Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Ant+ szenzoralapú adatkommunikációs technológia, fõként sporteszközöknél használatos, de távirányításra is használják, autókban, lakásokban stb. De szigorúan véve, azzel tutira nem tudsz tölteni, ahogy Wifivel és Bluetooth-szal sem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Viszont a bolt, ahol venném, azt mondja, hogy a Sony Magyarország még mindig nem forgalmazza, és csak olyat hajlandó hozni, ami itthoni garanciás. Viszont legalább mennek le a külföldi árak 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nekik a lényeg, hogy Samsung galaxy legyen a kezükben, sok megapixeles legyen a kamera mert az jelenti neki a minõséget, és a fb,Angry birds fusson...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mintha legalábbis azt írtam volna, hogy az androiddal bekened a tested és nem kell szappan....annyit írtam, hogy a 4.4 abszolút nem fontos az átlagembernek (a legtöbb le se szarja, hogy 4.1,4.2 vagy 4.3 van a telefonján) Ez ordas nagy baromság?
Komolyan sajnállak, ebbe az android/nexus vonalba te úgy beleszaladtál mint maci a málnásba.
Véleményt írtam, amit nem fontos megfogadni de el kéne fogadni, hogy nem mindenki követ a fanboy világba.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Mas:
Exclusive: Google Will Soon Introduce 'Nearby' To Let Other 'People, Places, And Things' Know When You're Around
Na ez durvan hangzik, kivancsi vagyok az I/O-n bemutatnak-e belole valamit. Erdekes dolgok jonnek 😊
Regards,
Használom a 4.4-et mint írtam, napmintnap és tudom is, hogy miben több mint az elõzõ verziók, épp ezért írtam amit írtam. Tudod, szoktam netezni, telefonálni, használok jópár applikációt sõt néha még játszom is rajta. Merthogy átlagos felhasználó vagyok.
Próbáld elfogadni más véleményét is, hidd el ettõl nem leszel kevesebb.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Köszi ezt a 3 perc repülést. :-)
Egyébként én vagyok lemaradva vagy rég van már normális hangvezérléses app.
Példa:
1. Phone! Run XY app.
2. Phone! What's the time?
3. Phone! Start GPS! Search -> Bivalybasznád Salakszentmotoros út 12.
4. Phone! Google this: fényszóró magasság állító motor, open the first link
5. Phone! Lower the brightness.
6. Phone! Turn on the wifi!
7. Phone! Take a picture!
8. Phone! Silent mode!
etc.
Van már ilyen? Mer' a google keresés hanggal az úgy mókás, de az a tortából csak egy morzsaszem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez a videó most sok volt de rendesen.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
azért jövök mindig a Samsungal mert õ a legnagyobb androidos gyártó... és õk nem a Google valóban, de a legtöbb androidos telefon az bizony Samsung a piacon
Bazinga!
A 4.4 ujdonsagairol pedig oldalakat lehetne irni, de nem fogok a te kedvedert. Olvass utana, ha tenyleg erdekel.
Csak gyors reakciora arra amit bedobtal: csak a gyartokon mulik, hogy mire adnak ki 4.4 frissitest, a google reszerol karorakon is gond nelkul fog futni. Ha ezt felretetesszuk, azt mondod: "minek optimalizalni, ha ugy is eros hardveren fog futni". Ez a jo hozzaallas, taps-taps, ez sok jora vezet hosszutavon. Mellesleg a 4 eves galaxy s1-en gond nelkul fut a legfrissebb 4.4. Oregebb hardver, mint barmi amire nemhogy ios8, de a tavalyi ios7 is (akar durvan kiherelten) megjelent volna. Gond nelkul fut a legujabb verzio, minden ficsorjevel. Ahogy a megoregebb, 4,5 eves nexus one-on is fut.
Regards,
Tényleg rá szoktam pillantani a képernyõkre pl. metrón, buszon... az esetek több, mint felében szókirakós megy (amihez elég egy kenyérpirító processzora és oprendszere is), a maradék mostanában 2048, egy kis match3 meg egyébbel vegyítve.
Plusz néhányan olvasnak, híroldalakat, facebookot vagy könyvet (az egy élmény lehet).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Miért is a kitkat a legnagyobb 4.1 óta?
A kitkat legfõbb újítása, hogy butább hardveren is stabilabb a szoftver. Csakhogy butább hardverre már nem adják ki, pont errõl beszélgettünk, hogy az 1 éves közép alsó kategóriás már nem kapja, az új alsó kategóriás proci meg 1-2 éve még felsõkategóriás cucc volt. Szóval ez az újítás így értelmetlen...
Az alsó fix menü lehetõség szerinti eltünése és a többi szvsz apróság, átlag felhasználónak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Chris Lowe: az en szotaramban ha a par szot szamszerusiteni kene, az pont 2 lenne, igy nem latom a problemadat.
A kitkat meg egyertelmuen a legnagyobb frissites jelly bean (4.1) ota, ha ezt nem latod, akkor egyszeruen rosszul latod/nem tajekozodtal. Ami onmagaban nem baj, csak akkor legalabb ne beszelj hulyesegeket melle.
Regards,
Imperium Galactica 2
Smash hit
Dungeon Hunter 4 (diablo szerû)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
És pont a régebbi telefonokra jönne jól a kitkat, mert elvileg jobban fut a 4.4 gyengébb hardveren mint bármelyik 4.x -es android
nem a google hibája valóban, de akkor is bosszantó, hogy 2-3 éves telefonok nem kapnak meg újabb androidot... a 3 évvel ezelõtti S2 4.1.2 -õn ragadt, ami vicc... a két évvel ezelõtti S3 meg nem kapja meg a kitkatet, ami szintén vicc... két flagship telefonról beszélünk nem alsó kategóriás készülékekrõl... ezzel szemben a 3 éves iphone4s megkapja majd az ios8 -at 😊
tudom, nem a google hibája, tudom, üzletpolitika... de ez engem mint végfelhasználót a legkevésbé érdekel 😊
Bazinga!
Plants vs Zombies 2-ben már nincs mit csinálnom, legutolsó lvl még nem jelent meg sajna :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én azt látom, hogy 4.2 óta alig történt valami, az elötte történt frissítések is 2-3 fázisban voltak lényegesek 2.1 > 2.3 aztán 2.3 >4.0 aztán 4.0 > 4.2
Ez a kitkat hullám csak divat semmi olyan feature nincs benne ami nélkül kevesebb lennék. (sony telómon most 4.3 + nexus 7 4.4.2-õt használok)
Nincsenek original játékok, Androidos játékokat inkább játsszák mobilon a felhasználók és azok sem igazán támogatják a Shield gombkiosztását (a manuális button mappinggel meg szórakozik aki akar), PC-streaminghez túl kicsi a kijelzõ, senki sem vette az elõzõt még jóárasítva sem, már akkor sem voltak oda túlzottan érte az emberek amikor az elsõt bejelentették, és a mai napig egyáltalán nincs marketing.
Magzati halál.
K1-el azert az finom lehet 😊
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mas:
LG G3 review: the company's best phone yet
Google's secretive 3D-mapping project now has a tablet: here it is (van video rola)
Hodor Keyboard
Regards,
valami normális alternatíva? vagy m.facebook.com és annyi?
Bazinga!
Bazinga!
Az pedig, hogy melyik gyarto melyik keszulekere mikor es milyen frissitesek jonnek ki, az csak a gyarton mulik, ha nem nexus/gpe-t veszel. Ezt a vasarlas elott is tudnod kene, tehat ha veszel egy ilyet, csak magadat, vagy a gyartot szidhatod ha nem kapsz frissitest, a google-t nem, es az android-ot sem, mert egyiknek sincs semmi koze a dologhoz. A google adja a lehetoseget a kozponti frissitesnek. Ha ez kell, vedd ugy, hogy csak a nexus letezik, igy sincs semmivel kevesebb valasztasod, mint az almanal lenne, es igy is fele-harmad annyiba kerul minden, mint ott. Hardverben es optimalizacioban is mindent elvernek. Sok telonal a kozosseg is megadja a lehetoseget a gyors frissitesnek. Ha nem elsz egyik lehetoseggel sem, de azert fontos a frissites, csak magadra vethetsz. Maskor a vasarlas elott kene gondolkozni, nem utana anyazni. Felfoghatatlanok ezek a nem-ervek, amik mindig elokerulnek. Csak alapveto fogalmakkal kene tisztaban lenni, es fel sem merulne semmi ilyesmi.
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás