36194
-
RYO21 #28362 The Cleaner nekem eddig nemakart működni, viszont ma újra feltelepítetem és most okés. -
#28361 Xposed -
#28360 melyek azok? amiket én használok és nem működtek rendesen, azokat szerencsére még az első hónapban megjavították. -
RYO21 #28359 Remélem addigra minden app normálisan fog futni rajta, mert van 2-3 ami kellene és nemműködik. -
#28358 Na ez lesz az a nagy frissítés (4.5 vagy 5.0?), amit a 2012-es N7 már nem kap meg gondolom. -
#28357 és ugye nem csak a gyári böngésző csinálja ezt hanem az összes 3rd party böngésző, ezért gondolom, hogy ez valami rendszerszintű dolog lehet, és 4.4 előtt nem volt ilyen, szóval a 4.4 -el jött valami változás ami ezt okozza -
#28356 dalvik is dead -
#28355 nem tudom, de az biztos, hogy nagyon korlátozottak a "belső" videólejátszó képességei, akadozik, semmi beállítási lehetőség... mármint ennek a böngészőben megnyíló lejátszónak
mxplayert használtam mindig erre a célra... azzal tökéletes volt minden -
#28354 Nem tudom, én nem szoktam videózgatni böngészőből... Lehet, hogy kibővítettek valami rendszerszintű formátumtámogatást, és azóta a böngésző is le tudja játszani. Ameddig ez nem volt meg, addig feldobta a választási lehetőséget, hogy ha te tudsz valamit, oldd meg.
Vagy ez nagyon hülyén hangzik? -
#28353 korábbi verziókon működik, ezért gondoltam, hogy 4.4 miatt van
szóval egy adott oldal embed videója ugyanazzal a böngészővel 4.1 vagy 4.2 alatt feldobja a választó ablakot, hogy mivel szeretném lejátszani
4.4 alatt mindegyik böngészővel ugyanazt csinálja, elkezdi lejátszani a böngészőn belül egy új fülön egy (gondolom gyári) video lejátszó beépülőjével
googlevel sok külföldi fórumot is találtam ahol ugyanerre panaszkodnak, és ők is azt írják, hogy amióta 4.4 -et használnak azóta van ez a gond -
#28352 Ja, apro kis javitas, elsosorben egy OpenSSL biztonsagi fixet tartalmaz, felraktam azert.
precision: nem hiszem, hogy a 4.4-hez van koze, sztem elsosorban a weboldalakon mulik, hogy milyen formaban kinaljak neked a videot, ami meg fugg a user agent-edtol, talan felbontastol is fugghet, meg ilyesmiktol. Regen gondolom nem volt elterjedt annyira mobilon a html5 szabvanyu video tamogatasa, ezert inkabb kozvetlen a videofile-ra mutattak csak, egy ideje viszont mar lehet arra is alapozni. -
#28351 4.4 alatt a böngészők miért nem kérdezik meg mivel szeretném lejátszani az videókat? korábban mindig mxplayert használtam, most meg a böngésző saját lejátszójában indul el a video, semmi kérdés, hogy mivel szeretném megnyitni
próbáltam már alapértelmezést törölni, clear data, újra telepítés, másik böngésző, másik lejátszó... semmi...
esetleg találkozott valaki más ezzel a problémával? ötlet a megoldásra? :) -
#28350 Nexusokra már kint vannak a 4.4.4 image-ek :) (3 napja kaptam meg a 4.4.3-at...)
Ahogy olvasom, és a buildszámból látszik is csak apróbb hibajavítások. -
#28349 Z launcher -
#28348 Azt felejted el, hogy ez ($200 és a havidíj) USA-ban nem prémium, hanem a sarki boltos megveszi kategória. -
#28347 Ja, és ossz szét sajtóközleményeket mailben különböző idevágó blogoknak, portáloknak. Ez különösen jól jöhet külföldi a blogoknak is, ha az appod megjelenik angolul is. -
#28346 Ha van egy kis marketingbüdzséd, akkor a közösségi oldalak + valamilyen nyereményjáték a verhetetlen kombó. Ha egy decensebb, fizetős alkalmazásról van szó én nyereményként pl. promó kódokat is osztogatnék. -
RYO21 #28345 Szerintetek hogyan lehet egy alkalmazást okosan reklámozni? Szóval nem arra gondolok, hogy belinkelem mindenhova, hogy "ittvan az appom töltsétek!" mert ezzel az ember csak az fordítottját éri el. Vagy lehet, hogy kezdő fejlesztőként rosszul látom a dolgokat? -
#28344 Nyilván nem lesz, az még az USA-ban sem. Egy prémium árú telefon, kevésbé prémium jellemzőkkel melynek a kulcs-tulajdonságai az Amazon népszerűsítésére épülnek és a leginkább lobogtatott feature-t senki sem használja majd. Szerintem mellényúltak, de ne legyen igazam. -
#28343 Hát nem lesz néptelefon az tuti. Sok ez nagyon... -
#28342 Amazon's Fire phone has average looks and high aspirations (hands-on) -
#28341 Sziasztok!
Ez mennyire normális?
(a túl magas Android rendszer akkumulátor fogyasztás)
Ha nem normális akkor mit tudok tenni? Már volt factory reset is és az sem javította meg.. -
#28340 Azoknal nem a 32 gigas ennyi, szoval azert jobb aron megy azoknal, de tenyleg joval dragabb, mint amire a legtobben szamitottak, ugy nez ki elso korben nem "neptelefonnak" szanjak meg. -
#28339 Igen, viszont szintén két évvel ugyanennyi az iPhone és a Samsung Galaxy S5 is.
A Kindle ebből a telefonból abszolút moneymakert akar létrehozni, de az előző Amazon termékek sikere is csak a filléres áraknak volt köszönhető és szerintem nem az általuk kínált kontent miatt. Így viszont kétlem, hogy felvenné a versenyt még akár a mérsékelten sikeres high-end telefonokkal is. -
#28338 És a 200 dolláros szerződésben benne van 1 év Amazon Prime előfizetés (filmnézés, zenehallgatás, ilyesmik), ami 99 dollár önmagában. -
#28337 Én azért még várnék ilyen kijelentésekkel. $200 szerződéssel, ez nem pénz az USA-ban es azokban az országokban ahol az Amazon boltja nepszerű, sokan használják. -
#28336 Szinte kizárt, hogy jön - ahogy Kindle Fire sincs, meg úgy általában az Amazon Prime és a hozzá tartozó szolgáltatáskör sincs. -
#28335 Túl drága (Amazonhoz képest pedig pláne), forkolt Android, ennyiért azért 1080p menetett volna a kijelzőbe, a dinamikus perspektívának semmilyen gyakorlati haszna sincs.
Kétlem, hogy lesz belőle második generáció. -
#28334 Azért is írtam, ide amúgy se jön(szerintem). -
#28333 Annyira 147 ezer ($650) mint az iPhone vagy SGS5. Mire beér hozzánk (ha egyáltalán beér) 200K felett lesz. -
#28332 147 ezer. No thanks. -
#28331 Amazon Fire Phone -
#28330 Egyedül akksi meg kamera az amin javítani kéne legtöbb telefonnál. Illetve Samsungoknál még a 2 raklap szemét amit rápakolnak :D -
#28329 N8-al 1 évet lehúztam zéró gondja lett :-) -
#28328 Galaxy S5 LTE-A is Samsung's first phone with a QHD display and Snapdragon 805 chip
577 ppi, 225Mb/s, egyelore csak korea. -
Borg #28327 Pont ezaz, hogy ezek közül egyik "újításra" sincs igazán szükség...
Max ha az indukciós tekercset végre integrálnák gyárilag anélkül, hogy a súlya jelentősen növekedne, ÉS továbbra is szétszedhető lenne a telefon... Alapból a Note3 167gramm, sima indukciós hátlappal 188, indukciós s-view coverrel meg 225... szal elég húzosra tud nőni jelenleg. Kínai QI betétem is volt már, azzal csak 6 grammal nő a súlya, de nem bíztam a működésében, inkább visszaküldtem. -
#28326 biztosan növelik a kijelző felbontást majd a note4ben, lesz benne fingerprint scanner, jobb kamera, lehet a kijelző mérete is nő pár tized inch -el a készülékház nem számottevő növekedésével (káva csökkentés).. bár ez utóbbira semmi szükség... inkább hagyják meg a jelenlegi kijelző méretet és csökkentsék a kávát
-
#28325 Más droidos teloval sokat futkarozol esőben és mehet szervizbe vizkar miatt. Ugyanis már a pára is képes kinyírni. -
Borg #28324 Reggel leveszem a töltőről, és másnap este teszem fel olyan 20% körül. Úgy, hogy minden be van kapcsolva, wifi, bt kihangosítás,exchange és gmail, üzenetküldők pushon, mobilnet, szal semmi takarékoskodás. Hétvégén van, hogy péntek reggeltől vasárnap estig is bírja. Kivéve ha több órát autózok, sok telefonálással, akkor azért a bt lerántja rendesen.
Nekem tuti, hogy samsung illetve note lesz következő telefonom is. Bár nem hinném, hogy a háromhoz képest idén ősszel olyan nagyot tudnának dobni, hogy érdemes legyen váltani. -
#28323 Simán el tudom képzelni, hogy 10-15k-val olcsóbb lesz az N3, az N4 megjelenése után egy héttel. Én várnék.