36194
-
#35392 Kíváncsi leszek én arra a feltörhetetlen faceID-ra, Samsungnál is ment a promó, hogy ez mennyire biztonságos. Aztán egy fényképpel átverhető lett. -
#35391 A Qi támogatásnak tényleg már ezelőtt 1-2 évvel be kellett volna mutatkoznia az iPhoneokban is. Szerintem az szégyen, hogy az i8-at kiadták úgy, hogy tulajdonképpen csak a vezetéknélküli töltésben más mint a 7, gondolom a névválasztás is azért 8, hogy ezzel is tudat alatt próbálják sulykolni, hogy többet változott a telefon...
az X pedig érdekes. Előről sztem szép, hátulról meg tokkal szintén szép lesz, mert egyvonalban lesz a kamera. A FaceID-re kíváncsi leszek, ugye ez nem a Samsung féle "feloldom egy fényképpel" cucc, hanem elvileg komolyabb. Ebben az animált emojis cuccban pedig szerintem több van, mint kakikat nézegetni ahogy beszélnek, csak ki kell használni a tecnológiában rejlő lehetőségeket. -
#35390 Az a szerencse, hogy vannak még, akik fenntartják a régi fényét a világunknak. Ha nem lennének, már elveszett volna a régi aranykor fénye, mikor a kettőspont, mínuszjel és a zárójel még mindenkinek megfelelt. -
#35389 Azon nem fogok meglepődni, ha az animált kaki emojiknak nagy népszerűségük lesz, hiszen az emberiség olyan mélységes szintekre csúszott le az elmúlt években. -
cleric #35388 A 7.0 frissítés óta a telóm a csengőhangot lejátssza az autó kihangosítóján, pedig eddig csak az autó beépített csörgése szólt. Nem állítottam egyiken sem semmit. Vajon a zenéimet is tudnám hallgatni a kihangosítón keresztül? -
#35387 Ahogy mondták is, a Qi támogatás nem nagy durranás (azért is álltak be a sorba ezzel, a Qi kvázi szabvány lett, volt régebben vetélytársa - inkább az a szomorú, hogy mára nincs minden létező és megjelenő telefonban, filléres alkatrész), viszont amit az Airpowerben nyújtanak majd, az egy korrekt újításnak tűnik, egy teardown után meglátjuk, valóban iránymentes, pozíciómentes, több (mennyi) készüléket egyszerre, szabadon tölt-e. Jelenleg a több eszközös töltők itt tartanak, a Proxi-féle rezonanciás töltők csak bemutatón léteznek.
Az animált emojival pedig egy igen komoly réteget megvettek maguknak, abban is biztos lehetsz :) -
#35386 Igazából semmi olyan nem történt, amit nem láttunk már az elmúlt években. Csak ezt most az Apple adta ki, úgyhogy nagy durranásnak számít például egy vezeték mentes töltő. Az előadás legmélyebb pontja az animált emoji-k voltak. -
Borg #35385 Ezen a képen felröhögtem a címlapon, tovább nem is kellett néznem :D
-
#35384 Majd holnap jobban megnezem mit is tud, szerintem szép, mint egy kovetkezo generacios essential phone (:D), de ezenkivul talan a sotetben is jol mukodo arcfelismeresre hasznalt tech tetszik. A picit jobb kijelzo, hangszoro, stb stb az szokasos mint minden telefonnal.
Animalt emojik egy vicc, talan par gyerek haszbalja majd, meg mindenki kiprobalja egyszer azt kesz. AR meg nem izgat. Nem fogok pokemon gozni meg parkban virtualis galambokat kergetni. Muzeumban meg azt szeretem ha a targy tenyleg ott van, esetleg franko ostromot lehet majd nezni, de azt mas telefonnal is lehet.
Ios ujdonsagait nem tudom. -
#35383 Iphone X vélemények? Androidos szemmel -
#35382 Lekopogom, nekem meg 1 telefont se kellett gariztatnom. S6edge decemberben lesz 2 eves. -
#35381 > Garis hátteréről meg ne is beszéljünk.
Eddig kb 3-szor kellett gariztati Samsung telefont, egyszer se volt vele semmi baj. -
Borg #35380 Jaj... -
#35379 Tudod mim van? (Ok, én megkaptam baráti áron, eleve olcsóbban, és még vám nélkül is, garival, mindennel, nem használt). Lemax 2-m.
Az S7-et, de még a Mate9-et is kenterbe veri.
Custom ROM-al, teljesen magyarul. Igaz még csak android 6 van rajta de már csinálja a srác a 7-et. (Van más custom rom is, de nem 100% stabil, de ez igen). Mindenféle gyári hülye program nélkül. Eleve tuningolva, javítva benne sokminden. Atomstabil, atomgyors. Akksi is elfogadható. 5.7"-es 2K kijelző, 4Gb Ram, 32 rom. Dual sim. Egy hátránya van, h nem bővíthető.
Elárulom mennyi volt nekem. 50k!!!!
Ennyit erről. Jah és van telenoros meg telekomos ismerősöm is. Azok se ajánlják a samsungot. Csak ára van. Ahogy a fos ájfon is. Ha 2 millios fizetésem lenne se vennék nemhogy samsungot de ájfont se. -
#35378 És ezt miért az SG-n fejted ki, amikor egyikünk se szerkeszti a mobilarénát?
(plusz szerinted mennyivel növeli meg az eladásokat egy tetszett - ajánlott plecsni azoknál, akik a záró, és ide beidézett 3 mondatot emellett NEM olvassák el és értelmezik?)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.09.12. 17:16:43 -
#35377 Számomra nem baj, a mobilaréna számára inkább baj. Sokan adnak a mobilarénás cikkekre, mivel kb Magyarországon a legkomolyabb ilyen fajta szakmai oldal. -
#35376 3 hozzászólást (és percekig tartó figyelmet) megér a dolog, hogy egy oldal melyik plecsnit rakja ki? :)
(és döntsd el, hogy baj-e vagy sem, mert az előbb még azt írtad, most meg nem az...)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.09.12. 15:21:15 -
#35375 Nem baj, csak ha már egy szakmai oldal, akkor legyen következetes. -
#35374 Hát, ha ez neked baj... -
#35373 Az a baj, hogy azoknak a rétege sokkal kisebb, akik kitudnak fizetni ennyi pénzt érte, tehát szerintem az lenne inkább a helyes, hogy a note8 tetszett, viszont a legproduktívabb mobilra vágyó embereknek ajánlott -
#35372 Igen, le is szokták írni, hogy miért és kiknek. Idézem:
Egyelőre tehát csak azoknak ajánlott, akik a legproduktívabb mobilra vágynak, agyonpakolva technológiai vívmányokkal – a Note5 óta igencsak megnőtt erre a hazai rajongótábor éhsége. Mindenki más viszont egy tetszett plecsnit képzeljen ide, mert a Note8 tudását az egy hátlapi kamerával szerelt S8 javarészt hozza, a kicsengetése után pedig több marad a zsebben.
Neked a "mindenki más" rész jár.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.09.12. 14:29:41 -
#35371 Note 8 ajánlott a ph-n ilyen árral! Gratulálok! -
#35370 Dehogy éri meg. Még 200k-et se.
Samsungot meg soha. Csak a nevét fizeted meg. Garis hátteréről meg ne is beszéljünk. -
#35369 Gondolom te is csak egy olyan okoska vagy, aki még életében nem használt HTC készüléket. Mindenki ezzel vagdalózik, hogy milyen magas áron árulja a telefonjait, igen a középkategóriás telók kicsit túl vannak árazva, viszont a flagship telók ugyan olyan áron adja, mint a többi gyártó. Csak a többi gyártónál teljesen elfogadott, viszont egy HTC-nek pofa kell, hogy ugyan olyan áron adja...
Igen, ott van a csodás S8, amire még mindig nem tudtak írni egy normális lagmentes szoftvert, de az gondolom úgy is megéri a 300k-t, vagy a note8 a 340k-t. :) -
#35368 Bármi, amiért most évente fizet nekik, mert használják a készülékeikben. -
Borg #35367 Ha meg nem tud semmit jobban, akkor mégis milyen szabadalmak érdekelnék a Samsungot pl? :) -
#35366 Szerintem nem írt olyat, hogy jobban tud bármit is. Szabadalmak tulajdonlásáról volt szó :) -
#35365 "Szegény HTC. Nagyon nem megy nekik az üzlet, pedig remek telefonokat csinálnak." <- ez egy komoly mondat…
Egyébként nem akarom megmondani a tutit, de az én véleményem az, hogy régen a HTC azért volt drága mert jó anyagokat használt, valamint smooth volt a rendszer. Most is ugyan olyan, vagy még drágábban adja a telefonjait, csak nem veszi észre, hogy az előbb említett két dolog már az összes többi gyártónál is alap. Ergó indokolatlanul magasan árulja a telefonjait, főleg a középmezőnybe szántak. HTC-t nem megvenni kell, hanem bezárni.
Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2017.09.11. 08:50:53 -
Borg #35364 Na, akkor lássuk: Mi az, amit másoknál jobban tud a HTC? -
#35363 Nincs annyira a köztudatban a HTC, viszont nekik is van egy valag szabadalmuk. -
Borg #35362 Nem is érteném egy esetleges felvásárlás lényegét, hisz semmi olyan technológia vagy licensz nincs a kezükben, amire fájhatna a foga a nagyobb gyártóknak, hátmég a Samsungnak... maximum kivéreztetni a márkát végleg...
Sokkal valószínűbb, hogy valami kínai n+1. gyártó vásárolná fel őket. -
#35361 Szegény HTC. Nagyon nem megy nekik az üzlet, pedig remek telefonokat csinálnak. Azt elismerem, hogy a középkategóriás telefonjaik túlárazottak, de a csúcskategóriában nagyon ott vannak. M9 volt az egyetlen olyan telefon, ami kicsit félrecsúszott, viszont az sem a HTC-nek volt köszönhető. Írtak itt olyanokat is, hogy a Samsung akarja majd felvásárolni, szerintem isten őrizz, remélem ha erre kerül a sor, akkor tényleg a Google kezébe kerül. Nagyon kár lenne értük, én nagyon elégedett vagyok a jelenlegi HTC 10-es telefonommal, amúgy ez a 3. HTC-m és ha nem lennének, akkor nem tudom milyen telefont vennék... -
#35360 Mit ér az adat, ha korlátlan?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#35359 Töröld az üzenetküldő app cache meg egyéb adatait majd azután factory reset. És ezután ha szükséges még akkor companion által SW/FW reinstall. Másik lehetséges dolog, ha használ valami szenzort az az app lehet hogy meghibásodott a telefonban és mondjuk a miatt nem engedi rendesen elindulni. Sonyknál már láttam hasonlót. -
TomBond #35358 Párom Sony Xperia X Compact telefonja mostanában nem nyitja meg az üzenetek alkalmazást, egyszerűen lefagy. A Sony Compillation szoftverrel újra raktam a szoftvert, de nem oldotta meg a problémát. 7.1.1-es szoftver van rajta. Tud valaki valami megoldást erre a gondra? Az enyém gond nélkül működik, ugyan olyan telefon ugyanazzal a szoftverrel.
Esetleg van másik üzenetkezelő alkalmazás? -
#35357 Essential Teardown -
#35356 Telenor 6k -ért elég korrekt. (persze még ez is sok érte)
A többi szolgáltatóról meg ne is beszéljünk... -
#35355 Kár, hogy az alsóbb csomagok nem fejlődnek semmit. Még mindig képesek 200, meg 500 mega adatmennyiséget adni, ami röhej. 1 GB lenne már az alap, nekem most annyi van, pont arra elég, hogy munkahely és az otthonom között olvasgassak. De mire elérjük, hogy ez legyen az alap, az még 10 éve, vicc az összes szolgáltató Magyarországon. -
#35354 Korlátlan itthoni mobilnet:
Telenor - hello-data
TELENOR HELLO DATA START
* Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret: 5 GB
* Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming: 50 perc
* Beépített MyTV csomag 0 Ft-ért: 10 csatorna
* További perc és SMS díj: 35 Ft
=== 5 990 Ft
TELENOR HELLO DATA PREMIUM (legnagyobb csomag)
* Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret: 14 GB
* Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming: Korlátlan
* Beépített MyTV csomag 0 Ft-ért: MyTV Max (72 csatorna)
* További perc és SMS díj: Korlátlan
* HŰSÉGIDŐ NÉLKÜL
=== 19 990 Ft
Hűségidővel ugyanennyi vagy picit drágább.
--------------
Vodafone Red Infinity
Korlátlan hívás és SMS hazai irányba az EU-ból + 50 perc / SMS itthonról az EU-ba
=== 15 990 Ft/hó (készülék nélkül 2 évre, e-Packkel)
------------
Telekom
legkisebb:
* belföld + EU roaming: 80 perc
* Korlátlan net (10k huf)
* Havidíj kedvezmény (300 Ft/hó)
=== 11 700 Ft (2 év hűség és e-Pack)
legnagyobb:
* Korlátlan telefonálás (12k / hó)
* korlátlan net (10k / hó)
* havidíj kedvezmény (4k / hó)
=== 18 000 Ft (2 év hűség, e-Pack)
// E-pack
// remélem jól olvastam ki mindent. Tegnap óta mindhárom itthoni nagy mobilszolgáltatónál elérhető a 'korlátlan' opció
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.09.02. 11:27:00 -
#35353 Introducing ARCore
"A new report says that the competition is nowhere near ready to match a critical iPhone 8 feature, and may be trailing behind for as much as three years. The iPhone 8 is going to equip 3D sensing technology that can be used both for adding an extra layer of security to facial recognition systems, but also for augmented reality purposes."
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, és tényleg olyan jó lesz e az új iphone AR(?) killer featureje. Arcelismerés tök jó, egyedül az AR rel vagyok úgy, hogy kb pokemon gozni lehet vele (én még azt sem). Na meg lemérni néhány távolságot.
Nem tudom merre fognak most elmenni a gyártók, de engem sem a dupla kamera sem az AR nem mozgat meg.