Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Regards,
Örömmel használtam õket amíg nem cseréltem 4,3-asra.Azt hetekig tartott megszokni és nem is akartam sokkal nagyobb telefonra váltani.
Tartalmat fogyasztani sokkal kényelmesebb a nagyobb telefon.
Most az 5,2 colost már túl nagynak találom.Ezt kényelmesen csak kétkézzel tudom használni.
Kifejezetten szenvedés egykézzel telefonkönyvbõl kikeresni egy nevet.
Most úgy képzelem,hogy 4,7-re vagy nagyon vékony kávájú 5-ösre fogok váltani a jövõben.
De,hogy 4 colt vagy kisebb kijelzõt nézegessek az kizárt.
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
egyébként miért van az, hogy a mobilok ilyen ütemben fejlõdnek mind hardver mind kijelzõ terén, ha megnézünk egy mostani középkategóriás laptopot pl., fele akkora felbontása van mint a mai csúcstelóknak, és a kijelzõje kicsit nagyobb... hadverre majdnem ugyanez igaz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Annak idején 2002 környékén is ez volt csak fordítva, mindenki egyre kisebb telefont akart gyártani született pár olyan is ami kényelmetlen volt annyira pici lett. Azután csak sikerült rájönni a gyártóknak, hogy semmi értelme és újra normális méretû telefonok készültek.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Regards,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha meg van olyan hülye az Apple hogy 2-3 év múlva csak tepsit fog árulni, akkor platformot váltok, Moto G / Sony Z Compact szerû 4" telóra vagy bármi másra amiben nem direkt lebutított hardware van.
Könnyû ráhúzni ezt a történetet valamire amit nem értetek (itt most azt hogy ki és miért veszi a szifont), csak az a baj hogy a vásárlók elenyészõ %-a ekkora fanatikus. Sétáljatok végig gazdaságilag fejlettebb ország fõvárosának utcáin, és azt fogjátok látni hogy full átlag emberek és tinédzserek használnak szifonokat.
A mostani csucstelojuk kijelzoje (felbontas, meret, ppi) 2-3 eve is erosen elavult lett volna. Es ez a telo sok masik tulajdonsagarol is elmondhato.
De hagyjuk most a specifikaciokat, meg konkret termekkategoriakban is csak evekkel lemaradva kovetik a piacot, lasd: nagyobb telefonok, kisebb tabletek.
A felsorolt 3 dolog kozul (azt most ne firtassuk, hogy mennyire "hasznosak") pedig egyiket sem ok talaltak ki (mint ahogy kb semmi mast sem, ugy nagyjabol soha), hanem masok, evekkel elottuk.
Regards,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(Galaxy S4)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
theone91: jah, valahogy igy kepzelem el en is a dolgot. Igazabol eleg regota csak kullognak a piac utan, evekkel lemaradva. Kozben persze arcpirulas nelkul folyamatosan magyarazzak a bizonyitvanyukat.
Regards,
De valahogy negyedévente 30-40 millió ember mégis megveszi.
A nagyra fújt, elbénázott keretes iPhone-t is megveszik majd negyedévente többtíz millióan, ezt biztosra vehetjük, mert majd a) keynote-on meg lesz illusztrációkkal lesz magyarázva hogy miért is jó a közel 5 incs, ahogy azt tették az i5 növekedése esetén is b) hirtelen megszûnnek a majd a 4 incshez ragaszkodó elvek, amikor meglátják a hipszterzenére Jony Ive feje mellett lassan forgó új iPhone-t egy igényesen tálalt promóvideóban. Ezek miatt lenyugszik még a leghabzóbb szájú 4 incs lovag, "mert az Apple tudja mi kell nekünk, amikor mi még nem"... Handrás idézettel zártam a Handrás-effektust.
Sebaj, ha ez kell ahhoz, hogy az emberek végre ne fossannak annyira az 5 incstõl, hát legyen.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Odaértem, nem látom sehol kirakva - rákérdezek, segédgoblin közli, hogy hát olyanjuk nincs (egy pillantást vetve a polcra, ahol én se láttam). Mondom de van, a weboldalatok azt írja - megnézi a gépen a nyilvántartásukban, jééé, tényleg van. Aztán elõ is került az egyik szekrény aljából.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Van olyan hely ahol meg lehet fogdosni a nexus5-ot? Mediamarktban nem aruljak. Kiprobalnam meretre meg ugy az egeszet! 😊
6:02 -nél mekkora lag van mikor a homescreen-re ugrik vissza. 😄 Na az ilyenek milyet használok én Nexust 😄
De az tény hogy amíg a bal oldali telefont bármikor elõkapom a 4es6oson, és tudok vele kapaszkodás közben üzenetet írni, jegyzetet felírni, a másik kettõvel meg se próbálnám ezeket, mert rögtön repülnének ki a kezembõl egy izmosabb fékezésnél 😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."