Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár nap és hivatalosan is kiderül.
Android 4.4.3 Changelog Turns Up In AOSP With Every Modification Since KitKat 4.4
Image Of Alleged Moto E Pops Up On Facebook Ahead Of Announcement
PSA: Offline Google Maps Now Expire After 30 Days, But It Will Prompt When Cached Maps Are Out-Of-Date
Rumor: Google Exploring Home Screen Overhaul With Revamped Notification Shade, Recents Menu, And More
Regards,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Bazinga!
Menü -> Beállítások -> Xperia -> itt gondolom az kell hogy kapcsolódás -> USB kapcsolódási mód -> itt viszont olyan lehetõségeim vannak, hogy média átviteli mód, vagy adattárolási mód
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
ICS (4.0.4) vagy még GB van fent ?
ICS esetén van onelickroot ami egy kattintás tulajdonképpen és meg is vagy.
1. Menü-> Beállítások->Fejlesztõi Lehetõségek-> USB-hibakeresés pipa be
2. Menü-> Beállítások->Biztonság->Ismeretlen Források pipa be
3. Menü-> Beállítások-> Xperia > Csatlakozás > USB csatlakoztatási mód> MSC pipa be
4. Csatlakoztatod a telefonod és elindítod ezt
GB 2.3.7 -re sajna már nem emlékszem, de ott is valami hasonló szerintem csak másik progi kell hozzá 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Bazinga!
ha az angollal nincs gondod akkor az xda -n is megkeresheted a telefonodat és ott is van leírás rootolást illetõen
én sajnos nem tudok konkrétan segíteni, mivel nem olyan telóm van mint neked
Bazinga!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Regards,
De a Nexus 5-ött itt is falhoz vágja azért.
És ebben tudnál segíteni?
LG gives a taste of the upcoming G3 with its first QuadHD phone
Valve's Shooter Classic Half-Life 2 Is Coming To The NVIDIA SHIELD, According To This Informative Crowbar
Tetszik ez a trend, remelem h csak timed exkluzivok (ahogy lenni szokott).
Regards,
Már nagyon idegesít, hogy nem tudok frissíteni semmit mert mindenre azt kapom hogy nincs elég hely a telefonon.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kivancsi vagyok mennyi erofeszitest tettek bele, hogy mas cuccokon ne fusson, remelem hamar lesz valami ugyeskedes amivel mindenen futtathato lesz 😊
Regards,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Inkább csak a bele linkelt képek miatt rakom ide be, úgy tudod többek között megnézni azzal a GSam Battery Monitor-ral a térerõ jellemzõket.
Hasznos progi és tud magyarul. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Nem létezik véletlenül olyan progi ami a térerõ meglétét illetve ha elmegy tudja naplózni diagrammaszerûen vagy akárhogy ?
Next PC upgrade: 2022
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu