36194
  • Jim Morrison
    Nekem minden butatelefonom sony ericsson volt, aztán jött az android, 1 huawei, 1 sony ericsson, 1 LG. Ezeket az új sonykat már én se venném :( Sajnos nem tartom őket már olyan jónak :/
  • szucsy89
    Hihetetlen, pedig látszólag mindent kijavított a Sony, ami az elődökön hiba volt, erre szoftveresen így elbasszák...

Megjelenés óta folyamatosan olvasom mobilaréna fórumon a Z2 topicot, és hát hemzseg a panaszoktól. Összeszerelési minőséggel is hibák vannak, beázik elég sok, könnyen karcolódik a hátlapi fólia (amit ha ugye leveszel garivesztés), illesztési hibák, pixelhibák...

A következő telefonom rászántam magam, és megpróbálom a tepsit. Z2/G3/M8 trión filóztam eddig, csak meg akarom várni, hogy valamivel lentebb menjen az áruk, illetve pont ezért is várok, hogy a típushibák előjöjjenek és a legjobbat vehessem meg. Azt hiszem, a Z2 kiesett.
  • Tinman #28561
    Term. váltottam, de semmi :-(

Az a ciki, hogy nem tudom, hogy kábel szar-e vagy a teló.
  • Jim Morrison
    nem lehet, hogy a TV-n váltani kellett volna forrást/bemeneti jelet? Van amelyik tv feldobja ha új, eszközt csatlakoztatnak hozzá, gondolom van olyan is ami nem...
  • Tinman #28559
    Z1C vásárlásra buzdító tapasztalatok kiegészítés:

Vettem ehhez híg fos Z1C-hez egy eredeti Sony, -nem ám ebay-es Kínaiat, nehogy beszopjak- MHL kábelt, hogy ismerősöknél, rokonoknál kvázi galériaként családi fotókat, videókat tudjak egyszerűen és gyorsan a tv-jükön bemutatni (nincs mindenkinek okos tv-je, wifi-vel, de HDMI bemenete már szinte mindenkinek van).

És naná, hogy beszomtam! Összedugtam már egy 180k-s SONY(!) tv-vel, majd egy 300k-s LG Smart-al és mind a kettőn mi van? Nagy lófasz! Semmi, nem érzékeli, nincs kép és pont. Ötletem sincs mit lehetne vele kezdeni, ugyanis a Sony fostos oldalán azt írják, hogy összedugod és megy és ennyi.

Bonus:

Tegnap voltunk kicsit túrázni. Gondoltam lefényképezek egy tájat. Tudjátok ez az a funkció, amit a 10 éves telefonok is zsigerből tudtak, csak kisebb MP mellett.

Lenyomom az exponáló gombot, a kamera alkalmazás nem elérhető. Wut, de hát abban vagyok ^^

Kilépek, belépek, nem fut semmi egyéb app természetesen. Exponálok ezúttal a kijelzőről. Betölti a teljes képernyőt a kép, a menük eltűnnek, középen kék keret kimerevedve. Fagyi. Kikapcsoló gombra reagált. 2x eljátszottam ezt, majd meglódítottam az erdő felé a telóm, de sajna a párom elkapta a kezem. Kikapcsoltam teljesen, kicsit vártam utána a semmitől megjavult. Szomorú, így még mindig megvan ez a fostömlő és nem a rókák hugyában ázik, pont ott ahová való :-(

Kizárólag pénzért vásárolt, legális appok vannak rajta, abból is jó kevés.

Ezt tudja a Sony 150 ezres telefonja... mit tudhat a 100 vagy az 50 ezres?
  • theone91
    A gyorskereső a settingsben elég hasznos. :)
  • theone91
    Ezt most komolyan mondod? Utána olvashattál volna egy kicsit.

Hogy venné ez fel a versenyt a Moto 360-nal? Ez csupán egy hagyományos, analóg óra, amelyben van néhány szenzor. Ez csak egy csicsás Nike Fuelband.
  • kifli
    azt hogy verhetetlen szerintem kicsit túlzás :)
  • theone91
    Riport a material designról.

(Van benne videóinterjú Matias Duartevel is)
  • Chris Lowe
    Spuri amazon appstore-ba 31 fizetős appot adnak ingyen, összesen 100 dolcsi értékben!
    Van minden mint a bazárban, fotószerkesztő, gyerek /felnőttjáték, root, 2do, naptár, időjárás stb.
  • theone91
    Hát eddig a Moto 360 dizájnja verhetetlen. Nehéz lesz a versenytársaknak.
  • Jim Morrison
    vagy inkább ne csak 1 magos cpu kat. Sok navi szoftver azért van lekorlátozva, mert nem akarnak jobb hardvert tenni a kocsiba (azon akar spórolni), így a szoftver sem tud úgy fejlődni.
  • theone91
    Most már csak arról kéne meggyőzni az autógyárakat, hogy ne béna érintőpaneleket tegyenek a kocsikba:

Kétlem, hogy nálunk olyan releváns dolog lenne még az Android Auto, de pontosan ugyan az a helyzet vele, mint az okoskarórákkal: Felválthatja a gyártó által készített belsős rendszereket és beszédazonosítást, amelyek többnyire fájdalmasan szarok.
  • theone91
    Remek hír! Akkor jöhetnek a sablonszerű előrejelzések: A Következő Nexus is LG? Ha igen akkor a G3 mintájára készül?
  • Narxis
    Google Nexus Line Not Going Anywhere, Will Live Alongside Android Silver
  • skinnyman
    Hat igen, ez alatt egy K1 szornyeteg izzad mar, azert az "is" szamit :)
  • theone91
    Ég és föld, ahhoz képest, amit a tavalyi IO-n demóztak, bár igaz az a 2013-as Nexus 7-en futott.
  • theone91
    Bár úgy tűnik a hír egy nem hivatalos német FB-oldalra hivatkozik. A hivatalos német Motorolának hatmillió likeja van. Bár ettől függetlenül úgy gondolom a Moto X és G megkapja az L-t.
  • theone91
    Ezt gyorsan lereagálták, nagy riszpekt a Motorolának. :)
    A teló anyámnak lesz és az ár eléggé befolyásoló tényező, ez a Moto E árban és egyebekben is elég szimpatikus a tesztek is jónak írják. Lehet ez lesz belőle, ha az ACE 3 nem adja.
    Köszi a válaszokat Skinnyman, Szücsy, meg Lockal Patriot! :)
  • Borg
    Displaymate: Best Tablet Display Ever
  • skinnyman
    Vagy esetleg az ujonnan megjelent moto e. De az mar nagyon sporolos, moto g ala nem mennek. Ezekben mondjuk nincs LTE, mint ace 3-ban, de egy ilyen kategorias telobol annyira nem is hiszem h hianyzik. Illetve moto g-bol van LTE-s varians, de az sztem usa-only savokat tamogat csak ugyis.

Mas: itt a demo amit mutattak anno:
  • skinnyman
    Nem vagyok annyira tajekozott a kategoriaban, de amugy igen, moto g valoszinuleg sokkal jobb vetel, ace-t szinte biztos hogy nem vennek.
  • szucsy89
    moto g
  • LocalPatriot
    Kicsit több, de verhetetlen: LG F6.

Skinnyman, Te se tudsz semmilyen jó érték/ár arányú telefont ajánlani a 40e-es kategóriából? Láttam most független Ace 3-at 40-ért, az megéri például?
  • RYO21
    Motorola Germany: Android L coming to Moto X and Moto G in the fall
  • skinnyman

Ez is odaver: [New App] Google Wants You To Build A MacGyver Version Of The Oculus Rift Out Of Cardboard And Stick Your Phone In It

Boxulus Rift
  • theone91
    Ha! :D
  • skinnyman
    [Ask And Ye Shall Receive] Google Releases Performance Boosting Thing™
  • Jim Morrison
    :3
    először mondjuk yt linket akaram beilleszteni, csak idokozben toroltek a videot :/
  • theone91
    WTF, peeps?
  • theone91
    Nyertél.
  • theone91
    Android L

First look, screenshotokkal.
  • Jim Morrison
    verge: L hand on
  • skinnyman
    Felraktam, eleg bejovos eddig :)
  • theone91
    Tabs - Inky tabs. Gyönyörű. :)
  • RYO21
    Voltmár?
  • theone91
    Nagyon durva, hogy még a UI legkisebb elemei is le vannak animálva. Remekül néz ki, ahogy a menüben alul-felul a görgető-feedback íve mindig az ember ujja felé nyúlik (0:58).