Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én 58-ig, tegnap raktam fel.

★★★★★

skinnyman
En sem hiszem, nem veletlenul mondtam hogy szkeptikus vagyok...
Mas: Preview of Firefox Launcher for Android

Regards,

[HUN]FaTaL
A magyar piacnál sokkal nagyobb vásárlóerõvel rendelkezõ országokban sincsenek eszközök a play storeon, nem hiszem, hogy 1 hónapon belül lesz nálunk.

http://goo.gl/gd6Zi5

skinnyman
31 a rekordom, amugy nem ertem a jatek nepszeruseget, mocskos nagy szar 😊
Meg a grafikajat is a super mariobol loptak, nem ertem az egeszet.

Lehet egyszeru/nehez jatekot is jora megcsinalni, lasd: super hexagon

Regards,

skinnyman
Ezt talaltam, nem occo:

Telenor arulja azota, lehet h azzal jobban jarsz:

Egy masik forumon amugy olvastam valakitol egy "bennfentes" infot miszerint kb 1 honap mulva lehetne venni keszulekeket itt a magyar play store-on, de en azert elegge szkeptikus vagyok, hiszem ha latom 😊

Regards,

GregSB
Van az EA-tól hányinerkeltõbb cég? Najo, talán a Lodsys.

Jim Morrison
láttam már korábban is, de a cikk hozta meg a kedvem hozzá 😊 3perc alatt 7-ig jutottam, de szerencsére nem akartam földhöz vágni a telóm, majd még folytatom. Cél a 23 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
honlapjukon rákerestem, de nincs találat.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

hungary27
Valaki megtudja mondani mennyibe kerül a nexus5 a MediaMarkt-ban?
SzirmosSzisza
http://www.gamasutra.com/view/news/210168/EA_downplays_Dungeon_Keeper_freetoplay_criticisms.php

"[Update: As confirmed by Gamasutra, EA has employed a rather sneaky system for rating the game. As spotted by Mike Robinson on Twitter, when Dungeon Keeper asks you to rate the game on Android and you choose to give it less than 5 stars, the game doesn't allow you to do so, and instead asks you to message the company with your feedback."

kurvajó 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Lehet, a Tegra3 elég forrófejû tud lenni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kifli
mind csinál ilyet, ez ilyen biztonsági fícsör. Nem mag a a tekló, hanem csak az akku melegedése okozza a gondot, mert azthiszi, hogy túltölt.
skinnyman
Nekem nem remlik nagyon ilyen, de amugy ami ilyen esetrol hallottam, ott sokkal inkabb az volt a "baj", hogy felmelegedett a telo es leszabalyozta (kb leallitotta) a toltest, valamelyik telo csinal ilyet.

Regards,

Dzsini
Ó, nekem elég volt egy látványosabb játék hozzá, és már szép folyamatosan merült még a Nexus gyári töltõjérõl, gyári kábellel is (ami nem 0,5 Amperes). 😊

Persze jóval lassabban, mintha lehúztam volna róla, de azért meglepõdtem, mikor bejelzett játék közben, hogy õ most éppen 15% alá került... én meg néztem, hogy elfelejtettem bekapcsolni az elosztót, amiben a töltõ van?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

skinnyman
Az is fura lenne azert, nem nagyon lattam meg telot ahol a flash-eles 5 percnel tovabb tartott. Egy nexus-nal tipikusan 2 perc az egesz, es az alatt a teljes rom-ot ujraflash-eli. Max letoltessel egyutt tart tovabb, vagy ha ide-oda backup-ol kozben, stb. Amugy sztem meg ilyen kozben sem illene merulnie a cuccnak ha rendes toltovel hasznalod.
Inkabb merulne mondjuk ha full fenyeron hasznalod, full leterhelo jatekot nyomsz rajta es kozben mondjuk megy egy torrent kliens amivel durvabban toltesz 3,5/4g-n de kozben hotspot-kent is ki is lovod a netet (wifi-n), meg megy a gps is folyamatosan a hatterben egy navival. Az ugy mar szep kis kombo. 😊

Regards,

Dzsini
Ja jó, én úgy értettem, hogy a frissítés folyamán merült ("mikor frissítette"), és azon azért annyira nem csodálkoztam...

SzirmosSzisza
Naja, de Õ nem csinált semmi rajta, csak böngészett, a töltõ meg ugyanaz volt, mint 1 nappal ezelõtt az update elõtt 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Az töltõtõl is függhet, én is le tudom meríteni a Nexus7-et, hiába van töltõn - csak kell egy játék, ami teljesen leterheli 😊

SzirmosSzisza
Oupsz, jogos. Mondjuk mikor fater frissítette S3-at 4.0-ról, akkor konkrétan töltõn volt a telefon és merült, szóval én már semmiben sem hiszek 😄

Dzsini
so last week - láttuk, beszélgettünk az IAP-rõl, elfelejtettük 😊 minek felhánytorgatni a múltat? 😉

tonyr
Köszi 😊
Imádtam anno ezt a remek játékot, töltöm is (:

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

LocalPatriot
Jó teszt, korrekt.
Ám én is megijedtem mikor olvastam...😄
en ugy ertelmeztem h zoliii kolllega az apjaera ker tanacsot, az ovet azert irta le mert jonak gondolja. de ha nem, nem szotam
skinnyman
Elsore megijedtem, hogy tenyleg 😄

Regards,

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
😄

Nekem S3 simán merül annyit, igaz öregecske már az akksi.

Narxis
Dobi nem ért veled egyet.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#rolleyes>
SzirmosSzisza
3 óra hallgatás után 14% szerintem teljesen normális.

zoliii
Apukámnak egy Samsung S4 Minije van. Bekapcsolt állapotban feltöltötte 100%-ra az aksit, majd lehúzta. Mire beért a munkahelyére, már csak 79% volt az aksi, úgyhogy nem is használta a mobilt! Viszont ha kikapcsolja, és újraindítja, akkor 94%-ot mutat.

Nekem Samsung S2 van, és én is 1005-ra feltöltöttem. 3 órát hallgattam kb. a rádiót és 86%-ra merült az akkumulátor. 5let? Ez normális?

Vadnokedli
Én csak a részlet miatt gondoltam T-re. + hûség + pontok. viszont ha jóval drágább lenne..

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Jav:
harcolnak a guglival, hogy ne kezdjen árusítani.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Kurtára jöhetne már egy hardver vásárlás bõvités google play-re! Asszem kicsit észbekapna a 3 szolgáltató a telefonárakkal....vagy befejeznék a telefonárusítást..szvsz foggal-körömmel harcolnak a guglival.
Mondjuk pont most kaptam t-nél egy 10ezer ft-os levásárolható kupont ha rabláncra veszek okosmobilt. Gondolkoztam is az sony xperia sp-n, kijönne így 50ezer körül 2 évre a díjcsomagomra...de még az sem egy korrekt ár, ha megnézzük a google play ajánlatát.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Jim Morrison
Úgyis kártyafüggetlenül adják, bár kedves tõled, hogy annak a szolgáltatónak akarsz fizetni, aki az elsõ igazi okostarifa csomagot nyújtja.
Nem tudom, hogy ki mennyit fizet havonta, de biztos kedvezõbb ez valamivel 😊

Vadnokedli
T-nél gondolom sose lesz Nexus 5.

LocalPatriot
Szegény G2... Pedig nagyon jó telefon, de egyértelmûen az N5 miatt nem lett akkora sikere. Rosszkor jelent meg.
Ám igen, olcsóbb lesz szerintem is.
Szerintem olcsóbb lesz mint a G2.

skinnyman
Vadnokedli
Minden csak az amerikaiaknak.

skinnyman
"Just in time for Valentine's Day: Nexus 5 now in bright red on Google Play"

link - igy mar egy fokkal jobban meg van magyarazva a szin 😊

Regards,

[HUN]FaTaL
Most komolyan letörölte a Google a névnap naptárat? Nem fért el? Ez vicc. Azt hittem a naptár app bugos, de nem, a webrõl is eltûnt és hozzáadni sem lehet.

Tud valaki másikat, amit be lehet tenni URL-bõl?

DE EZ ÍGY NEM MENÕ!!!
theone91
Így.

theone91
Ha nem lenne ennyire szaturált, még oké is lenne.

Vadnokedli
Nekem tetszik, kicsit érdekes lennék nõnék 15-20 centis szakállal. <#alien>

Narxis
Nõknek való. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Borzasztó ronda sajnos 😄

skinnyman