Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Azért, mert tényleg így van. Nevezz meg más olyan készüléket 40 ezer alatt aminek 720p kijelzõje van, remekül optimalizált, okés a kamerája, masszívan összeszerelt és mindig és még egy darabig up-to-date marad (elsõként kapott Kit Kat-et a Moto X-szel). Teljesen meríti a sweet deal fogalmát.

theone91
Szerintem a Moto E még a Moto G-nél is olcsóbb, alsó kategóriás (talán MTK-s?) teló lesz, mint a Nokia X.

Pár nap és hivatalosan is kiderül.

Narxis
Mindig csak ez a Moto G másról se hallok csak Moto G. Akkor megveszem majd a Moto G 2-t ha ennyire jó ár/érték arányú. 😊)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

theone91
Hol érdemes megvenni mostanában? Te honnan szerváltad?

Moto G tulajként én is csak ajánlani tudom ezt a telefont.

precision
ha van rá keret akkor mindenképpen a Moto G -t vedd... négy magos proci, elég jó kijelzõ, jó akku... és azért az árért amiért adják simán az egyik legjobb vétel

Bazinga!

Köszönöm! A 3. pont nem stimmel nálam.
Menü -> Beállítások -> Xperia -> itt gondolom az kell hogy kapcsolódás -> USB kapcsolódási mód -> itt viszont olyan lehetõségeim vannak, hogy média átviteli mód, vagy adattárolási mód

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

gabi89
Régi telefonom egy ARC S volt, szóval még valami rémlik.
ICS (4.0.4) vagy még GB van fent ?
ICS esetén van onelickroot ami egy kattintás tulajdonképpen és meg is vagy.

1. Menü-> Beállítások->Fejlesztõi Lehetõségek-> USB-hibakeresés pipa be
2. Menü-> Beállítások->Biztonság->Ismeretlen Források pipa be
3. Menü-> Beállítások-> Xperia > Csatlakozás > USB csatlakoztatási mód> MSC pipa be
4. Csatlakoztatod a telefonod és elindítod ezt

GB 2.3.7 -re sajna már nem emlékszem, de ott is valami hasonló szerintem csak másik progi kell hozzá 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Köszönöm a segítséget! Itt nincs fóruma a telefonomnak, de a mobilarénán majd megnézem.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Prody
Köszi a segitséget, az is jó telónak tûnik. Még várok egy-két tippet. Körbenézek, hogy melyikeket árulják.

precision
Moto G nem játszik? nem írtad, hogy mennyi az az olcsó... 😊 de szerintem érdemes Moto G -t venni fõleg ugye külföldön... nem érdemes az alsó kategóriával szenvedni

Bazinga!

precision
szerintem keresd meg itt vagy esetleg mobilarenán a telefonod topikját és ott találsz leírást ill. kapsz részletes segítséget rootolást illetõen
ha az angollal nincs gondod akkor az xda -n is megkeresheted a telefonodat és ott is van leírás rootolást illetõen

én sajnos nem tudok konkrétan segíteni, mivel nem olyan telóm van mint neked

Bazinga!

Prody
Sziasztok. Windowsphone-rol valtanek vissza androidra. Nincs most penzem draga darabra es a 'feature'-ok nagy reszet, amiket reklamoznak ki se hasznalnam. Szoval egy olcsobb (lehetoleg, de nem kizart) Samsung-ra gondoltam. Mivel olcsobb modellrol lenne szo, ezert a tokeletes kijelzo nem jatszik, bar jo lenne. A leglenyegesebb dolog a performance, ne akadjon. Segitsegeteket kerem. Kulfoldon elek, szoval az arak elternek itt. Csak par megbizhato modellre lennek kivancsi. Samsung Win, duos2, Grand2?

SzirmosSzisza
Ha már kamera, S4 tegnap ilyen kiváló képet csinált 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gabi89
Google kamerája is jobban tömörít mint kellene, persze van rá hack. 8Mpx -es kép néha nem éri el a két megát 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

theone91
"remelem h csak timed exkluzivok"

Nekem ebbõl az jött le, hogy várod okostelóra is.

skinnyman
Szo sincs tapikepernyorol. Alapbol shield-re jon, nyilvan kontrollerrel, vagy akar eger+billentyuzettel jo jatszani.

Regards,

theone91
Amúgy ki akar Half Life-ozni tapikijelzõn? Már a GTA és társai is olyan kényelmetlenül irányíthatóak érintõkijelzõn. Elõbb veszem meg PC-re, mint mobilra.

theone91
1+1 kamerája teljesen korrektnek, sõt jónak tûnik elsõ blikkre, de 100%-os croppon már igen fura. És nekem nagyon úgy tûnik, hogy nem a szenzorral van gond, hanem a szoftveres tömörítéssel (a bitmélység eléggé zúzmarás sötétebb részleteken). Lehet itt vérzik a CyanogenMod kamerája. Megnéznék tesztfotókat akár a Google Camerával is.

De a Nexus 5-ött itt is falhoz vágja azért.

Köszi!

És ebben tudnál segíteni?

precision
rootolni kell a telefont és playbõl felrakod a root uninstaller -t

Bazinga!

theone91
Warner Interactive. Minden egyes játékánál elõfordul, hogy annak ellenére nem indul, hogy kompatibilis a készülékeddel a telefon.

Milyen módon lehetne letörölni a gyári programokat? Olyanokra gondolok, mint: hagouts, böngészõ, wisepilot, officesuite... stb
Már nagyon idegesít, hogy nem tudok frissíteni semmit mert mindenre azt kapom hogy nincs elég hely a telefonon.

Narxis
"wc 4.1.2.1 azt a büdös kurva élet mi ez a geci jó játék"

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vadnokedli
"Szar, nem indul" <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LocalPatriot
Ryder159
Köszi! jobb megoldást én sem találtam csak ha más ROM-ot teszek rá, amivel Emotion ui 2.0 lenne rajta és az jól néz ki...

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

skinnyman
Portal For Nvidia Shield Review: This Was A Triumph
Kivancsi vagyok mennyi erofeszitest tettek bele, hogy mas cuccokon ne fusson, remelem hamar lesz valami ugyeskedes amivel mindenen futtathato lesz 😊

Regards,

theone91
Minek kellett a pixel-artot erõltetni? Ha kihagyták volna, akkor csak nyomokban tûnne Flappy Bird koppintásnak.

Vadnokedli
Ez még rosszabb mint a samsung csajozós reklámja. <#vigyor3>

LocalPatriot
Rovio (Angry Birds) Flappy bird stílusú játéka...

LocalPatriot
Ezt komolyan gondolták???<#wow1> 😊
Sajna nem tudok jobbat sry 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

precision
felraksz valami launchert a playbõl és annyi 😊
holo vagy nova például

Bazinga!

Ryder159
Sziasztok. Vettem egy Huawei G510-et. Ezt az emotion ui-t nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy egy alap android kinézetet kapjak?

theone91
Lyézusfasza.

skinnyman
Hogyan kell csajozni rovat:

Regards,

fery02
Ez a PH-s hozzászólás talán segítségedre lesz.

Inkább csak a bele linkelt képek miatt rakom ide be, úgy tudod többek között megnézni azzal a GSam Battery Monitor-ral a térerõ jellemzõket.

Hasznos progi és tud magyarul. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

[HUN]FaTaL
Nem lehet, egy rakás szar.

http://goo.gl/gd6Zi5

hungary27
Nem tudjátok miért nem észleli a telefonomat a gép? Eddig jó volt, most pedig csak a hangot hallom, de a sajátgépben nem látom a mappát.
Vadnokedli
Benne van hogy """"mindig"""" erre amúgy én is szeretném a megoldást.

precision
elolvastad amit írtam?

Bazinga!

grebber
Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni....
Nem létezik véletlenül olyan progi ami a térerõ meglétét illetve ha elmegy tudja naplózni diagrammaszerûen vagy akárhogy ?

Next PC upgrade: 2022

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

precision
megújult fb appban be lehet valahogy állítani hogy az üzenõfalat mindig idõrendi sorrendben mutassa? felül a legutolsó fül alatt van egy most recent de minden nem akarom mindig megnyomni

Bazinga!