36194
-
#35592 Hogyhogy váltasz Appleről? :) -
#35591 Kamerában mindig jobbak, de azokat amiket leírsz egy 2-3 éves telefont is tudja bőven. -
Borg #35590 Még az S6 edge+ és S8+ között sem éreztem túl nagy ugrást. -
#35589 Mekkora a különbség átlag felhasználásnál az S7 edge és az S8 között? Netezés,face,messenger,viber,youtube ilyenekre használnám főleg. Igazából hetek óta az S8-al szemezek,dizájnra baromira bejön,de hosszútávon nyilván inkább a teljesitmény lesz a mérvadó,megéri azt a felárat az S8? Még a Huawei P20 van amin gondolkodok (a simán,nem a pro-n),de az csak 3. alternativa -
Bozi_Vilag #35588 Elméletileg lehet kattintással, de akkor nem szabad lezárni (mármint még húzásra sem). -
#35587 Sziasztok. Androidon be lehet állítani valahogy azt, hogy a hívás fogadás vagy elutasítás ne a jobbra vagy balra húzással történjen? kösz -
#35586 #35480
nem tudom jelenleg mi a legfrissebb lista, ezzel is csak óvatosan :) -
#35585 Hirtelen felindulásból beszereztem egy S8 at(2év gar ~154), sajna az OP3 am újraindulgatott már. (well known akku öregedési-hiba) Legútibbi Samsung ami az enyém volt és aktívan használtam az az S3 volt. Bixby-t már teljesen kilőttem, tudtok egy kis hasznos starter app letiltós listát egyebeket? Miket érdemes beállítani a legjobb akku-teljesítmény balanced üzemidőért?
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2018.04.22. 21:08:45 -
#35584 10-et :) Miért hagynék ki bárkit?
Amíg gyakorlatilag mindenki érzelemből foglalkozik ezekkel a kütyükkel, addig mit számít, hogy létezik-e és milyen objektív/független mérési mód?
(lásd a topicban az "utálom", "imádom" és hasonló hozzászólások bármivel kapcsolatban, a márkák iránti rajongást és gyűlöletet, stb... )
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.04.21. 11:17:58 -
Borg #35583 Akkor most burkoltan lehülyéztél 10-ből 9 embert, végülis well done :D -
#35582 Mindegyik az is :) Mert biztosan van olyan, akinek pont az a kedvenc, tökéletes telefonja. -
Borg #35581 Mindig minden telefont úgy harangoznak be, mintha világmegváltás lenne. -
#35580 Igen, főleg hogy az új android verzióban már notch beállítások is lesznek. Egyébként a P20 3 kamerája egyáltalán nem nagy durr a tesztek alapján, pl. a Pixel 2 1 kamerával megcsinálja azt, amit a P20 3-mal, de az S9/X kamerája is van olyan jó. Csak azért, mert a Huawei úgy harangozta be, mint ha vmi világmegváltás lenne, de nem történt igazából semmi előrelépés. -
#35579 95% hogy Notch-os lesz. Jelenleg a Notch-os téma a legésszerűbb megoldás Amoled/Oled kijelzők mellé szerintem. Earspeaker, selfiecam, notification bar egybe olvasztással. -
#35578 Sajnos jelenleg nem ebbe az irányba mennek dolgok, hamnem abba, hogy ha nálunk kizáró tényező akkor lassan nem fogunk tudni telefont venni. :D pixel 3ra kíváncsi leszek... -
#35577 Nalam a notch egy kizaro tenyezo. A jack hianya is az amugy.
A PH1-nek volt meg a legnormalisabb notch-ja, de engem meg az is irritalna. Szerintem 1-2 even belul elfelejti mindenki, es akinek olyan telefonja lesz, nevetseg targya lesz :D -
#35576 én is ebből indultam ki, de letiltottam és jobb lett. (mindig néztem mikor mennyit bírt az akksi). ~+30p sot -
Borg #35575 De mit is nyersz konkrétan a letiltogatással?
Ha egyszer nem használod őket, miért fogyasztanának akksit? -
#35574 Samsung saját virtuális asszisztense. Olyan mint a Google assistant, alexa, cortana,... csak samsungé. Ha megkéred rappel egyet, viccet mond és minden mást csinál mint a többi. csak van neki külön dedikált gombja a samsung s8/s9 készülékeken. -
Bozi_Vilag #35573 Mi az a bixby? :D (Bocsásd meg tudatlanságom)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.04.18. 20:44:08 -
#35572 nem tudom mennyit számít, s9 el kapcsolatban. Jenelneg s8am van, és nagyon kacsingatok más gyártó fele, talán ez lesz utolsó samu telefonom (aztán ki tudja). Olyan szinten teleszarják mindennel, hogy utána nem győzöm letiltogatni, amivel nem elhanyagolható üzemidőt kapok cserébe (az hogy gyorsabb is lett nem tudom). Persze, vannak jó plusz dolgok benne, de rohadt sok felesleges is van. Bixby is szép és jó, de már kikapcsoltam belőle amit tudtam, egyedül az hiányzik, hogy másra használjam a bixby gombot. (Utóbbi állítólag ezzel orvsolgató, gépre rá kell dugni, egy adb parancsot lefuttatni és faszán működik) -
#35571 Hogyne tudták volna, ott az Essential PH-1.
Csak arra "senki nem emlékszik", hiszen azelőtt volt, minthogy az Apple megcsinálta volna :) -
#35570 nekem megmondom őszintén az a bajom vele, hogy minden új notch megoldás lefekszik az Apple előtt. komolyan, kijött az iphone X és az összes gyártó elkezdte majmolni? eddig miért nem tudták így megcsinálni? -
#35569 Pedig a notch hasznos - és szép is tud lenni, főleg ha OLED kijelzőt használnak display-nek.
Lásd pl; a notch körbeölelős notification bar-t mint P20 Pro.
Amúgy én pártatlan vagyok, épp S9/P20 Pro között gondolkozok, esetleg OP6. A lényeg az OLED. -
#35568 lehet a v10nél már notch volt, csak secondary displaynek nevezték el?
-
#35567 Miben rosszabb 1 notch amúgy mintha felül ugyanúgy ott lenne 1 fekete sáv? -
#35566 nálam minden gyártó elvágja magát aki notchol... samu, htc és google maradtak eddig -
#35565 Akar jo is lehetett volna, de... #fuckthenotch -
#35564 Én mindig is mondtam hogy MediaTek-es eszközt nem szabad vásáróóóni. -
masoma #35563 OnePlus 6 leaked image reveals complete front panel -
#35562 Play storeban, saját alkalmazásoknál, meg lehet nézni, hogy a nem rég frissített/frissítésre váró alkalmazásoknál mi az újdonság (patch notes). Ezt az egyet hiányoltam, iosben régóta van.
// Más kérdés, hogy nagyobb alkalmazásoknál csak Bug fixes, meg minor improvements van mindig..
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.04.07. 16:09:38 -
#35561 Kotlint eléggé nyomja a Google most, de nem hiszem, hogy hamar kihalna :) -
#35560 Sziasztok!
Ez megint egy amcsi bírósági szappanopera. A SUN-tól átvett jogokkal emberkedik az Oracle, gratu. Mondjuk nem ejtenék sok könnyet, ha a Java kipusztulna a telókról. -
#35559 Amióta megvan a OP3 (megjelenés óta) Nem merítettem még csak 3x 40% alá - Minden update alkalmával elég konzisztens maradt az akku élettartama. -
#35558 Magyar nyelvű P20 hands on.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.03.29. 20:42:25 -
#35557 ha már téma:
Does overcharging hurt your phone?
The Verge
Közzététel: 2018. febr. 23.
-
#35556 Orac;e - Google
Fizetni fog a gugli, már csak az a kérdés mennyit -
Borg #35555 Vagy nem kell tévhiteket terjeszteni, és akkor nincs probléma se amit meg kéne oldani ;) -
#35554 nem kell éjszakára töltőn hagyni, problem solved (és még az akksid élettartama is több lesz) -
Borg #35553 Ja, de a gyári samsung is olyan, sajnos.