36194
-
KruGer86 #29649
===========XEROPAN - Kreatív angol nyelvtanulás============
Forduljunk szembe a megszokásokkal, legyen szabad, játékos és izgalmas a tanulás! Legyen egy olyan élmény, ami bárhol, bármikor átélhető!
===================Töltsd le még ma!====================
Androidra letölthető innen: http://bit.ly/1sX8ROm
iOs-re letölthető innen: http://bit.ly/1r7JJZI
=====================================================
Ne felejtsd el LIKE-olni facebook oldalunkat, hogy mindig időben értesülj az újdonságokról!
www.facebook.com/xeropanapp
www.xeropan.com -
#29648 Egyértelműen n5! Én is azt választottam volna tavasszal, ha nem lett volna képben egy HTC One M7 is! :) -
#29647 a Sony logo -
#29646 Mi ilyen faszom drága ezen a telefonon? -
#29645 :D
Valakinek baja lehetett az angollal?
Akinek nem esne le, réz színű Z3, angolul copper :) -
#29644 Bocs, közben meló volt. Szóval szivagyújtóba dugható microUSB-s töltőről van szó.
Utoljára szerkesztette: Mighty, 2014.09.24. 19:33:16 -
#29643 Arra gondoltam, hogy a kocsiban van valami USB kimenet és arról tölti. -
#29642 0,5A a powered usb minimuma. Egy átlagos telefontöltő általában 1A körül ad le, a tabletesek akár többet is.
Amúgy kábeltől is nagyon függ, úgyhogy #20636 -ra: próbáld meg másik kábellel. Nekem a Nexus7 a saját töltőjével (2A), saját, rövid kábellel kb. 2 óra alatt feltölt, egy másik, hosszabb kábellel legalább a duplája kell neki. -
#29641 szivar/usb-ről egyébként -
#29640 Úgy mint a kettővel lentebb linkelt:)))) -
#29639 Az hogy működik? USB 2.0 0.5 A-t tud leadni :D
(gondolom autóba épített USB-ről van szó)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2014.09.24. 15:44:57 -
#29638 Most autós töltő vagy szivar/usb?? mert nekem is van 2.0a usb cucc és merül vele minden:))) full gagyi autós töltővel meg nem:))) -
ldavid #29637 egy ilyen? 3k huf -
#29636 Sziasztok!
Olyan autós töltőt keresek, ami tuti 2A-rel tölt. Nemrég vettem egy Quoltec microUSB-s töltőt, ami az adatai szerint 12-24V inputnál 2.1A outputot produkál. A gsam battery monitor app szerint csak 460 mA-t vesz fel belőle. A gyári samsung töltőm 2A-es, az app szerint 1900 mA-t vesz fel.
460 mA + aktív google navigáció mellett merül a telefon :O -
#29635 Hat nem tudom, amit lattam belole, ott pont eleg nagy lag volt, ilyen fel masodperc nagysagrendje legalabb, szoval interaktivabb dolgokra, pl jatekra az ugy hasznalhatatlan lenne. De nem tudom, hogy az csak az a cucc miatt volt ilyen, vagy minden miracast-nal van ekkora lagg. Mindenesetre chromecast screen mirrorjan szinte nulla lag van, az tenyleg jo jatekra is.
Mas:
Hat, ez annyira nem hajlik. Ugy tunik valahol meg tesztelik is telefonokat, nem csak kiadnak egy nagy tepsit, ami zsebbeteve elhajlik es ugy marad, raadasul pont ott, ahol az aksi van (kivancsi vagyok mikor robban fel az elso elhajlott telefon valakinek a zsebeben...) link -
#29634 Így van, és ami még nagyon fontos azoknak akik mostanában vennének Nexus 5-öt:
Az Android L energiagazdálkodási algoritmusai (Project Volta) teljesen újak és sokkal jobb hatásfokkal működnek az eddigi összes Android verzióhoz képest. Ez kiderül ebből a tesztből, amely még a legelső developer preview alapján készült jópár hónapja. Ha a végleges Project Volta még nem is lesz ennél jobb, már ez is nagy szó, mert így is 30%-kal jobb akku-teljesítményt produkál az Android L a Kit Kat-hez képest, teljesen azonos készüléken és azonos felhasználási körülmények mellett.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.09.24. 12:38:08 -
#29633 December óta van N5-öm és sehol egy karc a kamerán. Az aksija nem egy bivaly ez tény, de egy napot lazán kibír, valamint wifi/mobilnet mellett 3-4 óra kijelző idő is benne van. (automata fenyerő mellett) Azt ne felejtétek el, hogy egy stock android jobban bánik az aksival mint egy Samsung, LG rom.. Láttam már 5 - 5 és fél órát is igaz ott nem volt mobilnet és talán custom rom is volt.
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2014.09.24. 12:32:03 -
#29632 Az egész kiálló kamera csak egy felfújt lufi. Senkit sem zavar se a Nexus 5-ön, se a Galaxy S5-ön, sem más készülékeken. Na az tipikusan csak azért esett áldozatául az ellentáboros blogoknak, mert egy iPhone. Azóta derültek ki súlyosabb problémák is, főként a Plus-szal kapcsolatban. -
#29631 2300 mAh, ami nem a legvaskosabb a piacon, de azért egy napot lazán ki kell hogy bírjon. -
#29630 + kilóg neki is a kamerája, mindenki fikázza az i6-ét, azt elfelejtik h az N5-nél is ugyanez van :D
miért, az akksija mennyire bírja szarul? 1 napot se bír ki? :S -
#29629 lagg szempontjából miracast elég jó. Haverom lg tv-j tudja alapból wifin keresztül próbálgattuk lumia 630-al, elég jól működött.
(Pozitívum, hogy mindenféle plussz app és egyéb nélkül működik a dolog.) A másik pozitívum, hogy a miracast az egy szabvány, így elég széles a kör ami támogatja.
Igaz a miracast csak egy vezeték nélküli hdmi. Ezzel is smart lesz a tv-d mert 1:1-be megy ki a mobil képernyőd :)
Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.09.24. 09:54:52 -
#29628 N5, csak ne lenne ennyire gyenge az akksija... :c -
#29627 Kb smart tv-t csinal a tv-dbol, csomo app tamogatja. -
#29626 nem vagyok képben, a chromecast még mire jó? -
#29625 Microsoft Announces A $60 Chromecast-Sized Miracast Adapter That Mirrors Everything On Your Screen
Egesz erdekes. Kivancsi vagyok, hogy mennyire mukodik jol, milyen laggal. Egy chromecast mondjuk olcsobb azert, es jo masra is. -
#29624 Egyértelmű: Nexus 5. -
#29623 Nexus 5, ès 5ezerért megveszem a Qi töltőt :D amúgy n5! -
#29622 +1 -
#29621 Mintha a Z2-t is promózták volna ezzel -
#29620 n5! -
#29619 Lesz valamikor androidra slowmo videofelvétel lehetőség ?
Agyam eldobom, hogy egy erőmű némely telefon, és nem tudja, azt mit, az ezeréves eldzsím is tudott .... :)) -
#29618 hohoo, október 6-tal lejár a hűségem, néztem milyen telókat tudnék 2 év rablánccal venni, milyen áron:
- S5 mini 0 Ft
- G2 mini 0 Ft
- Nexus 5 (ajándék vezetéknélküli töltővel) 10.000 Ft
- G2 15.000 Ft
- Z1 Compact 15.000 Ft
(a Z1, S5, G3 és társai 80 körül lennének)
szerintetek melyiket? -
#29617 Nem uj info, csak egy ujabb megerosites jott rola most.
A korabbi infok egesz reszletesen irnak rola: Volantis a kodneve, Nexus 9 neven majd. Itt vannak a lenyegi infok: Link, plusz voltak meg tovabbi szivargasok is
Amugy igen, varhatoan eleg premium cucc lesz: aluminium, tegra k1 64 bites denver procival, ez az aran is kicsit latszodni fog: 400 dollaros induloarat mondanak.
Egyebkent azon tul, hogy nem fem - ami amugy tudatos valasztas -, abszolut igenyes tablet az n7 2013 is, es meg mindig siman a kategoria legjobbja, a legjobb aron. Az n9 azert mas kategoria lesz meretben is, meg arban is. -
#29616 Pont amikor megy lefelé a tabletek iránti érdeklődés mutatója.
Amúgy ez nem garancia a fém tabletre. Ne feledjük, hogy mindenek előtt olcsó kütyüről van szó, ráadásul a HTC csak egyetlen fém hátlapú tabletet csinált pár éve, a Flyert. -
#29615 A HTC csinálja az új Nexus tabletet... végre lesz egy fém, igényes tablet Androidos oldalon is? -
#29614 A legelterjedtebb 4k szabvány az uHD, ami 8,3 megapixel 16:9-en. Lekerekítettem picit. :) -
#29613 És pont az Egyesült Államokban nem terjedt (eléggé) a PayPass és rokonsága (PayWave, ExpressPay), míg világszerte 20-30%-os stabil növekedés van ezen a piacon, odaát ez a növekedés 10%-ot alig éri el.
A legtöbb elemzés ezt annak tudja be, hogy az Apple nem támogatta idáig az ilyen jellegű működést. -
#29612 Már megint elkanyarodtunk az iPhone irányába :( -
#29611 Igen, 8 MP, csak 4:3 aranyu, az 3264 pixel horizontalisan, ami a 4K egyik formajahoz (3840 vagy 4096.) sem eleg :)
kifli: 2010-ben is ugyanaz volt, ugyanugy mukodott az nfc, mint most, 4 evvel kesobb. En fizettem >2 eve nfc-s nexus-sal google wallett-tel egy itthoni kis videki cba-ban (ahogy barhol tudnek, ahol van paypass, az meg mar most van nagyjabol mindenhol). Igazabol mar regen keszen all hozza minden. Csak senki sem eroltette tul a dolgot, a google is foleg csak amerikaban nyomta az egeszet. De amugy nem csak fizetesrol beszeltem (ha ios-en masra nem is hasznalhato - lol). -
#29610 Ja és abban is biztos lehetsz, hogy ahogy új optikát kap a jövendőbeli iPhone, majd az is tud 4K-t és alsó hangon 13 megapixelt, pláne mikor megérkezik a Retina iMac. Úgyhogy még most gondosan formáld meg a véleményed. :D
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.09.23. 12:13:47