36194
-
#28442 Én is ^^ -
RYO21 #28441 Remélem hang azért lesz :D -
#28440 már 75ezren rácuppantak a streamre, nem rossz. Chatben többen is azt írják, hogy lollipop lesz. Meglátjuk. -
#28439 Szerintem most majd beszélnek róla keveset, 10kor meg bővebben. -
#28438 fúúú de várom már. Lehet bejelentik a Nexus 6-ot és akkor már nem is Nexus 5-öt veszek hanem egyből a legújabbat. -
RYO21 #28437 Szerintetek most vagy 10 órakor fogják bejelenteni az új api-t? -
#28436 Még 25 perc és I/O
-
#28435 Még csak a GSMARENA-n nem is szerepel. -
#28434 Olyan névre mint az olcsó Vertu :D
Egyébként a válaszom nem :( -
#28433 off: esetleg van valakinek Overmax-al tapasztalata ? :D
a Vertis EXPI adatok alapján szimpatikusnak tűnik :) -
#28432 S6-ot. :) -
#28431 Mert a Facebookhoz és a Snapchathez mindenképp meg kéne venni a Galaxy S5-öt a szülőnek? -
#28430 Én speciel nem olcsóbbra gondoltam. -
#28429 Oreo után meg jön a Pilóta keksz mi? :) -
#28428 Nem csupán 'murica. Szerinted mennyi Starbucksban Oreós tejeskávéval pózoló magyar tinit tudnál rábeszélni arra, hogy egy olcsóbb Androidos vagy Windows Phone-os telefon mellett döntsön, mert neki bőven elég lenne az is. -
#28427 'murica -
#28426 Kétlem, hogy ennyi elég lenne. -
#28425 Ha az Oreot sikerülne beszervezniük, tuti minden oreo függő tini amerikai eldobná a szifont és rohanna egy oreos telóért. -
#28424 De azokról kiderült, hogy nem valódiak. Csak valaki tovább "flatesítette" a Google ikonokat, hogy úgy nézzenek mint az online-felületes Google-ikonok. -
#28423 Szerintem nem a Google tapos emiatt, hanem maguk az édességgyárak marketingesei. Pont ahogy a KitKat esetén is történt. De reméljük nem bólint rá minden szarra a Google. -
#28422 Itt a topicban is volt egy csomó kép az új ikonokról, ilyesmikről.
... pár itt-ott megjelent képen pedig 5:00 volt az idő, úgyhogy :) -
#28421 Kíváncsi leszek, hogy az új Android főverzió lesz-e, vagy egy újabb 4.×.
Remélem kap egy kis dizájn-finomhangolást is. Nem mintha bajom lenne a stock Android kinézetével, a 4.4-nél is voltak kisebb módosítások, de maga a dizájnelmélet nem sokat változott 3-4 év alatt. Jó lenne végre ott is látni valami újat. Voltak már korábban új Android-logóról szóló leakek, amely lehet, hogy ennek a hozadéka. -
Borg #28420 Én ősszel tuti benevezek egy 10.5-es tab S-re. Remélem addig az ára is még mászik lejjebb egy kicsit. -
#28419 Nem tenne jót szerintem azonnal ugyanazt a petárdát elsütni még egyszer. Majd egyszer, sok év múlva talán, amikor már a KitKat lassan feledésbe merül. -
#28418 Már, ha nem sikerült megint beszervezni egy újabb édességgyártót. -
#28417 Riptide GP2 Developer Prematurely Publishes Changelog, Basically Confirms That AndroidTV Is Coming Tomorrow
Rumor: Google Exploring Richer Quick Settings, Stacking Card Notifications For Android's L Release -
#28416 Szerintem is az lesz. -
#28415 meg leírni -
#28414 ezt nehéz kimondani, nem ez lesz :D -
#28413 mondjuk lehetne Lollipop is, de az annyira nem okozna meglepetést. -
#28412 Szerintem Liquorice lesz (medvecukor) -
#28411 Samsung Galaxy Tab S review: slim design, long battery life, stunning screen
Samsung Galaxy Tab S review
Google will show off the new 'L' version of Android tomorrow -
#28410 +1 -
#28409 Láttam, hogy előrendelhető edigitalban 180-ért a 16GB-os, sztem eléggé sanszos, hogy inkább Nexus lesz.... :D -
#28408 na mi van G3 -al? mar ma probaltam megvenni de csak jovohonap elsejetol elerheto :D -
#28407 +1 -
#28406 Ha nem a now launcher-t, akkor valszeg az action launcher-t hasznalnam, de igazabol meg a now is eleg mostanaban :) -
#28405 Marad a Nova. Nekem nem igazán jött be. -
#28404 Kipróbálni kipróbálom, mert utoljára az első-hullámos bétát használtam. Kíváncsi vagyok mennyivel lett gazdagabb, jobb.
Ha lenne normális app-drawere akkor megfontolnám, hogy újra aktívan használjam. Oké, hogy pozíciók és napszakok alapján listázza a legtöbbet használt appokat, de legalább az összes app listanézetéből lehetne hagyományos nézetet faragni.
Meg inkább használom közvetlenül a Google Now kártyáit. A kettő együtt pedig sűrűn produkál redundáns infókat. -
#28403 Már mindenkinek elérhető az aviate launcher
Google play link
Elég sokat változott így ránézésre, lehet megint elkezdem használni.