Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
$129
Moto E
Specs:
4.3-inch qHD (540 x 960) 256 PPI display with Corning Gorilla Glass
1.2 GHz dual-core Qualcomm Snapdragon 200 processor
1 GB RAM
4 GB Internal Storage + microSD slot
5 MP camera on the back (no front-side camera)
1980 mAH battery
Dual SIM slots supporting 3G (Global GSM version)
FM Radio
Android 4.4.2 KitKat
Regards,
Családtagnak myaudio tabletja beszivta az sd kártyát, konkrétan bele esett 😄 És magától újraindul a készülék randomra...
Én a nevesincs márkákról beszéltem most na 😊 És azok olcsóbb modelljérõl.
Elhiszem, hogy a HTC, valamelyik csúcskategórirás OPPO, Huawei, Xianomi telók jók lehetnek, és nem vagyok Samsung párti.
+20 dolcsiert.
Regards,
Bazinga!
Nehéz dolog bármelyik, ma ismeretlennek tûnõ névre látatlanul azt mondani, hogy a "leggagyibb", bármelyik lehet egy normálisan összerakott, jól sikerült készülék. Persze elõször próbálja ki valaki más, akinek ez a hobbija, és ha jókat lehet olvasni róla, akkor felkerülhet a választhatók közé 😊
A MyAudio meg érdekes, hiszen az konkrétan magyar irányítás alatt van, ahogy a Wayteq és a Concorde is, elég jól is mûködnek a saját kategóriájukban.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Portal
Half-Life 2
Csak shield-del kompatibilisek egyelore, meg mas tegra 4-es cuccokkal sem.
Regards,
Tipikusan a "csak ha muszaj" kategoria.
Regards,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ti melyiket választanátok ezek közül:
PRESTIGIO PAP5044
NAVON Mizu M500
MYAUDIO Phone Series X5
?
Vagy mit ajánlatok ezek helyett 😊 Egyelõre az X5 felé hajlok, szimpi, hogy két aksit is kapok hozzá.
köszi
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ezzel azt mondod, hogy egyik simmel telefonál, másikkal meg netezik? Vannak ilyen simkártyk, ahol fosba kerül a netezés? Csak mert Én azért nem fizettem eddig elõ netre, mert nem láttam értelmét annak ,hogy 1000-2000HUF-ért ntezek 500megát...
Amit te használtál, az csak egy olyan kapcsoló, ami a SIM cserélgetését váltja ki egy szimpla telefonnál, ott nincs a készülékben két antenna.
Manapság, okoskészülékeken többen inkább azért használnak két kártyás készüléket, mert az egyik a beszélgetõs (flottában, stb.), a másik az adatforgalomra beállított, ott meg aztán annyira mindegy, hogy azt nem lehet hívni, amíg beszélgetsz 😊
A dualsimnek fõként az a lényege, hogy ne két mobil legyen nálad. Az mindegy, hogy dual standby-ról, ha dual active-ról van szó, ez a lényege.
Az elsõ azt jelenti, hogy ha az egyik SIM épp hívást bonyolít le, akkor a másik nem elérhetõ, "a hívott szám nem kapcsolható"-t jelez, mintha ki lenne kapcsolva, tehát a készülék valóban 1 telefon, csak két vonal van rákapcsolva.
A dual active ezzel szemben két teljes telefon, tehát egyszerre két hívást is lehet fogadni vagy indítani, van lehetõség konferenciabeszélgetésre (a két hívást összekapcsolni, és egyszerre hárman beszélgetni), lehet ide-oda kapcsolgatni a két kapcsolat között, és természetesen beszélgetés közben "becsörög" ha a másik vonalra jön hívás, és szabadon indíthatsz második hívást, miközben az egyik vonal aktív.
Azért nem HD-ben rögzítenek sok esetben még mindig az olcsó telefonok, mert az árkategóriába szánt SoC-ból gyakran kihagyják a HD-video rögzítéshez és feldolgozáshoz szükséges/alkalmas fedélzeti chipet.
Amúgy Ázsiában ismert és sikeres márka, fõként prémium termékeket forgalmaz. Egyáltalán nem noname. Az általános visszajelzések teljesen pozitívak.
Igazából, mivel szó esett a telefonról, hogy Sony, ezért gondoltam nem ecsetelem, hogy abban elég jó kamerák szoktak lenni. 😊
Bár azt figyeltem hogy 5MP-es kamerás mobilok nem nagyon vesznek fel HD-ben. Ezt rosszul láttam?
Am tök jókat írnak errõl a telóról és az elsõ 1.3 as kamerával 720p-s videót rögzít?! WTF 😮
Am megbízhatók ezek a Xiaomi-k?
Amúgy azt hozzátenném, hogy nem a megapixelektõl lesz jó egy mobil kamerája. Fõként szenzor és az lencsék minõsége játsszák ebben a fõszerepet. Én teljesen kielégülten elkattintgatok 5 megapixellel is és szarok a 13 megapixelre, ha cserébe kapok egy szélesebb dinamikájú, jól rajzoló, a visszafogott zajszinttel bíró de mégis fényérzékeny szenzort és kromatikus és/vagy egyéb abbérációra kevésbé hajló lencserendszert.
Mostanában nem néztem ugyan, hogy külföldrõl mennyi lenne, megérné-e egyáltalán ehhez az árhoz képest (nosza, Google), de 60-ért is kimondottan jó készülék.
Amiket néztem neten telefonokat, max 2 magosak, van esetleg bennük egy 5MP-es kamera és nem tudom hogy milyen videót csinálnak, de a képek nem voltak valami meggyõzõk.
Van most olyan telefon a piacon, ami minimum:
2-magos
8MP-s kamerája van és szép képet csinál
Tud 720p-t nyomni
Belsõ memória minimum 1GB
És bõvíthetõ a memóriája külsõ memóriával.
Ja igen, és mondjuk nem ugyanígy a 150-es kategóriába tartozik, mint anno az Arc volt a Neo-hoz képest.
Am ilyen magasak az elvárásaim 2014-ben, vagy csak béna vagyok és nem találom az ideális telót a piacon?
(Am e-bay-en találtam ilyen Magyarországon nem forgalmazott ZTE modelleket, amik egész türhetõek. 4 mag, 13MP kamera, 45e HUF, csak a képek nem túl szépek és videót se tudom hogy rögzít...)
Regards,
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Bízom benne, hogy olyan kategóriagyõztes lesz, mint a Moto G, örülnék, ha kicsit leporolná már magát a Motorola (még akkor is, ha már Lenovo-kézen van), mert szimpatikus amit mûvelnek.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
...De még ha 60 ezeret mondok, akkor sem fogsz abban az árlépcsõben ennél jobb telefont találni.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE