36194
  • GregSB

• Vadnokedli
    Gyakorlatilag csak fentről az aljába toltak mindent... Ami elég ratyi lett szerintem, oldalt jó.
  • theone91
    Ez nem főként ázsiai termék lesz, ezt a promóvideó is jól tükrözi. Ugyan úgy akarja nyugati piacon elhinteni, mint a televízióit (nem véletlen az Aquos megnevezés, ezzel már tökéletesen megismerkedtek az amerikaiak). Ráadásul már megjelenéskor több amerikai szolgáltató is felveszi kínálatba, kártyafüggetlenül pedig csak 240 dollár lesz.

Ez a telefon ennyiért sci-fi.
  • gabi89
    Gratu nekik, hogy ilyen kicsire sikerült lefaragni, viszont irtó ronda lett szerintem.
    Arról nem is beszélve, hogy ez hányszor fog kiesni az emberek kezéből :D Főleg mivel japán belső piacra szánják gondolom, nekik meg aztán nincs lapát kezük. :D
  • theone91
    Káva élküli telefon a Sharptól.

Szerintem fenomenálisan néz ki és valóban formabontó dizájn.
  • Jim Morrison

2G \ 3G \ 4G
  • ktomi22
    4g elotti leggyorsabb
  • SzirmosSzisza
    Én H+-ra szoptam be, azt hittem rosszabb, mint a 3G, aztán kiderült, hogy elvileg gyorsabb :D
  • gabi89
    Azért a lefedettséggel van baj rendesen ha nem pesti az ember. Elég csak az alföld felé elindulni mondjuk vonattal és 20 perc után itt - ott nincs 3G. (t-mobile de voda se jobb)

Sőt olyan helyet is tudok ahol még edge is úgy van, hogy néha eldobálja. Persze most már az összes vidéki nagyvárosban van 4G meg HSPDA, (itt Kecskeméten is ami egy 120ezres város "csak") de hát cseszhetem ha 40km-el arrébb meg kb örülők ha 2 perc alatt bejön a google. :D
  • Vadnokedli
    Régebben utazgattam ide oda (09' tájékán), nem emlékeztem hogy lett volna probléma valaha is a lefedettséggel. Mára meg szinte biztos (remélem) hogy minden szolgáltató legalább 95% os lefedettséget tud.
  • Narxis
    A lefedettség a fontos.
  • Jim Morrison
    Ha mindent veszünk akkor igen, a T a nyerő. Meg ugye írták is hogy vettek/vesznek még frekit, úgy a letöltésben megközelítik majd a telenort (bár az is bőven elég amit most nyújtanak)
  • Vadnokedli
    Nem az én telefonom volt már elvitte szervízbe. És ezek nem működtek, ha 10 órát ha 10 percet hagytad a töltőn. PC compszart meg nem rakom fel mert hát nem az én telefonom mégse, ne szennyezzem a saját gépemet Sony szemetével

#29189 Szerintem mindenek felett a válaszidő a legfontosabb, úgy hogy a Telekom a nyerő.
  • Bucser
    3 szor felvillano piros led azt jelenti, hogy lapos az aksi. Toltesre rakod 10 percig utana pedig meg a tolton Volume up + power es ujrainditja a telot.

Force closing Google process pedig rom corruption. Ujra kell tolteni a Romot. Szervizben meg lehet csinalni, vagy PC companionnal Force restore to factory settings. Lefele nyomod a volume rockert es racsatlakoztatod a gepre kotott USB=re. Ez aktivalja a letoltesi modot. Es a PC companion szepen ujratolti a szoftvert a telora.
  • Jim Morrison
    megmertuk_a_magyar_mobilnetet/
    Persze fb-on már írják, hogy hasonlítsák össze az osztrák árakkal... Mintha ugyanaz lenne a két ország csak az árak magasabbak nálunk... Na mindegy...
  • Szabi #29188
    D-Link DIR-600 :D
  • gabi89
    Véletlen nem egy TP-link routert dobál el? Mert vannak sony készülékek amik nem szeretnek pár típust. pl régi WR641/642 tapasztalatból tudom.
  • Vadnokedli
    Mivel az nem SP. Meglepő.
  • Shiwo
    nekem a z2 tablet még egyszer nem dobta el a wifit
  • Szabi #29183
    mindkettő szoftveres hiba, remélhetőleg kitkat-be már javítva lesz :D
  • elitehun
    Azért ez a két hiba, nem annyira csekélység :D
  • tototto
    Nálunk egész család sonyt használ, én is tökéletesen megvagyok elégedve a z2-vel, esetleg az új nexus érdekelne, csak azért írom hogy van pozitív tapasztalat is a márkával
  • Szabi #29180
    én továbbra is teljesen meg vagyok elégedve a Sony SP-vel :)

igaz hogy fix ip-t kellet adni a telónak vagy különben eldobálta az itthoni wifit, meg néha besárgul a kijelző, de más hibája nincs.. eddig 3x sikerült kijelzőre ejtenem kb 1 méter magasságból és még karc sincs rajta :D
  • gabi89
    Azért egy kiállított modell nem mérvadó, sok ember össze - vissza nyomogatja meg kitudja mi futott a háttérben. Minimum egy factory reset kellett volna neki de lehet egy teljes rom újrarakás se ártott volna. :D
    A gyári Sony launchert meg amúgy is érdemes lecserélni nova/apex kombó valamelyikére. (de még google sajátjára is)
  • Tinman #29177
    Na én minden rosszat leírtam már a Z1C-ről, de szaggatni nem szaggat.
    Ott valami app nagyon elbaxta akkor. 2 GB ram, 4 mag 2.2 GHz. Nem szaggat... akkor se szaggat, mikor a háttérben futtatok vagy 10 appot.

Egyébként ezzel a 4.4.4-el vállalható lett. Nem is emlékszem fagyira vagy bénaságra mostanában. Fogalmam sincs mit tettek vele, de a GPS-t is félelmetesen gyorsan megtalálja 5-10 mp és jóval pontosabb, mint pl. a Nokia N8-am volt.

• szucsy89
    Ehh, épp most jövök a Media Marktból, a Z1C és a Z2 is valami olyan eszméletlenül gyönyörű lett, hogy kerestem az állam... aztán a Z1C-t a kezembe vettem, feloldottam a képernyőzárat és szaggatva bejött a főodal...
  • Vadnokedli
    Majd ha megint a kezem közé kerül ránézek.
  • LocalPatriot
    Pont, hogy kikapcsolt állapotban kell lennie a telefonnak. Flashtool-al új ROM aztán kész. Kb. 2 perc.
  • davidka003
    Flashtool elég ügyes ám. Szerintem van rá esély, hogy megcsinálná.
    Lekell szedni valahonnan hozzá ROM-ot és azt rárakja.

Ide is írhattok
  • Vadnokedli
    a red light flash-re gondolsz? Mert hogy full kikapcsolt (mert hogy ugye be se kapcsolt sehogyan) állapotban úgy hogy nem érzékeli a telefont egyik gép se kicsit nehézkes lenne.
  • davidka003
    Flashtool-al vagy PC companion-nal újrakéne húzni a rendszert.
  • Vadnokedli
    Én soha nem vennék/vettem Sony-t x) Kivéve TV- vagy PSt.
  • Tinman #29169
    Jó cucc, vegyétek
  • Narxis
    Kellemetlen.
  • Vadnokedli
    Tegnap nálunk is beszart a ganédomb xperia Z1 compact(villogó piros led, se forced restart se semmi nem volt jó), sőt pár héttel ezelőtt a Z is. :)

Amúgy meg, Hangerő fel + Bekapcs gomb, ez elvileg "forced" újraindít/bekapcsolja. Vagy what.
    Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2014.08.15. 08:12:30
  • SötétBarom
    Csajom ganédomb xperiája működésképtelen lett, a com.google.process.gapps megállás nélkül leáll. A probléma ezzel az, hogy a leokézás után megint felugrik a hibaüzenet, a végtelenségig, ezáltal használhatatlan az a szar. Mellé még néha valami random más app is leáll.. Per pill arra jó a telefon, hogy lehet okézni rajta a hibaüzeneteket. Kábelt hiába dugom rá, nem férek hozzá. Valami ötlet, még mielőtt kibaszom az ablakon ezt a szart?
  • Ricsi234
    Nem értek én ehhez..Hogyan rakjam be?
  • Vadnokedli
    próbáld meg hogy download módba be tudod e rakni(ha igen utána az akksit vedd ki mert csak úgy lehet "kilépni" [nem éppen legál']), ha arra se ad életjelet akkor kuka.
  • Ricsi234
    Hy!
    Van nekem egy Samsung Galaxy Mini 2 GT-S6550D telefonom.
    Na most az a problémám hogy nem akar bekapcsolni.
    Volt több mint 3-4 órát a töltőn de még annyit se csinált hogy jelezzen, vagy adjon valami életjelet magáról.Nem bírom bekapcsolni se. Mi lehet a baja? A telefon adta meg magát vagy az aksi? Ugye 4db ugyanilyen telefon van itt, és kipróbáltam a többi aksival is, de egyszerűen nem hajlandó. Már nagyon idegesít, 2 hete nem jó.
  • Dzsini
    Az interneten minden alkalommal, ha valaki kötözködni akar.