Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
Ami eszembe jut, hogy azokon a rendszereken, ahol az MS változat nem érhetõ el (nem legalább Pro/Business Windowsok), ott egy újabb alternatíva a többi mellé.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Regards,
Lens Blur in the new Google Camera app
Regards,
Mikor õk is tudják, hogy kb 5% lehet a Kit-kat aránya.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A Fireside Chat video pedig (ha arra gondolsz) altalanosabban szol a dizajnrol, ahol pl Duarte ezt mondta: "mobile is dead.".
Regards,
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Regards,
Regards,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Regards,
PC-s ikonokat lecserélhetnék már igazán mert elég retronak hat a többi mellett.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Android icon redesign
szépek, mondjuk a maps, meg google+ kicsit fura nekem.
Regards,
Jó hír hogy van vertikális UI.
Rossz hogy nem túl jó a ketyere. Lassú a menü, gyenge az akksija.
http://mobilarena.hu/hir/mwc_2014_kezunkben_az_alcatel_one_touch_idol_2.html
Az icon s itthon szintén 50ezer lejön 27% az 13500, így kapásból 36500 csak a telefon. Van 10 ezer forintos kuponom, így 26500,-
Igaz ezért minõségben karcsúbb a történet, de nem sokkal, asszem így érthetõ ha nem kintrõl rendelek telefont.
Csak azt nem tudom, hogy az xperia sp megéri-e a plusz 10 ezret, mert annyival lenne drágább az idõ s-nél. Kamera jobb, meg gondolom stabilabb az android, de a kijelzõje jobb az alcatelnek és mondjuk ez utóbbi nem elhanyagolható.
Plusz kinti garancia kalap szart sem ér, és akkor nem beszéltem, hogy a t-nél kamatmentes részletre is vehetem. Tényleg utánajártam, nexust vennék én is, de mi itt korrekt áron csak kínai márkát kapunk.
Elõször is amerikában a kaja olcsó, a lakhatás kurva drága. Másrészt a meki kb. annyiba kerül itthon, mint az USA-ban, azért jár oda minden csöves, mert a bérek egy "picit" magasabbak.
http://goo.gl/gd6Zi5
Röhögöm, hogy itthon a meki is milyen drága, amerikában pedig minden csöves odajár olyan olcsó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vagy pl expansis-al 53k.
Vagy gsm boltokban is megtalalni hasonlo aron.
Meg hogy atvagom a nepet. En. lol. Mert nyilvan en tehetek rola, hogy csesznek itt hivatalosan forgalmazni, meg hogy 27% az afa, meg hogy az artisjus nevu piocak is raszamolnak a maguk reszet a semmire, meg hogy a kereskedok mennyit szamolnak fel ra.
Regards,
az elõfizetést meg úgy is használod majd (gondolom beszélsz, smszel, mobilnetezel)
Bazinga!
Valami miatt mindig bukik a dolog. Ha mondjuk nem a számlán (mert alkalmazott az illetõ) akkor a garancián vagy a meghibásodáskor az utánajárás stb.
És ilyenkor elgondolkozunk. Ki mit vállal be, skinnyman esetleg a számla miatt elesik a visszaigényelhetõ 10-20ezerrõl valaki meg bevállal egy kínait és akkor árban ott van ahol a moto g tulaj.
Én egyébként most pont ebben a helyzetben vagyok, galaxy ace-em már az idegeimre megy, váltanék, plusz május végéig van egy 10ezer Ft-os kuponom t-nél, ott meg 49900 a viselhetõ processzoros 4g-s alcatel onetouch idol s. Ez így 40 pénz és ugye még lejön az áfa stb. Plusz van hivatalos gari is. Nem találok jobb alternatívát, megvárom a májust hátha bejön pár ezerrel drágábban az idén bemutatott idol s2 vagy hátha újra árul zte-t a t-mobile. Esetleg lemegy az xperia sp ára egy tizessel, mert nyugathoz képest az is túlárazott. Moto vagy nexus nincs t-nél de ha lenne sem lenne 50 körül.
hozol nekem moto g-t 45 ezerért? Még az sem zavar ha nem független, lehet t, voda vagy telenor is.
Ami lényeg az a számla, hogy el tudjam számolni.
Szóval ez olyan jól hangzik, hogy 200 dollár de sajna itthon ilyen nincs, kaphatsz túlárazott samsung/lg-t(70-80 körülit megveszed, visszajön az áfa meg leírod az adódból és kb 45-ben kijön és ez tudja a moto g kategóriát) vagy vehetsz zte/alcatel féle kínait 45 körül ami adatok szerint kb tudja a moto g szintet, ebböl szintén visszajön valamennyi (mintha hoznád a számlás moto g-t) és akkor azt mondhatod, hogy csak minõségben meg sebességben szenvedsz hátrányt nyugat eu-s emberekhez képest.
Szal a lényeg, ne gyere ezzel a 200 dolcsival, mert ilyen nincs, Mo-n csúnyán átvágod a népet. Mond azt, hogy Mo-n 70 alatt nem ajánlanék origi telót senkinek.
Oszinten szolva nem tudom, mert nem vagyok otthon ezekben a kategoriakban, reszemrol Moto G (amit 200 dollar alatt kapni) alatt senkinek nem ajanlanek semmit 😊
Regards,