Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
http://goo.gl/gd6Zi5
Na nekik való a flappy bird telepítve van telefon ebayen 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyébként a playrõl nem lehet appot végleg törölni, akinek korábban fent volt a telefonján, annak ottmarad a saját alkalmazások között, akkor is, ha eltávolítja, vagy telefont cserél.
After Flappy Bird takedown, phones with the game list for thousands on eBay
Mint említettem, az Angry Birds elõtt is volt már kismillió Angry Birds szerû játék. Minden attól függ, hogy mit kap fel a játékos közösség. Nem azt mondom, hogy ez rendben van, de ezen nincs mit csodálkozni.
Szerintem is addiktív volt a játék. Egyeseket csak egyenesen felbaszott, másokat (köztük engem is) vonzott a játék egyszerûsége és az, hogy egyre több pontot szerezzek, még akkor is, ha nem voltam a legjobb benne a 42-es highscore-ommal. Mûködött mint tradicionális mobiljáték a sok Gameloft és EA által kínált konzolízû, kisugárzás és karakterisztika nélküli tucatfos közt.
"Szerintem nem feltétel egy játéknál, hogy hetekig hónapokig kelljen fejleszteni ahhoz hogy sikeres legyen."
Nem is azt mondtam, hogy feltétlen legyen. De itt kb. mindent összelopkodott mindent és hülyére kereste magát. Azért beláthatod, hogy valami nincs rendben a rendszerrel. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az a baj, hogy kicsit bugos, és amikor megint megcsinálom, akkor valaki frissíti az adatait és utána megint rossz lesz... 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Biztos, hogy keresett vele, de napi 50 ezret szerintem egészen biztos, hogy nem.
Mondjuk nekem azt sem sikerült megfejteni, hogy mitõl lett ennyire népszerû ez a játék, amit kb 3-4 délután alatt dobhatott össze max 😄
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
A reklámbevételek szempontjából a legoptimálisabb játék volt.
Flappy Bird: Tönkretette készítõje életét, pedig milliókat keresett vele
A Flappy Bird 2013 tavaszán jelenet meg, ám csak az elmúlt pár hétben került fel a játékosok radarképernyõjére, s vett óriási lendületet. A rémesen egyszerû, ám rendkívül frusztráló játékot eddig 50 millióan töltötték le Android és iOS operációs rendszerre, így a népszerûségi listák élére küldve az egyébként ingyenes, de reklámokat tartalmazó játékot.
A programot egy vietnami programozó, Dong Nguyen készítette, aki reklámokból napi rendszerességgel nagyjából 50 ezer dollárnak megfelelõ összeget tesz zsebre -- emberünket ez azonban nem érdekli, a hírtelen jött népszerûséget ugyanis nem bírta, s ma eltávolította a digitális boltok polcairól az alkotását. Természetesen a telefonokról nem tûnik el a játék, így akinek már megvan a Flappy Bird, az zavartalanul játszhat tovább.
Segítséget kérnék.
Szeretném root-ni a telefonomat, és csak úgy nem szeretnék bele vágni.
Van olyan oldal ahol pontról pontra le van írva hogyan kell csinálni?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Annyira átlátható, hogy itt valami más van a háttérben. Plágiumgyanú, fosás a Nintendotól stb.
Regards,
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Szóval így csak a fólia kérdés birizgál..vajon az új fólia okozhatja-e, mert elõtte nem volt iylen probléma, azóta meg kb emalire használtam a telót meg telefonálásra, mert idõm se volt mostanában semmire. Csak ha leveszem, nem tudom visszarakni normálisan 😞 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Viszont a napokban cseréltem a kijelzõn fóliát, eddig a gyári volt rajta, akkor ahogy olvastam ez is befolyásolhatja?! A telón minden szoftver gyári, nem piszkáltam bele semmibe. Ez a szenzor befolyásolja a fényerõt is, nem? Mert az most is automatikusan változik, ha a külsõ fényerõsség változik. Esetleg azt, hogy a kikapcs gombbal meg tudjam szakítani a hívást hol tudom beállítani? És ez még nexus 4, nem 5, csak írta valaki, hogy több tulaj panaszkodott ilyenre az ötnél..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
4GB a telóm belsõ memóriája. Na abból kb 1GB szabad. Van egy 8GB-os szinte üres SD kártya is a készülékben. A Play áruházból szeretnék játékot leszedni (Real Racing 3, TDKR) ,de azt írja nincs elég hely a telefon memóriájában. WTF? Akkor most hogyan telepítsem a játékot hivatalosan a telefonomra?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szóval egy rakat szart nem ér az egész.
Írtam is ezzel kapcsolatban az appoftheday készítõjének. Nincs válasz, leszarja, hülye b*zi.
Filemaster app is megvolt nekem így de letörlés után a reklámos korlátozott változatot rakta vissza. A készítõnek szintén írtam, leírva a problémámat.
Totál nem érdekli õt se. Semmi válasz.
Az a baj, hogy nem kapcsolja az app-ot a google acc-hoz így nem tudja törlés után, hogy neked a teljes változat volt meg.
Úgyhogy szerintem nem is érdemes leszedni ezeket az appokat.
Inkább leszedem torrentrõl az legalább mindig teljes lesz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mentségemre szolgáljon, hogy én csak dead trigger 2-zök😄 Ahhoz vagyok szokva😊
Pénzszórási kényszerem meg nincs, szóval nem félnék a bekattanástól ha rámszakadna egy kisebb vagyon.