Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az szep kis autocorrect 😊
Regards,
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
#26437: ha nem szoftveres eredetu a dolog (nexus-nal ez foleg valoszinutlen sztem, hacsak nem flash-eltel ra valami bugosabb custom rom-ot), akkor elsosorban a proximity sensorra gyanakodnek, az sotetiti el a kepernyot telefonalaskor ha kozel van a fejedhez.
#26442: szerintem sem jogos, de szerintem ha kicsit is nagyobb erteku a dolog, es nem eu-n belulrol jon, nem erdekli oket, megvamoljak es rateszik a szep kis 27%-os afa-t. Undorito dolog szerintem is.
Multkor ismeros szervizeltetett telefont (mar honapok ota hasznalta), olyan tipus volt amit csak amerikaban tudtak javitani ezert postazta oda, visszapostozaskor termeszetesen elkaptak a vam-on es raraktak mindent. Egyszeruen nevetseges. Ennyi erovel a 10-20 eves kocsikra amik sorban bejonnek a hataron is ratehetnenek 27% afat (meg mindenre ami benne van), ami ott tipikusan minimum millios teteleket jelentene.
Regards,
"For every 100 upvotes this post receives, I will gift someone a Nexus 5 for a video of them smashing their iPhone." tema nyilik reddit-en ->
Regards,
Az a helyzet, hogy egyelõre még nem teljesen biztos a dolog, és amíg pont nem kerül a dolog végére addig semmi konkrét részlet nem áll a rendelkezésemre, fogalmam sincs hogy intézik majd.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Igen, ismerem õket, ezért aggódom... Bármit csinálhatsz, ha õ szerintük piros az ég, akkor piros és kész 😞
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Azért kérdezem, mert fent áll a lehetõsége ennek most nálam a közeljövõben, és aggódom a vám, de legfõképp az ÁFA miatt.
Gyanítom vámot kivethetnek ajándékokra is, a neten olvasható tapasztalatok szerint viszont ÁFÁ-t is ki szoktak, ami véleményem szerint ilyen esetben jogtalan, ugyanis az csak kereskedelmi forgalomban résztvevõ árukra vethetõ ki és azokra is csak akkor, ha a kereskedelmi forgalom érinti Magyarországot, én meg ugye már a kereskedelmi forgalom szegszögébõl vett külföldi végfelhasználótól kapnám ajándékozás útján (és valóban így is lenne, nem csak papíron, tényleg nem fizetnék érte egy fillért sem, a szállítást is állnák).
A csomag feltüntetett értékével sem lenne érdemes trükközni, mert itt Magyarországon kiskereskedelmi áron majdnem a duplájába kerül a kinti árhoz képest, így ha õk állapítanak meg értéket valótlannak tûnõ feltüntetett érték miatt, akkor azzal könnyen sokkal rosszabbul járhatnék.
A kérdés az, hogy ha a feladó mellékel egy ajándékozási nyilatkozatot, akkor a NAV azt hajlandó lesz vajon tudomásul venni, vagy úgy is rám akarja majd verni alaptalanul az ÁFÁ-t? Van bármi tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Múltkor próbáltam, hogy érintgetem a képernyõt, de semmi..egyszer csak már elkezdtem hívni mást, de akkor alig tudtam letenni. Csak úgy tudom megszakítani a hívást (bár amikor sikerül), hogy a billzárt megnyomom kétszer..úgy néha felvillan. Ötlet?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Bazinga!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nagyon keveset beszélek, még kevesebb sms, nagyon ritkán mobilnet, szerintem 100 mega bõven sok nekem... melyik szolgáltató melyik feltöltõkártyás tarifája lenne a legjobb? 😊
illetve ha nagyon kedvezõ számlás csomagot tudtok mondani akkor lehet, hogy affelé is hajlok 😊 nem akarok sokat költeni rá havonta, olyan 3ezret kb.
thx elõre is![/spoiler]
Bazinga!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Modern Combat 4
The Dark Knight Rises
Gangstar Vegas
Order & Chaos Online
The Amazing Spiderman
Lehet, hogy van még más is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
1-2 eve nem azert ajnaroztak a Nokiat az IT oldalak "szakertoi" hogy mennyire okosak, deqrvajo strategiat valasztott hogy nem dob piacra androidos telot amugy is csak racseszne vele? 😄
Saor Alba
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Saor Alba