36194
-
#28402 Hehe; a CE jelecske miatt késik Euba a OnePlus. Vicces. :D -
#28401 Likely Shots Of Android's L Release Show Up In Chromium Issue Tracker
Valszeg ev vegen jon. -
#28400 Draga, ma mar atlagos hardver, tre kijelzo, nem ertem mi kerul ennyibe ezen. Ha a Nexus arkategoriajaba tartozna nagy(obb) sikere lenne, de igy... Nem tudom ki az, aki inkabb ilyet vesz ennyi penzert, amikor mar ennyiert csucstelefont lehet kapni. 400 dodo lenne a realis ara kb. -
#28399 Nekem aTorrent működött, uTorrenttel volt valami baj. -
#28398 uTorrent nekem ment nexus7nel -
#28397 Szokott valaki torrentezni? Csak a sorozataimat tölteném le telóval de 4.4-en nem akar működni. Nagyobb torrentnél (több rész a torrentben vagy évad) sokszor megáll és kiírja, hogy interrupted system call (tTorrent)
Vagy 4.4-hez van valami tuti működő kliens? -
#28396 Aki amúgy is előfizetett ilyen szolgáltatásokra, annak éves szinten 99 dollár semmit sem jelent (annak ellenére, hogy 79 dollárról lett felhúzva 99-re az éves díj az elmúlt hónapokban).
Persze, ha épp készülsz telefont venni, akkor alternatíva lehet az Amazon telefonja, de biztosan váltanál iOS-ről Androidra, avagy Androidról forkolt Androidra?
Én még mindig azt gondolom, hogy nem lesz valami sikeres, de abban is biztos vagyok, hogy nem is gyártatott belőle sokat az Amazon. -
#28395 Amióta megvan a Kindle nem léptem be böngészőből a könyvesboltba, rögtön a készülékről vásároltam mindent. Kényelmes, még e-papíron is. -
#28394 A szolgáltatásokat tekintve: Netflix van már több országban, az iTunes zene- és filmtára valamennyire működik nálunk is, korlátlan zenehallgatós lehetőség több is van már. -
#28393 Arra gondoltam, hogy elérni el lehet minden számítógép nélkül, kérdés mennyire kényelmes :) -
#28392 Van esély rá, hogy Európában is legyen a közeljövőben egy ilyen rendszer? -
#28391 Tékák évek óta nincsenek.. DVD-t a Prime (vagy Netflix vagy iTunes) korában meg nézzen az, akinek nincs jobb dolga.
Az újságos pedig nem szállítja házhoz neked 1 napon belül azt, amit rendeltél (ruhától kezdve a bútoron át a híradástechnikán keresztül bármit). -
#28390 Okos eszköz nélkül is elérsz mindent :) (elballagsz az újságoshoz, DVD tékába) -
#28389 Számítógép nem kell, bármilyen okoseszközről elérsz mindent, amire szükséged van (tévé, tábla, telefon). -
#28388 Azért jó, ha van egy számítógéped is, internettel -
#28387 Az Egyesült Államokban a friss zöldség-gyümölcs vásárláson kívül a teljes beszerzés működik Amazonon át, és a Prime-on át hozzá a média szolgáltatások is (film, zene, , stb.). 2013-ban a tippek szerint legalább 20 millió aktív Prime előfizető volt (persze nem nyilvános az adat). Ha ezek harmada vásárol tulajdonképpen 100 dollárért egy Fire Phone-t a következő évi előfizetés mellé, majdnem ott tartanak eladásban, mint a Samsung S5 világszinten.
A Prime előfizetés biztosítja az ingyenes gyors kiszállítást 1 napon belül bármilyen 30 dollár feletti rendelésre, havonta ingyenes könyvkölcsönzést, zene- és egy filmszolgáltatást (a Google Music, a Netflix, a Spotify, az iTunes és a többi havidíjas vagy éves díjas helyett).
Odaát az egyik legnagyobb forgalmat bonyolító cég, gyakorlatilag ételen kívül (bár az is megoldható) a teljes életedet le tudod élni úgy, hogy csak egy Amazon accountod van az emailcímed mellett. -
#28386 Megfeledkezel a buborékban élő felhasználókról is, akik igencsak lehúzzák ezt a 80 százalékos arányt. -
#28385 Ez a heads up első ránézésre nekem nem jön be. -
#28384 This Is Volantis, HTC's Nine-Inch Nexus Tablet
CyanogenMod Unearths Floating 'Heads Up' Notifications In AOSP, Enables Them In Latest CM11 Nightlies -
#28383 Próbáld nem a szoba közepén kifeszítve tölteni^^ Biztos van egy konnektor olyan helyen ahova bedugot és rá tudod tenni a telót mellette lévő asztalon/konyhapult/ágy/valami. -
#28382 Az kemény... vigyázz rá jobban. -
#28381 Ez a Samsung tud valamit, tegnapelőtt megint sikerült földhöz vágni véletlen s4-et (kurva töltő kábelbe mindig beleakadok), semmi baja. Ma előveszem a tokból és random meg van karistolva a képernyő melletti kis keret kb fél centin megtört valahogy ... -
#28380 Megjegyzem en is éve a 80%-ba tartozom. Spotifyt használom (előfizető vagyok), ha lenne itthon Nerflix azt is használnám mert nem tartom drágának, es kényelmes.
Ha kint élnek USA-ban nagyon elgondolkodnék ezen az Amazon telefonon, pont nem érdekelne hogy mennyivel jobb fotókat csinál a Szifon, vagy hogy az SGS5-ön 10%-al gyorsabban futnak a 3D-s játékok. Az nekem sokkal fontosabb lenne hogy 1 évig mindent nézek, hallgatok "ingyen". -
#28379 Én meg Dzsinit fogom ismételni: $200-ért az i5s / SGS5 mellé nem kapsz 1 év ingyenes filmet/sorozatot/zenét.
Az emberek 80%-a a szolgáltatásokért veszi a kütyüket, nem a specifikációkért. Ők azt fogjak látni: itt ez a 3 telefon $200-ért, ebből az egyiket ha megveszem lesz 1 éves Amazon Prime előfizum, a másik kettőnél meg éeg +ban kell fizetnem ha médiát akarok fogyasztani.
(Ez szigorúan csak az USA piacra értendő, de az Amazonnak mindig is az volt az elsődleges piaca) -
#28378 Én használom, gyors, nem fagy, eddig gondom nem volt vele. -
#28377 -
#28376 "The battery is developed by U.S.-based Amprius"
Akkot ezért maximum Obamát okolhatod. -
#28375 Viszont volt olyan kínai 3500-as felirattal rendelkező akkumulátor, ami kimérve olyan 850 körül teljesített. Erre utalt. -
#28374 A Philips is összehozott már egy 5300 körülit. Nem meglepő. -
Borg #28373 5000 kínai mAh?:) -
#28372 Hivatalos forgalomban itthon sem lenne sokkal olcsóbb (de leaglább lenne gari). -
#28371 Jól hangzik. Jó lenne ha kapható lenne itthon is, mert ha Kínából rendelem, rászámolom a vámot, meg adót, akkor már nem is annyira olcsó -
#28370 Kipróbáltam. Hát ez elég kontra-intuitív. Mindent gesture-kontollal kell elérni, az appok pedig csak listában jelennek meg, semmilyen rendszerszerűséget nem érzek benne. Ez jelen formájában gyenge nagyon. -
#28369 Jópofák. A teljes email-címlistádért cserépbe töltheted csak le a bétát. -
#28368 Nem értem miért a Microsoft akvizíció lezárása után látjuk a legtöbb Androidos projektet a Nokiától. Felettébb komikus, az ahogy elbaszták az egészet. -
#28367 THL 5000
1.7GHz-es nyolcmagos MediaTek, 2GB RAM, 32 GB, 5" fullHD, 13-megapixel Sony Exmor RS.
De ami a legfontosabb: 5000 azaz ötezer mAh-ás akku, 8.9mm-es házvastagság mellett és gyorstöltéssel. És csupán 300 dollár lesz. Azt hiszem népszerű lesz a hazai chinaphone közösségben is.
-
#28366 Értem én, de ismétlem: Az azonos havi költségekkel járó iPhone és az S5 mellet senki sem veszi majd. -
RYO21 #28365 Én erre gondoltam. -
#28364 Ask fm et találtam csak de gondolom nem arra gondolsz :c
CM browsert kipróbálta valaki? -
RYO21 #28363 AS FM is problémázik, meg még pár játék is.