36204
  • Bozi_Vilag
    Hát nem tudom, nekem még nem volt szerencsém 10K fölött kapható füleseket próbálgatni, csak egy 20 ezres headsetem van, de szerintem annak rosszabb a hangminősége, mint a fülhallgatómnak.
  • Jim Morrison
    úgy értem, hogy próbálgattam én már füleseket, és ami tízezer alatt kapható... lehet sennheiser, de... tuti nem bírnék rajta fél percet hallgatni. De biztosan hozzá lehet szokni :)
    Amúgy ránézésre elkapott a nosztalgia, olyan mint a régi színes fülhallgatóm amit még gameboy colorhoz használtam :)
  • Bozi_Vilag
    Hogy érted hogy túlzás?
    Én jelenleg egy Sennheiser MX 170-es fülhallgatót használok nagyon sokféle zenei stílushoz és beszédhez egyaránt jó.
    És nyilván van különbség köztük (remélem), de szerintem akkor is jobb ennyiért.
  • Jim Morrison
    "háromezer forintért jó fülhallgatót veszel hozzá"
    ez egy kicsit túlzás, de ja, ez így még szerintem sem vállalható
  • Bozi_Vilag
    Hát, nem is tudom, de szerintem ez úgy néz ki, mint egy hallókészülék.
    Plusz gondolom ha beszarik rajta vmi, egy vagyon megjavítani, már ha ~72.000 Ft-nak megfelelő összegbe kerül külföldön.
    És ugyanezeket a dolgokat egy normál androidos telefonon két/három ingyen elérhető szoftver megcsinálja, és háromezer forintért jó fülhallgatót veszel hozzá.
  • adam46
    Szerintem ha bármelyik másik gyártó adna ki egy ilyen frissítést, porig lenne égetve, hogy ez semmi. Jobb lett a kamera, bumm, aksi nem nőtt, szoftver kb ugyan az. Szerintem inkább arra kéne ráfeküdniük, a note 8 is úgy döcög, hogy fájdalom nézni.
  • Jim Morrison
    sony xperia ear duo (fules)
    nope nope

max 1 fulre olyan mint Her-ben volt. azert en fullhalgatoval a fulemben nem beszelgetnek masokkal, foleg ha ilyen feltuno
  • Bozi_Vilag
    Nagyon kevés dolog van, amit újdonságként bele tudnak építeni. Az emojik is már csak azért vannak, hogy felmutassanak valamit.

Kamera és méret terén tudnak mozogni, dehát aki 12"-os képernyőt akar, az laptopot vagy tabletet használ, erre ők is rájöttek, így fokozatosan a kamerát javítják.
  • Borg
    Az ujjlenyomat olvasó jobb helye az elöl van a képernyőben.
    Az hogy odébbtolták a hátlapon, csak a szar kenegetése.

Ráadásul ugye az S8 is megkap sokmindent a mostani 8-as android frissítéssel. Pl a teljesen irreleváns emojikat, az új kameraszoftvert, meg új UX-et is, ami viszont kb semmiben sem változott, és az új dexbe is kompatibilis.

Szóval kizárólag a kamera maradt... az meg szintén véleményes, nekem már az s6edge+é is tökéletes volt, akkor se vágytam többre, az s8+é meg még jobb, de csak sötétben. Most az f1.5 kamera még mit tud hozni, kb marginális kérdés. Van akinek biztos lényeges.

Az S6edge+ról S8+ra váltás se volt hipertérugrás, ami a hardvert meg a képernyőt illeti. Az S9-re még kisebb változás. Szóval megint az van, hogy max annak éri meg az S9, aki két három generációt ugrik. Hiába adják az S8-at jelenleg 100 euróval kevesebbért, az s7-et meg 200-zal, az arányos különbségek még a 10-20 eurót se teszik ki szerintem...
    Utoljára szerkesztette: Borg, 2018.02.26. 13:10:46
  • szucsy89
    Ez amolyan frissítés, mint az iPhone-oknál az "S" széria, vagy mint az S6-ről volt az S7.

Sokkal jobb kamera (változtatható apertúra, a nagy modell dupla szenzort kapott), sztereó hangszórók, amire tavaly mindenki panaszkodott: jobb helyre került az ujjlenyomat olvasó, természetesen a legerősebb hardver, 3d-s emojik, új színek, valószínűleg jobb szoftver.

Amire tavaly minden teszt panaszkodott, hogy tökéletes telefon lenne de... és itt kiemelték az ujjlenyomat olvasó rossz helyét meg a sztereo hangszóró hiányát, azokat a Samu most belerakta, most kíváncsi vagyok, mibe fog a sok okos belekötni.

A formavilág szerintem még mindig tökéletes, a legszebb telefon a piacon, felkötheti az Apple...

Szerk.: az ár ugyanaz maradt mint a tavalyi modellé, az új DeX meg még olcsóbb is lesz 30%-kal ha igazak a hírek.
    Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2018.02.26. 09:15:14
  • Jim Morrison
    F1.5 re kíváncsi vagyok mire képes lowlightnál.
    Már 3 hónapja piacra dobtak egy telefont ilyen kamerával, de hátha javítottak még a képfeldolgozáson is azóta. Remélem lassan szállingóznak majd a képek.
    btw ez egy tisztességes upgrade lett. most már jobb helyen van az ujjlenyomatolvasó és stereo speaker is van. Kíváncsi vagyok most minek a hiányára fognak sokan pansazkodni :)

// btw én tegnap kapcsoltam ki bixbyt, meg letiltottam ezt-azt. Szép volt, sok mindent tudott, de annyit nem használtam (ma persze még letöltött magától frissítést)
  • Borg
    Ez ennyi erővel az S8 bemutatója is lehetne... csaknem zéró újítás...
  • Jim Morrison
    s9 bemutato video
  • KaBuTo666
    :(
  • Jim Morrison
    s9 hátlap
  • Jim Morrison
    Újból kiadták az Oreo updatet S8-ra.
    Már nem CRAP hanem CRB7
  • chilisos
    Hogy lehet Kindle appban letöltött(nem amazonos) könyveket megjeleníteni? Legutóbbi frissítés óta nekem nem működik a berakom a Kindle mappába valamilyen fájlkezelővel módszer...
  • Bozi_Vilag
    Igen, a P20-ban lesz két selfie kamera, meg három hátlapi.
    Bár szerintem aki jó fotókat akar, az vegyen fényképezőt :D Elég a két kamera hátra meg egy előre. Mármint szerintem azért a három hátsó kamera enyhe túlzás. A legtöbb felhasználó meg úgysem használja ki teljesen. Persze azért annyi pénzért legyen benne jó kamera, de nem kell ennyi.
  • Jim Morrison
    nem értem minek, T310-es telóm jobb képeket csinál 1 db hozzácsatolhatós kamerával

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.02.17. 17:18:14
  • szucsy89
    mond ezt a huaweinek, akik asszem 3 hátlapi kamerával fogják kihozni a p20-at :)

és elől meg 1 v 2 selfie kamera lesz :DD
  • Jim Morrison
    szerintem meg a 3 kamera egy telefonba meg pocsékolás. pixel2 nél is milyen szépen megoldották a 2 kamerára szabott dolgokat :)
  • szucsy89
    kíváncsi vagyok a kamerájára nagyon, jelenleg a Pixel 2 van a trónon több teszt szerint is. az viszont shame, hogy átvették az appletől, hogy a kisebbik modellen csak 1 kamera lesz...
  • Jim Morrison

Kamera vagy nagyon jó lesz, vagy idén ez az egyetlen dolog amire megpróbálhatnak hype ot húzni
  • Bozi_Vilag
    Az a baj, hogy vkinek még nougat sincs rajta...
  • Borg
    OTA-val ki se jött az orejo, szóval igazából csak félhivatalos updatek indultak meg eddig...
    Másrészt van ahol azt írták, hogy visszavonva nincs, csak leállították a terjesztést, mert 8.1-es jön hamarosan. Tehát nagy gond nem lehet benne.
    Mindenesetre én se frissítem, jó ez a nougat rajta úgy ahogy van.
  • Jim Morrison
    azt hiszem 8.0 volt, de 8.1el adjak ki ujra, ahogy a tobbi gyarto is. elobbivel voltak/vannak gondok. Erdekes, mert beta pl jo volt
  • szucsy89
    a 3. opciót választom: nem teszem fel addig az oreo-t, amíg ki nem jön egy stabil verzió, utána is várok, talán a 8.1-et is meg fogom várni, és majd csak utána rakom fel :)
  • Jim Morrison
    Válassz:
    Bugos verzió, hetente tölthetsz le két frissítést, hátha jó lesz, ki tudja mi nem megy két frissítés között
    vagy
    Begus verzió, leállítják a frissítéseket, kijavítják, majd újra közzéteszik
  • szucsy89
    na nesze neked, itt fikázta mindenki az apple-t az ios 11 miatt, erre a samsung sem jobb... ez nagyon gáz
  • Jim Morrison
    Leállították s8 frissítést
    :/
    mondjuk ez még a jobbik eset
  • RelakS
    Mind1. Megoldás: Kislattyogni az autóhoz, és újra összekötni a telefonnal
  • RelakS
    Telepítettem az Android Auto-t. Frankón ment, meg minden. Aztán eltávolítottam, kíváncsi voltam, úgy szóba áll-e az autó a telefonnal. Persze nem.
    Most visszatettem, erre ahelyett, hogy elindulna, ez fogad: Úgy tűnik, hogy a(z) Google Play-szolgáltatások most nem működik
    Ez így most mi, mit kéne csinálni? :D A "Szolgáltatói szolgáltatások" program, régebben "Google Play services" fel van telepítve.
  • Jim Morrison
    megérkezett az S8ra az Oreo
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-s8-android-8-0-oreo-update-now-rolling-out/
  • Jim Morrison
    https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-s8-note8-bootloader-odin/amp/

btw s6edge em megkapta januári patchet, s8 még novemberin van. Igaz s8 olasz... legalábbis mikor megkérdezem bixbyt ki a miniszterelnök az olasz minisztert dobja ki, meg volt még pár ráutaló jel... :)
  • Borg
    És az ugyan min változtatna?
  • bardocz
    Még egy telefonomon sem jött nekem ez elő, mondjuk lehet azért is, mert én éjszakára mindig töltőre raktam.
  • Borg
    Teljesen mindegy mekkora az akksi, 2 évesen a felét tudja kb az újkori kapacitásának.
  • bardocz
    Ez komoly? PEdig azt pont erősségként írták azoknál, mert nagy. Az öt éves Nokiám meg nem tudom mennyi idős Iphonjaim simán bírják, semmi gond az akksijukkal.
  • Jim Morrison
    2:)
    mondjuk abban még akkor is gyengének számított az akksi idő. Ha folytatódik a tendencia, 2-3 év múlva jön ki az ultimate mobile, ami a régi nokia mobilok megfelelője lesz :^
  • Borg
    2-3x jobb a hány éves s6 edgenél? :)