36194
-
#29244 Launcher van alapból is... :P -
#29243 Hát, egy launcher nélkül elég nehéz... -
#29242 Ki milyen appokat tart elengedhetetlennek androidon ? -
#29241 Android Lemon Meringue Pie.
Na cseszdmeg, már hitelben megcsömörlöttem a szar LMP-s szóviccektől...
-
#29240 +1
Ez engem is érdekelne. -
#29239 Szeretném megnézni, hogy melyik alkalmazás lassítja a mobilt mostanában.
Létezik olyan app, ami monitorozza a CPU-t, s lehet látni, hogy épp melyik alkalmazás mennyit használ? -
#29238 -
#29236 Meg is vettem. -
Chris Lowe #29236 Apex launcher pro féláron van pár napig. Most négyszázvalamennyi. -
#29235 Hát ha megveszed az adott albumot/számokat akkor azokat leszedheted. -
#29234 köszi -
#29233 Csak az általad feltöltötteket szerintem. -
BIZ0906 #29232 Google Wallet
Jelentkezz be és eltávolítani és hozzá adni is lehet. -
#29231 És akkor azt mondjátok, hogy play music-on belül ki lehet szedni mp3-ban a számokat? Mert az kb ugyanazt tudja mint a spotify, ugye? -
#29230 most lehet én vagyok a hülye, de ezen a qva play-en hol tudom módosítani a bankkártyám adatait ?!? (lejár a hónap végén és újat kaptam)
de a play-en belül nem találom az istennek se..
gugli szerint valami admin-consolra kellene belépnem..
de az meg megvan baculva.. írja, hogy válasszam ki az accountot, kiválasztom, kéri a kódot, beírom, visszadob oda, hogy válasszak accountot -.-
-
#29229 99% hogy esélytelen hogy más készülékre át tudjad rakni. Mivel ugye csak "kölcsönzöd" a számokat -
#29228 Offline zenehallgatás van, telefonon és gépen nincs ezzel baj, csak van egy kis SanDisk mp3 lejátszóm és arra akarnám rárakni a zenéimet, mivel olyan lejátszási listák vannak spotify-on amiket szívesen hallgatnék máson is de egyenként a számokat összeválogatni pl torrentről nagyon sok idő lenne. (nem szeretek útközben telefonról zenét hallgatni) -
#29227 "You correctly answered
10 out of 12"
:D -
#29225 5/12 x) -
ldavid #29224 8/12 - a baloldali gombból azért lehet következtetni az újabbakra -
#29223 Igen. Azok. Ugyanis rohamosan zuhannak a Samsung eladások. -
Borg #29222 Mert nyilván sikertelenek azzal amit csinálnak :D -
#29221 Remélem a Samsung végre észbe kap, és rájön, hogy nem kéne ész nélkül fingani a készülékeket. -
#29220 Samsung tippjáték
Az én eredményem: 3/12 :D -
#29219 Elég durva, hogy van egy ténylegesen innovatív feature-ökkel bíró telefon a nagy brandek árának töredékéért és senki sem fog hallani róla. Szomorú. -
#29218 "A Crystal és a Crystal X rendelkezik egy hangrezegtető motorral, ami az egész képernyőt használja a hang továbbítására, így fülünket tetszőleges helyen a megjelenítőhöz érintve a hanghullámok eljutnak a hallójáratba. A megoldás hasonlít a Kyocera egy-két készülékénél használt rezgőtechnológiára, ahol szintén egy rezgőmotor továbbítja a hullámokat a fülbe, csak a Sharp az egész képernyőt rezegteti." -
ldavid #29217 és a kijelző a hangszóró
-
#29216 Ez a telefon gyönyörű. Mint egy Braun dizájn. :) -
#29215 Spotify-nak van valami offline fícsörje, de nem tudom mennyi számot tud úgy tárolni, nyomogasd az Androidos klienst. -
#29214 De prémium spotify mellé nincs korlátlan neted spotify-re vonatkozóan? (amúgy persze hogy nem lehet letölteni spotify-rol)
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2014.08.21. 10:37:44 -
#29213 Ugyanilyet nem lehet csinálni spotifyal? Nagyon jó lejátszási listák vannak amiket jó lenne ha rá tudnék rakni az mp3 lejátszómra, mert ilyen sok számot külön - külön leszedni netről nagyon macerás. (prémiumom van) -
#29212 Siker! Ezer hálám!! -
#29211 PC-n belépsz és simán letudod mp3-ban tölteni DRM mentesen. -
#29210 Minden bizonnyal csak lejátszón belül látod (ahogy szokás), nehogy tovább add, stb. Ha meg is találod, valszeg olyan formátumban lesz amit majd nem tudsz máshova tenni. Azt hogy hova tölti nem tudom, valszeg telefon tárhelyére, nem sd re. (gondolom) -
#29209 Na, nagy nehezen meglett.
De most meg nem találom sehol... hova tölti le?:S -
#29208 Lehet fordítva kell vele telefonálni. :D
Mondjuk az, hogy nincs perem a kijelző körül nem probléma mert az oldalát kell fogni. -
Borg #29207 Végre valami bizonyítja is majd, hogy szépnek szép, de amúgy használhatatlan a szélig kifutó képernyő. Folyton beleérsz ahogy fogod a telefont. És jó kérdés az is, hogy a hangszóró hova került, aminek bizony telefonáláshoz ott kéne lennie ahol nincs... -
ldavid #29206 most akkor az "aquos" két oldalán van a kamera meg a hangszóról? az úgy érdekes lenne -
#29205 google musicon belül kell lennie egy pinnek, kitűző vagy milyen gombnak, azzal teheted offline is elérhetővé. -
#29204 Megvettem egy zenét a google play-ből.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom letölteni a telefonra? Mert jelenleg a netről játsza le...