36194
  • Borg
    50 alkalmazás futott egyszerre? :D Mesélj még erről...
  • LocalPatriot
    Kedves szucsy89 és davidka003!

Őszinte leszek. Nekem a Z kijelzőjével sem volt semmi gondom. Valóban fakóbb volt mint egy IPS stb, de nekem jó volt. Betekintési szög sose érdekelt. HW-es szinten a Z1 megeszi reggelire a Z-t. Ezt tapasztaltam tegnap. Valami hihetetlen simán fut a rendszer. Teszt jelleggel egy időben futott 50 alkalmazás, közbe telepítettem, és néha egy mikrolaggot leszámítva minden gördülékeny volt. Dino hunter pl elég szépen akadt a Z-n. Itt...
    A másik. Nekem még drága a Z2. Mire csökken az ára a Z3 megjelenése miatt, addig már nem akartam várni. Valamint, Z1-től felfele már nincs olyan lényeges javulás HW-t illetően. Ugyan az a proci csak kicsit tuningolva. Ergó Z1-ről nem váltanék se Z2-re, de még Z3-ra sem. Szvsz.
    Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2014.09.09. 06:59:22
  • theone91
    Android L-en lesz az igazi!
    Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.09.09. 00:47:35
  • Solten
    Sracok, nagyon penge az uj Chrome.
  • davidka003
    Tökre felesleges volt. Mit tud a Z1 amiért annyira megérte váltani?

Én az SP-t is max Z2-re cserélném, hogy látványos legyen a változás. (kijelző minőség meg méret)
  • szucsy89
    Ehh, ne mar... Legalabb gyujtottel volna Z2-re, Z1 kijelzoje nem az igazi. Amugy tapasztalatok?
  • LocalPatriot
    Megoldódott!
  • LocalPatriot
    Üdv!

A mai napon lecseréltem a Z-met egy Z1-re.
    Olyan kérdésem lenne csak, hogy valamiért nem ismeri fel a PC. Mi lehet a gond?
  • Hecker007
    Akkor szerencse hogy nem támogatja a tabletem :D
  • lac coo
    A feel nekem is bejon, de elrettent a sok video, hogy medontve elcsuszik az egesz erzekeles....
  • Hecker007
    Köszi a segítséget, akkor marad a solo.
  • theone91
    Az csak olyan tablettel megy amely támogatja.
  • Hecker007
    Igen eddig én is eljutottam. Amit kinéztem az a Wacom Stylus feel és a Stylus Solo. A feel jobban tetszik, ha jól értelmeztem van bele kapacitív kijelzőhöz való hegy is, de szeretnék biztosra menni.
  • theone91
    Csak kapacitív stylust tudsz használni hozzá. Többségének ugyanolyan gumihab vége van.
  • skinnyman
    Vegigolvastad a hsz-et, amirol beszelek? Elejetol a vegeig, minden mondatot? Mindkettonknek igaza van? Biztos ugyanazt olvastuk? :)
    Legalabb minden masodik mondatot darabokra lehetne szedni benne (es lett is jo nagy reszuk), olyan szinten van.
  • Hecker007
    Üdv!
    Tudnátok ajánlani nekem tablethez (G-Pad8.3) egy normális stylust?
    Ami most van gagyi kis genius az nem a legjobb, nyomkodni még csak csak jó, de a jegyzetfüzetet rémálom használni vele.
    Előre is köszi!
  • theone91
    A KitKat milyen szépen eltűnik a ICS-ben. :D
  • Narxis
    Részemről rendben, tiltólistára tettem a bővítményeddel(amiért külön köszönet) úgyhogy nem kell olvasnom a butaságait. :)
  • Jim Morrison
    Mindkettőtöknek igaza van ebben-abban, és ez megint egy véget nem érő párharc amibe belekeveredtél, fejezzük be (narxis te is)
  • skinnyman
    O rly? Folyamatosan baromsagot olvasol tolem? Mondasz is legalabb egy arva konkret peldat?
    Vagy inkabb csak konyveljuk el, hogy alkalmatlan vagy megitelni, hogy mi baromsag es mi nem az? (nem lenne olyan meglepo, amikor te magad futoszalagon gyartod oket) :D
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.09.08. 09:51:51
  • Narxis
    Ámen.
  • Narxis
    Tőled meg folyamatosan azt olvasok de már elkönyveltem, hogy fanboy vagy ezért az objektivitás számodra ismeretlen. Sajnos ehhez nem tudok gratulálni.
  • skinnyman
    We're Going To Have To Wait A Bit Longer For The New Android L Lawn Statue

Csak trollkodnak? Vegul meg majd odatennenek egy nagy L betut :)
  • skinnyman
    Nagyon reg lattam egy rovid postba ennyi baromsagot belesuritve, ezuton is gratulalok :)
  • theone91
    Még szerencse, hogy nem kell válaszolnom, mert igazad van.
  • Dzsini
    Az Európai Únión belül szoftvereknél, elektronikus szolgáltatásoknál jelenleg az eladás helyén érvényes forgalmi adót kell fizetned, ami (ahogy az Amazonnál, a Valvenál és a Microsoftnál is) egy luxemburgi cégen keresztül meglehetősen alacsony, és egységes az egész EU-ban.
    Ez 2015-től megváltozik, mert az elektronikus szolgáltatásokért nem az eladás, hanem a vásárlás helyén érvényes adótartalmakat kell majd fizetni (és adózni a cégnek) - ez Luxemburgnak rossz lesz, hiszen masszív bevételcsökkenés várható náluk (ezért tartották alacsonyan a kulcsokat, hogy hozzájuk menjen az összes ilyen cég), az összes többi országnak pedig jó. (nekünk meg rossz, mert a luxemburgi kedvezményes helyett a magyar ÁFA tartalmat fogják felszámolni)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.09.07. 20:59:14
  • Narxis
    Az.
  • ldavid
    megvolt? :D
  • theone91
    A Google Now zenefelismerés működik anélkül is, hogy angolra kellene állítani. A Play Music adatbázisát használja ilyenkor.
  • Jim Morrison
    Shazam, soundhound (én utóbbit használom)
    Google now is tud ilyet, de lehet azt is csak akkor mikor angolra van állítva a telefonod. Azt is próbáltam és amit kerestem az is megtalálta, nem volt rosszab mint a soundhound.
  • theone91
    Nem lehet, hogy ez az áfa-dolog egyfajta szürkezóna? Akárhányszor appot veszek, a nyugtán az adó midig 0 Ft. A supportoldalon, az áfát tartalmazó árakat feltüntető országok listáján nem vagyunk rajta. A NAV nem tisztázta a dolgot még? Nem mintha baj lenne, de ezért nem csaphatnak szájon?
  • Chris Lowe
    Deezer-en ha hallgatsz zenét, ott van olyan plusz applikáció ami írja a zene szövegét
  • RYO21
    Shazam (remélem jól írom)
  • Chris Lowe
    A szoftvereknél nincs ez a brutál emelés, ami kint 1 dolcsi az itthon 2-300ft. De mégha ráteszik a "szokásos" 1 dolcsi=1 euró árfolyamot még akkoris jobb mint az itthoni szürkeimport. Ja és az számlás, garis cucc. Oké áfa brutál de az számlával visszajön.
  • Jani Hun
    Halli, nemtudtok valami olyan appot amit hogyha elinditok, felismeri a zenét (mint pl a trackid) és bedobja a zene szövegét?
  • Szabi #29413
    ejj de szép lesz amikor már a kövek fele lepotyogott :D
  • theone91
    Mi ez a borzalmas hányadék. Mintha elöl hagytad volna a telefonod, miközben a gyerek ragasztóval meg csillámporral játszik. Samsung kezd valamiért az őrült macskás nőre emlékeztetni..
  • GregSB

• theone91
    "Ez egy kivételes eset volt."

Kivételes eset volt, hogy a Moto X-re és G-re rögtön jött a KitKat, majd az is kivételes eset volt, hogy a KitKat 4.4.4 szintén rögtön jött A Moto X-re, G-re és E-re? Micsoda mázli ez már, nem?
  • Jim Morrison
    Nem értem. Most gyorsan megnéztem neten milyen is volt, de lehet akkor ez nem is új. De valamiért nekem nagyon fura :D

Nem jövök rá miért.