36194
-
#29408 Nekem 4.4.2 kulon mutatja, a terero mutatoja valtozik annak fenyeben hogy pl. Edge vagy hxxx
-
#29407 nem wifi térerőre gondoltam, hanem a mobilhálózat térerejére. -
#29406 a WiFi térerejét? Eddig is mutatta, persze csíkokban, meg a küldött/fogadottakat. -
#29405 Nemrég kijött ugye az andoird L újabb változata, és ma frissítettem. Néztem néztem a felső sávot, annyira fura volt, de nem jöttem rá egy darabig, hogy mi változott. Rájöttem: Ha wifin vagyok már akkor is mutatja a térerőt :) Végre, iosnél meg WP nél ha jól tudom mindig is így volt. -
#29404 "Akkor, ezek szerint a Nexus-okat és a GPE készülékeket is csak a hype miatt veszik."
Azokat az android témában informáltabbak veszik. Nem csak kockákra kell gondolni hanem akit kicsit is érdekel a téma.
"de ha az embereknek úgy teszed fel a kérdést, hogy "szeretnél-e új telefont venni, minden alkalommal, mikor új Android jön", akkor tutira húzzák a szájukat. "
Az emberek többsége azt se tudja, hogy milyen android verzió fut jelenleg a telefonján. Nemhogy még frissítés...
"Igen, és a Motorolák. Könyörgöm, a Moto G volt az első telefon a Nexus után, amelyre megjelent a KitKat."
Ez egy kivételes eset volt.
"ICS óta flat az Android, mint ahogy azt is, az Android L-t is adaptálják az emberek"
Ja hát akkor a fasz tudja minek hívják ezt az új stílust de rohadtul nem tetszik. Az, hogy el kell fogadnom egy másik dolog. Rég áttértem volna másik rendszerre ha lenne valami komoly alternatívája az androidnak, sajnos nincs. Azért még drukkolok a WP-nek.
"Nem igazán értem amúgy, hogy miért rokonszenvesek a Nexusok, GPE-k, és ellenszenvesek a Motorolák"
Nem ellenszeves a Motorola hanem az a hype ami körülötte van ellenszenves, olyan telefonokkal és gyártókkal van összehasonlítva amik és akik hazai viszonylatban aktívan jelen vannak. Pl. az LG-nek nem kell Bp-re küldenem a telót ha gariztatni kell hanem egy kisebb megyeszékhelyen is leadhatom és majd ők küldik és szólnak ha kész van.
Ugye erről a Motorolánál szó nincs, egyelőre. Ha megvetted akkor intézd a garit a cordon-nal de csak ha expansys-tól vetted. Mind1, nem akarok ebbe jobban belemenni, nem fair jelenleg a Moto G-t bármivel is összehasonlítani aztán "bezzegelni". Ez az ami ellenszenves.
Annak se örülök, hogy nem kapom meg itthon a GPE telókat EGYELŐRE de nem is látok mindenkit orrba-szájba példálózni vele, sőt mindenki borítékolja, hogy nem lesz ilyen jó árú ha nálunk is elérhető lesz. -
#29403 Rádugtam a telóm a gépre, te nem látom (se TC-ben, se intézőben). Próbáltam usb debugging on/off allow mock lockations on/off al, de sehogy se látom :( ötletek? -
#29402 "túl van hypeolva a Motorola"
Akkor, ezek szerint a Nexus-okat és a GPE készülékeket is csak a hype miatt veszik. Mellesleg szerintem pont a Motorola örülnek annak a legjobban, ha túl lennének hypeolva.
"Én már nem ragaszkodom a frissítésekhez"
Igen, ez te vagy, de ha az embereknek úgy teszed fel a kérdést, hogy "szeretnél-e új telefont venni, minden alkalommal, mikor új Android jön", akkor tutira húzzák a szájukat.
"egyetlen 2 biztos pont frissítések terén a GPE és a Nexusok"
Igen, és a Motorolák. Könyörgöm, a Moto G volt az első telefon a Nexus után, amelyre megjelent a KitKat. És nem a GPE Moto G-ről van szó. A Motorola által felügyelt és szoftveresen karbantartott Moto G-ről. Ugyan ez elmondható a garnitúra többi darabjáról is.
Jún 19: Megjelenik a KitKat 4.4.4. - Júl. 4: Megkezdődik az OTA frissítés a Moto E, G és X-re. Ez gyorsabb, mint bármelyik GPE telefon frissítése.
"Nekem ez a minimal flat design am. nagyon nem tetszik"
ICS óta flat az Android, mint ahogy azt is, az Android L-t is adaptálják az emberek.
Nem igazán értem amúgy, hogy miért rokonszenvesek a Nexusok, GPE-k, és ellenszenvesek a Motorolák (amelyeket amúgy szintén megkapod GPE-ben). Az, hogy nem kapod meg őket itthon hivatalosan, az bullshit, mert a Play Edition telefonokat sem. Mint említettem, pontosan azt a mentalitást követi, amelyet a Google vázolt fel. -
#29401 Jó arról nem tudtam, hogy jön a Lenovo de ettől még nagyon túl van hypeolva a Motorola. Ráadásul kiveszik a magyar nyelvet a ROM-ból amit nem értek, hogy miért. Majd ha itthon lesz hivatalos hazai forgalmazás, magyar nyelvvel 2 év garival akkor megnézzük mennyire lesz jó ár érték arányú.
Én már nem ragaszkodom a frissítésekhez mert tök mindegy, hogy melyik gyártó mit ígér, az egyetlen 2 biztos pont frissítések terén a GPE és a Nexusok. Ha a frissítés ennyire érdekel akkor ezeket veszem. Amúgy se nagy kunszt 1-2 évente új telót venni, nem a legdrágábbat kell azt kezicsókolom.
Nekem ez a minimal flat design am. nagyon nem tetszik márpedig az Android L és a LG G3-nál is ilyennek láttam az UI-t, baromi jó felüdülés volt a Nexus 7 után az LG G2 Mini kezelőfelülete. Meg az a pár extra amit a szoftverbe pakoltak. Szóval én annyira nem hiányolom a stock androidot, azt nem szeretem ha belenyomatnak google play-ről tölthető appokat system app részbe. Mint pl. ez a szarfos G+ vagy Hangouts. Töröltem is a gecibe. -
#29400 Azt irta, hogy a képernyő használta a legtöbbet, újrainditottam, és most már jó
és ja, leszedtem egy appot de töröltem is biztos ami biztos
Utoljára szerkesztette: elitehun, 2014.09.07. 11:39:39 -
#29399 Tettél-e fel mostanában olyan appot ami komolyabban is fut a háttérben? Megfelelő-e a mobilhálózat, nem-e ingadozik? -
#29398 Ha lennének hivatalosan is Play Store-ban árusított készülékek nálunk, akkor az eredeti áron a dollár jelet cseréld euróra, majd olyan 20-30 százalékot pluszban lapátolj rá. -
#29397 inkább azt a képet mutasd, ahol programokra lebontva mutatja a fogyasztást. %-ban persze -
#29396 Kéne kis help!
Valamiért a telóm tegnap óta iszonyú tempóban merül. Semmit nem csinálok vele, és így merül.
Mi lehet ez? -
Chris Lowe #29395 Na ez egy frankó lépés lenne. Mert amúgy szeretem az olyan híreket mint (asszem index), hogy mostmár tényleg lehet olcsón jó mobilt venni, megnyitom az oldalt és felhozzák elsőnek a moto g-t ami ugye csak szürkeimport...
Ennél már csak a google play áruház hardver szekcióját várom jobban. Mert ott lehetne kártyafüggetlenül korrekt áron mobilt venni. -
#29394 az jol hangzik, akkor talan tobb atlagember venne itt is normal telot (moto g, stb.) a szokasos olcsofisfos samsung-ok, stb. helyett. -
#29393 Amúgy, ha már itt tartunk:
Szeptember 17-én indul a Lenovo mobilok hivatalos hazai forgalmazása. TLesz teljes support, szolgáltatóknál és boltokban is lesznek Lenovok. Ha lezárult ha teljes egészében lezárult a Motorola akvizíció, ez akár a Motorola visszatérését is jelentheti a hazai piacra. Ami zseniális lenne. -
#29392 Szerinted, a Lenovo csak úgy nyitna hivatalosan Európába, ha kinyírja a Motorolát? Ez eléggé demens és torz logika.
Remek ellenpélda erre, hogy a Lenovo mobiljai már így is jelen vannak hivatalosan jó pár európai országban ráadásul jön az új, tegnap büszkén demózott telefonjuk Magyarországra (forrás: Mobilaréna).
A Motorola az egyetlen, Ismétlem ez az egyetlen cég, amely felfogja és alkalmazza a Google szándékait az Android platformmal kapcsolatban. Nem kell fröcsögve nedvesfingani a telefonokat a piacra. Adj ki évente három telefont, törekedj arra, hogy az árlépcsőnek megfelelően a legjobbat hozd ki belőle, csapj rá stock androidot, és tessék: Mindenféle szájtépés és ködösítés nélkül teljesíteni tudod az olyan alapvető felhasználói igényeket mint a rendszerfrissítés. Őszintén leszarom, ha a Lenovonak, Samsungnak, Sony-nak, vagy az n+1-edik gyártónak van 30 különböző telefonja egyszerre a piacon, de mikor ez a felhasználók kárára megy, akkor dugják fel maguknak ezt az üzleti modellt.
Hajrá Motorola. -
#29391 Európában hivatalosan nem... -
ldavid #29390 mert anmélkül biztos nem lesznek/voltak lenovók.. -
#29389 Inkább olvasszák be. Lenovo mobilokat akarunk! -
#29388 Látszik, hogy a Motorola Mobility egy csöpp kis cég a többihez képest, de inkább maradjon így, minthogy egy nagyobb fúzió beolvassza. Szimpatikus az amit mostanában csinálnak. Kudos a Lenovonak, hogy autonómiát ad nekik. :) -
Rounding up: the blood, sweat, and tears behind Moto 360
Hands On With The ASUS ZenWatch: The Best Square Android Wear Watch Yet
-
#29386 Őket csak az érdekelte, hogy kiadjanak egy _teljesen_ kerek kijelzőjű smartwatch-t, hogy meglovagolják a kerek-kijelző hájp farvizét.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.09.05. 20:29:51 -
#29385 jézusom ez de ronda, ezeknek nincs szemük? :DD -
#29384 Oké. Köszönöm! -
#29383 Vagy levágsz egy darabot a kijelzőből, vagy rohadt széles keretet választasz. Ez a két alternatíva van jelenleg a kerek kijelzők alkalmazásakor. Előbbi következtében lényegében nincs is káva, amitől sokkal elegánsabb lesz egy óra, utóbbi következtében pedig úgy néz ki a smartwatch mint egy béna filléres Fila-karóra. -
Borg #29382 LG G Watch R
Továbbra sem megy nekik ez, hogy valami elegánsat hozzanak létre... -
#29381 moto x-en ez a jedi mozdulatos aktiv keszenlet szerintem baromi jo otlet, sok gombnyomast meg lehet vele sporolni, gondolom nem is sokat fogyaszt.
hint is nagyon erdekes, hogy erzekeli amikor a fuledben van es magatol ki/bekapcsol, stb.
360 meg gyonyoru verge-en amugy van teljes review-ja is most latom link -
#29380 A telefonod Mobilaréna fórumában érdemes ezzel kapcsolatban felvilágítás kérni. Ott tuti kapsz választ. :) -
#29379 Üdv!
Alcatel One Touch Idol S-em van. Segítene valaki a rootolásban? -
#29378 Az még a kisebbik gond. Az akkuidő az egyik legkényesebb feltétele a jó smartwatchnak. Ebben gázul teljesít a Moto 360. -
#29377 Áruházból már lehet tölteni a chrome új verzióját, ami már material designnal rendelkezik. -
RYO21 #29376 Túlságosan elhúzták az időt a megjelenéssel. Tartaniuk kellett volna a Júniust úgy ahogy az LG is tette. -
#29375 Eléggé sajnálom majd, ahogy a Moto 360 el fog tűnni a piacon, miután minenki majd az Apple wearable-jével foglalkozik majd. :( -
ldavid #29374 a bőr hátlap jó lehet (meg az alu keret) de nekem nem sok pluszt adna a mostanihoz képest.
külsőre sem tetszik, mérete is nagyobb --jó a vas is erősebb, FHD stb. de az annyira nem izgat.
#29372 erről kicsit a Her c. film jutott eszembe :D -
#29373 Akkor már minden verge videót tegyünk be^^
-
#29372 Mindenképp érdekes headset, a tokkal együtt eléggé scifi, de drága és ismételten felesleges cucc.
-
#29371 "Coming all over the world"... Ja, csak hozzánk nem talál el.
-
#29370 Ezekben az okosórákban van nfc? Mert most iwatch nál mindenki kiteszi címbe, hogx az nfc-vel jön, de az eddigi androidos órák nem nfc vel jöttek ki? Mert kb azért is van gondolom óra, hogy még fizetni is könnyebb legyen. -
moto x
moto g
moto 360
moto hint: