36194
-
#29161 Mióta vesszük komolyan a költői túlzást? -
#29159 Milyen statisztikai minta alapján mondod hogy az "összes"? Mobilarénán 3-4 vérpistike fikázza, és akkor ebből már logikusan következik hogy mind a 4-500 millió iphone user fikázza? :-))
Akkor én kimondom: Szerintem szép. (4 éves iphone user) -
#29158 Ami szomorúbb, hogy elképesztően menőnek próbálják beállítani, de még mindig nem egy ájfón. :D -
#29157 Imádom, hogy az összes iPhone user szerint ronda, holott egy az egyben úgy néz ki mint egy iPhone. És ez több szinten is szomorú. -
#29156 Samsung Galaxy Alpha -
#29155 Nekem is frissült végre. Talán még gyorsabb is lett. -
#29154 Nálam is frissült, tetszik. Viszont ezen a screenshoton látszik (egyes badge-eken) egy szörnyű anti-aliasing baki. -
#29153 Nem :) -
#29152 Változott a marketem. Elég jól néz ki
-
#29151 hehe, nekem eddig S2, S3-nál mikor visszavittem, hogy be van égve mindig az egész elejét cserélték :D (másodszorra picit nyögvenyelősen, mert volt rajta karc/repedés/amit épp akartak látni de meglett) -
#29150 Nem vagyok elégedett a HTC garanciális ügyintézésével. Visszakaptam ugyan azt az ütött kopott telefont amit elküldtem, csak cserélték benne a kamerát. :/ Mert ugye a unibody-t nem lehet szétszedni.. -
#29149 Nillkin, én asszondom' -
#29148 Vélemények a Spigen tokokról? :D -
#29147 i9500-ra még nincs sajnos.
Olyantól kérdezem, aki az S4-ére tett már CM11-et. -
#29146 nightly = mondhatni tesztelésre való. Snapshot/Stable- verziókat keress. -
#29145 Üdv!
Hétvégén feltettem az S4-esemre (i9500) a CM11 08.09-i nightly buildjét. Eddig egy problémám van vele: nem jegyzi meg a wifi jelszót és telefon újraindítás után újra meg kell adnom. :(
Facotry reset, cache és dalvik cache törlés után telepítettem a rom-ot. Találkozott már valaki ilyennel? -
#29144 Esélyes hogy beszart az akksi gondolom.
-
#29143 nem. -
#29142 nektek szokott olyat művelni a teló, hogy neki áll mobilnetről frissítgetni appokat, miközben a play-be be van állítva, hogy csak WiFi kapcsolat esetén tegye ? -
Krysael #29141 Üdvözletem!
Segítséget kérnék attól aki tapasztalt android rootolásban.
Jelenleg a tulajdonomban van egy Newish T300 "A telefon" típusú telefon (Kínai)
Ezt szeretném nullázni illetve normális Magyar v. Angol kezelőfelülettel ellátni, mivel jó pár része elég makacs és ezek a kínai programok is megbolondulnak néha amikkel rendelkezik.
Egy rövid útmutatót tudna valaki írni/linkelni amivel még egy kezdő is biztonságosan újratelepítheti a rendszert?
Előre is köszönöm! -
#29140 +1 -
#29139 Csinálj ilyen csillogós grafikát. :D -
#29138 Maradok a sajátomnál :D -
#29137 Ez egész jó brick breaker: Link -
#29136 Ennyi. Jó kis teló ez a LG G2 Mini. -
mikusmate #29135 Köszi. A gmail már be van állítva, arról kapom is az értesítéseket rendesen, csak nem azt használom főleg. Ezek szerint akkor nem lehet rendesen szinkronizálni a freemailt. Mindegy, marad a böngészős módszer akkor. -
#29134 Küldeni nem tudsz vele levelet freemailen keresztül (link), állítsd be pl gmail-t. -
mikusmate #29133 Sziasztok. Android 4.3-on próbálnám beállítani a freemail-es fiókomat. A bejövő leveleknél nincs gond, de viszont a kimenő levelek pontnál (smtp) nem tudom mit kell beállítani. Kiszolgálónak alapból az smtp.freemail.hu van megadva, azt kell változtatni, valamint a portot? Egyáltalán lehet a freemail fiókot szinkronizálni az androiddal? Előre is köszi a segítséget. -
#29132 Ja, és hatalmas pluszpont a LG G2 Mini mellett, a 2440 mAh-ás akku! -
#29131 Legalsó kategóriában (nem ajánlom) van már csak 4". Úgyhogy itt a megszöksz vagy megszoksz elmélete érvényesül.
Z1 Compact 4,3", de az jóval kívül esik a 80k-s határon.
De én nem tartanék pl. az olyan 4,7"-től (lásd G2 Mini), amely szoftveres (tehát képernyőn található) navigációs gombokkal rendelkezik, mert így a képernyő valós mérete kb 4,5"-re csökken és pl. videók fogyasztása esetén "megnő" 4,7"-re ami ezesetben pozitív.
Hasonlítsuk össze a legnépszerűbb 4"-es telefont a LG G2 minivel és elméletben hagyd figyelmen kívül a szoftveres gombokat. Maga a telefon méretkülönbsége is igencsak elhanyagolható, aggodalomra nem okot adó (ráadásul cserébe sokkal jobb rajta weblapokat és YouTube-ot használni, sőt hébe-hóba játszogatni is). -
#29130 Gyakorlatilag az igények kimerülnek egy 4" körüli (4,7" már semmiképp, de a 4,5" is visítva) előlapi kamerás cuccal, a hátlapon meg nem hátrány ha van egy villanó. Kb. ennyit mondott, mint kritérium. -
#29129 Először a húgod igényeit kéne kideríteni. Például nem-e mélyvíz a nagyobb képernyő?
Mondanám a Moto G-t 50 ezres árlépcsőben, mert a középkategóriában a legjobb ár-érték arányú készülék jelenleg: De sajnos nincs hivatalos hazai forgalmazásban (csak bolti garival van) és elvileg nincs magyar nyelv benne.
Korrekt készülékek, amelyek a magyar forgalmazásban szóba jöhetnek: LG G2 Mini 60k környékén. Vagy én valami Sony-t néznék a 70-80 ezres kategóriából (árukereső, árgép stb. helyeken üzletekre szűkítve keress pontos árakat). -
#29128 Sziasztok!
A húgomnak bedöglött a Galaxy mini 2-je és kéne neki egy másik teló.
Nem igazán követem már az újabb droidos telókat, ezért érdekelne mit tudtok ajánlani max 80 ezer forintért. -
#29127 Nekem az SE Neo 3 éve van meg és se csökkenést se semmit nem tapasztaltam. Most raktam új romot a telóra, a goggle szolgáltaátsok 2-3 óra latt 25%-ot szippantottak az aksiról este. Kikapcsolatm, azóta megint minden fasza. Nem nagyon használom, de 2 napot nekem is simán kibír mikor újra rádugom olyan 50%-on van. -
#29126 Crazy Taxi™ City Rush
Próbáljátok ki, szerintem jó game.
Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2014.08.08. 06:43:14 -
#29125 általában chromban sima videóként megjelennek, neked azt csak el kell indítani. -
#29124 Gyors segítséget szeretnék éjfél 1 óráig. Szeretnék nézni online streamet. Hogyan tudok? Van androidra adblocker szerűség vagy valami? -
#29123 Passz, nem ismerem a progit. Gondolom nem magat a videot kuldod vissza csak egy hivatkozast ra amire a masik helyen pl nincs hozzaferesed, vagy ilyesmi... -
#29122 Ez természetes, de nyilván okkal látni még az újabb generációs iPhone-okon is power case-eket. Pláne nyugatabbra, ott bizarrul sokat látni.
Jó, nyilván az eleve alacsony akku kapacitás is röhejes már mai szemmel. Már belépő Androidos/Windows Phone-os telefonokba is tudnak tenni legalább 2000 mAh-t. Az enyémben is annyi van és kihúz két teljes napot nyüstölés mellett is. Az iPhone 5s még mindig 1500 körül mozog. És az iPhone 6-ba is csupán (a leakek szerint) 1800-2100 mAh kerül, ami a méretnövekedés függvényében még mindig kevés lesz. Oké, hogy marketingelhetően vékony a telefonom, de akkor legyen nálam állandóan pluszban egy töltő/bank/tok? -
#29121 Én meg arra céloztam, hogy tök mindegy hogy ájfón, samsung, vagy htc, vagy bármilyen akkuról van szó, mindegyik jelentősen veszít kapacitásából 2-3 év használat után.