Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Sony Xperia Z2 compact mikor várható?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Na neeeeeee

skinnyman
Kb igy vagyok vele en is. De nem zarnek ki egy ilyen ultravekony kavas 5-5.5"-ost sem ha amugy mindenben jo es tetszik. Persze azert kiprobalnam elotte 😊

Regards,

desigo
2,8 colos érintõs telefonnal kezdtem majd 3,5 colosra váltottam.
Örömmel használtam õket amíg nem cseréltem 4,3-asra.Azt hetekig tartott megszokni és nem is akartam sokkal nagyobb telefonra váltani.
Tartalmat fogyasztani sokkal kényelmesebb a nagyobb telefon.
Most az 5,2 colost már túl nagynak találom.Ezt kényelmesen csak kétkézzel tudom használni.
Kifejezetten szenvedés egykézzel telefonkönyvbõl kikeresni egy nevet.
Most úgy képzelem,hogy 4,7-re vagy nagyon vékony kávájú 5-ösre fogok váltani a jövõben.
De,hogy 4 colt vagy kisebb kijelzõt nézegessek az kizárt.
skinnyman
Errol mondjuk nagyban a windows elcseszett dpi kezelese tehet. Illetve most mar vannak ra jo api-k (ahogy tudom), de sok program vagy nem hasznalja azokat vagy rosszul, ezert egy nagy dpi-s monitoron sok program ronda (mert ki van nagyitva) vagy megrosszabb: olvashatatlanul kicsi (mert nem meretezi magat). Amugy a majdnem 5 eves laptopomnak is 1080p kijelzoje van, nem egy nagy dolog. 4K alatti felbontasu monitort vagy laptopot szivem szerint mar nem vennek, ugyanakkor a 4K ilyen kategoriakban meg mindig a kifejezetten draga vagy kozel elerhetetlen kategoria - ennek par even belul azert illene valtoznia, tenyleg durvan lelassult a tempo telefonokhoz kepest.

Regards,

SzirmosSzisza
Nem volt rá igény. Én ismerek olyat pl, akinek tud a laptop full HD-t, de nem úgy használja, mert nem tudja elolvasni a betûket. Illetve az ilyen 4k kezd divatba jönni, de az is csak programozóknál, mert nagy monitor, 60hz-s meg kurva drága még.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szucsy89
Remélem sehol, milyen lenne már akkora mobilokkal szaladgálni...

egyébként miért van az, hogy a mobilok ilyen ütemben fejlõdnek mind hardver mind kijelzõ terén, ha megnézünk egy mostani középkategóriás laptopot pl., fele akkora felbontása van mint a mai csúcstelóknak, és a kijelzõje kicsit nagyobb... hadverre majdnem ugyanez igaz.
Dzsini
Húzzuk tovább a trendvonalat, vajon hol éri el a 10 colt? 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

davidka003
Köszi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

gabi89
Tessék 😊 G3 wallpaper

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Szerintem meg fog állni ez a növekedés (kénytelen mert 7-8 inchekkel csak nem szaladgálunk már 3 év múlva) aztán szépen vissza szokunk a 4,7 - 5 inch körüli telefonokra. Esetleg hajlított,összehajtható készülékek változtathatnak ezen.

Annak idején 2002 környékén is ez volt csak fordítva, mindenki egyre kisebb telefont akart gyártani született pár olyan is ami kényelmetlen volt annyira pici lett. Azután csak sikerült rájönni a gyártóknak, hogy semmi értelme és újra normális méretû telefonok készültek.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

skinnyman
Ez mondjuk igaz, sztem a tipikus vasarlokozonseguk nem a habzoszaju hipszter (bar abbol is akad boven), hanem a szimplan ignorans vasarlo, aki nem ismeri a piacot (nem feltetlen azert, mert hulye, lehet hogy csak nem erdekli), es tobb penze van, mint esze.

Regards,

Narxis
Azt a Sony Z1 compact-ot nézegetem én is de nagyon sajnálok annyit kiadni egy telefonért. Pedig lehet pár éven belül nem is lesz akkora teló a prémium kategóriában. :/

GregSB
+ én felõlem lehet gyémántból is az új szifon, ha 4,7-5" lesz akkor sem fogom megvenni. A platformot nem váltanám le mert az továbbra is tetszik és tökéletesen kiszolgálja minden igényemet, max majd veszek tavalyi modellt.

Ha meg van olyan hülye az Apple hogy 2-3 év múlva csak tepsit fog árulni, akkor platformot váltok, Moto G / Sony Z Compact szerû 4" telóra vagy bármi másra amiben nem direkt lebutított hardware van.

GregSB
Persze mind a 30-40 millió ember habzószájú Epül hipszter, aki mindent bekajál amit A cég vetít nekik.

Könnyû ráhúzni ezt a történetet valamire amit nem értetek (itt most azt hogy ki és miért veszi a szifont), csak az a baj hogy a vásárlók elenyészõ %-a ekkora fanatikus. Sétáljatok végig gazdaságilag fejlettebb ország fõvárosának utcáin, és azt fogjátok látni hogy full átlag emberek és tinédzserek használnak szifonokat.

skinnyman
Szerintem meg finoman is fogalmaztam.
A mostani csucstelojuk kijelzoje (felbontas, meret, ppi) 2-3 eve is erosen elavult lett volna. Es ez a telo sok masik tulajdonsagarol is elmondhato.
De hagyjuk most a specifikaciokat, meg konkret termekkategoriakban is csak evekkel lemaradva kovetik a piacot, lasd: nagyobb telefonok, kisebb tabletek.
A felsorolt 3 dolog kozul (azt most ne firtassuk, hogy mennyire "hasznosak") pedig egyiket sem ok talaltak ki (mint ahogy kb semmi mast sem, ugy nagyjabol soha), hanem masok, evekkel elottuk.

Regards,

balintka
Sziasztok! Szerintetek az LG G3 megjelenésével, mikorra kb. milyen mértékben fog esni a G2 ára? Üdv.

Dzsini
Ha régi a SIM, akkor lehet, hogy ki kell cserél(tet)ni, az újabb masinák elég háklisak lehetnek a régi kártyákra.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szucsy89
Ismerõsöm telefonja állandóan (naponta 2-3) kikapcsol, elvileg azt irja, hogy nem érzékeli a simkártyát, és inditsa újra... ilyennel találkozott már valaki?

(Galaxy S4)
SzirmosSzisza
Oh, mondjuk én azt sose használtam. Egyedül a hõmérõ miatt használom néha S Health-et, de az is fölösleges, mert általában túl meleget mutat. Illetve s5-ön van valami pulzusszámláló, az tényleg fasza.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szucsy89
Épp tegnap olvastam a G3 tesztben, hogy "új ficsörként" beleraktak valami Health appot, ami méri a lépéseinket, pulzusunkat stb...
SzirmosSzisza
Elsõ 2 csak Samsungokon van, ha jól tudom. Utolsót meg nem tudom hova rakni 😄

szucsy89
Mondjuk azert az, hogy kullognak eros tulzas, en azt latom h akarmit kitalal az Apple, rovid idon belul az androidos gyartok atveszik: ujjlenyomat olvaso, ez az egeszseges eletmod cucc, arany szin...
skinnyman
Jo kerdes, >90%-ban sztem a GPU-ra rak plusz terhet, ami ugye egyreszt parhuzamosan feldolgozo hardver, masreszt asszem nem szokott tudni annyira dinamikusan skalazodni a terhelestol fuggoen, foleg egy folyamatosan GPU-gyorsitott kornyezetben. Szoval ha mar 1080p-nel is full orajellel megy, es ugy elbirja a qhd-t is, el tudom kepzelni, hogy nincs nagy eszreveheto kulonbseg. De ha emiatt magasabb orajelen kell futnia, akkor az nyilvan meglatszik a fogyasztason.

theone91: jah, valahogy igy kepzelem el en is a dolgot. Igazabol eleg regota csak kullognak a piac utan, evekkel lemaradva. Kozben persze arcpirulas nelkul folyamatosan magyarazzak a bizonyitvanyukat.

Regards,

theone91
Azért kíváncsi lennék, hogy a 3000 mAh, hogy teljesítene benne, ha nem quadHD, hanem "csupán" fullHD lenne a kijelzõ. Faszméregetés netovábbja.

LG-hez képest nem rossz. De azért a Note3-at nem váltom le rá 😊
theone91
Érdekes, hogy mindig eljátsszák a hisztis halálukat az iPhone júzerek, amikor már-már biztosra vehetõ hogy nagyobb lesz a következõ iPhone kijelzõje. "Nemkell, jóezígy, miért is kéne növelni, nem fogom megvenni, fúj stb."

De valahogy negyedévente 30-40 millió ember mégis megveszi.

A nagyra fújt, elbénázott keretes iPhone-t is megveszik majd negyedévente többtíz millióan, ezt biztosra vehetjük, mert majd a) keynote-on meg lesz illusztrációkkal lesz magyarázva hogy miért is jó a közel 5 incs, ahogy azt tették az i5 növekedése esetén is b) hirtelen megszûnnek a majd a 4 incshez ragaszkodó elvek, amikor meglátják a hipszterzenére Jony Ive feje mellett lassan forgó új iPhone-t egy igényesen tálalt promóvideóban. Ezek miatt lenyugszik még a leghabzóbb szájú 4 incs lovag, "mert az Apple tudja mi kell nekünk, amikor mi még nem"... Handrás idézettel zártam a Handrás-effektust.

Sebaj, ha ez kell ahhoz, hogy az emberek végre ne fossannak annyira az 5 incstõl, hát legyen.

Vadnokedli
Nem védelembõl írom de szerintem az nem pont lag, csak egyszerre 3 ilyen kis "szart" zár be lépcsõzetesen.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Falkon
Ennek tudataban megyek akkor vissza! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Dzsini
Én így mentem egyszer egérnézõbe 😊
Odaértem, nem látom sehol kirakva - rákérdezek, segédgoblin közli, hogy hát olyanjuk nincs (egy pillantást vetve a polcra, ahol én se láttam). Mondom de van, a weboldalatok azt írja - megnézi a gépen a nyilvántartásukban, jééé, tényleg van. Aztán elõ is került az egyik szekrény aljából.

Falkon
Megvan! Koszi neked is 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Dzsini
mediamarkt.hu - felül keresõ, aztán a terméknél jobboldalt az üzleteket váltogatva írja, hogy ott épp van-e készleten vagy nincs

Falkon
Mediamarkt is arulja? A budaorsiben nem volt.

gabi89
Az vicces mert árulják és forgalmasabb helyeken szokott is kirakva lenni.

Falkon
Nem is tudtam hogy a telenor arulja! Koszi szepen, akkor bemegyek egy uzletebe! 😊

davidka003
Telenor boltokban szokott lenni, mert árulják

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Falkon
Sziasztok!
Van olyan hely ahol meg lehet fogdosni a nexus5-ot? Mediamarktban nem aruljak. Kiprobalnam meretre meg ugy az egeszet! 😊

gabi89
Itt egy közel 8 perces hands on 😊

6:02 -nél mekkora lag van mikor a homescreen-re ugrik vissza. 😄 Na az ilyenek milyet használok én Nexust 😄

skinnyman
Dehogynem, szerinted mit csinalnak? Tapsolnak hozza?

Regards,

kifli
nem kihasználatlan ott van az elõlapi stereo hangszóró egyik fele 😊
GregSB
Ízlésen nincs értelme vitatkozni.

De az tény hogy amíg a bal oldali telefont bármikor elõkapom a 4es6oson, és tudok vele kapaszkodás közben üzenetet írni, jegyzetet felírni, a másik kettõvel meg se próbálnám ezeket, mert rögtön repülnének ki a kezembõl egy izmosabb fékezésnél 😄

szucsy89
most mond azt, hogy a 3 telefon közül az iphone a legszebb... 😄
GregSB
Bocs, 30-40 millió új felhasználó + a maradék pár százmillió 😄

GregSB
Valahogy negyedévente 30-40 millió ember nem nevet rajta annyira.

skinnyman
Mar evek ota nevetseg targya az a brutal nagy keret 😊

Regards,

theone91
Ha az iPhone 6 hasonló kerettel jön, mint a jelenlegi iPhone, akkor rendesen körberöhögöm.

Vadnokedli
Elenyészõ (mivel minimálisan alacsonyabb a G3- de szélesség-vastagságban 1mm(igazából kevesebb) el vastagabb a Z2 nél), ""rengeteg"" a kihasználatlan hely a Z2-n.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

theone91
Elég sok tesztben le lett szögezve, hogy a Boomsound miatt nagy alul-felül a káva. Cserébe nagyon jó és valóban érzékelhetõ sztereó hangminõséget tol közvetlenül az arcodba.