Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mekkora lehet egy hatótávolsága? Kettő vagy három darab kommunikációja,hogy működik a gyakorlatban?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.09.21. 13:25:07
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Emellett a Google olyan licenc keretszerződést kötött, melynek keretében hozzáférhetnek a HTC szellemi tulajdonához, szabadalmaihoz és formatervezési mintáihoz, ami ugyancsak jót tehet a saját eszközök jövőjének."
megszorongatja majd az X az n8-at: kamerában, kijelzőben, akku időben (itt talán le is nyomja), meg hardverben...
második körben meg azoknak, akik a fentieken háborognak 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Saor Alba
Mondjuk a snapchatet demozni is szep volt.. bar azt hasznaljak is, emojikat... csam remelem nem nagyon. Eleinte biztos "buli" lesz aztan raunnak.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
az X pedig érdekes. Előről sztem szép, hátulról meg tokkal szintén szép lesz, mert egyvonalban lesz a kamera. A FaceID-re kíváncsi leszek, ugye ez nem a Samsung féle "feloldom egy fényképpel" cucc, hanem elvileg komolyabb. Ebben az animált emojis cuccban pedig szerintem több van, mint kakikat nézegetni ahogy beszélnek, csak ki kell használni a tecnológiában rejlő lehetőségeket.
Az animált emojival pedig egy igen komoly réteget megvettek maguknak, abban is biztos lehetsz 😊
Animalt emojik egy vicc, talan par gyerek haszbalja majd, meg mindenki kiprobalja egyszer azt kesz. AR meg nem izgat. Nem fogok pokemon gozni meg parkban virtualis galambokat kergetni. Muzeumban meg azt szeretem ha a targy tenyleg ott van, esetleg franko ostromot lehet majd nezni, de azt mas telefonnal is lehet.
Ios ujdonsagait nem tudom.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Eddig kb 3-szor kellett gariztati Samsung telefont, egyszer se volt vele semmi baj.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az S7-et, de még a Mate9-et is kenterbe veri.
Custom ROM-al, teljesen magyarul. Igaz még csak android 6 van rajta de már csinálja a srác a 7-et. (Van más custom rom is, de nem 100% stabil, de ez igen). Mindenféle gyári hülye program nélkül. Eleve tuningolva, javítva benne sokminden. Atomstabil, atomgyors. Akksi is elfogadható. 5.7"-es 2K kijelző, 4Gb Ram, 32 rom. Dual sim. Egy hátránya van, h nem bővíthető.
Elárulom mennyi volt nekem. 50k!!!!
Ennyit erről. Jah és van telenoros meg telekomos ismerősöm is. Azok se ajánlják a samsungot. Csak ára van. Ahogy a fos ájfon is. Ha 2 millios fizetésem lenne se vennék nemhogy samsungot de ájfont se.
(plusz szerinted mennyivel növeli meg az eladásokat egy tetszett - ajánlott plecsni azoknál, akik a záró, és ide beidézett 3 mondatot emellett NEM olvassák el és értelmezik?)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.09.12. 17:16:43
(és döntsd el, hogy baj-e vagy sem, mert az előbb még azt írtad, most meg nem az...)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.09.12. 15:21:15
Egyelőre tehát csak azoknak ajánlott, akik a legproduktívabb mobilra vágynak, agyonpakolva technológiai vívmányokkal – a Note5 óta igencsak megnőtt erre a hazai rajongótábor éhsége. Mindenki más viszont egy tetszett plecsnit képzeljen ide, mert a Note8 tudását az egy hátlapi kamerával szerelt S8 javarészt hozza, a kicsengetése után pedig több marad a zsebben.
Neked a "mindenki más" rész jár.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.09.12. 14:29:41
Samsungot meg soha. Csak a nevét fizeted meg. Garis hátteréről meg ne is beszéljünk.
Igen, ott van a csodás S8, amire még mindig nem tudtak írni egy normális lagmentes szoftvert, de az gondolom úgy is megéri a 300k-t, vagy a note8 a 340k-t. 😊
Egyébként nem akarom megmondani a tutit, de az én véleményem az, hogy régen a HTC azért volt drága mert jó anyagokat használt, valamint smooth volt a rendszer. Most is ugyan olyan, vagy még drágábban adja a telefonjait, csak nem veszi észre, hogy az előbb említett két dolog már az összes többi gyártónál is alap. Ergó indokolatlanul magasan árulja a telefonjait, főleg a középmezőnybe szántak. HTC-t nem megvenni kell, hanem bezárni.
Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2017.09.11. 08:50:53
Sokkal valószínűbb, hogy valami kínai n+1. gyártó vásárolná fel őket.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Esetleg van másik üzenetkezelő alkalmazás?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A többi szolgáltatóról meg ne is beszéljünk...
Telenor - hello-data
TELENOR HELLO DATA START
* Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret: 5 GB
* Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming: 50 perc
* Beépített MyTV csomag 0 Ft-ért: 10 csatorna
* További perc és SMS díj: 35 Ft
=== 5 990 Ft
TELENOR HELLO DATA PREMIUM (legnagyobb csomag)
* Az EU-ban felhasználható roaming adatkeret: 14 GB
* Hívás bármilyen belföldi hálózatba és EU roaming: Korlátlan
* Beépített MyTV csomag 0 Ft-ért: MyTV Max (72 csatorna)
* További perc és SMS díj: Korlátlan
* HŰSÉGIDŐ NÉLKÜL
=== 19 990 Ft
Hűségidővel ugyanennyi vagy picit drágább.
--------------
Vodafone Red Infinity
Korlátlan hívás és SMS hazai irányba az EU-ból + 50 perc / SMS itthonról az EU-ba
=== 15 990 Ft/hó (készülék nélkül 2 évre, e-Packkel)
------------
Telekom
legkisebb:
* belföld + EU roaming: 80 perc
* Korlátlan net (10k huf)
* Havidíj kedvezmény (300 Ft/hó)
=== 11 700 Ft (2 év hűség és e-Pack)
legnagyobb:
* Korlátlan telefonálás (12k / hó)
* korlátlan net (10k / hó)
* havidíj kedvezmény (4k / hó)
=== 18 000 Ft (2 év hűség, e-Pack)
// E-pack
// remélem jól olvastam ki mindent. Tegnap óta mindhárom itthoni nagy mobilszolgáltatónál elérhető a 'korlátlan' opció
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.09.02. 11:27:00
"A new report says that the competition is nowhere near ready to match a critical iPhone 8 feature, and may be trailing behind for as much as three years. The iPhone 8 is going to equip 3D sensing technology that can be used both for adding an extra layer of security to facial recognition systems, but also for augmented reality purposes."
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, és tényleg olyan jó lesz e az új iphone AR(?) killer featureje. Arcelismerés tök jó, egyedül az AR rel vagyok úgy, hogy kb pokemon gozni lehet vele (én még azt sem). Na meg lemérni néhány távolságot.
Nem tudom merre fognak most elmenni a gyártók, de engem sem a dupla kamera sem az AR nem mozgat meg.