36194
  • k0trapali #29729
    Mondjatok mar legyetek oly kedvesek ertelmes wifin keresztul jatszhato multiplayer jatekot!
  • theone91
    A Sony tavaly kiadott egy úszóknak szánt vízalatti mp3/fülhalgatót és egy promóció keretein belül egy üveg vízben árulta. Talán Bottled Walkman volt a kampány neve.
  • Narxis
    LOOOOL
  • N o N a m e
  • theone91
    Előre borítékolható a bukás, ha a Nexus 5,9 hüvelykes lesz. Ez már biztos.

Figyelembe véve, hogy a Google sikerként könyvelte a Nexus 5-öt, egy 350 dolláros Nexusszal, ami a Moto X pontos megfelelője akár bankot is robbanthatnának, mivel a szaksajtó eléggé egybehangzóan a "legjobb Androidos telefon jelenleg" titulust adta a Moto X-nek.

De így, ebben a formában egy erős kapufa lesz.
  • skinnyman
    Yet Another Photo Purports To Show Shamu, Motorola's Gigantic Maybe-Nexus

Motorola, Why Must You Torture Me With These Two Clear Shots Of The Perfectly Round Moto 360 Without The Flat Tire Look?

• k0trapali #29723
    Sziasztok!

Van külön LG topic a fórumon? Keresővel nem találom...
  • lac coo
    De play-ben tudok vásárolni, ha nem mondtam volna, ott nincs gond ....
  • Jim Morrison
    ha már nem tudsz fizetni... a szándék a lényeg...^^
  • lac coo
    Gondolom , mivel szerkeszthető meg lehet csinálni, de 260 Ft-ért gondoltam nem foglalkozok vele :)))
    De lehet a gyári, ures gridet megcsinálom magamnak ,azt jóvan . :)
  • Jim Morrison
    jaaa. de egy olyan fülecske hosszabb is lehet nem? nem lehet akkor megoldani, hogy a kettőt egybe gyúrod? :o
  • lac coo
    Letöltöttem két gridet Assetto corsahoz, de ugye csak egyet enged berakni pluszba ....
    Nem nagy valami, de 260 Ft- ot megérne :)))
  • Jim Morrison
    ahhoz plusz slotot? van annyi alapból... Szerintem inkább mondd el mit akarsz csinálni, aztán kitalálunk valamit:p
  • lac coo
    Roccat Powergrid miert utasitja el a bankkartyamat ? Nem tudok plusz slotot venni. Esetleg valahol meg kulon engedelyeznem kell az alkalmazason beluli vasarlast ?( galaxy note 10.1....4.4.2 )
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.26. 17:26:21
  • Solten
    Hat mert az uj iPhone mar vegre van olyan szep es nagy mint egy androidos telefon :D
  • skinnyman
    Nagyon konnyu ennyivel elbagatelizalni a dolgot, hogy letezett mar valamikor/valahol elgorbitett peldany mas telefonokbol is, de nem kellett volna sokat legorgetned a #29665 -ig, amin kivaloan latszik, hogy egyik masik hasonlo csucskeszulek sem hajlithato meg kozel sem annyira, sot, a legtobb egyaltalan nem hajlithato meg. Egyaltalan nem tunik felfujt problemanak, es biztosra veheto, hogy sokan szivnak majd meg miatta. A greg altal linkelt (test labs) videon pedig pont semmi nem latszik, azon kivul, hogy veramatorok, ahogy erre a legfelso hozzaszolasban (François Simond) fel is hivjak a figyelmet. De az egesz tema amugy nem tudom hogy jon ide.
  • SzirmosSzisza
    Mi a pék faszáért itt tárgyaljátok ki mindig az Apple balfaszságait?:D

Elhiszem, hogy jó érzés a káröröm, de itt senkit se érdekel (jó, ez így nem igaz, mert mindenki ugrik rá mint kutya a csontra, de nem kéne akkor se)
  • Dzsini
    Ejj, várhattam volna 1-2 napot, és akkor úgy mondom, hogy "pár napja volt ingyenes..." ;)

Sorry amúgy, nekem természetes, hogy naponta megnézem az Amazon appsoret és az App of the Dayt, hogy épp mi van.
  • theone91
    Fákinghell, mondhattad volna hamarabb is. Rég Play Store whishlisten van az Another World. Dánke. :)
  • Dzsini
    Majd ha letelt a 3 nap :)

Kipróbáltam az Amazonon most ingyenes Another Worldöt, hát, egészen fura dolog irányítani. Viszont 7 colon marha jól néz ki :)
    sok más is ingyenes, érdemes körbenézni.
  • theone91
    Jó a társadalompszchihológia már az iPhonenál is nagyobb off. :D

Lassan jön a Nexus inkább beszéljünk erről. :D
  • Dzsini
    Ezt az internet nagyon kitermelte - akkora az információáradat, hogy csak az igen hangos események keltik fel az átlagos figyelmet - és a hangerő együtt hozza az indulatos reakciót is - arra a pillanatra. Utána jön a következő "hangos esemény", és az előzőt már el is felejtik, már nincs rá szükség.

Mikor volt a 2048? A Flappy Bird? A tetszés szerinti "aktuális rajonganivaló", amiről 1 hónappal később csak halvány emlékfoszlányok vannak?
  • lac coo
    Most már nem igazán értem miröl beszélsz ,de biztos.
    Egy tény, próbáltam volna ne hallani róla, hogy meggörbül egy ilyen méregdrága cucc ...:)
    szerintem 90 éves öreganyám is hallotta :)))

De nyilván ebben az a hír, hogy egy iphone hajlik. Hogy hajlik egy kínai Tekno márkájú telefon ,az nem hír. . .:)
  • theone91
    Azért hallottál róla, mert az iPhone popkulturális elem is. Ezek gyakran fricskák és paródiák áldozatává válnak. Ez gyakran van így, ezért sem értem a mindkét oldalról sugárzó hisztit.
  • lac coo
    Nagy meglátás ! Nyilván telepatikus úton nem jut el hozzám :DDD
    Ha terveztem volna Sonyt venni, talán olvasok is róla ....

Félreértés ne essék, nem vagyon én semilyen drukker, ami szar az szar, egyszerűen kezelem é na dolgokat :DDD
  • lac coo
    Arra célzok, hogy hasonló telefonok ugyanígy hajlanak és úgy maradnak, de jelen esetben persze ez hülyeség ...:DDD
    Mindegy i, ilyen aztán jól van, akinek kell kell akinek meg nem az vesz jobbat, olcsóbbat ;)
  • Dzsini
    És itt látszik, hogy milyen egyszerűen lehet vezetni az átlag emberkéket ilyen téren. Nem olvastál róla -> nincs. Olvastál róla -> van.
  • theone91
    Mert mindenki ismeri az Apple telefonjait, így jó táptalaja egy médiaszenzációnak.
  • lac coo
    Hehe, érdekes.
    Ennek fényében akkor viszont miért az van, hogy ez felkapott valami, csak lejáratásés semmi alapja ?
    Ha másnak sem sikerült ilyen méretekkel, anyagokkal jobbat csinálni, akkor ez is ugyanolyan "szar", nem egy földönkívüli jelenség .
    Maradok ennél, nem kell ezt variálni :D
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.26. 13:21:52
  • theone91
    LINK
  • lac coo
    Lehet, én nem hallottam róla :)
    Ha ez nem a szent szifon valszeg erről se hallottam volna :)))

Mondjuk én csak kibickedek, nálam elképzelhetetlen hogy ennyi pénzt adjak egy ilyen vasért, szóval letojom hogy hajlik-e vagy nem ,eleve 10 másodperc alatt eldöntöttem, hogy ez a fele pénzét sem éri meg :DDD
  • Dzsini
    Mert máshol nem csináltak hírt belőle - humorosaranyosban volt hirtelen pár link Sony Z1-ről, Nokia 925-ről, Blackberryről, amik mind "normál használattól" produkáltak meghajlást. Ugyanúgy csúcskészülékek voltak, ugyanúgy drágák voltak.
    Ez egy ilyen sport, pontosan ugyanaz, mint az antennás móka. Az is ment minden készüléken, mégis mindenki arra emlékszik, hogy az Applenél volt :)

És még egy Androidos topicban is erről van szó, így működik a marketing és egy cég ismertsége.
  • theone91
    Volt korábban ugyan ilyen gebasz a Sony-kal. Csak hogy azért tiszta pohár meg ilyenek.
  • lac coo
    Nem hát, elkúrták azt ennyi :D

Teszem hozzá én eddig nulla hírt hallottam, hogy egy telefon így elhajlott volna .... ;)
  • theone91
    Én ettől függetlenül elvárnám, hogy a negyedmilliós iPhone-om vagy Samsungom ne lehessen elhajlítani. Mint a jóval olcsóbb Moto X-et. De oké.
  • GregSB
    Lol. Autókat fékrendszeri meghibásodásnál azért hívják vissza mert emberéletek múlnak rajta. Ezt ne hasonlítsuk már ahhoz.

Az meg hogy ennyi idő alatt 9-en vitték vissza a telefonjukat elhajlás miatt (amikor USA-ban még azért is beperelik a cégeket ha nem írják rá a pohárra hogy forró a KV), jól mutatja mennyire komoly probléma ez. Dzsininek van igaza, nem kell több szót fecsérelni rá.
  • lac coo
    Ravasz duma :DDD
    ez mondjuk autónál is így van: ha hibás a fékrendszer, lehet, sőt biztos, hogy néhány embernél jelent majd valójában problémát, de a lehetőség mindenkinél megvan, és visszahívják az összeset.
    Ha kilenc meghajlott, bárkié lehet a10., ezzel kell együtt élniük .
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.26. 12:57:51
  • Dzsini
    Azt hittem #29670 -el már túltárgyaltuk a dolgot, de ezek szerint még nem telt le a 3 nap :)
  • GregSB
    OFF:

Reagált a #bendgate-re az Apple

"A cupertinóiak tegnap este végül megtörték a csendet, és a re/code-nak elmondták, hogy eddig mindössze kilenc olyan esetet jelentettek az iPhone 6 Plus tulajdonosok, ahol a meghajlás jelensége előállt."

+ a videón látszik hogy nyilván tesztelik a hajlékonyságot is.

Ez alapján nyugodtan felhúzható erre a gyermeteg példára, mert egyáltalán nem tömegeket érintő problémáról beszélünk, csak szokás szerint ráugrott a sajtó mert Epül.
  • theone91
    Azért ilyenkor már szokott lenni egy "with Google" vagy "Nexus" felirat a leakeken. Reménykedem, hogy ez a Motorola belsős projektje. Ez így kurva nagy. Senkinek sem kell majd. Amúgy nem tudom hogy egy Nexuson mennyire indokolt egy ekkora Morotola logó.

Amúgy azon gondolkoztam, hogyha a Motorola gyártja a Nexust, akkor lesz-e hivatalos forgalomban nálunk. A Nexus 5-nek könnyű dolga van a hazai LG-support miatt, de ez a Motorola esetén nincs meg. Gyanítható, hogy nálunk nem lesz Nexus? Esetleg csak szolgáltatónál aki majd keres egy külsős szervizhálózatot?