36194
  • Jim Morrison
    én nem töröltem semmit.
  • Falkon
    A kartyafuggetlen kerdesem torolve lett, vagy megint szar a telefonom?
  • Vadnokedli
    Triumph.. hogy rohadna el. :D
  • Narxis
    Kicsit off de mennyi hülye ember van basszus: Link

Kommenteket elnézve nem csodálkozom, hogy még IT oldalakon is fikázzák a tabletet. :/
  • skinnyman
    LG Officially Announces The G Watch R: Same Guts, New 1.3" Circular P-OLED Screen And Stainless Steel Body

• [HUN]FaTaL
    Csak ICS óta :)
  • Jim Morrison
    minden androidon. (bár lehet csak ics óta nemtom)
  • elitehun
    Hogy lehet nexus 5-ön átállitani az adatforgami ciklust?

Megvan a megoldás.
    Utoljára szerkesztette: elitehun, 2014.08.27. 20:34:34
  • Jani Hun
    irok én komplikáltabbat is, ha szeretnéd :D
  • Borg
    Azért a szezont a fazonnal ennél jobban már nem lehetne keverni :)
  • [HUN]FaTaL
    Nekem nem ez a tapasztalatom, ellenben az új 4G chipeknél már előfordulhat. :)
  • Narxis
    Van vezetékes bedugósom amit utcán, tömegközlekedésen használok és teljesen ok. Ez a fejhallgató csak itthonra kellene mindenképp vezeték nélkül. Amúgy ez a Philips van 13-ért is, de annál a modellnél panaszkodtak a hangzásra és nem is ilyen fülkagylós kialakítású.

20ezer a felső határ, amúgy ahogy néztem innen a következő árban már a duplája.

Szal ha valakinek nincs jobb ötlete akkor majd rendelem ezt.
  • Jim Morrison
    "80e-res 7.1 es überhyper szuper füles" biztos Dr. Dre
  • Jani Hun
    asztmondja, nem kell extra 20000 ért :Dnemtudom nállama füles kb 10e a felsöhatár, és durva amugy, amit kaptam a htc one omhoz fülest jobban szól mint spanom 80e-res 7.1 es überhyper szuper fülese, lehet hogy csak nekem nem tünik fel különbség, de olyan sok mint árban esélytelen hogy legyen,
    ettöl függetlenül, ilyen rátakarós füles kéne vagy bedugós?
  • Narxis
    Tudtok valami jó vezeték nélküli fejhallgatót? Tableten filmnézéshez meg néha elalvás előtt telóról internetes rádióhoz kéne. Tehát nem kell valami extra jó de azért hallgatható legyen.

Ezt néztem ki: Link
  • Vadnokedli
    Nekem S3 ban nem tűnt fel, csak amikor leszedtem a hátulját.
  • Papa01 #29268
    Köszi a válaszokat! :-)
  • skinnyman
    Alapvetoen igen. De fugg a konkret korulmenyektol, egy jo eros 2g halozat pl sztem siman lehet h kevesbe meriti keszenletben, mint egy gyenge, zavaros wifi jel.
  • Sippie
    élőben nem láttam még a készüléket, de gondolom csak feltűnt volna neki ha kiduzzad a hátulja (nekem is feltűnt anno a nokiámon, hogy mi a szar :D :D ), szóval ez ilyen távgyógyításos módszer most :D
    na szerintem google fiókja sincs, csaj az illető :D
  • Vadnokedli
    Telefon számokat "merge"lni kéne google fiókra. Az akksit meg megnéztétek? Hogy púpos e vagy valami vagy csak szóban forgott?
  • Sippie
    Üdv!
    Ismerősömnek Samsung galaxy mini telefonja van, és pár napja a rendszergazdája felpakolt rá új facebookot meg néhány frissítést. Azóta az aksija lemerül egy nap alatt, akkor is ha nem használja a telefont. Én azt mondtam neki, hogy gyári alapbeállításokra kéne visszatenni, mivel gondolom a sok frissítés vágta haza a "fogyasztást". Az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben van valami módszer a telefonszámok, sms-ek, stb mentésére, amit utána vissza lehet pakolni egy kattintással? Mivel nekem nokiám van, így fogalmam nincs hogy működik samsung esetében.
    Illetve az új aksit is szóba hoztam természetesen, mert azért idővel szarrá mennek, és már 3 év körüli úgy tudom, de potyára nem vetetnék vele, ha az új appok miatt zabálja az energiát. Egyéb tipp, ötlet?
  • [HUN]FaTaL
    mobilnet
  • Papa01 #29262
    Sziasztok! Szerintetek a mobilnet vagy a wifi meríti jobban az aksit androidos teló esetén? Köszi a válaszokat! :)
  • Ryder159
    Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/CPU használat mutatása
    Utoljára szerkesztette: Ryder159, 2014.08.26. 11:49:58
  • RelakS
    Esetleg ha PC Companion nem segít (Xperia S-emet megtéglázta), akkor a Sony Update Service program még működhet (ez oldotta meg az S problémát-t :) )
  • davidka003
    Flashtool-t mondtam múltkor is már.
    Lekell szedni hozzá a telefonhoz való ROM-ot és felrakni.
    PH-n a telefon topicjában tudnak segíteni.
  • Jani Hun
    na dejó, pedig pont azlenne a lényege a bluutuutos billzetnek h nekeljen tapizni, na mindegy, köszi a választ!:)
  • Bucser
    Elinditod PC companiont. Elinditod a software update modult vagy a restore modult.

Nyomod a lefele gombot a telefonon es mikozben nyomod a gombot felcsatlakoztatod a Gepre kotott USB kabelre. igy aktivalja a software download modeot. ergo igy lehet uj romot ratolteni. Egy probat meger ha mar tenyleg vegkepp doglott az eredeti szoftverrel.

Ha meg serult a telefon oldala az nem csak kicsi kozmetikai hiba altalaban...
  • Jim Morrison
    nem hiszem, szerintem ez mindenhol így van. (alkalmazásfüggő)
  • Jani Hun
    Halihó, az a kérdésem hogy van egy galaxy tab 10.1 em, és Facebook messangerbe ha entert nyomok nem küldi el autómatikusan, hanem ujsort kezd, na ez a probléma. be lehet állitani valahogy h elküldje egyböl?(bluetoothos billzetet hazsnálok hozá)
  • Vadnokedli
    Na szóval garanciáztatva lett a Z1 Nem tudnak vele mit kezdeni, mivel sérült az oldala ezért nem cserélték garanciálisan (nem az én telefonom..)

Mit lehet vele kezdeni? Villogó piros led, nem kapcsol be. 2000 óra töltés után se. Valaki azt mondta kikapcsolt állapotban a Sony-s PC alkalmazás felismeri és resetelni lehet. De az hogy lehetséges?
  • [HUN]FaTaL
    Nova ftw :)
  • Vadnokedli
    Terraria. :D
  • davidka003
    Apex Launcher az alap.
    Most pont akciós is. :D
  • theone91
    A frontspeakerek miatt hatalmas pluszpont. Állítólag az új Moto G is megkapja.
  • skinnyman
    Ahogy irjak, ezen a neven hivatkoznak ra "belul", de aztan vegul siman lehet h teljesen mas lesz, ahogy KLP-bol is KK lett.

Kozben keszul a Note 4 hype:

Allitolagos Moto X+1:

Google's 'Knowledge Vault' Can Teach Itself The Answers To Your Questions, May Drastically Improve Google Now
    [Update: It's Official] Google Is Rolling Out Support For Multiple Simultaneous Language Selections In Voice Search - ez mar mukodik is, felismer tobb nyelvet egyszerre, szovegdiktalasnal is megy
  • Narxis
    Ha ha
  • Shiwo
    víruskereső (:

• Narxis
    Pfff Mr. Kötekedő. Am. de xD
  • Dzsini
    És nem elengedhetetlen? :)