Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Google Now ban hogy lehet elõhívni a flights kártyát? gmailben szépen kigyûjtötte az információkat, onnan gondolom, hogy be is került a google rendszerébe... vagy majd csak indulás elõtt 2-3 nappal fog jelezni? próbálkoztam azzal is, hogy bemondok minden félét, de csak google keresésként érzékelte.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Tetszetõs. Csináljanak egy 4-4.3"-asat is és bokkónám.

skinnyman
Is it available in my country?
Nalunk nyilvan nem, de vannak kozeliek, pl Ausztria.

Regards,

skinnyman
Egyik sem, kesudió 😊

"What's more, OnePlus took one step further and applied corresponding textures onto the back of the "silk white" and "sandstone black" versions. The white one is our favorite, as its special coating -- apparently made out of powdered cashew nuts -- gives a "baby skin" feel, which is most noticeable when you gently stroke it with your cheek. If you do get bored of the default covers, you'll be able to swap them out. You do so by first pin-ejecting the micro-SIM tray, followed by somehow prying open the back cover -- which we found to be quite tricky with our early production unit. As you can see, there will be a few nice genuine wooden covers, along with a denim version and a Kevlar version not shown here; though the company has yet to announce their availability."

Regards,

Hozzáteszem, se por, se cseppállóság nincs... én már nem egy telefonomnál szívtam a beporosodó hangszóróval, meg szenzorokkal, szóval következõnek biztos nem veszek ilyet. A Note3-at is néha ki kell fújatnom a hangszórónál, mert különben a proximity szenzor semmit se csinál.
Aztán ott az LCD... amivel lehet élni, csak minek, ha egyszer vannak amoledes cuccok is...
Nameg a support. Az addig ok, hogy bárhonnan berendelem európából, és oda vissza is lehet küldeni, de ez még nem azt jelenti, hogy gyorsan és jól szervizelve lesz. Márpedig egy ilyen elsõ telefonáll, a középkategóriás minõségével számítani lehet bajokra. Csak magunkat verjük át, ha azt hisszük nem lesznek gondok. Szóval innen jön a képbe majd a szerviz alkatrszéellátása, hogy ne 6 hetet kelljen várni rá mint a Padfone2-mre, vagy méginkább egy premium szervizfutár hiánya, aki az apró cseprõ dolgokat fél óra alatt elõre ott az orrod elõtt cseréli... Ez a másik olyan dolog, amirõl már nemigen akarok lemondani.
De tény, hogy olcsó, és jól néz ki....
És ennek fém vagy mûanyag a hátlapja?

theone91
"OnePlus will sell the One in the US, Canada, the UK, Hong Kong, Taiwan, and several European countries"

Ja, hát mi, mint kis piac megint meg leszünk lõve. Tehát szürkeimportos, supportra ne számítsunk.

theone91
Van videó is:

theone91
Na így kell kinéznie egy prémium telefonnak, ami ráadásul nem is a prémium árszegmensben nyomul. Zsír, semmi csicsa, igényes formák és ívek.

Tehát már kijelenthetõ hivatalosan is, hogy alapvetõen CyanogenModos a készülék, úgyhogy feltehetõen a frissítések is hamar jönnek majd és a ráfõtt romokból sem lesz hiány.

Már vannak neten kameratesztek, remekül teljesít, a szenzor minõsége közelíti a belépõ szintû DSLR-ek minõségét (mindenhol szinte belépõ Nikonokkal vetik össze). Úgyhogy erre sem lehet panasz.

Ez a telefon abszolút a felhasználói igényekre szabott készülék, mindenféle gyártói oldalról ránk erõltetett sallang mentesen.

Most már csak egy értelmes és egy jól mûködõ globális disztribúció a megfelelõ terméktámogatással, de attól tartok hazánkba nem fog eljutni.

Dzsini
Az majd kiderül - ha világgaranciás, akkor mindegy.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

skinnyman

Regards,

Narxis
De az kicsit macerásabb, garancia miatt is nem?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
És? EU-n belül nincsenek vámhatárok, ott veszed (veteted) meg, ahol nem szégyelled.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

davidka003
Itthon biztos nem. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

skinnyman
Europaban is total barati ara lesz:

Regards,

Dzsini
"5-megapixel wide-angle selfie cam" - érdekes neve lett az elõlapi kamerának 😊

skinnyman
Meet the One, OnePlus' $299 Nexus killer
Snapdragon 801 quad-core 2.5GHz
Adreno 330 GPU
3GB of RAM
JDI 5.5" 1080p IPS LCD panel, Gorilla Glass 3
3,100mAh battery
13-megapixel f/2.0 camera (Sony Exmor IMX214 sensor with a 6-lens module and dual LED; 4K video; 720p slow-motion at 120 fps)
5-megapixel wide-angle selfie cam
Stereo speakers (tuned by JBL)
Tri-microphone with noise cancellation.
NFC, Dual-band WiFi, Bluetooth 4.1, GPS radios, LTE, WCDMA
$299 16GB, $349 64GB

Regards,

LocalPatriot
Hát nem is foglalkozok nagyon a véleményükkel, de azért vicces. igaz élõbe még nem láttam. Ám a mai naptól a Partnero-nál megvehetõ, 190k HUF.
Törölt felhasználó
ZTE v985-rõl nem tudtok valami fasza videó tesztet? Vagy hogy mit tud a kamerája? Csak mert az egész telõ frenetikusan jó, 40e ebay-en és 8mp kamera van benne. De vagy olyan teszteket találok, ahol a lõtt képek 320*480-ban nézhetõk meg vagy sehogy. Plusz nem találtam még a videóminõségérõl felvételt.
skinnyman
Elegge inkonzisztens pontokat szoktak osztogatni, nem szabad tul komolyan venni sztem.
Ha jol latom, ezt erre hivatkozva huzzak le: "Screen is practically useless outdoors". Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy sokkal jobb pontszamokat adtak mar sokkal rosszabb kijelzokre.
Ha objektiven erdekel a dolog, anandtech teszteket nezegess inkabb, vagy kijelzoknel displaymate teszteket is.

Regards,

LocalPatriot
Hát eléggé lehúzták a Z2-õt. Display 6 pont?
Összességében 7,8? Ok.
skinnyman
Humble Bundle frissult par jatekkal, koztuk Enviro Bear:

Regards,

matyi0323
Köszi szépen. Remélem jó lesz.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
ahogy skinnyman is írja ezt sokszor egy rosszul megírt program okozza. Nekem párszor volt ilyen, egy teló restart megoldotta a problémámat.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
Ez a hiba tipikusan arra utal, hogy egy masik (tipikusan ultra-szarul megirt) program "fogja le" a kamerat, ezert az a progi nem tud hozzaferni. Nezd meg milyen gyanus 3rd party appok futnak es szepen sorban allitsd le oket. (App ops-ban azt is meg tudnad nezni sztem, h konkretan melyik program hasznalja, de az alap android-ban az mar asszem sajnos nincs benne, csak pl CM11-ben)

Regards,

gabi89
Érdekes N5 alatt nincs vele baj, esetleg a gyorsítótár és az alkalmazás adatainak törlése segíthet.
Vaku villogtatása pedig hosszútávon nem tesz jót neki ez tuti. Iphone-on láttam már ilyet de mivel ott nincs értesítési led még van is értelme. (N4en szerintem nem sok)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

matyi0323
Hali. Nexus 4-en pár napja frissült a kamera. Azóta alig tudom használni, azt írja mikor indítanám, hogy hiba, nem lehet csatlakozni a kamerához. Valami megoldás rá? Ha ki-be kapcsolom a telefont akkor utána néha jó egy ideig, de akkor sem mindig.
Illetve még egy kérdés: olyan appot keresek ami villogtatja a vakut ha nem fogadott hívás van, vagy csörög a telefon vagy írnak sms-t, fb-n stb, egyet találtam, de az csak addig villog például ameddig hívnak, viszont én olyat keresek, hogy addig villogjon ameddig nem nézem meg az üzenetet/hívást stb.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

tonyr
Rendben, akkor minden oké! 😊
Jó rendelést, majd szerelést 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Törölt felhasználó
Már rájöttem, hogy a keresõ kibaszott velem, és nem neot, hanem mt15i-t kellene beírni. Szóval nekiestem és rendeltem mt15i elõlapot. De köszi
Dzsini
Az OsmAnd nevû, OpenStreetMap-ra épített navigációs program tud biciklire optimalizált utat tervezni, a térkép frissessége a közösségtõl függ, az OSM jellegébõl adódóan nem mindig, és nem teljesen naprakész - attól függ, hogy egy területet a közösség mennyire tart rendben.

Cserébe viszont ingyenes*, offline, és hangos navigációra is képes.

*: 10 darab letöltés van az ingyenes változatban, ebbõl egy országos térkép, egy hangos navigációhoz hangfájl, és 7-8 alkalmi frissítés belefér (nem kell hetente a friss térképet letölteni).

benőmenő
Ezt kipróbálom!
Bár nem mernék pénzt tenni rá, hogy a grafikán kívül bármiben is felülmúlná a ez emulált colin 2-t kontrollerrel.
Na lássuk.
sziasztok, tudnátok ajánlani egy olyan navigációs programot droidra amin vannak bicikliutak és lehet tervezni is persze vele... elõre köszönöm
tonyr
akkor miért nem veszed meg EZT

amugy nem néztem utána méretben ugyanaz-e a két teló, mert google-ben bárki meglesheti...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Törölt felhasználó
Sziasztok! Nem tudom, hogy hány embernek van ehhez tippje, de egy próbát megér.
Szeretnék venni e-Bay-en egy új külsõt a telómnak, mert csúnyán össze van már törve rajta, karcos, stb. Olyan kérdésem lenne, hogy elvileg az érintõ kijelzõ elvileg külön van, ugye? Illetve még azt akarom kérdezni, hogy elvileg ezek Neo V azaz MT11i-k hez vannak, nekem meg MT15i-m van, sima neóm. De szerintem ezek kompatibilisek, ugye?
link
Válaszokat elõre is köszi!
Solten
Jah, kiprobaltam Moto G-n.

Saor Alba

Firerock
S4-hez is jó!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LocalPatriot
Megvettem a colint mcrae játékot. Nektek is baromi sokat tölt?
LocalPatriot
Remélem télre lemegy az ára...😊
skinnyman

Regards,

szucsy89
Egyszerûen gyönyörûek ezek az új Sonyk. Csak ne kerülne 200k-ba egy rohadt telefon... 😄
[HUN]FaTaL
Nem mondtam, hogy kell hozzá a nexus, csak azt mondtam, hogy alapvetõen arra fejlesztette a google (leváltsa a gyári kamerát).

http://goo.gl/gd6Zi5

skinnyman
Sztem csak a 4.4 a kovetelmeny, nem kell hozza nexus. Egy moto g-re vagy egy cm11-es galaxy s1-re is felmegy.

Regards,

Dzsini
Régi N7-re nem megy rá, pedig az elsõ kamerából biztos csodákat lehet kihozni 😄

[HUN]FaTaL
4.4 Only, ez nexus és gpe telefonokra van. 4.4-es camera api hívásokat használ.

http://goo.gl/gd6Zi5

kifli
nem szoktál még hozzá, hogy ami kikerül play store-ba az nem azt jelenti, hogy letölthetõ? 😊