Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a legördülõ menüben lévõ országok szerintem az értékesítési országok is lesznek, van egy olyan gyanúm
Bazinga!
Bazinga!
Cs. bement a Telekomhoz microSIMért és ha már ott volt egy bõrtokot is választott. Az eladók nem értették,hogy miért cseréli a Gnexet hiszen az egy teljesen új telefon.Mikor közölte velük,hogy két éves lesz nem hitték el.
Már több új MicroSimet is kapott ugyanis a hívás beállításoknál elõ se jön neki több dolog (hangposta,hívásátirányítás,várakoztatás stb...)
"hálózati vagy SIM kártya hibát" ír.Persze az én Simemmel hibátlan a telefonja.
Másik érdekes dolog,hogy neki van idõnként LTE felirat nekem viszont soha.Preferált hálózatoknál pedig ki van választva.
Ezzel meg én futhatok pár kört a Telekomnál 😞
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Lehet kérdezni is ott.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kinéztem magamnak a Media Markt webshopjából egy Navon Mizu M500-as telefont,de egyszerûen sehol nem találok róla tesztet! Néztem külföldi oldalakon is,de sehol semmi! Gondolom egy át brandingelt teló lehet.Leginkább a kijelzõre lennék kíváncsi,hogy mennyire érezhetõ a kisebb felbontás?
Egyelõre e között és egy Faea F2 között gondolkodom, igaz ez Kínából jönne,de kb hasonló árban vannak,mivel az itthonit eltudnám számolni!
köszi
Nem mindegy, hogy egy hazai forgalmazó/szolgáltató népszerûsít egy terméket, vagy maga a termék elõállítója népszerûsíti azt. Ezek abszolút elválaszthatóak.
De persze vannak olyan reklámok amelyet közösen "mûködnek". Erre jelenleg a legjobb példa, hogy 30 másodpercig megy egy Galaxy S5 reklám, majd a végén odabüfögnek egy Telekom vásárlási lehetõséget.
Shazam encore
Tune in Radio pro
Ultimate Guitar Tabs
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
😄DDDD Ezen borultam. Simán el tudom képzelni sajnos.
http://goo.gl/gd6Zi5
Mondjuk én simán eltudom hinni mert olyan buta libák ülnek néha a három nagy szolgáltatónál, hogy az hihetetlen.
#27477: Neked mióta van G2-d ? 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nekem eszembe nem jutna mást venni már (amennyiben van rá éppen keret).
http://goo.gl/gd6Zi5
kifli: telenornal pl regota kapni, megsem lattam sok plakatjukon vagy reklamukban. Valszeg mivel ok is tudjak, hogy a tomeg inkabb a samsungot meg az olcso szarokat viszi ugyis.
Regards,
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Próbálj a Nexusra ugyanilyen mértékben profitot pakolni és voálá: Senki sem veszi meg.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A szolgáltatók nem fognak olyan telefonok hivatalos disztribúciójába amelyekrõl köztudott, hogy rétegkészülékek. Annak ellenére, hogy idén elõször nyilatkozott pozitívan a Google a Nexus telefonok eladásairól, még mindig elenyészõ profitot termel a két nagy márkához képest. Miért? Mert Nexus készüléket a tudatos vásárló vesz, abból pedig nincs olyan sok, ráadásul nincsenek is oda értük a cégek.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
RYO21: tovabbra is nagyjabol a legjobb ar/erteku telefon. Ez a most bejelentett OnePlus rug egyedul labdaba mellette, de annak is vannak egyertelmu hatranyai hozza kepest. Ujonnan, garival 300 euros ar az nem hangzik rossznak.
Regards,
Alapbol kis szar orszag vagyunk, nincs sok ember, globalisan nezve jelentektelen piac. Megkevesebb ember akinek epp okostelo kell, azoknak is a 90%-a olyat vesz, ami hajpolva van es a pofajaba nyomjak (valami szamsung vagy ajfon), vagy olyat ami egyszeruen occo (zte, huvely, stb). Hogy racionalisan merlegelve, a piacon jol korulnezve, jo er/erteku telefont vegyen valaki a sajat igenyeihez, az szerintem a populacio max 10%-ara igaz. Ezert latsz itt keves nexus-t is, es ezert nem fogsz ebbol sem sokat latni, hiaba a legjobb ar/erteku telok a piacon. Nem nyomjak mindenhonnan a pofadba, es nem a legolcsobb = a lakossag nagy resze szamara nem is leteznek.
Regards,
"Nulla tenaci invia est via"
S2-nél a képernyõ csere 15 percig tartott T-mobilnál, S3-nál nem vállalták el, mert karcos volt a képernyõ és srác megállapította, hogy biztos belülrõl van eltörve, szóval Samsung szerviz lett az eredménye, ahol kicsit szerencsétlenkedtek vele, szóval ez 1.5 hétig tartott 😊
Lehet, hogy másokat is érdekel, de engem nagyon... ha nem probléma...
köszi
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Azért az elég ocsmányan tud kinézni.
Te hol árulnád az új portékádat, építenél ki kereskedelmi hálót, garanciális szolgáltatásokat, ha tudnád hogy az elsõ évben csak 100x-et tudsz legyártatni: egy olyan országban ahol statisztikák alapján 50x-et vesz a célközönség évente, vagy olyan országban ahol 0.2x-et?
Más gazdaságilag fejlettebb + nagyobb népességû országokban, térségekben ez a szám több millió évente. A kínálat meg oda megy ahol a kereslet is van.
Pont emiatt lesz túl kontrasztos és szûk dinamikájú a kijelzõ.
Félreértesz: Megértem ha neked ez tetszik, de nekem abszolút nem jön be. Mások az igények, örülök hogy vannak LCD-IPS panelek, amelyek _szerintem_ jobbak.
Nekem a (alant linkelt) promó-videóból az jön le, hogy cseppáló lesz, de ez még nincs megerõsítve.
"Aztán ott az LCD... amivel lehet élni, csak minek, ha egyszer vannak amoledes cuccok is"
Nem mindenki kedveli az Amoledet. Én pl. abszolút nem rajongok értük mert olyannyira túl vannak szaturálva és olyannyira kontrasztosak, hogy lehetetlen fotót szerkeszteni rajtuk (pl. VSCO Cam-ben, Snapseedben, ahol pont a finomhangolásokon lenne a hangsúly stb.). Emiatt más kijelzõkön totál eltérõ lesz a kép kimenetele. Rengetegen meg vannak elégedve az IPS LCD-vel, semmi baj nincs a technológiával, jobb a színtér lefedettségük épp ezért használják bátran a prémium szegmensben is.
"középkategóriás minõségével számítani lehet bajokra"
Elég elõítéletes vagy. Honnan veszed, hogy nem fogja hozni pl. a Nexus 5 minõségét? Anyaghasználatban eléggé azonos. Ráadásul a telefon gyártása mögött a OnePlus CEO-jának volt cége az Oppo áll, amely igen minõségi telefonokat gyárt, melyek aztán mindenben felülmúlják a Samsung által prémiumnak beállított (épp csak mostanában felváltott) kopogós lakkmûanyagot.
De ettõl függetlenül a support hiánya valóban gáz lesz, erõsen kétlem, hogy biztosítanak pl. világgaranciát.