálkoznék PC segítségével.
Tudtok ötletet adni?
-
#35465 Android és biztonsági frissítésekben gazdag új évet mindenkinek! -
cleric #35464 2 is van a családban.
Nyomj egy gyári beállítások visszaállítását, mert ha a 6.0.1-re ment fel, akkor nem teljesen lesz a 7.1.1., mert póbálja a 6-os általad konfigurált állapotát is megőrizni, ami furán hibrid állapotot eredményez.
A gyári után az alap 7.1.1-et kapod, ami szerintem jól átgondolt és kényelmes, adj neki egy esélyt, pár nap alatt megszokod. -
pearl26 #35463 Sziasztok! Van egy Samsung J5 (2016) telefonom, ami tegnap automatikusan frissítette magát android 6.0.1 szoftverről 7.0.1-re, ami nagyon nem jön be nekem. Tudja valaki, hogy lehet vissza állítani a 6.0.1 verzióra? SOS, mert megörülök, annyira rossz! -
#35462 Köszi. :) -
#35461 Hitman Sniper
Star Wars Pinball
Defense Zone
Last Day
Még pár óráig ingyenes play-en! -
#35460 Reméljük hasonlóan hatékony lesz, mint a mostani ujjlenyomatolvasók. Akkor a következő telefonom már ilyen lesz. :D -
#35459 első in-display ujjlenyomatolvasó -
#35458 Nova Launcher Prime 1 dollárért -
kl24h #35457 Az ellenőrzött APK-fájlok is veszélyesek lehetnek -
#35456 Android Wear Oreo(8.0) update is already available in the following watches:
Fossil Q Venture
LG Watch Sport
Louis Vuitton Tambour
Michael Kors Sofie
Montblanc Summit
Watches that are currently pursuing the Android Wear Oreo (8.0) update:
Casio PRO TREK Smart WSD-F20
Casio WSD-F10 Smart Outdoor Watch
Diesel Full Guard
Emporio Armani Connected
Fossil Q Control
Fossil Q Explorist
Fossil Q Founder 2.0
Fossil Q Marshal
Fossil Q Wander
Gc Connect
Guess Connect
Huawei Watch 2
Hugo BOSS BOSS Touch
LG Watch Style
Michael Kors Access Bradshaw
Michael Kors Access Dylan
Michael Kors Access Grayson
Misfit Vapor
Mobvoi Ticwatch S & E
Movado Connect
Nixon Mission
Polar M600
TAG Heuer Tag Connected Modular 45
Tommy Hilfiger 24/7 You
ZTE Quartz -
Stockbauer33 #35455 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hibátlan a Note 8.Imádom.De ha most váltanék a note 2-ről akkor a Note 8 a Mate 10 Pro és a V30 hármasból vmelyiket. -
#35454 ennyire nem jött be a Note? -
Stockbauer33 #35453 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom elolvastál már róla mindent___ írtak is róla ezt-azt.Érdemes elolvasni főleg az utolsó 8-10 oldalt ___ Nem rossz a 4000-es aksi amit kapott ___ Nekem 2,5 hónapja Note 8-om van.Megmaradt a régi Note 2-em is.Ha most váltanék lehet elgondolkoznék a 10 Pro-n.Jó kis teló löttek pár képet a sima 10-el meg a pro-al is. -
#35452 Szerintem nyugodtan veheted. Ha most telefont kéne váltani én vagy a Mate 10 Pro-t venném, vagy a HTC U11 Plus-t. -
#35451 Sziasztok. Telefonvaltasra keszulok es nagyon szemeek a Hueawei Mate 10 Pro-val. Van valakinek tapastalata a telefonnal ? -
#35450 Qualcomm Snapdragon 845 first look
-
#35449 Datally
-
#35448 A főzött Android ROM-ok aranykorát hozhatja el a Project Treble
-
#35447 (visszavonom sikerült megoldani, lényegében irtó gyorsan kell beírni a jelszót annak ellenére hogy már kise jelzi, és azonnal a kész-re nyomni, és így feloldotta.., mert amúgy utánna úgy veszi mintha már nemis írnám a jelszót és kikapcsolja a kijelzőt is..) itthagyom, hátha valakinek tanulságos lesz :D -
#35446 Hali, ma kijött valami frissítés Android-ra, S8 telefon, felraktam, és azota nembirom feloldani a képernyőzárt, mert alapba elég hosszú volt a jelszavam, de mivel elfogadta meg minden ujrainditásnál, sem volt vele sose gond, így.. De most frissítés után nembirom végig írni a jelszót ez mi a fene már??? Valakinek valami 5lete? -
#35445 OnePlus 5T: megint kicsit több lett, maradhat
-
#35444 Telekomnál a Samsung Galaxy S7 listaáron csak 100k hűség nélkül. Fekete. -
#35443 Na meg ez se rossz: Xiaomi Mi A1 (Android One) kuponnal ~ £147 (gíkbájing). -
#35442 ZTE Axon 7 Mini £101 penz (Gearbest - fekete pentek). Szerintetek? 3GB RAM 32GB ROM AMOLED.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Solten, 2017.11.23. 22:39:50 -
#35441 -
#35440 van valakinek okos órája?
kölcsönbe vettem egy gear s3 at de fogalmam sincs mire lenne jó. persze értesítéseket megnézhetem meg választhatok számlapot. nem is nagyon tudom még mire lehetne használni, de örülnék pár ötletnek. 1 hétig van nálam, szeretném az elejétől fogva kihasználni. -
Borg #35439 Az az árkülönbség pontosan mutatja a kettő közti tudás és minőség különbséget. -
#35438 van valakinek Galaxy S8 - LG G6?
érdekelne így pár hónap után mi a véleménye a tulajoknak róluk, és melyiket lenne jobb vennem, e 2 telefon között vacillálok.
Samut lehet már 150ért hardverapron újonnan venni (mondjuk előfizetéssel kihozott szolgáltatóst), ugyanez az LG -ben 120 körül van...
-
KaBuTo666 #35437 Ez miez? :) -
#35436 Files Go Beta by Google -
#35435 Elég jó lett az új HTC U11+ is. -
#35434 Ez picit talán jobb review
-