Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iNew v3. Gyenge az akksija, kamera nem egy S4 (bár kínaiak közt különösen jónak számít), de ennek tudatában vettem. Olcsó. Tudok rajta neten tanulni, nekem megfelel.
Narxis
Milyen telód van?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Xiaomi az a MIUI-s rendszerû nem? Õk hivatalosan nincsenek is Európában így meg nehéz supportról beszélni. :S Lenovo jó, az tetszik nekem is de még õk sincsenek Európában, reméljük a Motorola Mobility felvásárlásával eszükbe jut erre is terjeszkedni. Huawei-nél ha jól tudom lehet nem de csak a P6 kapott KitKat-ot. A ZTE-nél meg még rosszabb a helyzet mert ott én még frissítési tervrõl se olvastam de lehet csak én nem tudok róla de legalább jelen vannak hivatalosan is Európában, szervizhálózattal meg mindennel.

SzirmosSzisza
Touchwizz tenyleg gany, de szegeny samu nem tud mit kitalalni mar, extra par mag, ghz, esetleg ram miatt fene se vesz uj telot.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gabi89
Ezt csak megerõsíteni tudom. N5-öm van, de mikor az ismerõs S4-ét a kezembe veszem akkor én látom a mikrolagokat.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Gondoltuk hogy egy olyan emberrel van dolgunk, akinek drága csamcsungja van :*
Mesélj még a Note3-ról úgy, hogy neked nincs, nekem meg igen....

Urban legendeket gyártasz, semmi mást...
skinnyman
Nem sok olyan "hires" telefont tudsz mondani, ami nem volt meg a kezemben. Es igen, egy S4 vagy egy Note 3 is eszrevehetoen lassabb/akadozasra hajlamosabb, mint egy N5. Mostanaban, ilyen szinten mar nincsenek akkora kulonbsegek, mint nehany eve, de latni a kulonbseget, ha figyelsz, es igenyes vagy ra. Szoval ha tapasztalat nelkuli frocsogest keresel, valszeg jobban jarsz ha mashol keresed... 😊
Szoval azt mind tartom, amit altalanossagban irtam roluk, ettol meg jo cucc S4 es Note 3 is, ezzel egyutt is a legjobb telok kozott vannak.

Regards,

Már megint ez a tapasztalat nélküli fröcsögés... gondolom egy percet nem volt még a kezedben rendes samsung telefon touchwizzel...
skinnyman
Elhiszem, a samsung sem epp a kituno szoftveres megoldasairol hires, lasd a touchwiz nevu szornyedvenyt, x giganyi eloretelepitett szemetet, amitol a leggyorsabb/legjobb hardveren is ocsmany, akadozos lesz az egesz felulet. Egy vanilla android utan mondjuk gyakorlatilag barmelyik gyarto skinjere rossz ranezni.
Mondjuk ilyen alap funkciokkal mint a telefonalassal azert nem kene h gond legyen, az mindenkeppen rendellenes jelenseg.

Regards,

[HUN]FaTaL
Xiaomi? Lenovo? ZTE? Huawei?

Ne általánosíts. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Ezzel nem azt mondom hogy szar a Samu, csak mindenre van példa.
Én meg tudok Samsungot nem egyet a családban, mellyel nem lehet telefonálni csak 3. alkalomra, ha egymással próbálsz beszélni ezekkel a készülékekkel, esélytelen. Ja, és Vodafone, legalább van support ráadásul méreg drágák. Ja semmi, csak a 2. igaz.
Van support. Amit én rendeltem 1 hónap alatt 4 frissítés volt. Akku-t lehet bármilyen shopból venni. Custom rom is van, rengeteg hibajavítással. Bírom amikor valaki megveszi a drága Samsungot és utána ócsárólja a kínait mert harmad áron tudja azt, és valótlant állít. Kérem...
theone91
Már mikor kiderült, hogy fake. Azért ne együnk már meg mindent.

Balumann
A dátum és idõ be van állítva jól a tableten? (SSL hiba miatt nem tud kapcsolódni, ha rosszul van beállítva, persze ezt is csak debugnál írja ki).

LocalPatriot
Narxis
Pont az MTK platformosokról olvasom azokat az általános panaszokat, hogy gyenge a hangerõ amin valami MTK Tools nevû root-os appal valamit lehet javítani és, hogy gyenge a GPS jel. Plusz nem lehet vagy nehéz hozzá custom ROM-ot készíteni mert nem adnak ki valami kódot?

skinnyman
Multkor olyan kinai telefont lattam, hogy beszaras.
A dobozan persze sehol egy gyarto nev, barki is gyartotta, nem adta hozza a nevet. A doboza alapjan amoled kijelzoje volt, 4 magos proci, stb. A gyakorlatban nagyjabol minden hazugsag volt, amit rairtak, talan azt kiveve hogy android futott rajta (bar biztosan nem az a verzio amit allitott magarol, es valami undoritoan osszeganyolt takony szemet volt az egesz, de valahol a melyen vegulis gondolom az lehetett, mert mi mas lett volna). A kijelzorol uvoltott hogy semmi koze semmilyen oled alapu technologiahoz (undorito bevilagitasos fekete, stb), az os ami rajta futott, 4.2-kent azonositotta magat, kozben a 4.0 easter eggje volt benne (az is csak felig), kozben pedig maga a felulet az gyakorlatilag egy froyo-s vagy gingerbread-es samsung touchwiz felulet volt (nem masolat vagy ilyesmi, hanem egeszen konkretan az, ugyanaz), a valos verzio szerintem max 2.2-2.3 lehetett.
A telefon magarol azt mondta, hogy snapdragon s4 pro proci van benne, CPU-Z szerint ugyanakkor A7-es proci volt (itt mar megdolt a dolog) tovabba azt allitotta magarol, hogy 17 (tizenhet!) GHz-es. Es 4 magot jelentett magarol, kozben erdekes mod 3 mindig ki volt kapcsolva es csak az elso volt aktiv. A hangszoroja barmikor amikor hangot adott ki, uvoltoen recsegett.
Tenyleg nem tudom ki az aki penzt ad egy ilyenert, de valakik biztos benyelik a szopohorgot, kulonben nem gyartananak ilyeneket...

Regards,

theone91
Már ismertebb, stabilabb, összetettebb support-hálózattal bíró márkák is adnak ki hagyományos értelemben vett (tehát fõként MTK-platformos) olcsó kínai készülékeket. Lenovo, Acer, Alcatel, ZTE stb.

Ezekre általában nem érkezik annyi panasz, mint a nevenincs Samsung és HTC copycatekre.

Dzsini
Pont errõl van szó, hogy általánosítasz, hibásan - sok cégnél van support (nagyobbaknál még futáros ügyintézés is!), van frissítés (OTA), ROM-okat van, hogy gyártanak egy-egy sikeresebb fajtánál, akkumulátort pedig ugyanúgy rendelsz online, mint a telefont.
És sok cégnél nincs meg egyik sem, de erre próbáltunk itt rámutatni, hogy ez olyan, mintha azt mondanád, hogy az európai márkájú autóknál van vagy nincs valami. És ezzel egy kalap alá veszed a Volvot és a Daciat.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
Kínai telefonok az a kínai márkájú telefonok, nem összekeverendõ az ott gyártott de márkásabb példányokkal. Utóbbinál azért még komolyabb minõségellenõrzés van. A kínai márkáknál support sincs. Se szoftverfrissítés se custom ROM, semmi, még akkut se biztos, hogy találsz hozzá.

Dzsini
Egyáltalán úgy általánosítani, hogy "a kínai telefonok" kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy "az európai autók".

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

válogatja.

alaposan utána kell olvasni. de pl. anyaghasználatban mára nem rosszak. egyre több a fém a telefonjaikban, a müanyag is egyre jobb. kijelzõjük pl. nagyon szép szokott már lenni (IPS).
Dzsini
Ahogy a telefonoknál, úgy a tableteknél is van egy komoly közösség, akik már kipróbálták, nyúzták ezeket a kínai mókákat, és az õ fórumaikon utánaolvasva meg lehet találni, hogy mit érdemes, milyen kompromisszumokra kell számítani.

Narxis
hát azért a kínai telefonokkal is van baj bõven

azt vettem észre hogy a kínai telefonokkal mára nincs baj, de a tabletjei még mindig szarok.
Prody
Wayteq, olcsó kinai márka.

kill3r21
Üdv srácok, lehet hogy nem a megfelelõ helyre írok!
_Ma vettem egy wayteq tabot, tökéletesen müködik, de most valamiért, szürke lett a wifi jel, van net, de a googles cuccok nem mennek, pl a play....
5let valakinek?
Mighty
Dropbox + Keepass = nekem bevált 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dzsini
No lám, máris megnyitották az EU bétát?

Jim Morrison
opera max béta. Még sorban kell állni sajnos 😞 elõttem olyan 5800 ember van.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

davidka003
Azt ugye olvastad, hogy jöttek már új kommentek?
Semmilyen net nem kell hozzá és már az amazon appstore-ba sem kell bejelentkezve lenned hozzá. Teszteltem és tényleg.
De inkább felraktam a Keepassdroid-ot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Vadnokedli
Azt ugye olvastad hogy folyamatos net szükséges mellé.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LocalPatriot
+1!

Más.
Azért ez elég nagy epic fail😊 Xperia Z1 Compact has a plastic back, Sony confirms
Promi
Én is, és van PC-s verziója is ami kezeli ugyan azt az adatbázist.
Narxis
online sync kellene bele. Roboform 4ever.

LocalPatriot
Én ezt használom évek óta, és ez mindig ingyenes.
KeePassDroid
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Amazon appstore-ban ma akciós az eWallet. Nagy múltú jelszó kezelõ alkalmazás. 256 bites titkosítást használ. Amúgy 10 dollárba kerülne.
LINK

Falkon
Tesztek alapján nem tûnik annyira szarnak! Az ilyen nagyon névtelen (dps, beex) szarokat tényleg hanyagolok!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Narxis
Én telóban akartam ConCorde-ot venni mert papíron nagyon jó specifikációi voltak, bika hardver azon az áron, asszem 50 vagy 60ezer Ft és magyar garancia, ajándék tok és 2 akkumulátor. Szóval szép és jó volt aztán olyanokat olvastam concorde fórumon, hogy csak a saját fülhallgatója jó mert a hátlap miatt a többi nem megy bele teljesen meg aztán, hogy kell valami átalakító is mert máshogy van bekötve... szóval inkább hagytam a fenébe. 😄

Mighty
Concord Novum-om van. Egy problémám van vele. Nem tudtak egy normális hálózati csatlakozót beletenni és mozgatni, forgatni kell a csatlakozót, hogy töltsön. Ez akkor problémás, mikor teljesen lemerült és nem tudni, hogy a bedugott csatlakozó rendesen érintkezik-e... Már nem is tudom, hányadik tápkábelt kapom. Volt olyan, ami nem tudott annyi energiát adni, ami ahhoz kellett, hogy bekapcsoljon a tablet 😮

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Vadnokedli
http://www.sammobile.com/firmwares/

Itt figyelj.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

davidka003
Tudom, hogy magyar cég. A nagy lófaszt van rendben. Bugos szar a szoftver, hiába van egy viszonylag erõs proci meg 1 GB RAM a tabjaikban mégis egy hulladék a felhasználói élmény. Szaggat a böngészés is, idõt elfelejti, lefagy stb....
Ráadásul a kijelzõ is okádék.
Amúgy meg számomra nem vonzó az, hogy magyar cég.
Inkább vennék egy nevesebb Asus-t vagy valamit az legalább mûködik is rendesen. Itthon csak a lehúzás megy.

Dzsini
A Concorde magyar cég, a normál középkategóriába tartozik - persze ugyanúgy Kínában gyártatják az eszközeiket, mint az összes többi az ASUStól kezdve Wayteq-ig, de õk nem a filléres dzsunka kategória, a tesztek alapján rendben vannak kategórián belül.

davidka003
Ne vegyél ilyen kínai fos tabletet. Nekem is volt, adtam is el 2 nap után.

Falkon
Srácok, van valakinek Concorde Tab Rockee-ja? Az érdekelne hogy játékokkal hogy birkozik meg!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nincs rá válasz. Törölj valamit és akkor lesz hely.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe