Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nalunk nyilvan nem, de vannak kozeliek, pl Ausztria.
Regards,
"What's more, OnePlus took one step further and applied corresponding textures onto the back of the "silk white" and "sandstone black" versions. The white one is our favorite, as its special coating -- apparently made out of powdered cashew nuts -- gives a "baby skin" feel, which is most noticeable when you gently stroke it with your cheek. If you do get bored of the default covers, you'll be able to swap them out. You do so by first pin-ejecting the micro-SIM tray, followed by somehow prying open the back cover -- which we found to be quite tricky with our early production unit. As you can see, there will be a few nice genuine wooden covers, along with a denim version and a Kevlar version not shown here; though the company has yet to announce their availability."
Regards,
Aztán ott az LCD... amivel lehet élni, csak minek, ha egyszer vannak amoledes cuccok is...
Nameg a support. Az addig ok, hogy bárhonnan berendelem európából, és oda vissza is lehet küldeni, de ez még nem azt jelenti, hogy gyorsan és jól szervizelve lesz. Márpedig egy ilyen elsõ telefonáll, a középkategóriás minõségével számítani lehet bajokra. Csak magunkat verjük át, ha azt hisszük nem lesznek gondok. Szóval innen jön a képbe majd a szerviz alkatrszéellátása, hogy ne 6 hetet kelljen várni rá mint a Padfone2-mre, vagy méginkább egy premium szervizfutár hiánya, aki az apró cseprõ dolgokat fél óra alatt elõre ott az orrod elõtt cseréli... Ez a másik olyan dolog, amirõl már nemigen akarok lemondani.
De tény, hogy olcsó, és jól néz ki....
Ja, hát mi, mint kis piac megint meg leszünk lõve. Tehát szürkeimportos, supportra ne számítsunk.
Tehát már kijelenthetõ hivatalosan is, hogy alapvetõen CyanogenModos a készülék, úgyhogy feltehetõen a frissítések is hamar jönnek majd és a ráfõtt romokból sem lesz hiány.
Már vannak neten kameratesztek, remekül teljesít, a szenzor minõsége közelíti a belépõ szintû DSLR-ek minõségét (mindenhol szinte belépõ Nikonokkal vetik össze). Úgyhogy erre sem lehet panasz.
Ez a telefon abszolút a felhasználói igényekre szabott készülék, mindenféle gyártói oldalról ránk erõltetett sallang mentesen.
Most már csak egy értelmes és egy jól mûködõ globális disztribúció a megfelelõ terméktámogatással, de attól tartok hazánkba nem fog eljutni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Snapdragon 801 quad-core 2.5GHz
Adreno 330 GPU
3GB of RAM
JDI 5.5" 1080p IPS LCD panel, Gorilla Glass 3
3,100mAh battery
13-megapixel f/2.0 camera (Sony Exmor IMX214 sensor with a 6-lens module and dual LED; 4K video; 720p slow-motion at 120 fps)
5-megapixel wide-angle selfie cam
Stereo speakers (tuned by JBL)
Tri-microphone with noise cancellation.
NFC, Dual-band WiFi, Bluetooth 4.1, GPS radios, LTE, WCDMA
$299 16GB, $349 64GB

Regards,
Ha jol latom, ezt erre hivatkozva huzzak le: "Screen is practically useless outdoors". Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy sokkal jobb pontszamokat adtak mar sokkal rosszabb kijelzokre.
Ha objektiven erdekel a dolog, anandtech teszteket nezegess inkabb, vagy kijelzoknel displaymate teszteket is.
Regards,
Regards,
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Regards,
Vaku villogtatása pedig hosszútávon nem tesz jót neki ez tuti. Iphone-on láttam már ilyet de mivel ott nincs értesítési led még van is értelme. (N4en szerintem nem sok)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Illetve még egy kérdés: olyan appot keresek ami villogtatja a vakut ha nem fogadott hívás van, vagy csörög a telefon vagy írnak sms-t, fb-n stb, egyet találtam, de az csak addig villog például ameddig hívnak, viszont én olyat keresek, hogy addig villogjon ameddig nem nézem meg az üzenetet/hívást stb.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Jó rendelést, majd szerelést 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Cserébe viszont ingyenes*, offline, és hangos navigációra is képes.
*: 10 darab letöltés van az ingyenes változatban, ebbõl egy országos térkép, egy hangos navigációhoz hangfájl, és 7-8 alkalmi frissítés belefér (nem kell hetente a friss térképet letölteni).
Bár nem mernék pénzt tenni rá, hogy a grafikán kívül bármiben is felülmúlná a ez emulált colin 2-t kontrollerrel.
Na lássuk.
amugy nem néztem utána méretben ugyanaz-e a két teló, mert google-ben bárki meglesheti...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Szeretnék venni e-Bay-en egy új külsõt a telómnak, mert csúnyán össze van már törve rajta, karcos, stb. Olyan kérdésem lenne, hogy elvileg az érintõ kijelzõ elvileg külön van, ugye? Illetve még azt akarom kérdezni, hogy elvileg ezek Neo V azaz MT11i-k hez vannak, nekem meg MT15i-m van, sima neóm. De szerintem ezek kompatibilisek, ugye?
link
Válaszokat elõre is köszi!
http://goo.gl/gd6Zi5
Regards,
http://goo.gl/gd6Zi5