36194
  • Jim Morrison
    F1.5 re kíváncsi vagyok mire képes lowlightnál.
    Már 3 hónapja piacra dobtak egy telefont ilyen kamerával, de hátha javítottak még a képfeldolgozáson is azóta. Remélem lassan szállingóznak majd a képek.
    btw ez egy tisztességes upgrade lett. most már jobb helyen van az ujjlenyomatolvasó és stereo speaker is van. Kíváncsi vagyok most minek a hiányára fognak sokan pansazkodni :)

// btw én tegnap kapcsoltam ki bixbyt, meg letiltottam ezt-azt. Szép volt, sok mindent tudott, de annyit nem használtam (ma persze még letöltött magától frissítést)
  • Borg
    Ez ennyi erővel az S8 bemutatója is lehetne... csaknem zéró újítás...
  • Jim Morrison
    s9 bemutato video
  • KaBuTo666
    :(
  • Jim Morrison
    s9 hátlap
  • Jim Morrison
    Újból kiadták az Oreo updatet S8-ra.
    Már nem CRAP hanem CRB7
  • chilisos
    Hogy lehet Kindle appban letöltött(nem amazonos) könyveket megjeleníteni? Legutóbbi frissítés óta nekem nem működik a berakom a Kindle mappába valamilyen fájlkezelővel módszer...
  • Bozi_Vilag
    Igen, a P20-ban lesz két selfie kamera, meg három hátlapi.
    Bár szerintem aki jó fotókat akar, az vegyen fényképezőt :D Elég a két kamera hátra meg egy előre. Mármint szerintem azért a három hátsó kamera enyhe túlzás. A legtöbb felhasználó meg úgysem használja ki teljesen. Persze azért annyi pénzért legyen benne jó kamera, de nem kell ennyi.
  • Jim Morrison
    nem értem minek, T310-es telóm jobb képeket csinál 1 db hozzácsatolhatós kamerával

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.02.17. 17:18:14
  • szucsy89
    mond ezt a huaweinek, akik asszem 3 hátlapi kamerával fogják kihozni a p20-at :)

és elől meg 1 v 2 selfie kamera lesz :DD
  • Jim Morrison
    szerintem meg a 3 kamera egy telefonba meg pocsékolás. pixel2 nél is milyen szépen megoldották a 2 kamerára szabott dolgokat :)
  • szucsy89
    kíváncsi vagyok a kamerájára nagyon, jelenleg a Pixel 2 van a trónon több teszt szerint is. az viszont shame, hogy átvették az appletől, hogy a kisebbik modellen csak 1 kamera lesz...
  • Jim Morrison

Kamera vagy nagyon jó lesz, vagy idén ez az egyetlen dolog amire megpróbálhatnak hype ot húzni
  • Bozi_Vilag
    Az a baj, hogy vkinek még nougat sincs rajta...
  • Borg
    OTA-val ki se jött az orejo, szóval igazából csak félhivatalos updatek indultak meg eddig...
    Másrészt van ahol azt írták, hogy visszavonva nincs, csak leállították a terjesztést, mert 8.1-es jön hamarosan. Tehát nagy gond nem lehet benne.
    Mindenesetre én se frissítem, jó ez a nougat rajta úgy ahogy van.
  • Jim Morrison
    azt hiszem 8.0 volt, de 8.1el adjak ki ujra, ahogy a tobbi gyarto is. elobbivel voltak/vannak gondok. Erdekes, mert beta pl jo volt
  • szucsy89
    a 3. opciót választom: nem teszem fel addig az oreo-t, amíg ki nem jön egy stabil verzió, utána is várok, talán a 8.1-et is meg fogom várni, és majd csak utána rakom fel :)
  • Jim Morrison
    Válassz:
    Bugos verzió, hetente tölthetsz le két frissítést, hátha jó lesz, ki tudja mi nem megy két frissítés között
    vagy
    Begus verzió, leállítják a frissítéseket, kijavítják, majd újra közzéteszik
  • szucsy89
    na nesze neked, itt fikázta mindenki az apple-t az ios 11 miatt, erre a samsung sem jobb... ez nagyon gáz
  • Jim Morrison
    Leállították s8 frissítést
    :/
    mondjuk ez még a jobbik eset
  • RelakS
    Mind1. Megoldás: Kislattyogni az autóhoz, és újra összekötni a telefonnal
  • RelakS
    Telepítettem az Android Auto-t. Frankón ment, meg minden. Aztán eltávolítottam, kíváncsi voltam, úgy szóba áll-e az autó a telefonnal. Persze nem.
    Most visszatettem, erre ahelyett, hogy elindulna, ez fogad: Úgy tűnik, hogy a(z) Google Play-szolgáltatások most nem működik
    Ez így most mi, mit kéne csinálni? :D A "Szolgáltatói szolgáltatások" program, régebben "Google Play services" fel van telepítve.
  • Jim Morrison
    megérkezett az S8ra az Oreo
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-s8-android-8-0-oreo-update-now-rolling-out/
  • Jim Morrison
    https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-s8-note8-bootloader-odin/amp/

btw s6edge em megkapta januári patchet, s8 még novemberin van. Igaz s8 olasz... legalábbis mikor megkérdezem bixbyt ki a miniszterelnök az olasz minisztert dobja ki, meg volt még pár ráutaló jel... :)
  • Borg
    És az ugyan min változtatna?
  • bardocz
    Még egy telefonomon sem jött nekem ez elő, mondjuk lehet azért is, mert én éjszakára mindig töltőre raktam.
  • Borg
    Teljesen mindegy mekkora az akksi, 2 évesen a felét tudja kb az újkori kapacitásának.
  • bardocz
    Ez komoly? PEdig azt pont erősségként írták azoknál, mert nagy. Az öt éves Nokiám meg nem tudom mennyi idős Iphonjaim simán bírják, semmi gond az akksijukkal.
  • Jim Morrison
    2:)
    mondjuk abban még akkor is gyengének számított az akksi idő. Ha folytatódik a tendencia, 2-3 év múlva jön ki az ultimate mobile, ami a régi nokia mobilok megfelelője lesz :^
  • Borg
    2-3x jobb a hány éves s6 edgenél? :)
  • Vadnokedli
    Ha a valós használt időtartama a telefonnak nagyobb mint 1év 6-9 hónap akkor nem érdemes megvenni. Az akkuk ennyi idő után adják meg magukat 50/50 van amelyik jól bírja, gazda függő ki hogy kezelte a telefonját.
  • bardocz
    Ha találok Oneplus 2-t, azt még érdemes megvenni? Hasonló áron szoktam látni Nokia 5-6-okat is, de azokról annyira jókat nem írnak. Használt telefonokról van szó.
  • Jim Morrison
    10 perc keresgetés után megnéztem a könyvjelzők között. huh

cikk amiből szedtem
    Én nem csináltam meg, viszont pár dolognak utána kell nézni, kétes dolgoknak legalábbis, hogy ne menjen később valami funkció rovására.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.01.26. 15:20:23
  • szucsy89
    azt megköszönném, ha előkeresnéd, beállítanám én is! :) köszi
  • Jim Morrison
    Nagyon pozitív, szoftvert tekintve már s6 nál kellemes csalódás ért, ha azt nézzük mivel kínálta a vásárlókat a samsung.

- Gyors (természetesen), google play store sem akad :c
    - Ujjlenyomatolvasó is sokkal jobb 2 évvel később. Otthon, meg pár helyen nem kell, mert smart lock miatt feloldva marad, és ilyenkor nagyon jó a nyomásérzékeny home gomb. Talán a legjobb fícsör amiről nem tudtam mielőtt kézbe vettem. Utcán, stb bluetoothos okosórával használom, így akkor sem kell a hátoldalra nyúlnom feloldáshoz. (ha kell akkor meg gyorsan felold)
    - Akksi idő 2-3szor jobb mint s6edgenél. Számomra hihetetlen, hogy egy telefon tényleg kibír 1-2 napot töltés nélkül. Ha este 50%-al megyek el otthonról, akkor se fogom úgy használni, mintha bármelyik pillanatban lemerülne, mert nem fog.
    - Ha tölteni kellene, akkor mindazt baromi gyorsan teszi. másfél óránál nem is szoktam tovább töltőn hagyni.
    - Alul a navigációs gombokat el lehet tüntetni

Arcfelismerést és írisz olvasót még csak ki se próbáltam. Előbbit lehet majd kipróbálom, utóbbit valószínűleg nem, mert szemüvegem van, és nem akarok mindig belenézni 20centiről, hogy feloldjam, többi megoldás jobb/kényelmesebb.

Bixbyt elég sokat nyomogattam, kíváncsi voltam milyen (jelenleg 7. szint és 10796. helyezés ha ez számít :D). Nem tökéletes, de sok apróság van benne, ami a többiben nincs, plusz tanítható, saját kérdés-választ állíthatsz be ami nagyon hasznos. (Jó vicceket mond, és ajánlom: 'Rap for me' :)). Lehet google assistens hasznosabb lenne (bxbuttonnal (?) állítható). Jeleneg csak a hosszú gombnyomásra válaszol. Néha hasznos, ha gyorsan akarok elemlámpát.
    AKG g füles hatalmas plusz - lenne, ha kipróbáltam volna és tényleg olyan jó. Bontatlanul van a dobozban. Fél éve leszoktam a fülhallgatókról, kicsit fáj, hogy most adnak hozzá ilyen fülest...:)

Hardveresen meg egy csoda, néha kiveszem a tokból és csak nézem, baromi kényelmes tartani is tok nélkül (és tokkal).

Hamarosan (hónap végén, február) jön Orio. állítólag jó lett (béta teszt időszaknak már vége), várom.

Jó lenne, ha több szolgáltatást/programot le lehetne alapból tiltani (például összes VR cuccot). Valahova lementettem egy képet, amin rajta van az a tengernyi (vagy 40 app) aminek letiltása gyorsulást hoz és felesleges (bixby cuccok is). Ha érdekel előkeresem.
  • szucsy89
    én is S8-at használok december óta, mik a tapasztalataid?

az arcfelismerést kicsit szokni kellett, felváltva használom az ujjlenyomatolvasóval, mikor melyik esik kézre... az írisz szkennert egyáltalán nem használom. bixby-t sem, a többi funkció és a kinézet mindent üt
  • Jim Morrison
    a lényeg, hogy megy, innentől majd gyorsabban fog.
    Egyébként én s6edge óta nem használok fóliát, csak tokot (nem is mondtam, de S8 tulaj vagyok egy ideje :))
  • szucsy89
    elég lassúnak tűnik, és elvileg üvegfóliával nem lehet majd használni... van még ezen mit fejleszteni
  • Dzsini
  • chilisos
    Pedig eddig meg voltam vele elégedve...repült is párszor mégsem tört össze...de most egy köcsög szoftveres dolog miatt itt szarakodik...tervezett elavulás szagot érzek...