36194
-
#28241 Ja és a G3 kasznija kompozit tartós műanyag, karcálló réteggel és sokak szerint igen masszív. Szerintem nem annyira hímes-tojás mint a N5 (az Android Authority-s droptesttől mindig meghalok egy kicsit). -
#28240 MM-ben lehet kapni, de azt nem tudom, hogy lehet-e nyomogatni. Ha van a közeledben, ugorj be egybe.
Én is Nexus 5-öt vennék, de csak azért mert olcsóbb. Ha a G3 projektált 170 ezres ára még belefér, akkor inkább azt vedd. 3000 mAh (N5: 2300 mAh), ütős minőségű és világbajnok gyorsaságú kamera, bővíthető memória. Ha ezek mellett nem akkora gáz, hogy várni kell az update-ekre, és nem stock az Android akkor szerintem egyértelmű, hogy a G3. -
#28239 Hol tudnám megnyomogatni? MediaMarkt? -
#28238 Erdekes: Console OS: Dual-Boot Android, Remastered for The PC
Narxis: G3 vs N5: G3 hardverben kicsit ujabb/jobb, N5 viszont szoftveres vonalon nyilvan rommaveri + jelentosen olcsobb, foleg ezek a fo kulonbsegek, szoval ezek kozul a szempontok kozul neked mi a fontosabb az a fo kerdes :)
(nyomogasd meg oket eloben sztem) -
#28237 Igenis Mester! :D Már tisztogatom is a bankkártyám, hogy júliusra rendben legyen és minél hamarabb megvehessem. :D -
#28236 vegyel G3 -at en is arra cserelem le a jelenlegit. ne gondókozzzzá, VEDD MEG :D -
#28235 Testvéremnek is gondjai vannak a Z1C-vel. -
#28234 Z1C már kiesett, sok rossz véleményt olvastam róla, pl. hogy könnyen karcolódik.
32GB-os Nexus 5 és 32GB-os LG G3 közt próbálok majd dönteni. -
#28233 Bocs a dupláért!
Megjelent: Angry Birds Epic
-
#28232 Ez nem is annyira "buta". Azt hittem valami 3210-esed van:) -
Borg #28231 Lol most látom csak Z1C... ja vegyen azt! Végülis csak pár napja volt itt egy kiváló áruk fórumára való tapasztalati szösszenet róla...
De végülis kollégám is azért tartott 4 hét Z2 használat után, hogy visszatukmálja a Sonynak, mert az egy kiváló, minőségi készülék. -
Borg #28230 Nekem az N5 videónál bufferelt a youtube, szóval az egy szar akadozós telefon. -
#28229 Minek? Nem használnám ki, cserébe gyorsan lemerül...
(amúgy ez egy 3 éves modell, azért bír nagyobb gond nélkül 2-3 hetet egy 1500-as aksival - itt is fejlődik a technológia, és ami leszivárog, az ennek a kategóriának nagyon jót tesz) -
#28228 Vegyél már legalább egy Moto G-t. :D Ideje lenne belépned a 21. századba... :D -
#28227 LG GX200 -
#28226 :) Annó is már említetted, hogy valamilyen "butatelefont" használsz.
Melyiket is? -
#28225 gy van, a rádió nem a formátuma miatt szar, hanem a tartalom miatt. -
#28224 Nekem a telefonom napi 3-5 órát rádióként üzemel (és 2-3 hetente töltöm fel) :)
(és amióta van FM rádió lehetőség a telefonokban, azóta próbálok olyat venni, aminek normális antennája van)
...mondjuk sokak szerint nem is vagyok ember :) -
#28223 Mondjuk ha Thrash/Death Metal vagy valami hasonló menne egész nap a rádióban én használnám. -
#28222 Én a G2 vs. N5-ben az N5-re szavaznék, még kap jópár kör hivatalos Androidot, a G2 esetén ez már nem bizonyos.
Emberek használnak még FM-rádiót? :D -
#28221 Valóban a stock android vonzóbb de a G2 viszont üzemidőre jobb a nagyobb aksi miatt.Nexusban nincs fm rádió.
Külsőre is minimális a difi köztük hiába nagyobb a G2 kijelzője :
N5 : 69.17 x 137.84 x 8.59 mm
G2 : 70.90 x 138.50 x 8.90 mm
Nexus 5 háza viszont nem csúszós mint a G2-é.Nilkin tok nélkül utálom megfogni is az Lgt. -
#28220 Ha van zsetonod akkor N5 32GB. Ha van rá még több zsetonod akkor mindenképp LG G3-at vegyél. -
#28219 Hát aki appokkal megtelít 32 gigát az feltehetően életképtelen. -
#28218 Fél éve használok N5-öt sehol egy mikrolag vagy egy hiba. G2 -öt veri sebességben hiába Snapi 800 az is. Én az S5.G3,One M8 videókban is sűrűn látok pici megakadásokat, köszönhetően a gyártó tákolt felületének. Pedig azok már 801-es SOC-al jöttek.
Nincs egy lapát kezem de kicsi sem mivel 181cm vagyok...Az N5-öt még ha nem is kényelmesen mindig de egy kézzel használom, a G2-nél ez sajnos már esélytelen. :(
Szóval Nexus5 vagy Z1C ha minőségi ház és kompakt készülék kell. -
#28217 De. ;p -
#28216 A G2 azert nem mondhatni, hogy jobb lenne N5-nel. Par elonye van, de akik mindkettot hasznaltak mar, egyertelmuen az N5-ot mondjak jobbnak. -
#28215 Hát akkor erre alszom még egyet. Vagy Nexus 5 32GB lesz vagy G3 mikortól kapható nálunk? -
#28214 nem, egyéni ízlés hogy melyiket válassza, G3 jobb pár dologban, még a Z2 más dolgokban jó/jobb -
#28213 Az a baj hogy G3 minimum 170 lesz. Meg akkor már inkább Sony Z2 nem? -
#28212 G3 bővíthető 128GB-al. -
#28211 Már itt se menő a bővíthető tárhely? :o -
#28210 LG G3, Nexus 5 höz képest Magasság: 9 mm el nagyobb. Szélesség: 5 mm el Vastagság: Elhanyagolható -
#28209 Nexus 5-nél már akkor szerintem jobb a G2/G3...
Z1C, ha "kis" kijelző kell. -
#28208 Azért nem sokkal nagyobb a G3 mondjuk egy Nexus 5-nél. De ha valóban kicsi telefon kell akkor a Z1C.
De én ebben az árkategóriában (100-150 közt) és a szélesebb tárhely igényével tutira 32-es N5-öt vennék. -
#28207 Milyen telót vegyek kb 100 esetleg 150k ért? Nagy tarhely kell mert szeretek sok appot telepíteni. Csak új független gyári garis jöhet szóba. Nexus 5?Sony Xperia Z1C? LG G3 túl nagy... -
#28206 Ilyen az Amoled. A mozaikszó o-betűje az organikus elektroluminens anyagokra utal. Persze manapság már rég nem olyan rossz a helyzet, mint pl. 5 éve, de ezek az bio-organikus anyagok bizony sokkal gyorsabban bomlanak, mint az egyéb technológiákban található szervetlen, ásványi alapú vegyületek. -
#28205 "elővettem tokból és karcos volt, mindenféle előzmény nélkül"
Gorilla glass-t a legtobb anyag (sima kulcsok, kesek akar) nem nagyon tudjak megkarcolni, de pl egy homokszem nagyon konnyen meg tudja karcolni, arra pedig egy tok a sok ki-be csusztatassal meg ra is tud segiteni, hogy szepen vegigkarcolja egy ilyen homokszem az egeszet. -
#28204 Hajszárító elég jól szokott működni ilyesmire, a ragasztott akkumulátoros Kindle javításnál is azt szokták ajánlani. De érdemes rákeresni, úgyis feltette már ezt a kérdést valahol, valaki, valamilyen fórumon :) -
#28203 Nem rá esett, csak elpöckölte... valójában 65 centis magasságból a járólapra történő esés hozta el a végét.
Még meg is rendelném a 20k kijelzőt, de ragasztva van a régi a kerethez, azt leszedni hőlégfúvó nélkül nemtom, hogy lehetne... hajszárító? :-( -
#28202 Én s2/s3 párost rengetegszer vertem le véletlenül a szekrényről (általában töltő kábelbe sikerült belerúgni) és nem volt bajuk, bár 5 literes palackot még nem ejtettem rájuk :D (mondjuk s3 az nálam full random karcolódott meg, elővettem tokból és karcos volt, mindenféle előzmény nélkül ...)