36194
-
Chris Lowe #29328 Köszi a kritikákat. Ez egy női lap. A középkorú nők nagy százaléka nem szokott böngészni, azt mondod neki, hogy opera vagy chrome teljesen másra gondol. Viszont okostelefonja nekik is van, telepíti az alkalmazást, kiteszi a kezdőképernyőre és amikor reklám megy a tévében vagy a gyereke épp nem nyúzza akkor 10 percre elindítja egy bökéssel. Szerintem a középkorú nők jó része nem használ könyvjelzőt a böngészőben, abban sem vagyok biztos, hogy tudják, hogy kell beállítani, mert rohadtul nem érdekli őket. Na nekik jó ha van app mert ott leegyszerűsödik a történet. -
#29327 En is arra gyanakodnek, de egy fizikailag beragadt bekapcs gombot szerintem fizikailag tudsz orvosolni is csak, mivel kb hardveres szinten benne van a telefonokban, hogy hosszu bekapcs gombbal kikapcsolodok/resetelodik a cucc (ezt nyomnad akkor is, ha csontra fagyna, stb) -
#29326 Szerintem nem működik tovább. -
#29325 senki? -
RYO21 #29324 És akkor utána hogy? Ha nincs online számlám akkor hogy vonja le a pénzt? Vagy csak simán nem működik többet az app? -
#29323 Most sikerült elindítani,viszont folyamatosan bevillant az mintha nyomnám a kikapcsoló gombot,arra gyanakszom hogy beragadt az a gomb.
Ezt a teóriát bizonyitja az is hogy magától bekapcsol(na) ha be van téve az akksi.
Ha leteszem akkor nem pördül meg,egyik oldalon sem. -
#29322 Ha kiveszed az aksit es leteszed az asztalra lapjaval meg tudod porgetni a tengelye korul?
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2014.08.31. 20:39:46 -
#29321 Ha próbálok belépni a recovery-be akkoris ugyanaz történik,most egyszer tovább ment a samsung intro-ig,de utána kikapcsolt. Nem is mindig kapcsol be ha nyomom a gombot -
#29320 Galaxy S4:
Egyszer csak azt vettem észre hogy ki van kapcsolva a telefon.
Bekapcsolom,megjelenik a Samsung galaxy s4 felirat,majd újra kikapcsol? Teljesen hivatalos rendszer,se root,se semmi,nem esett le,nem történt vele semmi. Aksit kivettem,töltőre feldugtam de semmi,bejön a töltés ikon majd kikapcsol
Mi lehet?
Utoljára szerkesztette: Firerock, 2014.08.31. 20:20:34 -
#29319 Mi az értelme az ilyen appoknak üzletileg? Financiális és marketing ereje sincs tehát ebből a szempontból sem értem túlzottan.
Egy ingyenesen letölthető belsős feed-reader, amely csupán megkerüli a webes felületen feltűnő reklámokat (ami nyilván csak egy pofon saját maguknak). A weboldalt meg nem ezzel fogod hirdetni, hiszen több mint valószínű, hogy mindenki amúgy is a weboldalon keresztül talál az appra. -
#29318 Gondolom valami pluszt is ad (cikk lementése), mint az index, vagy verge vagy bármely más internetes lap alkalmazása. Ha nem akkor tessék, ötlet^^ -
#29317 Ennél már csak azok az alkalmazások jobbak amik csak annyit csinálnak, hogy kiraknak az asztalra egy ikont ami egy link és rákattintva beadja a böngészőben az oldalt. :D -
ldavid #29316 szóval +1 felesleges alkalmazás csak azért hogy elérj egy olyan tartalmat amit böngészővel is el lehet?
rühellem az ilyet. -
Chris Lowe #29315 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kstd.nokorszak
Most lett kész, barátnőitek, feleségetek stb. biztos értékeli. Ha van ötletetek mivel lehet még feldobni, írjátok meg! -
#29314 Azért írja, mert igaz. -
RYO21 #29313 Ez a WhatsApp messenger ez fizetős? Mert valami olyasmit ír, hogy 1 év után 0.99$/year. -
#29312 Bódogat! -
#29311 az ilyen típusú ember Cat B15-öt vegyen inkább (: -
#29310 Befejeztem :D -
#29309 Bárkinek, aki mobil felületről ír a fórumra. -
#29307 Amikor te írsz ide kommentet utoljára mindig beragad az új HSZ értesítő.. -
#29307 Remek! Nagyon szepen koszonom mindenkinek! :) -
#29306 Hát egy igen ügyes, és higgadt illető telefonja volt.. -
#29305 lal -
#29304 Persze. Jó tanulópénz. -
#29303 Egy földhöz(nem konkrét beton) vágott és beázott Xperia P-vel mit lehet kezdeni [kicsit ideges lett az illető hogy egy ... nagyon jó telefon ] ? (csak a tetejéről a kis panel fedél hiányzik ahol a jack is van.) Ja meg nem kapcsol be. Érhet valamit még?
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2014.08.29. 11:22:03 -
#29300 Legközelebb ha elromlik megpróbáljuk azzal, köszi. -
#29299 elméletileg van valami PC Companion nevű progi hozzá, ha azt felteszed PC-re, akkor kábelen csatlakoztatva PC-ről is tudod resetelni -
#29298 Most éppen működik neki, megjavult magától...Az a baj, hogy ha a kijelző nem működik, akkor resetelni sem fogjuk tudni. -
#29297 Nem mind, pl gnex-bol arultak kartyafuggo valtozatot. De altalaban amugy igaz, n5-bol is mindegyik fuggetlen. -
#29296 hát, szervizben többnyire az első dolog, hogy resetet nyomnak.. ha utána pár napig jó, akkor szerintem valami szoftveres hiba lehet és nem hardware gond... tippre én azt mondanám, hogy nyomjatok rajta egy visszaállítást, és ha helyrejön tőle, akkor szépen kisakkozni, hogy melyik az az app, ami után a jelenség előjön...
de azért várd meg, hogy a többiek mit mondanak rá -
#29295 Hugomnak van egy xperia j-je. A kijelzője nem működik, kicseng, be lehet kapcsolni, csak vagy kép vagy érintést nem érzékeli. Már többször vitte vodafone szervizbe, és visszaadták, hogy náluk a hiba nem jelentkezik. Mit lehetne csinálni? Legjobb lenne, ha visszaadnák a vételárat, mert ez már nevetséges. Van valami fogyasztóvédelmes dolog erre? Gondolhatjátok, hogy nem a cseretelefonok miatt viszi oda a telefonját, meg áll egy órát sorba, mert élvezi... Ennek ellenére a szervizben jelentkezik a hiba, és amikor visszakapja egy kis ideig jó a telefon, 1-2 nap mondjuk. -
#29294 hát nemtudom, nálunk csak lehalkitani kellett, meg ha ugyvolt atanárnak kedve vidd ki az asztalra, azt óra végén viszakapod, de ez mégiscsak egy óra, nemolyan feltünő, föleg hogyha a tanár nemtud róla, hát, érdekes egy ilyen óra, márcsak arra vagyok kiváncis hogy mennyi lesz elterjedt pár év mulva -
#29293 Telefont nem lehet iskolában bekapcsolva tartani. -
#29292 Ezeknél az "okosóráknál" mindig eszembe jut a középiskolás puskázás, amikor a karóra számlapját cseréltem meg a válaszokkal teli papirra, kicsit kicsi volt, meg nem fért rá sok, de hogy eszembe jusson a lényeg ahoz elég volt, vajon ha ilyet viselnének órán tanár elkobozná?+ joga lenne hozzá? ha telefont lehet bevinni akkor elméletileg ezzel se lenne probléma, és tökéletes puska lehetöség az ilyen, ha jól értem hogy mit is tudnak, ésatöbbi -
#29291 Teljesen kerek kijelző ide vagy oda, a Moto 360 sokkal szebb. Minimalista, így minden alkalomra és környezetben hordható. Ez inkább úgy néz ki mint egy sportkaróra gyerekeknek. Megértem, hogy kell a széles keret, ha nem akarsz a képernyőből levágni egy részt, de legalább ne festenék össze ronda számokkal és iránytű-beosztásokkal. Sokkal jobban, elegánsabban nézne ki nélkülük.
Ha egy smartwatch-t eredeténél fogva nem valódi smartwatchként tervezed, hanem egy analóg óra modern, közvetlen replikájaként, akkor az sosem lesz ízléses. -
#29289 minden nexus kártyafüggetlen (tudtommal) szóval ja. -
#29289 Megorulok... :)
Szoval azt szeretnem megtudni, hogy a telenornal vasarolt Nexus 5, tenyleg kartyafuggetlen? Forumon olvastam!
Lenne lehetosegem ott megvenni de en t-mobile-os vagyok! -
#29288 79 után 82 jön a számozásban, ott lehet elbújva... mondjuk 285-ből is kettő van. sajnos mobilról használva belezavar a számozásba, meg furcsa dolgok történnek. És csak ezerszer szóltunk miatta :( -
#29287 Ha mobilról küldted bőven elveszhetett a kérdés :)