36204
-
Ha a valós használt időtartama a telefonnak nagyobb mint 1év 6-9 hónap akkor nem érdemes megvenni. Az akkuk ennyi idő után adják meg magukat 50/50 van amelyik jól bírja, gazda függő ki hogy kezelte a telefonját. -
Ha találok Oneplus 2-t, azt még érdemes megvenni? Hasonló áron szoktam látni Nokia 5-6-okat is, de azokról annyira jókat nem írnak. Használt telefonokról van szó. -
10 perc keresgetés után megnéztem a könyvjelzők között. huh
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
cikk amiből szedtem
Én nem csináltam meg, viszont pár dolognak utána kell nézni, kétes dolgoknak legalábbis, hogy ne menjen később valami funkció rovására.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.01.26. 15:20:23 -
azt megköszönném, ha előkeresnéd, beállítanám én is! :) köszi -
Nagyon pozitív, szoftvert tekintve már s6 nál kellemes csalódás ért, ha azt nézzük mivel kínálta a vásárlókat a samsung.
- Gyors (természetesen), google play store sem akad :c
- Ujjlenyomatolvasó is sokkal jobb 2 évvel később. Otthon, meg pár helyen nem kell, mert smart lock miatt feloldva marad, és ilyenkor nagyon jó a nyomásérzékeny home gomb. Talán a legjobb fícsör amiről nem tudtam mielőtt kézbe vettem. Utcán, stb bluetoothos okosórával használom, így akkor sem kell a hátoldalra nyúlnom feloldáshoz. (ha kell akkor meg gyorsan felold)
- Akksi idő 2-3szor jobb mint s6edgenél. Számomra hihetetlen, hogy egy telefon tényleg kibír 1-2 napot töltés nélkül. Ha este 50%-al megyek el otthonról, akkor se fogom úgy használni, mintha bármelyik pillanatban lemerülne, mert nem fog.
- Ha tölteni kellene, akkor mindazt baromi gyorsan teszi. másfél óránál nem is szoktam tovább töltőn hagyni.
- Alul a navigációs gombokat el lehet tüntetni
Arcfelismerést és írisz olvasót még csak ki se próbáltam. Előbbit lehet majd kipróbálom, utóbbit valószínűleg nem, mert szemüvegem van, és nem akarok mindig belenézni 20centiről, hogy feloldjam, többi megoldás jobb/kényelmesebb.
Bixbyt elég sokat nyomogattam, kíváncsi voltam milyen (jelenleg 7. szint és 10796. helyezés ha ez számít :D). Nem tökéletes, de sok apróság van benne, ami a többiben nincs, plusz tanítható, saját kérdés-választ állíthatsz be ami nagyon hasznos. (Jó vicceket mond, és ajánlom: 'Rap for me' :)). Lehet google assistens hasznosabb lenne (bxbuttonnal (?) állítható). Jeleneg csak a hosszú gombnyomásra válaszol. Néha hasznos, ha gyorsan akarok elemlámpát.
AKG g füles hatalmas plusz - lenne, ha kipróbáltam volna és tényleg olyan jó. Bontatlanul van a dobozban. Fél éve leszoktam a fülhallgatókról, kicsit fáj, hogy most adnak hozzá ilyen fülest...:)
Hardveresen meg egy csoda, néha kiveszem a tokból és csak nézem, baromi kényelmes tartani is tok nélkül (és tokkal).
Hamarosan (hónap végén, február) jön Orio. állítólag jó lett (béta teszt időszaknak már vége), várom.
Jó lenne, ha több szolgáltatást/programot le lehetne alapból tiltani (például összes VR cuccot). Valahova lementettem egy képet, amin rajta van az a tengernyi (vagy 40 app) aminek letiltása gyorsulást hoz és felesleges (bixby cuccok is). Ha érdekel előkeresem. -
én is S8-at használok december óta, mik a tapasztalataid?
az arcfelismerést kicsit szokni kellett, felváltva használom az ujjlenyomatolvasóval, mikor melyik esik kézre... az írisz szkennert egyáltalán nem használom. bixby-t sem, a többi funkció és a kinézet mindent üt -
a lényeg, hogy megy, innentől majd gyorsabban fog.
Egyébként én s6edge óta nem használok fóliát, csak tokot (nem is mondtam, de S8 tulaj vagyok egy ideje :)) -
elég lassúnak tűnik, és elvileg üvegfóliával nem lehet majd használni... van még ezen mit fejleszteni -
-
chilisos #35473 Pedig eddig meg voltam vele elégedve...repült is párszor mégsem tört össze...de most egy köcsög szoftveres dolog miatt itt szarakodik...tervezett elavulás szagot érzek... -
Z2 még csoda hogy működik :D -
chilisos #35471 Sziasztok!
A telefonom (Sony Z2) azt csinálta, hogy minden nap 12-14 óra közt mindig lefagyott naponta egyszer (a rendszer UI alkalmazás leállt), akármit csináltam, játszottam, neteztem vagy semmit. Gondoltam egy full újratelepítés megoldja, amúgy is ráfér 3 év után. Na, megcsináltam, egy napig ok, aztán megint kezdi ugyanakkor...ezzel lehet valamit kezdeni?
Pluszban előjött ez a képernyőfedvény probléma is (android 6.0), már mindent kipróbáltam, amit neten írnak. Ha bármilyen appnak bármit engedélyezni akarok felugrik ez az üzenet. Letiltottam már mindennek, hogy "más alkalmazás felett megjelenjen", töröltem már a Messenger-t, 7szer rákattintottam a "Telefonról" menüben a "Build verzió"-ra, hogy "fejlesztő" legyek, mégis még jelen van a probléma. Van erre valami megoldás? Így kb semmit nem tudok csinálni... -
Üdv srácok, van egy gondom.
Nem müködik a Lenovo A806-os telefonomon a téma és háttérkép funkció.
érdekes, mivel legelőször nem ment, utána fel lett telepítve újra az android 4.4.2
És most megint nem csinál semmit, ha a menü gombon elérve, rányomok a téma és hátterekre...
Ezelőtt régebben rányomtam a témákra, és kb több 100 téma bejött, töltöttem is le, azóta most megint nem megy, váltani sem tudok....Ezt lehet orvosolni?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.14. 16:26:15 -
elvileg a portré módot a google 1 kamerával jobban megoldotta, mint a sok konkurens (iPhone X, Note8 stb.) 2-vel :) nem semmi :))) -
Google Pixel 2 (XL)
De a tobbi flagship-ben is eleg korrekt szokott lenni (S8/Note8/Mate 10 Pro, stb.)
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2018.01.06. 12:25:50 -
Udv ! Jelenkeg melyik a videozasra legjobban hasznalhato droidos telefon ?
Lassitas meg ilyen vackok nem erdekelnek, 4K es 1080 p mi oseg, reszletesseg...
Koszi ! -
Omsi2Csepel #35466 Sziasztok!
Van egy tabletem (Lenovo Tab4 10, Android 7.1.1), amit szeretnék rootolni. A one-clickes alkalmazásokat már próbáltam (pl. Kingroot, KingoRoot stb.), azok nem nem működtek, mindegyik 90%-nál megállt.
Ha máshogy nem, próbálkoznék PC segítségével.
Tudtok ötletet adni?
-
Android és biztonsági frissítésekben gazdag új évet mindenkinek!
-
cleric #35464 2 is van a családban.
Nyomj egy gyári beállítások visszaállítását, mert ha a 6.0.1-re ment fel, akkor nem teljesen lesz a 7.1.1., mert póbálja a 6-os általad konfigurált állapotát is megőrizni, ami furán hibrid állapotot eredményez.
A gyári után az alap 7.1.1-et kapod, ami szerintem jól átgondolt és kényelmes, adj neki egy esélyt, pár nap alatt megszokod. -
pearl26 #35463 Sziasztok! Van egy Samsung J5 (2016) telefonom, ami tegnap automatikusan frissítette magát android 6.0.1 szoftverről 7.0.1-re, ami nagyon nem jön be nekem. Tudja valaki, hogy lehet vissza állítani a 6.0.1 verzióra? SOS, mert megörülök, annyira rossz! -
Köszi. :) -
Hitman Sniper
Star Wars Pinball
Defense Zone
Last Day
Még pár óráig ingyenes play-en! -
Reméljük hasonlóan hatékony lesz, mint a mostani ujjlenyomatolvasók. Akkor a következő telefonom már ilyen lesz. :D -
első in-display ujjlenyomatolvasó -
Nova Launcher Prime 1 dollárért -
kl24h #35457 Az ellenőrzött APK-fájlok is veszélyesek lehetnek -
Android Wear Oreo(8.0) update is already available in the following watches:
Fossil Q Venture
LG Watch Sport
Louis Vuitton Tambour
Michael Kors Sofie
Montblanc Summit
Watches that are currently pursuing the Android Wear Oreo (8.0) update:
Casio PRO TREK Smart WSD-F20
Casio WSD-F10 Smart Outdoor Watch
Diesel Full Guard
Emporio Armani Connected
Fossil Q Control
Fossil Q Explorist
Fossil Q Founder 2.0
Fossil Q Marshal
Fossil Q Wander
Gc Connect
Guess Connect
Huawei Watch 2
Hugo BOSS BOSS Touch
LG Watch Style
Michael Kors Access Bradshaw
Michael Kors Access Dylan
Michael Kors Access Grayson
Misfit Vapor
Mobvoi Ticwatch S & E
Movado Connect
Nixon Mission
Polar M600
TAG Heuer Tag Connected Modular 45
Tommy Hilfiger 24/7 You
ZTE Quartz -
Stockbauer33 #35455 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hibátlan a Note 8.Imádom.De ha most váltanék a note 2-ről akkor a Note 8 a Mate 10 Pro és a V30 hármasból vmelyiket. -
ennyire nem jött be a Note? -
Stockbauer33 #35453 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom elolvastál már róla mindent___ írtak is róla ezt-azt.Érdemes elolvasni főleg az utolsó 8-10 oldalt ___ Nem rossz a 4000-es aksi amit kapott ___ Nekem 2,5 hónapja Note 8-om van.Megmaradt a régi Note 2-em is.Ha most váltanék lehet elgondolkoznék a 10 Pro-n.Jó kis teló löttek pár képet a sima 10-el meg a pro-al is. -
Szerintem nyugodtan veheted. Ha most telefont kéne váltani én vagy a Mate 10 Pro-t venném, vagy a HTC U11 Plus-t. -
Sziasztok. Telefonvaltasra keszulok es nagyon szemeek a Hueawei Mate 10 Pro-val. Van valakinek tapastalata a telefonnal ? -
Qualcomm Snapdragon 845 first look
-
Datally
-
A főzött Android ROM-ok aranykorát hozhatja el a Project Treble
-
(visszavonom sikerült megoldani, lényegében irtó gyorsan kell beírni a jelszót annak ellenére hogy már kise jelzi, és azonnal a kész-re nyomni, és így feloldotta.., mert amúgy utánna úgy veszi mintha már nemis írnám a jelszót és kikapcsolja a kijelzőt is..) itthagyom, hátha valakinek tanulságos lesz :D -
Hali, ma kijött valami frissítés Android-ra, S8 telefon, felraktam, és azota nembirom feloldani a képernyőzárt, mert alapba elég hosszú volt a jelszavam, de mivel elfogadta meg minden ujrainditásnál, sem volt vele sose gond, így.. De most frissítés után nembirom végig írni a jelszót ez mi a fene már??? Valakinek valami 5lete? -
OnePlus 5T: megint kicsit több lett, maradhat
-
Telekomnál a Samsung Galaxy S7 listaáron csak 100k hűség nélkül. Fekete. -
Na meg ez se rossz: Xiaomi Mi A1 (Android One) kuponnal ~ £147 (gíkbájing).