Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Sziasztok!
Amerikában most a Nexus 5 milyen árban van? Van valakinek ilyen telefonja közületek?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Na nézd, még a végén csinál az LG valami elegánsat is. Már csak a logót kéne eltüntessék elölrõl.
Törölt felhasználó
Fúúú, nem tudom szoktatok-e nézni Csúcskategóriás mobilokat, de Én mindig kinézem azokat a telókat, amiket fél-1 éves korukba majd megveszek. Úgy néz ki megvan a következõ telóm. A Z2. Bár nekem ez buzi nagy kijelzõs, de amit tud, az alapján kb leszarom 😊 Mondjuk ha jön ki olcsóbban egy kompakt verzió, akkor valszeg az lesz belõle, ha megtartják az összes hardvert benne. De mindenképpen kivárom még visszamegy az ára egy 100-120e hufra 😊
SzirmosSzisza
Dafuq, alul nincsenek fizikai gombok, de a hely ott van nekik?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Vadnokedli
Hátul az a Hangerõ meg a lock gomb? Vagy hogy van ez? G2-t akartam nem rég venni S3-at lecserélve ezzel, de lehet várok még egy kicsit és inkább ez.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

skinnyman
LocalPatriot
Kegyetlen jól néz ki.
Törölt felhasználó
😊
RelakS
ja, az utolsó két opciót késõbb láttam meg, de az elsõ kép akkor is S3 😄 <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[HUN]FaTaL
Ezt még a gyári is tudja, ha van rajta.

Ha nincs rajta, akkor letöltesz egyet a playrõl és kész. Én PowerAMPot használok 😊 De megnézheted a MortPlayert is, az ingyenes.

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
én az Omich nevezetû kicsi egyszerû zenelejátszót használom amit a CM romokban lévõ Apolo music player ihletett

Bazinga!

aaasdd
Sziasztok. Magyarországon vett lg g pad 8.3-ra lehet valahogyan a google play edition verziót rávarázsolni? elõre is köszi
skinnyman
Hat ja, moto G is mar baromi olcso volt, ez meg annal is joval olcsobb, ennek ez az ara. En G ala nem mennek, de ha mar valaki az E arkategoriajara van rakenyszerulve valamiert, valszeg joval jobban jar azzal is, mint a kategoriaban barmi massal.

Regards,

theone91
Azért masszívan rossz kamerát kapott a Moto E...

Rossz a szenzor, rossz az optika, még autofókusz sincs. Reméltem, hogy legalább azt a kameramodult kapja villanó nélkül, ami a Moto G-ben van, de nem így lett. Pedig nem gondolom, hogy anyagáron sokkal többet spórolt ezzel a Motorola.

De maga a telefon a 90 fontos árával az alsó kategória gyõztese ettõl függetlenül.

A frissített Moto G simán megéri a +20 dollárt. Legjobban az microSD-slot hiányzott belõle eddig. Veszel egy 8 gigásat és kényed-kedved szerint bõvíted.

Dzsini
...ha egyáltalán forgalmazni fogják. Ha nem, akkor a szürkeimport boltban drágább, akinek van retúrjegye Bécsbe / Münchenbe, annak olcsóbb.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szabi
elméletileg ~35

"Nulla tenaci invia est via"

Vadnokedli
áfával meg minden lószarral 40k ra jön ki?

Szabi
vakut rakhattak volna rá :-/

néha praktikus zseblámpának használva 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Törölt felhasználó
Ez nem kamu, ez egy vicc vagy poén. Senki nem állította, hogy valóság. Szar is lenne az utolsó két opció... 😊
Törölt felhasználó
😊
LocalPatriot
<#taps><#vigyor2>

#27787 nagyon várom. Kiv leszek milyen áron kezd majd. G2-nél elképzelhetõ, hogy jobban bírja majd az aksija?
skinnyman
Motorola adds LTE and microSD support to the Moto G

A microsd nekem uj, ez igy megkomolyabb vetel.

Regards,

Carlos
Koszi, megnezem oket!

Þór vígi þessi rúnar

RelakS
kamu...
Az elsõ is S3 volt. Az S2 szögletesebb volt, és középen volt az usb-je (emlékeim szerint)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza
Nem tudom tabletekre mit pakolnak, de telón a gyári "Music" (Zene), illetve Play Music az mûködik a háttérben is.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
A beépített Play Music / Play Zene mit nem tud, amire szükséged van?

De van VLC, Winamp, meg ezer másik, ami többé-kevésbé ingyenes...

Carlos
Ok, megvan, 15 napig free! Ingyenes cucc nincs veletlen? ;-)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Koszonom! Mi a kulonbseg a trial es a fizetos kozott?

Þór vígi þessi rúnar

skinnyman
Legalabb 5-10 zenelejatszot probaltam mar, es oszinten szolva egy olyanra sem emlekszem, ami nem tudott volna a hatterben zenet lejatszani.
Ha a platformra a legjobb zenelejatszot keresed, valoszinuleg a poweramp az, fizetos progi.

Regards,

Carlos
Sziasztok. Nem tudom jo helyen jarok-e. Ha nem akkor bocsi es kuldjetek mashova.
A kerdesem az lenne, hogy tabletre kellene olyan mp3 lejatszo ami mukodik es lejatsza a zenet akkor is ha hatterben van a program! Tehat ha jatszom, dolgozok, bongeszek!

Elore is koszi a valaszt es a segitseget!

Þór vígi þessi rúnar

skinnyman

Regards,

Shiwo
pedig megoldható...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Vadnokedli
<#alien><#alien> kár hogy nincs sírva röhögõs szmájli. <#fogmosas>

Törölt felhasználó
Én errõl se tudtam, csak mikor hülyére röhögtem magam a képen, akkor jártam utána. Ha tudtam volna a nokiás storyt, sose vettem volna mobilt, fasz akarja ezt a szép arcot tönkretenni 😊
theone91
Azért ne felejtsük el a millenáris évek Nokia aksi-botrányait sem, hasonló, fül mellett robbanó, puffadó, sistergõ akkumulátoraival.

Törölt felhasználó
Egyre biztonságosabb,mi?? <#idiota>
Dzsini
Hogyne foglalkoznának - a fogyasztást is olyan szinten tartják, hogy 1 napot azért elviseljen normál használat mellett a gép, az akkumulátorok se pusztulnak el 1 év folyamatos merítés-töltés után, egyre kevesebb helyet foglalnak azonos kapacitással (tehát több hely marad a készülékben másnak), egyre gyorsabban és biztonságosabban lehet tölteni, megjelentek és terjednek a drót nélküli töltési lehetõségek...

davidka003
Az a baj, hogy a gyártók csak azt erõltetik, hogy legyen 16 magos proci a telóban de nem foglalkoznak az aksival.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

theone91
Igen, de akkor még a telefonkönyv is megterhelõ volt egy telefonnak.

Dzsini
Nekem a mostani (nemsokára 3 éves) telefonom kibír bõ 2 hetet napi 3-4 óra rádiózással.

1500mAh-s akkumulátor van benne, 220x176 pixeles 2 colos képernyõje van saját, zárt (op)rendszerrel, ami maximum java dolgokat futtat, nincs rajta 3G, VGA kamerája van, és 24 gombja.

Ezt tudja a "modern" technika egy nem-okostelefonban.

Jim Morrison
egyik ismerõsöm is mérges volt 1(!) éve, mikor már a sagem telefonját 2 helyett 1 hetente kellett tölteni 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Törölt felhasználó
Néha nem gondolkoztok el azon és mosolyogtok, hogy régen a mobilok akár egy hetet is kibírtak, még ha játszottál is rajta??? 😊
theone91
Már miért? Szerény hardverhez társított ~2000 mAh-s akksi ki fogja bírni a teljes napot, elhiheted. A jelenlegi Y300-am, kb azonos akksival és áramfelvételû hardverrel közepes nyüstölés mellett lazán kiprésel másfél napot.

skinnyman
Jaja. Nem eros cucc + friss gyartastechnologia, emiatt sztem siman tok jol birhatja.

Regards,

Dzsini
Meg képernyõidõtõl is függ 😊 Ez is olyan, mint a Kindle - ráírják, hogy 2 hónap rendelkezésre állás (és csillaggal alul, hogy napi 30 perc használatot feltételezve ennyi)

Simán elképzelhetõ, hisz a Moto G is elképeztõen sokáig bírja 1 töltéssel.

SzirmosSzisza
Ez az all-day battery nagyon marketing húzásnak tûnik 😊

Dzsini
Nincs rajta Selfie-kamera 2014-ben? tuti bukás 😄