Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
mondod ezt most. aztán lehet 20 év múlva ezen a kommenten felnevetnél, ha olvasnád mert természetes lesz... 😊
theone91
Ha lenne teljeskörü magyar hangvezérlés, akkor sem biztos, hogy használnám. Angolul már így is tudok appokat nyitogatni, de nem érzem gyorsabbnak, praktikusabbnak.

Viszont: A diktálást rengetegszer használom, mert ha képes vagy motyogás helyett artikulálva beszélni akkor bizony remekül mûködik még magyarul is és hihetetlenül meggyorsítja a szövegbevitelt.

GregSB
Bizonyos élethelyzetekben lesz ez jó. Pl kocsi vezetés közben, vagy amikor teli vannak a kezeid / koszosak, stb.

De az hótziher hogy én villamoson vagy kávézóban üldögélve nem fogok a telefonomnak vagy karórámnak pofázni 😄

Jim Morrison
igen, ez mondjuk nem a legjobb példa, de nekem tetszik, hogy jobban integrálják a rendszerben a hangvezérlést. Oké, még magyarul nem fog menni, de nekem tetszik az elképzelést (azt hogy mennyit fogom használni nem tudom, váltani appok között meg bizonyos funkciókat csinálni gyorsabban tudok ha nyomogatom)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

theone91
Az Android Wear miatt várható volt, hogy adoptálja a szélesebb körû hangvezérlést maga az Android. Opcionális lesz, jópofa, de annyira nem számottevõ.

Bár ezt a példát konkrétan nem tudom dekódolni. Hagyományos, UI-bevitellel még gyorsabb is lenne a kép megosztása. Max, ha zsíros a kezem a kajától vagy mittomén'.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
Ahogy te magad is leirtad, ugy csinaltam, igazabol nem is nagyon ertem mit lehet elrontani benne...
g+ fooldalra ramesz, felul kozepen kivalasztod a kort amit nem akarod h megjelenjen alapbol a streamben, fogaskerekre klikk, "show post in home screen"-nel kiszeded a pipat, es kesz. Ez utan a kezdo tabra (all) visszavaltasz, es nem szabadna h ott legyenek post-ok abbol a korbol.

Ami pedig facebook-ot illeti: mindig is nagysagrendekkel szarabb es atlathatatlanabb volt, amikor az ismerosok csoportositasarol van szo, szoval onnan inkabb ne is masoljanak semmit, isten ments.

Regards,

Narxis
Valamilyen cikkben olvastam, hogy az igazi okostelefon 50ezernél kezdõdik bár tény, hogy a 70 nem olcsó hazai viszonylatban, lehet akkor már valami Sony kellett volna vagy franc tudja.

Am. én is csak rosszat hallottam arról a telóról pedig gondolkoztam egy Ace 3-ban, de az 60 lett volna gyári garival. Custom ROM kell azt kész. Jobbat nem tudok. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

fery02
Irtó kíváncsi lennék te mégis hogy csinálod, mert ezek szerint én valamit biztosan másképp.

Nem értem miért nem lehet olyan egyszerûen megoldani a dolgot, mint Facebook esetében, szarakodni kell itt a körökkel.
Nem lenne szégyen lemásolni a jobb megoldást szerintem.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Leginkább az a probléma a samu telókkal, hogy az s széria és a piacvezetõ státusz miatt túlárazott típusok. Annyi az elõnyük, hogy van support, míg egy ismeretlen kínai vagy egy moto g-t lehet vinni a sarki garázsboltba javítani ha elromlik. De ezen felül egyetlen elõnyük sincs az ismeretlen gyártókkal szemben. És ugye a szomorú az az, hogy látjuk, hogy egy moto g-t vagy nexust ki lehet hozni viszonylag normális áron, pedig elvileg kevesebb fogy belõlük és gondolom nem az a cél a motorola vagy Google-nél, hogy nullszaldós legyen...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

davidka003
Xperia P a szoftver miatt fos. Van mikor úgy befagy hívásnál, hogy fel se lehet venni a telefont.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Vadnokedli
Amúgy detto ugyan az a HW mint Xperia P, és az Xperia P is fos. (Mindkettõ van itthon, nem légbõlkapva mondom ezeket. 😄)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

davidka003
Nem az a hülye aki árulja...

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

JaSoN HuNTeR
Samsung kiad egy csomó típusú telefont és a 80%-a nincs jól optimalizálva...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Vadnokedli
Az S Advance tényleg fos gyári Androiddal..

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

skinnyman
Az keves vigasz, ha kozben szarul fut.
Rendes multitaskinghoz meg 2 giga ram kell sztem manapsag, amikor 1 bongeszoben 1 tabon 1 weboldal onmagaban megeszik 100 mega ramot. Es itt nincs lapozofajl, ha kifut a memoriabol, elkezdi a regi cuccokat bezarni.

Regards,

JaSoN HuNTeR
Annyira azért nem olcsó mobil ez, de annál szarabb.
2 személyes S Advances ismerõsöm van, mind a hármunknak ugyan azok a problémák fordultak elõ a készülékkel.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
S advance hardverén vaj simán kellene futnia a rendszernek.

bardocz
Azért 70k minden csak nem olcsó szerintem. És egy rendes rendszerhez az 512mb ram is elég, bár ezért engem itt már biztos utáltok 😄D
skinnyman
Nem remlik, hogy valaha barki kulonosen dicserte volna.
Igazabol en a letjogosultsagat sem nagyon ertem, samsungbol egyedul a galaxy s (fo szeria, nem mini-k es hasonlo komolytalanan baromsagok) es a note szeria ami altalaban viszonylag jo, de azokat sem a teleszemetelt bloatware miatt szereti senki, inkabb foleg a hardver miatt.

Meg par megjegyzes:
-egy gyemantra egyaltalan nem kell vigyazni, mar ami a fizikai allapotat illeti, semmilyen anyaggal nem tudod megsebezni, ha akarod sem, max egy masik gyemanttal 😊
-"pedig 2x1GHZ 768mb ram 8GB ROM+ 8GB SD...." - ezzel azt akartad mondani, hogy eros? Csak mert kifejezetten gyengek ezek a specifikaciok. Foleg a ram merete.

A moto g joval olcsobb, es biztos, hogy sokkal jobb telefon.
De egy 20-30-at hozzaraksz es mar kb az n5-nel vagy, ami egy teljesen masik dimenzio.

Regards,

Narxis
Olcsó mobilok tele vannak szoftveres hibákkal. ZTE Blade V-m se különb, bár jóval olcsóbb volt. 😄 Pl. vodás sim nem tetszik neki mert nem mutatja mindig pontosan a térerõt. Persze mindig van térerõ és elérhetõ vok csak nem mutatja pontosan. Fülessel halk és kevés a tárhely mert valami érthetetlen oknál fogva kettéosztották a belsõ tárhelyet.

Tegyél rá valami jó custom ROM-ot. Népszerû teló biztos van hozzá.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
A külsõn kívül egyetlen közös elemük sincs.

http://goo.gl/gd6Zi5

SzirmosSzisza
Picit hasonlít azért 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
Majdnem ugyanaz, csak köze nincs hozzá, semmilyen téren 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

SzirmosSzisza
Nekem S2 volt, az elvileg majdnem ugyanaz, de semmi baj nem volt vele 😞

Gondolom gyári rom van benne.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

JaSoN HuNTeR
SAMSUNG GALAXY S ADVANCE SAJÁT VÉLEMÉNY:
Itt a véleményem errõl a tetves sz*r mobilról.Második Samsung telom, lehet jönni olyan hozzászólásokkal hogy nem értek hozzá, de pedig igen is értek a kütyükhöz és mégsem tudom beállítani olyanra hogy stabilan mûködjön ez a sz*r. Kezd elegem lenni a Samsungból. NEM TERHELEM LE van rajta egy csomó szabad hely mégis egy sz*r.

Állandóan belassul, kifagy, amikor SD kártyáról használom az adatokat sokszor meghal és 10 perc kell neki mire feléled, nem tudok vele rendesen kamerázni sem mert akad a felvétel és vissza nézni se tudom készülékrõl mert ott is akad vagy kifagy az egész készülék.

NE VEGYETEK ILYEN TELEFONT nálam legalábbis valamiért nem akar rendesen mûködni, szerintem ez egy gyári hibás széria, olyan mint az ACE 1 azzal is ez volt a gondom.
Soha nem ejtettem le, úgy vigyázok rá mintha egy gyémánt lenne és mégis szarakszik, elég jól értek a kütyükhöz szóval jól beállítottam mégis fagy és újraindul...

kpba 70et <+SD kártya + tok> fizettem érte és ennyi pénzért elvárnám hogy normálisan mûködjön....
Felháborító hogy ennyire rossz.

WHY???? pedig 2x1GHZ 768mb ram 8GB ROM+ 8GB SD....

VALAMIT MONDJATOK MERT BELEDOBOM EGY VULKÁNBA!<#banplz>

skinnyman
Azt egyaltalan nem mondtam, hogy globalis allapotokrol beszelnek, de mas orszagokban az osszes tobbi ceg supportja is jobb szokott lenni, szoval nem latom ez hol erv amugy sem.

Regards,

GregSB
OFF: Ne a magyar állapotokat vetitsd ki az egész világra. Azokban az országokban ahol hivatalos alma boltok vannak, es nem APR-ék ott szó nélkül cserélnek rögtön mindent ha visszaviszel.

skinnyman
"Ráadásul az almás telefont is azonnal cserélik ha gondod van vele"
Azert ez nem mindig van igy. Ami azt illeti, az egyik legcsapnivalobb supportjuk van, meg akkor is, ha az arat nem szamolod bele.

Regards,

SzirmosSzisza
Világosban nem látni, full sötétben mikor néztem a telefont akkor a fekete foltok nagyon furák voltak, illetve mozgásnál minta ottmaradtak volna egy darabig. Alapból nem is látszik, de pl egy ilyen videónál nagyon zavaró.

Azért ugye az elõállítási költség és az eladási ár közötti különbözet nem egyenlõ a haszonkulccsal. Elég csak arra gondolni, hogy melyik gyártó hány embert foglalkoztat a világon.
Ráadásul az almás telefont is azonnal cserélik ha gondod van vele, nem kell küldözgetni, meg hetekig várni a szervizre, hogy aztán egy valamilyen minõségben szétszedett és újra összerakott telefont kapj... ha épp szerda volt, és l.sz.pták reggel a szervizest, akkor mázlid van, ha nem akkor meg reklamálhatsz oda vissza (lásd cordon - asus, sony, moto stb)...
A "baszott hülyén" egy baszotterõs jelzõ a tavalyi év egyik csúcskategóriára. :-)
Nekem nincs bajom vele, igazából fel sem tûnt, pedig elég sokat nyomkodtam egyik haverom s4-ét. No majd legközelebb összehasonlítom az LG csúcstelóval, mert másik haver meg olyat vett.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

skinnyman
Mukodnie kene sztem ennek a megoldasnak, anno kis es probaltam, most is kiprobaltam. Talan egy fel percet varni kell amig a beallitas ervenyre jut.

Regards,

fery02
Mert hátha arról õ is tudomást kapna és megsérteni meg nem akarom.

SzirmosSzisza
Miért nem veszed ki a köreidbõl?

fery02
Nincs mit! <#wink>

Más:
Régebben felvetettem a Google+-os kérdésemet itt a topikban, de azóta sem jutottam dûlõre.
Az lenne, hogy szeretném eltávolítani egyik ismerõsöm bejegyzéseit a kezdõlapomról, amire kaptam is egy olyan ötletet, hogy készítsek egy új kört, amihez adjam hozzá a kiszemelt ismerõst és állítsam be ezt a kört úgy, hogy ne kapjak semmi értesítést se.

Na, ez a megoldás nem mûködik sajnos. Van valakinek egyéb ötlete?

Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan akkus programot ami a következõek kritériumoknak megfelel...
-Tud Magyarul
-tudja az utolsó töltés óta eltelt idõ-t (Ha újra indítom a telefont nem nullázódik le ez az idõ...Nem úgy mint a GSam Battery Monitor)
-Olyasmi mint az Akkumulátor HD.

SzirmosSzisza
Valaki esetleg nem hallott olyanról, hogy S4 baszott hülyén jeleníti meg a feketét? Nézek pl sötét videót és mintha a sötét foltok ott maradnának egy darabig. Illetve magán a videón is bután néznek ki a teljesen fekete részek.

Solten

Saor Alba

Solten
No igen, nem mindenki dolgozik alma-fele 400%-os haszonkulccsal... <#alien>

Saor Alba

desigo
Valóban ez volt a gond.
Köszönöm a segítséget ! <#eljen>
fery02
"hálózati vagy SIM kártya hibát"

Nem a SIM kártya a hibás.
Állítsátok át a beállítások idejére a Hálózat típust "csak GSM"re, majd ha végeztetek, vissza amin volt!

PH-n ez többször említett jelenség G2-nél, amire ez mûködõ megoldás.

skinnyman
Ez sem magyarazza, egyedul a samsung-nal van a csucstelokra premium gari, az osszes tobbi gyartonal teljesen sima 1 ev gari szokott lenni, akkor is ha 250 ezer forint a telefon. Supportrol meg plane ne beszeljunk, onmagaban attol, hogy CM fut ezen a telon, garantaltaltan sokkal jobb supportja lesz, mint barmelyik nem-nexus telonak.

Regards,

Hát igen, premium garanciális háttér nélkül, kínai supporttal, meg retail kereskedés nélkül lehet bõven lejjebb menni az árral. Fõleg ha százezer helyett dolgozik nekik vagy 100 ember, világszerte... és akkor lehet hogy sokat is mondtam.
Srácok, mitõl lehet az hogy a Zte Blade 3-am ha gondol egyet újraindítja magát?? Egyszer már elvittem szervízbe, aztmondták szoftverhiba újra is szoftverezték, de ugyanúgy szarakodott, aztán most raktam rá 4.4-et, egy ideig jól viselkedett de ma megint elkezdte. Akksira gyanakszom még, mert miután újraindul néha jóval kevesebb töltöttséget jelez. Aztán nem tudom létezhet olyan hogy esetleg azért indul újra mert nem látja a sim kártyát?? vagy esetleg leesett megsérül az "antennája" és hálózati jelet nem tud fogadni?? Ezektõl elõfordulhat e ilyesfajta védekezés az androidnál hogy fogja magát és újraindul?? Vagy csak szimplán az akksi a ludas?
Elõre is köszönöm a válaszokat. 😊
skinnyman
Minden telo kinaban keszul, ez nem kifogas. A Nexus-ok is jol mutatjak, de ez megjobban mutatja, hogy egy 600-700 dollarnal indulo atlagos felsokategorias telo tenylegesen mennyibe kerul a gyartonak.

Regards,

SzirmosSzisza
Magyarul olyan, mint az összes kínai occó telefon csak mögötte van a CM?😊

precision
nyilván...
de most napi 1 usd vagy óránként? 😛

Bazinga!

Solten
Kinai kormany-hatszellel. Na meg ugye a munkasok napi 1$-os orabere.

Saor Alba

Szabi
passz, de remélem lesz nálunk kapható a 64gigás, a szénszálmintás hátlap és valami kemény strapatok 😄

"Nulla tenaci invia est via"