36194
-
#29689 Azért a hajlításos probléma nem ilyen egyszerű és nem ilyen gyermeteg példára húzható fel...
Az i6P-ből is kimaradt az amúgy is vékony alumínium-karosszéria belső magnézium megerősítése (forrás: MKBHD). És bizony enélkül, egy ilyen kiterjedésű és ilyen vékony alumínium-lap könnyen hajlik és marad úgy (utóbbi egyszerűen a fém mivoltjából). És egy olyan telefonról beszélünk, amely gyártási költsége összesen 15 dollárral drágább, mint a kis iPhone-é (amiben amúgy szintén nincs megerősítés, csak kisebb kiterjedése miatt nehezebben hajlik, mivel nincsenek olyan hajlításra érzékeny pontjai). Legyen a telefon minél vékonyabb, minél könnyebb, csak cserébe kevésbé lesz ellenállóbb. A Note-okat is ugyan úgy hajtogathatod, de az vissza fog állni, egyszerűen a műanyag tulajdonságai miatt. Nem biztos hogy ekkora méretben a fém a legjobb ötlet, ha nem teszel meg mindent annak érdekében, hogy megerősítsd.
Hidd el, engem nem zavar, ha valaki kiad alsó hangon negyedmillió forintot egy telefonért, és ott az elhajlás _LEHETŐSÉGE_, csak ne tegyünk már úgy mintha nem létező probléma lenne ez (és ne tegyünk úgy sem, hogy a többi gyártónál sem fordulhat ez már elő).
Nem értem az duzzógó Apple felhsználókat. Rekordeladások megvannak? Meg. Fájt eddig valaha a kritika az eladásoknak? Nem. Fájni fog valaha is? Nem.
Hidd el, sok gyártó csak reménykedik ilyen volumenű ingyen publicitásban. -
TomStorm #29688 Üdv.
Vettem egy telefont de csak Angol a nyelv.Nem is lehet választani mást.Karbonn titanium s5 plus a teló.
Lehetséges lenne Magyarítani ezt házilag garancia vesztés nélkül?Android v4.2 (Jelly Bean) -
#29687 This Very Large Motorola Device Could Be Shamu, The Next Nexus Phone (Or It Might Not Be, We Aren't Sure)
-
#29686 Biztosra csak azzal tudsz menni aminél már kijelentették, hogy lesz update pl. moto g. Amúgy egy bazinagy lutri középkategóriában szvsz. -
Miguel125 #29685 Kiváncsi vagyok ez mennyire hiteles, mennyire találgatás, mert telefon vásárlás előtt állok és nagyban befolyásolná a döntésemet. Baromira nehéz úgy középkategóriás készüléket venni, hogy az ember biztosra menjen a hivatalos frissítések tekintetében. Nem akarok olyan lészüléket venni, ami megreked azon a romon amivel kiadták, vagy csak egy 4.3 -->4.4 frissítést kap így 2014 végén és kampó... -
#29684 Áá. Szerintem addigra kijavítják ezt az ultradealbreaker hibát, és akkor nem csak 5 milliót adnak el első héten...(ha jól tudom nincs statisztika még mindig hogy 10M-ból mennyi a 6+) -
#29683 Szóval én felfedezem hogy a 7-es szifont képernyője betörik ha leejtem a 20. emeletről. Csinálok egy videót, , feltöltöm egy szűz YT csatornára, megnézik 50 millióan. Nek fogok penzt kapni, vagy csak filléreket, mert nincs rendszeres nézettsége a csatornának?
Ez nem túl szép dolog :) -
#29682 Egyszeruen leirtam a a velemenyemet egyszer es mindenkorra errol az egesz felhajtasrol. Nem fikaztam benne senkit es semmit (veled ellentetben, kedves moderator). tobbnyire semmi mast nem csinaltam, mint egyszeru tenyeket soroltam fel, meg nehany alapveto megfigyelest, amiket foleg csak a vak nem lat.
Es te beszelsz paradoxonokrol, amikor egyetlen mondaton belul ha akarnal se tudnal ellentmondani sajat magadnak: leszogezed, hogy nem fogsz valaszolni, es azzal vadolsz, hogy velem nem lehet vitatkozni. Ami egyebkent nem erdekel, mert egyaltalan nem is akarok vitatkozni, nem vitainditasnak szantam, a dolgok nagy reszerol amit leirtam nincs is mit vitatkozni. Csak megjegyeztem a dolgot, ennyi. -
#29681 Az egyik legkomikusabb paradoxon a topikban eddig. :D -
#29680 "De tenyleg off mar a tema, igazabol azt sem ertem miert beszedtema ez az egesz."
Erre 17 sorban fikázod az applet, androidfanboykodsz (sok mindenben nem értek egyet, és pár dolgot évek után sem értesz meg) és néha mintha magadnak is ellenmondanál. Erre az üzenetre is bármit válaszolsz, én nem fogok mert nem lehet veled normálisan vitázni, beszélgetni főleg ebben a témában... -
#29679 "Ennyit arról, hogy csak az android lehet bugos, az IOS meg tökéletes."
Ennek azert eleg regota sokkal inkabb a forditottja az igaz.
De tenyleg off mar a tema, igazabol azt sem ertem miert beszedtema ez az egesz. Meg hogy ugy alapbol miert erdekel barkit 2014-ben egy iphone azon tul, hogy alma logo van rajta (amit szinten nem ertek). Hogy milyen letjogosultsaga van ugy egyaltalan manapsag. Ronda, draga, tul nagy, tul kicsi kijelzovel, evekkel le van folyamatosan maradva lenyegi ficsorokben gyakorlatilag mindentol hardveresen es szoftveresen is. Az os lenyegi uj ficsorjei a kezdetektol, evrol evre kozel semmi olyat nem mutatnak, ami android-on ne lenne meg a kezdetektol, vagy legalabb egy par eve. Hardverben is kozel ilyen a lemaradas. Mar most lehet tudni, hogy a 300 ezres telefonbol tudatosan kisporoltak olyan ficsoroket, amiket majd x ev mulva akarnak eladni. (4k video, kis keret, stb). Ezen kivul sokszor kiderult, hogy az os legalabb olyan bugos, legalabb ugy meg tud akadni mint egy android, es csak egyre bugosabb, egyre rosszabbul optimalizalt, egyre lassabb is, ami foleg a regi modelleken kivaloan ki is jon. Stabilitasrol beszelnek, amikor meg a legalmabuzibb oldalak (verge) is azt irjak rola, hogy tele van buggal, es a varva vart frissites (amit azota visszavontak) alapjaiban tette hasznalhatatlanna a telefont (csak ilyen aprosagok, hogy nincs mobilhalozat. lol?). Hazudnak a kijelzorol (sRGB standard, white point), ami egyebkent alapbol ~3 evvel le van maradva. A hardver semmi mas, mint egy felfujt korabbi modell, nulla ergonomiai atgondolassal, az emberek >95%-anak teljesen hasznalhatatlan. Es mint kiderult: alapveto, veszelyes tervezesi hibakkal (bendgate). A platformnak is mint olyannak elenyeszo reszesedese van (15%), es most az appoknal is soha nem latott toredezettseg lett. A legnagyobb modellen gyakoratilag olyan appokat hasznalhatsz felnagyitva, amik egy fele akkora kijelzore lettek megirva. Tenyleg nem ertem. Amikor bejelentettek is csak nevettem egyet, vallat vontam, es magamban mar el is felejtettem. Igazabol mar a bejelentes elott, mert lehetett tudni, hogy mi lesz, es nem is lett se mas, se tobb semmiben. Max negativ ertelemben (kis modell felbontasa, ois: lol?). De az emberek erre verik a nyalukat, errol beszelnek, ezt veszik. Es senki nem tud egy racionalis ervet mondani. No comment. Most mar szo szerint semmit nem csinalnak, mint kovetik a konkurenciat 2-3-4 eves lemaradassal (kozben egy vallast epitve maguk korul mikozben folyamatosan hulyere vesznek mindenkit es hulyet csinalnak sajat magukbol - bohocok), es a nevukbol elnek. Szerintem most mar kizarolag csak a hype viszi az egeszet, de egyertelmuen leiveloben van az egesz dolog. -
#29678 új ios mindig tele van hibákkal kiadás után, hiába a béta, de ennek nem itt a helye.
jó nevű nexus6price.com ról van a kép :D
ez meg egy concept: (ha nem jönne be: link)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.25. 16:37:12 -
#29677 Elszúrja az iPhone-t az új iOS
Ennyit arról, hogy csak az android lehet bugos, az IOS meg tökéletes. -
#29676 Nem muszáj milliós nézettségekre támaszkodni, hogy megélj egy egyszemélyes YouTube projektból. Nem csak a számokra támaszkodnak, mikor elbírálják a "tarifákat". Mint mondtam tartalom, nézettségi szokások és a demográfia mellett rengeteg egyéb komponensből áll össze a dolog. Nem teljesen protokollszerű a partnerprogram sem. -
#29675 Az a baj, hogy ehhez minimum heti rendszerességgel kell a milliós nézettséget produkálni hosszú időn át, hogy ehhez hasonló ajánlatot kapj tőlük.
De hajrá, kezdj neki (egy kis befektetés a legutóbbi ~2 év összes készüléke), és pár év múlva meghívsz mindenkit pizzázni :) -
#29674 Ha a csatornád tematikus (pipa), és fix a demográfiád (pipa), ergo jól el lehet helyezni tematikus, célzott hirdetéseket, akkor elég jól tud fizetni. Van aki naponta tölt fel vlogokat videónként átlagban ötvenezres nézettséggel és lazán megél belőle. Az Unbox Therapy csatornáját elnézve látható, hogy neki is jól fizet a Youtube, ő is főállásban csinálja a videóit, pedig nincs túl sok igazán nézett videója (itt mondjuk millió+ számokra gondolok).
Nyilván ez csak olyan régiókban működik, ahol nyitnak a modern hirdetési modellek felé a cégek. -
#29673 Ezt találtam:
"You can also make about $1,50-$2 for each 1,500 views"
Vegyük az $1.5-öt.
20.000.000 / 1.500 = 13.333
13.333 * $1,5 = $20.000 = 4,9 millió Ft
Ennyi pénzből én is megvenném az összes csúcsmobilt és elkezdeném hajlítgatni őket :D
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.25. 15:41:44 -
#29672 Gúgli mennyit fizet 20 milliós youtube videó reklámbevételeiből? -
#29671 Így van. -
#29670 Pár éve minden telefont próbáltak úgy fogni, hogy leszédüljön az antennáról - általában sikerült :) Aztán csak túlesett rajta a világ, az a csoda is 3 napig tartott. -
#29669 Hamar le fog csengeni az egész, no para. -
#29668 mostantól ez lesz a csatorna profilja :c -
#29667 +20 milliós nézettség az első iPhone-os videón. Nem csoda hogy simán hazavághatna telefonokat. :D -
#29666 ennek a YT csatornának tett csak jót ez a hajlíthatóság. -
#29665 A Motorola az új Nokia.
-
#29664 Az hogy velhetoen fel evvel a bejelentes elott mit mondanak annyira nem erdekel mert siman lehet hoax is. A velheto bejelenteshez kozeledve szoktak a kesobb igaznak bizonyult "tenyek" kikerulni. -
#29663 Honapok ota felutotte mar a fejet a pletyka, es nincs 2 napja, hogy ujra linkeltem oket, szoval nem tudom min megy a csodalkozas :)
theone: igen, ebben a hirben olvasok en is eloszor egy lehetseges 5.2" modellrol pluszban, az benne igazabol az ujdonsag, ami erdekes lehet. De sokkal kevesebbt tudni rola, (igy valszeg valoszinutlenebb), mint a 5.9" modell. Remelem en is, hogy kiadnak telefon meretben is valamit, N6 melle johetne egy uj N5. -
#29662 Így van. Van több Wi-Fi Direct alapú szabvány, de amúgy kétlem hogy a te telefonodban lenne ilyen. Google alapján nem találtam erre bizonyítékot. DLNA-t tudok elképzelni, az ma már szinte minden telefonban van, de az alapértelmezettben csak multimédiás tartalmak megosztására szolgál. Képeket videókat TV-n megnyithatod, de telefonképernyőt tükrözni nem fogsz vele. -
#29661 Bár gyanús, hogy sok forrásból két azonos név érkezik. Nexus X és Nexus 6.
Mondjuk ha lenne egy Nexus X az idei Moto X tulajdonságaival és lenne egy Nexus 6 a phabletbuzernyákoknak, akkor nem lepődnék meg. -
#29660 Tehát ahova tükrözöm, ismernie kell annak a készüléknek is ezt a funkciót, ugye? -
#29659 Na, 9toAndroid 5.2-t ir ami emészthetőbb.The device we’ve learned about is actually going to pack a 5.92-inch screen, as mentioned above, with QHD resolution of 2560 x 1440.
link
Greg: jövőre iphone7et is kihozzák :> (vagy 6s , 6+s) -
#29658 Kissé aggasztó, hogy ez megint előkerült, ugyanis július környékén szintén felszínre buggyant ez a pletyka. Ha csak egy 6"-es telefon lesz, akkor menjenek a pitsába. Viszont "there has certainly been evidence floating around to suggest a 5.2" device".
5,2" tűnik nekem logikusnak, a Moto X 2014 is ekkora. Nem hinném, hogy a Nexus a Motorolás hátszéllel csapna a phabletek lecsójába. A Motorolának sosem volt phabletje, szerintem nem őket bízta volna meg a Google, ha ezek az szándékai. A Nexusok többnyire a "megbízott" gyártó zászlóshajójának egyfajta Google-ös doppelgangerje. Én nagyából a Moto X 2014 speckóira számítanék.
Két külön készüléket is megemítenek, amit én kétlek, annak ellenére, hogy a kikukázott Android Silverre már nem igazán kell összpontosítania a Google-nek. Tablet és telefon lesz. -
#29657 Van már kettő belőle ugyanazzal a névvel, simán jöhet egy harmadik :) -
#29656 Jövőre meg kihozzák a Nexus 7-et.
Oh wait. -
#29655 Adott technológiákkal (lehet ez vezeték nélküli vagy vezetékes) tükrözni tudod a telefonod képernyőjét egy monitorra/TV-re.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.09.25. 11:12:25 -
#29654 Üdv!
A képernyőmegosztás mint jelent az android-os telefonoknál? Van ilyen az Alcatel Onetouch Idol S-embe. -
#29653 Van vele tapasztalatod? Tud 2A-rel tölteni? -
#29652 Nexus 6 :)
elfut -
#29651 5.9?:( nemár:/ -
#29650 Rumor: 9to5Google Divulges More Alleged Shamu Specs, Affirms 5.9" Display For Motorola's Nexus
The Untold Story Of The HTC Nexus 9 - eleg lol :)