Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
😄DDD ez jó

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

skinnyman
CM11, pont ma jott ki az M3 belole, valszeg a legstabilabb custom rom.

Regards,

precision
#facepalm

Bazinga!

Dzsini
Errõl van szó - nem az a hülye, aki eladja.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szerintem meg N5 + valamennyi lóvé, és akkor N6-t vesz ha megjelenik.
Vadnokedli
Szerintem rakd fel N5 árban, és akkor veszel egy N5 öt.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

[HUN]FaTaL
Aki hülye az akkor vegyen $1600-ért telefont. Tényleg, mindjárt el is adom az N4-emet 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

theone91
Láttam már. Szörnyû. 😄

Dzsini
Kérdezz körbe az ismerõseid között - szerinted hány százalék tud apk-t másolni / kívülrõl telepíteni, és mennyien tudják, hogy van egy lista az eddig használt saját alkalmazásaidról?

Na nekik való a flappy bird telepítve van telefon ebayen 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Ez azoknak van akik nem tudják átmásolni az apk-t egy másik eszközre? 😄

Egyébként a playrõl nem lehet appot végleg törölni, akinek korábban fent volt a telefonján, annak ottmarad a saját alkalmazások között, akkor is, ha eltávolítja, vagy telefont cserél.

Vadnokedli
De senki se vett még ilyen telefont... <#alien> Nem is fog, max Amerikában.

GregSB
theone91
Egyértelmû hogy nincs rendben valami a rendszerrel, amikor egy sikeres, viral-játékot egyik napról a másikra kigyomlálnak a piacterekrõl.

Mint említettem, az Angry Birds elõtt is volt már kismillió Angry Birds szerû játék. Minden attól függ, hogy mit kap fel a játékos közösség. Nem azt mondom, hogy ez rendben van, de ezen nincs mit csodálkozni.

Szerintem is addiktív volt a játék. Egyeseket csak egyenesen felbaszott, másokat (köztük engem is) vonzott a játék egyszerûsége és az, hogy egyre több pontot szerezzek, még akkor is, ha nem voltam a legjobb benne a 42-es highscore-ommal. Mûködött mint tradicionális mobiljáték a sok Gameloft és EA által kínált konzolízû, kisugárzás és karakterisztika nélküli tucatfos közt.

Vadnokedli

[HUN]FaTaL
Mitõl addiktív? Millió ilyen játék volt már.

"Szerintem nem feltétel egy játéknál, hogy hetekig hónapokig kelljen fejleszteni ahhoz hogy sikeres legyen."
Nem is azt mondtam, hogy feltétlen legyen. De itt kb. mindent összelopkodott mindent és hülyére kereste magát. Azért beláthatod, hogy valami nincs rendben a rendszerrel. 😊

Narxis
lol 😄 csináld meg úgy, hogy a frissítés ne rontsa el :p

Jim Morrison
Most is kijelzi <#alien2>
Az a baj, hogy kicsit bugos, és amikor megint megcsinálom, akkor valaki frissíti az adatait és utána megint rossz lesz... 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

qetuol
nexus s (régebben kijelezte a fejlécen)

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

theone91
Addiktív, egyszerû mint a faék, saját magaddal versenyzel stb. Szerintem nem feltétel egy játéknál, hogy hetekig hónapokig kelljen fejleszteni ahhoz hogy sikeres legyen.

[HUN]FaTaL
A reklám kattintás után fizet, nem megjelenésre. 😊

Biztos, hogy keresett vele, de napi 50 ezret szerintem egészen biztos, hogy nem.

Mondjuk nekem azt sem sikerült megfejteni, hogy mitõl lett ennyire népszerû ez a játék, amit kb 3-4 délután alatt dobhatott össze max 😄

theone91
Nyilván ez azért függ a telefonodtól is.

qetuol
valaki próbálgatott már kifele több 4.4.2-es ROMot? melyik vált be?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

theone91
Nem tudom mennyire igaz, de minden hírforrás körülbelül napi $50k-t spekulált. De az biztos, hogy nem járt szarul vele. Egy olyan sûrûn megjelenõ helyre helyezte a reklámfelületet, ami ráadásul gyakran változhat.

A reklámbevételek szempontjából a legoptimálisabb játék volt.

theone91
A level design ugyanúgy egy levédett játék része mint akar a játékmenet vagy a sztori stb. Simán perelhet miatta. És ugyebár mostanság igen nagy divat apróságokért szarrá perelni egymást (régebben is, csak most több reflektorfényt kap). Õszintén én is fosnék egy kicsit, de maga a játékmenet is egy plagizált elem, mint az Angry Birds, csak nekik keményebb tökük volt ahhoz, hogy felhasználják.

LocalPatriot
Ne utáljatok meg, egy legeslegeslegutolsó, csak poénból, lezárás képpen😄

LocalPatriot
LocalPatriot
Rengeteg oldalon írták ezt a napi 50k dolláros keresetet. Ám szerintem azért törölte, mert perelték volna a cégek, mert hát lopott mindent😊
LocalPatriot
Pedig igaz:

A Flappy Bird 2013 tavaszán jelenet meg, ám csak az elmúlt pár hétben került fel a játékosok radarképernyõjére, s vett óriási lendületet. A rémesen egyszerû, ám rendkívül frusztráló játékot eddig 50 millióan töltötték le Android és iOS operációs rendszerre, így a népszerûségi listák élére küldve az egyébként ingyenes, de reklámokat tartalmazó játékot.

A programot egy vietnami programozó, Dong Nguyen készítette, aki reklámokból napi rendszerességgel nagyjából 50 ezer dollárnak megfelelõ összeget tesz zsebre -- emberünket ez azonban nem érdekli, a hírtelen jött népszerûséget ugyanis nem bírta, s ma eltávolította a digitális boltok polcairól az alkotását. Természetesen a telefonokról nem tûnik el a játék, így akinek már megvan a Flappy Bird, az zavartalanul játszhat tovább.
[HUN]FaTaL
Napi 50 ezret, hogyne 😄

Hoppá lemaradt a telefon.. Egy LG P880.

Sziasztok!

Segítséget kérnék.
Szeretném root-ni a telefonomat, és csak úgy nem szeretnék bele vágni.
Van olyan oldal ahol pontról pontra le van írva hogyan kell csinálni?

Narxis

GregSB
Nintendo szabadalmaztatta a zöld csöveket? 😊

theone91
Napi 50 ezer dollárt hozott neki a játék, szerintem itt nem csupán önérzetrõl van szó. Teljes állásban fejleszt a saját stúdiójában. Hát hogyne: Nem érdekli a profit. Ja.

Annyira átlátható, hogy itt valami más van a háttérben. Plágiumgyanú, fosás a Nintendotól stb.

skinnyman
El tudom kepzelni, hogy befolyasolja a folia, sok folianal ki is hagynak neki helyet szerintem, hogy ne zavarjon be. A kepernyo fenyerejet egy masik szenzor befolyasolhatja auto fenyeronel (nem a proximity, hanem ambient light), ezek kb egymas mellett szoktak lenni amugy.

Regards,

Falkon
Vágd le a fólia tetejét, hogy ne érintkezzen a közelségérzékelõvel.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

matyi0323
A megszakítás funkciót megtaláltam.
Szóval így csak a fólia kérdés birizgál..vajon az új fólia okozhatja-e, mert elõtte nem volt iylen probléma, azóta meg kb emalire használtam a telót meg telefonálásra, mert idõm se volt mostanában semmire. Csak ha leveszem, nem tudom visszarakni normálisan 😞 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
Köszi a válaszokat. Nem válaszolok egyesével.
Viszont a napokban cseréltem a kijelzõn fóliát, eddig a gyári volt rajta, akkor ahogy olvastam ez is befolyásolhatja?! A telón minden szoftver gyári, nem piszkáltam bele semmibe. Ez a szenzor befolyásolja a fényerõt is, nem? Mert az most is automatikusan változik, ha a külsõ fényerõsség változik. Esetleg azt, hogy a kikapcs gombbal meg tudjam szakítani a hívást hol tudom beállítani? És ez még nexus 4, nem 5, csak írta valaki, hogy több tulaj panaszkodott ilyenre az ötnél..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

GregSB
Ennyi volt, el is tûnt mindegyik storeból a játék. Én leszedtem 😄

k0trapali
Hallo!

4GB a telóm belsõ memóriája. Na abból kb 1GB szabad. Van egy 8GB-os szinte üres SD kártya is a készülékben. A Play áruházból szeretnék játékot leszedni (Real Racing 3, TDKR) ,de azt írja nincs elég hely a telefon memóriájában. WTF? Akkor most hogyan telepítsem a játékot hivatalosan a telefonomra?
Firerock
Gyári romom van fenn.Galaxy S4.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Jim Morrison
Oh, ez nem tudtam (bár mindig motoszkált a fejemben). Így van valami valami az utolsó mondatodban.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

davidka003
Viszont az alkalmazás letörlése után ugyan úgy a free változatot fogja visszarakni a reklámokkal.
Szóval egy rakat szart nem ér az egész.

Írtam is ezzel kapcsolatban az appoftheday készítõjének. Nincs válasz, leszarja, hülye b*zi.

Filemaster app is megvolt nekem így de letörlés után a reklámos korlátozott változatot rakta vissza. A készítõnek szintén írtam, leírva a problémámat.
Totál nem érdekli õt se. Semmi válasz.

Az a baj, hogy nem kapcsolja az app-ot a google acc-hoz így nem tudja törlés után, hogy neked a teljes változat volt meg.
Úgyhogy szerintem nem is érdemes leszedni ezeket az appokat.
Inkább leszedem torrentrõl az legalább mindig teljes lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

[HUN]FaTaL
Stock AOSP-n is fos.

Jim Morrison
nálam is jó, wifin, mobilneten mindig jelez. Lehet custom rommal van a baj :o

[HUN]FaTaL
Nálam sosem jelez normálisan, ugyanolyan hulladék mint az összes fb termék, beleértve a pc-s fostalicska messengerüket is.

Nálam mindig jelez.
Firerock
Van rá valami megoldás hogy a facebook messenger ugyanúgy jelezzen mobilnettel is mint wifin? Mert borzasztó hogy semmit nem jelez mobilnettel,csak néha ha olyanja van

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LocalPatriot
Jó volt nekem a bronz is😊
Mentségemre szolgáljon, hogy én csak dead trigger 2-zök😄 Ahhoz vagyok szokva😊
Én is az vagyok, de megvannak a módszereim arra az esetre, ha egyszer utólérne a hírnév... Pl. alapból 2 simkártya, 4 fõ email cím, ahol csak lehet nick/becenév használata, meg rettenetesen bunkó is tudok lenni ha más épp nem segít <#eplus2>

Pénzszórási kényszerem meg nincs, szóval nem félnék a bekattanástól ha rámszakadna egy kisebb vagyon.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze egy pármilliós PC configot, egy N5-öt, meg egy jobbféle autót rögtön vennék 😄