Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Várós!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ezuttal a masik ujjat emeli 😊
Regards,
Regards,
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekem a telefonomra (S3) eleve olyan fóliát raktak ami tele volt nyomtatva mindenfélével és nem is láttam volna tõle a kijelzõt rendesen, ha nem veszem le.
★★★★★
(Amúgy egyszer már leeset 1m-rõl kb. Bennem persze a szar kihûlt, de csak ledobta a hátlapot magáról. Visszapattintottam, sehol egy karc vagy sérülés rajta.)
Csak én érzem úgy, hogy itt nem kicsi ellentmondás van? 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Épp a napokban írt egy srác prohardverre, hogy szilikon tokban leejtette (nem is olyan magasról) és berepedt a kijelzõ.
A G2 iszonyatosan hímestojás egy cucc, a nagyon vékony kávája miatt is gondolom én.
Más:
Nem tudjátok hogyan lehet játékot eltávolítani a Play Games-nek annak a részébõl, ahol mutatja, hogy egyes játékokban milyen eredményeket értünk el?
Zavar, hogy csomó játéknál bugos az achievement rendszer és ami achi-k egyébként járnának, nem adja meg a Games.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Most vettem olcsón egy ZTE Blade V-t és ehhez kerestem egy tépõzáras tokot meg rajta hagytam a fóliát, egyszer majd leválik de újat nem veszek. Biztos, hogy nem bírna annyit mint a Defy, elsõ esés után szétesne de minimum megkarcolódna.
Naponta, két naponta töltöttem.
A Nexusnál majd kiderül. 😊 Nem véletlen vállalnak az aksira csak 1 év garit.
A többi az ok, én is tokban tartom. 😊 De bármelyik hardverelem meghibásodhat, és az nem függ a toktól.
http://goo.gl/gd6Zi5
De még mindig olcsóbb venni egy akksit mondjuk 5-10k-ért mint egy telót.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Márpedig a Sonyk szervizelését is végzõ cordon pont nem egy jó hírû vállalkozás, hogy megbízhatóság/support terén is elégedett legyél majd egy-két év múlva is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Regards,
Kénytelen vagyok, 4.3 óta nincs google talk.
Ami nem is lenne nagy baj, de rosszul mutatja ismerõseim státuszát.
Folyamatosan ugyanazt a 3 embert online-nak mutatja, miközben a weben látom, kik azok, kik valójában fent vannak, kik nem, s nagyon nem passzol a kettõ...
Találkozott valaki hasonlóval?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
1) kulon egy particio a programoknak, es kulon egy az adatoknak
2) egy kozos particio mindennek
Az elso variacio a korai android-os telefonokra jellemzo, par eve a legtobb telefon a masodik variaciot hasznalja, aminek pont ez az egyik fo elonye, hogy nincs ilyen hogy betelik az egyik particio mikozben a masik ures, egyben van az egesz. Az elso variacionak az a letjogosultsaga, hogy ez altal valik az adat particio lecsatolhatova, ami lehetove teszi pl az usb mass storage modot is. Azt a particiot ugyanis ertelem szeruen nem lehet menet kozben lecsatolni, amin az alapveto programok vannak, igy ott nem kivitelezheto a mass storage uzemmod, helyette ilyen MTP-t meg hasonlokat lehet hasznalni (amikhez nem kell lecsatolni a cuccot, nem biztositanak blokk szintu hozzaferest sem az adatokhoz, szoval ez ilyen felugyeltebb adatkapcsolat ilyenkor, ami altalaban biztonsagosabb - blokk szinten nem tudjak szetbarmolni az adatokat - de lassabb is).
Regards,
Egyébként az egyik a Phone memory, az 700mb, az Internal storage pedig 2 giga. Mostmár updatelni sem birok programokat, mert kiírja állandóan, hogy nincs hely.
Ingyenes ma Play-en.
Settings/Enter promo code és beírjátok nagybetûvel, hogy APPOFTHEDAY
LINK
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ugyanezeket vettem csak meg anno Temple Run 2 és Rail Rush esetén is és tök hosszan elvoltam, boldogultam így mindkét játékkal.
Megérte nekem.
Asphalt 8-ban is csak pénz duplázásra voltam hajlandó fizetni annak idején néhányszor (összesen 2500 Ft-omban van a játék és minden kocsi megvan).
Kár, hogy a legutóbbi frissítés során kikerült az LG G2 a támogatott eszközök közül és így nem is játszható a játék.
Ez elég gáz egy dolog.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!