36194
  • Dzsini
    " és nem zúgja/világítja be a szobát éjszaka mikor tölt." - ami az ócsókínaiaknál igen sokszor előfordul sajnos, imádják a kék ledeket...
  • masoma
    szuper, köszi!:)
  • Borg
    Nekem ilyen van, kettő is
    15-20 euró amazonon, és legalább type-c a csatlakozása is, és nem zúgja/világítja be a szobát éjszaka mikor tölt.

Utoljára szerkesztette: Borg, 2018.03.29. 11:04:26
  • adam46
    3 év múlva, időt kell hagyni az innovációnak. :D
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2018.03.28. 22:02:23
  • RelakS
    Végül is lehet rajta akár 16 kamera is :D

• adam46
    Annyira nem tudnak már hová fejlődni, hogy most már 3 kamera kell egy telefon hátlapjára, hogy azt mondja a nagy érdekű, hogy húúú. Majd kíváncsi leszek az új HTC-re, biztos ütni fogja.
  • Jim Morrison
    majd google megcsinalja 1 kameraval :cc
  • szucsy89
    P20 Camera, DxO szerint:

Conclusion: Game changer
    We are used to every new smartphone camera generation being slightly better than the previous one, but looking at the images and test results from the P20 Pro, it seems Huawei has skipped one or two generations. The results are simply that good. The P20 Pro’s triple camera setup is the biggest innovation we have seen in mobile imaging for quite some time and is a real game changer.

wow!

Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2018.03.28. 18:54:20
  • Jim Morrison
    gondolom hivatalos (samsung) nem jó? olcsó kell?
  • masoma
    sziasztok, tudtok ajánlani vezetéknélküli töltőt samsung s8-hoz?
  • Jim Morrison
    igen, van annyira más
    eddig nem
    mert összetettebb

gondolom erre (is)
  • Dzsini
    Mert a játék alapjaiban annyira más, mint egy nemjáték, hogy külön reklámot kell csapni, hogy most már működik ott is... mert eddig nem? Miért nem?

Értem, hogy GDC és ott valamit a játékokkal kapcsolatban illik mondani, de... egy év alatt erre fussa gugliéknak?
  • Jim Morrison
    ez egy picit mas, mielott barki idezne tolem regebbi hozzaszolasokat.
    most van GDC, google is jelen.

"Today, during our annual Google Developer Day at the Game Developers Conference, we introduced new tools and platforms to improve the overall game discovery on Google Play and give you more ways to deliver engaging player experiences.

Introducing Google Play Instant
    With all the great games available on Google Play, we want to make discovery easier and remove friction during the install process. Installing and opening a game takes time and results in many players never getting to experience your game. We're thrilled to announce that instant apps is now available for games.

This means that with a tap, players can try a game without having to download it first. Games available instantly today include: Clash Royale, Words with Friends 2, and Bubble Witch 3 Saga, and other titles from Playtika, MZ, Jam City, and Hothead Games."

lenyegeben instant apps - jatekokra. blog
  • Dzsini
    Jim szereti:
    2017 áprilisa: #35155
    2017 június: #35262
  • SzirmosSzisza
    Ez elég régi már nem? Legalább kb 1 hónapja emlékszem, hogy random reddit videónál bejött a Vimeo app.
  • Jim Morrison
    Google play instant
  • Laza
    Sziasztok,

Ki lehet deríteni, hogy ha az egyik google accot leszedem a telóról, mert már nem kell - csak az emailt néztem arról, illetve telszámokat - akkor mi a fenéért írja állandóan az értesítési sorba, hogy nem tudott vele bejelentkezni?? Hiszen töröltem róla .......

A másik, hogy asszony összetörte a telóját, és odaadtam neki a sajátom (LG F6) - addig csak a cégest használom. Nem tudom mit mókolt vele, de tegnap óta ha a kezemmel csak a fényérzékelő szenzor közelébe megyek, kikapcsolja a képernyőt ....... pl ha a bal kezemmel nyúlok az értesítési sorhoz, már eltünteti. Régebben nem volt ilyen.

Köszi ha tudtok választ valamelyikre :)
  • Jim Morrison
    S9 Project Treble tágogatja, s8 oreoval (még) nem :( a fene.
  • Jim Morrison
    rcs-sms-mms-chat-uzenet-telekom-magyar-deutsche.html
    Android Messages támogatja. Mondjuk fene se tölti le. Google amúgy is havonta dob ki új üzenetküldős alkalmazást. Ha a samsung üzenetek is támogatná... na az jó lenne
  • Dzsini
    Nem lesz "trend", lesznek ilyen telefonok is, meg lesznek olyanok is, amik neked fognak tetszeni. Olyan méretű a piac, hogy nem fognak belőle senkit kihagyni.
  • szucsy89
    Azért kell hörögni, mert azt látom, hogy ebből trend kezd lenni, és előbb-utóbb nem hagynak a gyártók más opciót.

A gyártók egyébként is szeretik megmondani, hogy mi jó a usernek (nem kell neked a jack, neked a BT headset kell, nem kell neked az FM rádió, neked az előfizetéses online szolgáltatás kell, nem kell neked az SD kártya, neked az előfizetéses tárhely szolgáltatás kell, stbstb.).
  • Jim Morrison
    megjött az oreo (OMN). Új verzióról csak jókat írtak, szóval egye fene felteszem
  • Dzsini
    Lesz 1 (vagy 2) telefon minden gyártónál, ami így néz ki. Eddig volt 50 modelljük, amit nem vettem meg, most lesz 51 vagy 52. Ha van, akinek ez tetszik, azt pedig kiszolgálják. Engem kiszolgálnak azzal, amit majd én veszek meg.

Nem értem miért kellene egy olyan termékre hörögni, ami nem nekem készült.
  • adam46
    Szerintem egy bődületes nagy farokság. Undorító, ocsmány és az égvilágon semmi haszna nincs, inkább csak hátrány. Mindenki a káva nélküliségre izgul, nem tudom ki zavar, ha fent van egy minimál káva. Nem szeretem a Samsungot, de ők is megtudták oldani, hogy fent minimál káva és abban vannak a szenzorok. Remélem a HTC se áll be a sorba, mert akkor megmarom magam.
  • szucsy89
    Ti mit szóltok ehhez a "notch" őrülethez? Most az MWC-n ez a sláger, úgy néz ki több nagy gyártó is beáll a sorba (LG, OP, Asus, Huawei, és több kisebb kínai is) és "notch"-al adja ki majd a legújabb telefonját...

Azon kívül, hogy nagyon csúnyának találom, ultragáznak tartom, hogy fél évvel az X kijövetele után történik ez a dolog, mert így egyértelmű, hogy mindenki ész nélkül a keynote után kezdte el másolni az Applet... ilyen gyártó ilyen telefonját biztosan nem vennék, nagy respect a Samsungnak (és a Sonynak) hogy ők nem álltak be a sorba (sem a jack-el!), és tudnak a saját designuk mellett maradni.
  • Stockbauer33 #35527
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kipróbáltam.Nagy szar.Piston 2 és Hybrid után többet nem nyúlok hozzá.Most vettem nem rég egy Soundmagic E10-est faszán bejárattam.Hallanod kellene a különbséget.Itt az összefoglaló lenyítása után ár kategória besorolással az ajánlottak Nálam ez a cél vagy egy T20i
  • szucsy89
    "tuti nem bírnék rajta fél percet hallgatni" - igazából ez a mondatod keltette fel az érdeklődésem, ha ilyen "vájt fülű vagy" akkor nézd már meg, hogy a 10 ezer alatti vagy feletti kategóriába esik ez a füles, és pl. az Apple fülesétől jobb vagy rosszabb. :) köszi
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
    bontatlanul all a dobozban. de ha szeretned a heten eloveszem es osszehasnolitom iphone fulessel meg ezzel azzal
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.02.26. 23:19:00
  • szucsy89
    Az s8hoz kapott AKG fülest próbálta már valaki? Arról vélemény?
  • Bozi_Vilag
    Hát nem tudom, nekem még nem volt szerencsém 10K fölött kapható füleseket próbálgatni, csak egy 20 ezres headsetem van, de szerintem annak rosszabb a hangminősége, mint a fülhallgatómnak.
  • Jim Morrison
    úgy értem, hogy próbálgattam én már füleseket, és ami tízezer alatt kapható... lehet sennheiser, de... tuti nem bírnék rajta fél percet hallgatni. De biztosan hozzá lehet szokni :)
    Amúgy ránézésre elkapott a nosztalgia, olyan mint a régi színes fülhallgatóm amit még gameboy colorhoz használtam :)
  • Bozi_Vilag
    Hogy érted hogy túlzás?
    Én jelenleg egy Sennheiser MX 170-es fülhallgatót használok nagyon sokféle zenei stílushoz és beszédhez egyaránt jó.
    És nyilván van különbség köztük (remélem), de szerintem akkor is jobb ennyiért.
  • Jim Morrison
    "háromezer forintért jó fülhallgatót veszel hozzá"
    ez egy kicsit túlzás, de ja, ez így még szerintem sem vállalható
  • Bozi_Vilag
    Hát, nem is tudom, de szerintem ez úgy néz ki, mint egy hallókészülék.
    Plusz gondolom ha beszarik rajta vmi, egy vagyon megjavítani, már ha ~72.000 Ft-nak megfelelő összegbe kerül külföldön.
    És ugyanezeket a dolgokat egy normál androidos telefonon két/három ingyen elérhető szoftver megcsinálja, és háromezer forintért jó fülhallgatót veszel hozzá.
  • adam46
    Szerintem ha bármelyik másik gyártó adna ki egy ilyen frissítést, porig lenne égetve, hogy ez semmi. Jobb lett a kamera, bumm, aksi nem nőtt, szoftver kb ugyan az. Szerintem inkább arra kéne ráfeküdniük, a note 8 is úgy döcög, hogy fájdalom nézni.
  • Jim Morrison
    sony xperia ear duo (fules)
    nope nope

max 1 fulre olyan mint Her-ben volt. azert en fullhalgatoval a fulemben nem beszelgetnek masokkal, foleg ha ilyen feltuno
  • Bozi_Vilag
    Nagyon kevés dolog van, amit újdonságként bele tudnak építeni. Az emojik is már csak azért vannak, hogy felmutassanak valamit.

Kamera és méret terén tudnak mozogni, dehát aki 12"-os képernyőt akar, az laptopot vagy tabletet használ, erre ők is rájöttek, így fokozatosan a kamerát javítják.
  • Borg
    Az ujjlenyomat olvasó jobb helye az elöl van a képernyőben.
    Az hogy odébbtolták a hátlapon, csak a szar kenegetése.

Ráadásul ugye az S8 is megkap sokmindent a mostani 8-as android frissítéssel. Pl a teljesen irreleváns emojikat, az új kameraszoftvert, meg új UX-et is, ami viszont kb semmiben sem változott, és az új dexbe is kompatibilis.

Szóval kizárólag a kamera maradt... az meg szintén véleményes, nekem már az s6edge+é is tökéletes volt, akkor se vágytam többre, az s8+é meg még jobb, de csak sötétben. Most az f1.5 kamera még mit tud hozni, kb marginális kérdés. Van akinek biztos lényeges.

Az S6edge+ról S8+ra váltás se volt hipertérugrás, ami a hardvert meg a képernyőt illeti. Az S9-re még kisebb változás. Szóval megint az van, hogy max annak éri meg az S9, aki két három generációt ugrik. Hiába adják az S8-at jelenleg 100 euróval kevesebbért, az s7-et meg 200-zal, az arányos különbségek még a 10-20 eurót se teszik ki szerintem...
    Utoljára szerkesztette: Borg, 2018.02.26. 13:10:46
  • szucsy89
    Ez amolyan frissítés, mint az iPhone-oknál az "S" széria, vagy mint az S6-ről volt az S7.

Sokkal jobb kamera (változtatható apertúra, a nagy modell dupla szenzort kapott), sztereó hangszórók, amire tavaly mindenki panaszkodott: jobb helyre került az ujjlenyomat olvasó, természetesen a legerősebb hardver, 3d-s emojik, új színek, valószínűleg jobb szoftver.

Amire tavaly minden teszt panaszkodott, hogy tökéletes telefon lenne de... és itt kiemelték az ujjlenyomat olvasó rossz helyét meg a sztereo hangszóró hiányát, azokat a Samu most belerakta, most kíváncsi vagyok, mibe fog a sok okos belekötni.

A formavilág szerintem még mindig tökéletes, a legszebb telefon a piacon, felkötheti az Apple...

Szerk.: az ár ugyanaz maradt mint a tavalyi modellé, az új DeX meg még olcsóbb is lesz 30%-kal ha igazak a hírek.
    Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2018.02.26. 09:15:14