Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont: A diktálást rengetegszer használom, mert ha képes vagy motyogás helyett artikulálva beszélni akkor bizony remekül mûködik még magyarul is és hihetetlenül meggyorsítja a szövegbevitelt.
De az hótziher hogy én villamoson vagy kávézóban üldögélve nem fogok a telefonomnak vagy karórámnak pofázni 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bár ezt a példát konkrétan nem tudom dekódolni. Hagyományos, UI-bevitellel még gyorsabb is lenne a kép megosztása. Max, ha zsíros a kezem a kajától vagy mittomén'.
ez nekem nagyon bejön
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
g+ fooldalra ramesz, felul kozepen kivalasztod a kort amit nem akarod h megjelenjen alapbol a streamben, fogaskerekre klikk, "show post in home screen"-nel kiszeded a pipat, es kesz. Ez utan a kezdo tabra (all) visszavaltasz, es nem szabadna h ott legyenek post-ok abbol a korbol.
Ami pedig facebook-ot illeti: mindig is nagysagrendekkel szarabb es atlathatatlanabb volt, amikor az ismerosok csoportositasarol van szo, szoval onnan inkabb ne is masoljanak semmit, isten ments.
Regards,
Am. én is csak rosszat hallottam arról a telóról pedig gondolkoztam egy Ace 3-ban, de az 60 lett volna gyári garival. Custom ROM kell azt kész. Jobbat nem tudok. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem értem miért nem lehet olyan egyszerûen megoldani a dolgot, mint Facebook esetében, szarakodni kell itt a körökkel.
Nem lenne szégyen lemásolni a jobb megoldást szerintem.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Rendes multitaskinghoz meg 2 giga ram kell sztem manapsag, amikor 1 bongeszoben 1 tabon 1 weboldal onmagaban megeszik 100 mega ramot. Es itt nincs lapozofajl, ha kifut a memoriabol, elkezdi a regi cuccokat bezarni.
Regards,
2 személyes S Advances ismerõsöm van, mind a hármunknak ugyan azok a problémák fordultak elõ a készülékkel.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Igazabol en a letjogosultsagat sem nagyon ertem, samsungbol egyedul a galaxy s (fo szeria, nem mini-k es hasonlo komolytalanan baromsagok) es a note szeria ami altalaban viszonylag jo, de azokat sem a teleszemetelt bloatware miatt szereti senki, inkabb foleg a hardver miatt.
Meg par megjegyzes:
-egy gyemantra egyaltalan nem kell vigyazni, mar ami a fizikai allapotat illeti, semmilyen anyaggal nem tudod megsebezni, ha akarod sem, max egy masik gyemanttal 😊
-"pedig 2x1GHZ 768mb ram 8GB ROM+ 8GB SD...." - ezzel azt akartad mondani, hogy eros? Csak mert kifejezetten gyengek ezek a specifikaciok. Foleg a ram merete.
A moto g joval olcsobb, es biztos, hogy sokkal jobb telefon.
De egy 20-30-at hozzaraksz es mar kb az n5-nel vagy, ami egy teljesen masik dimenzio.
Regards,
Tegyél rá valami jó custom ROM-ot. Népszerû teló biztos van hozzá.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Gondolom gyári rom van benne.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Itt a véleményem errõl a tetves sz*r mobilról.Második Samsung telom, lehet jönni olyan hozzászólásokkal hogy nem értek hozzá, de pedig igen is értek a kütyükhöz és mégsem tudom beállítani olyanra hogy stabilan mûködjön ez a sz*r. Kezd elegem lenni a Samsungból. NEM TERHELEM LE van rajta egy csomó szabad hely mégis egy sz*r.
Állandóan belassul, kifagy, amikor SD kártyáról használom az adatokat sokszor meghal és 10 perc kell neki mire feléled, nem tudok vele rendesen kamerázni sem mert akad a felvétel és vissza nézni se tudom készülékrõl mert ott is akad vagy kifagy az egész készülék.
NE VEGYETEK ILYEN TELEFONT nálam legalábbis valamiért nem akar rendesen mûködni, szerintem ez egy gyári hibás széria, olyan mint az ACE 1 azzal is ez volt a gondom.
Soha nem ejtettem le, úgy vigyázok rá mintha egy gyémánt lenne és mégis szarakszik, elég jól értek a kütyükhöz szóval jól beállítottam mégis fagy és újraindul...
kpba 70et <+SD kártya + tok>+SD kártya + tok> fizettem érte és ennyi pénzért elvárnám hogy normálisan mûködjön....
Felháborító hogy ennyire rossz.
WHY???? pedig 2x1GHZ 768mb ram 8GB ROM+ 8GB SD....
VALAMIT MONDJATOK MERT BELEDOBOM EGY VULKÁNBA!<#banplz>#banplz>
Regards,
Ráadásul az almás telefont is azonnal cserélik ha gondod van vele, nem kell küldözgetni, meg hetekig várni a szervizre, hogy aztán egy valamilyen minõségben szétszedett és újra összerakott telefont kapj... ha épp szerda volt, és l.sz.pták reggel a szervizest, akkor mázlid van, ha nem akkor meg reklamálhatsz oda vissza (lásd cordon - asus, sony, moto stb)...
Nekem nincs bajom vele, igazából fel sem tûnt, pedig elég sokat nyomkodtam egyik haverom s4-ét. No majd legközelebb összehasonlítom az LG csúcstelóval, mert másik haver meg olyat vett.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Regards,
Más:
Régebben felvetettem a Google+-os kérdésemet itt a topikban, de azóta sem jutottam dûlõre.
Az lenne, hogy szeretném eltávolítani egyik ismerõsöm bejegyzéseit a kezdõlapomról, amire kaptam is egy olyan ötletet, hogy készítsek egy új kört, amihez adjam hozzá a kiszemelt ismerõst és állítsam be ezt a kört úgy, hogy ne kapjak semmi értesítést se.
Na, ez a megoldás nem mûködik sajnos. Van valakinek egyéb ötlete?
Tudtok ajánlani egy olyan akkus programot ami a következõek kritériumoknak megfelel...
-Tud Magyarul
-tudja az utolsó töltés óta eltelt idõ-t (Ha újra indítom a telefont nem nullázódik le ez az idõ...Nem úgy mint a GSam Battery Monitor)
-Olyasmi mint az Akkumulátor HD.
Saor Alba
Nem a SIM kártya a hibás.
Állítsátok át a beállítások idejére a Hálózat típust "csak GSM"re, majd ha végeztetek, vissza amin volt!
PH-n ez többször említett jelenség G2-nél, amire ez mûködõ megoldás.
Regards,
Elõre is köszönöm a válaszokat. 😊
Regards,