36194
  • skinnyman
    Most mar vegkepp nem tudom mirol beszelsz :) De en vegig a google camera programrol beszeltem, illetve annak a photo sphere funkciojarol - aminel nem igazan hiszem h lenne nagyon jobb ilyen celra.
  • k0trapali #29768
    A Vodafone-nál meg tukmálták rám az egyiket...
  • Narxis
  • janixperia
    Az egyik ismerősömnek az alcatel idolja tönkrement 3 hónap alatt
  • janixperia
    A photosphere nemis tud gömbpanorámát
  • skinnyman
    Biztos az tokeletes, es biztos az eredeti photo sphere egy szar. Ok.
  • Metalmilitiakid
    a kép
  • Metalmilitiakid
    Egy olyan problémán lenne, hogy ma reggeltől olyat csinál a telóm (Alcatel One Touch Idol- T mobile), hogy kb 3/5 alkalommal amikor feloldom a bill zárat akkor egy olyan kép fogad, hogy fekete alapon annyi van fen hogy Alcatel Mobile alatta, hogy Diablo MMITEST alatta a szokásos Ok és Automat gombok. Semmit nem változtattam az elmúlt hónapokban a telómon és sztem az elmúlt héten még csak appokat sem frissítettem. Valaki tudna értelmet kihozni ebből ?
    Amint megtörténik megint csinálok róla képet, most utána néztem hogy kell :D
  • theone91
    Nekem angolra van állítva a telefonom, ott angolul működik, de magyarul szerintem nem fog.
    Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.09.28. 21:17:26
  • janixperia
    Hogy lehet rábírni a beszédfelismerőt a karakterek, karakterkénti írására?
    Peldaul ha azt mondom hogy kèrdőjel ne azt irja hogy "kérdőjel" hanem hogy "?"
  • janixperia
    Egy 5C-ről váltottam androidra.
  • kifli
    már, hogy a google találta ki a gömbpanorámát mobilra?
  • RYO21
    Akkor vegyél ifont.
  • joebacsi
    Sziasztok,

Kicsit off-topic, de normális dual-sim telefon keresése közben bukkantam erre az eszközre, ami akár jó alternatíva is lehet:
    http://www.womate3g.com/womate2_en.html

Van videó is: https://www.youtube.com/watch?v=x3jbpphoUaU&list=PLeJ7X2Pmaxd6pPLo4vGWj59lpGp1MWOSp&index=2

Leszámítva az erős indiai (kínai?) akcentust, egész szimpatikusnak tűnik. Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel, vagy hasonló eszközzel?
  • janixperia
    Hogy működik a svox felolvasasa weboldalaknal??!
  • janixperia
    A bubnli tökéletes
  • theone91
    PhotoSynth nincs Androidra.
  • janixperia
    Nem talalom
  • janixperia
    De rosszul illeszt
  • skinnyman
    google camera-ban photo sphere-ben talan nem lehet minden iranyba korbemenni? Ok talaltak ki konkretan ezt az egeszet mobilon, az osszes masik (amirol te beszelsz is) csak ezt probalja meg utanozni, tobbynyire eleg gyengen :)
  • Dzsini
    bubbli - nem egy nagy feladvány beírni egy keresőbe...
  • bardocz
    Nekem is az van, és szerintem egész jó.
  • janixperia
    Hogy tudom hasznalni a svox hangfelolvasot weboldalak felolvasasahoz?
  • GregSB
    Mi az a bubbli? :D

Microsoft PhotoSynth? Az ad ki hangot. Bár az is tud hibázni az osszeillesztesekkel.
  • janixperia
    De a googleé hasonlít de az állandóan összemosódik
  • janixperia
    Mert a bubbliban minden iranyban es körbe lehet menni + hangot is ad. Mig a google gömbpanoramanak vege van
  • skinnyman
    Es megis mitol jobb millioszor a google sajatjanal ?
  • SzirmosSzisza
    Settings / Account / Backup and reset. Arra figyelj, hogy pl játékállást meg ilyeneket ez nem ment le.
  • janixperia
    Mivel tudok androidon olyan biztonsági mentést csinálni felhőbe amivel visszatudom állitani a letöltött appokat is?
  • janixperia
    Gömbpanorama. De millioezor jobb mint a google fenykepezo vagy a photosphere 360
  • theone91
    Értem én, hogy a Nexusok sosem voltak moneymakerek és sosem ment a tömegtermelés, de a Google sem hülye, mondjanak akármit. Ha esetleg eléri a meder fenekét a Nexus, akkor inkább kiszállnak és koncentrának a Google Edition-re. Nekik csak az a fontos, hogy a fejlesztőknek legyen stock készülékük, ezeket az igényeket kielégítik a GE telefonok is. A partnereknek sem túl kecsegtető, ha úgy állít be hozzájuk a Google, hogy nesze, adjunk ki egy telefont, ami egy pénzügyi lefolyó.
  • theone91
    A dübörög erős jelző, az éve eleje óta folyamatosan csökkenek az Samsung eladások.
  • Borg
    Annyira nem réteg kategória az mint te szeretnéd... a Samsungnak is dübörög a biznisz a Note-okkal, és kb minden más gyártó is kezdi majmolni őket. A google se hülye, hogy olyasmit dobjon piacra, ami nem fog széles körben terjedni...
  • skinnyman
    A nagy google-nek gazdasagilag kozel tokmindegy, hogy mennyi nexus-t adnak el, a profitmargo rajtuk kozel nulla. Hogy hogy merulne fel a nexus projekt leallitasa (akarhogy is alakulna akarmilyen eladas), amikor pont nemreg nyilatkoztak, hogy eszuk agaban sincs leallni vele, azt nem is ertem egyaltalan.

Az iphone meretet meg csak megemlitettem, nehogy azt hidd, hogy barmit befolyasolta az 5,9"-es moto nexus-t, amirol mar juliusban szivarogtak ki infok. (Esetleg majd forditva: talan majd ez fogja befolyasolni, hogy milyen lesz egy iphone, mondjuk 3-4 ev mulva, hasonloan ahhoz, ahogy most az uj modellekkel a mashol 2011-ben megjelent ujdonsagokra verik a melluket.)
    Az apple-nek sok eve nagyjabol semmi beleszolasa nincs a technologia alakulasaba, a "bleeding edge" csucsmodellekbe. Nincs mit rajuk licitalni, mert ahogy nemreg kifejtettem, lenyegeben semmi mast nem csinalnak, mint x ev lemaradassal kovetik a piacot, es masoljak le masoktol a jol bevalt megoldasokat, ujdonsagokat. Nagyjabol mindig ezt csinaltak, de most mar tenyleg kb szo szerint semmi ujat nem akarnak/tudnak mutatni. Csak a nevukbol/hype-bol elnek, kizarolag a korabbi lenduletuk viszi oket "elore".

Es igen, ahogy mar irtam: egy 6" phablet a legtobb embernek tul nagy mint telefon, szerintem senki nem probal mast mondani. Nyilvan nem varnak nagyon durva eladasokat egy ilyen cucctol. Viszont mondjuk phablet nexus sosem volt meg, ami onmagaban eleg ok lehet ra, hogy most kiadjanak egyet. (Amibe meg ilyeneket is bele lehet latni, hogy peldaul ez altal ez a formfaktor is nagyobb figyelmet kapna a fejlesztok reszerol, amibol a tabletek is profitalhatnak)

Es azon tul, hogy a htc nexus 9 erkezese kb biztosra veheto, es a motorola nexus 6 is most mar eleg valoszinunek nez ki, tovabbra sincs kizarva egy tovabbi, kisebb modell, aminek a lehetseges letezeset megemlitette egy szivargas (5,2" modell: motorola nexus 5 (2014) ?).
  • theone91
    Ha elmeséled, hogy az mit tud, akkor tudunk segíteni.
  • theone91
    A Nexus eleve rétegtermék. Ha a felvevőkörödet tovább vékonyítod, akkor az gazdaságilag (pláne egy jóárasított termék esetén, ahol a profitmargót a értékesítés száma kezdi felváltani) egy hülye lépés. Ha emiatt dönt úgy a Google, hogy esetleg leáll a Nexus projekttel, az elég nagy és bugyuta okból eredendő érvágás, pláne úgy, hogy kukázta a Silver projektet.

Őszintén leszarom az iPhone méretét, nem vagyok biztos abban, hogy a 6 Plus felvevőköre elég reprezentatív, ha a valós igényekről van szó. Nekem azért nem kell batár nagy telefon, mert egy más kontrollcsoportnak állítólag igen. Most jön az megint, hogy minden gyártó újra az Apple próbál licitálni és elbénázottan túlkompenzálni? Ne már.

Tematikus site-ok kommentjei alapján elég egybehangzó a vélemény amúgy: A 5,9 incs még az Androidos keménymagnak is túl nagy. Egy hüvelykre vagyunk a tényleges tablettől, fuck me sideways. Természetesen még minden feltételes és ezzel tisztában vagyok. De nekem egyre inkább tűnik úgy, hogy lesz csak egy óriási Nexus és punkt. Nem jött egyetlen leak sem kisebb Nexusról, az még inkább a találgatások szintjén ragadt. Esetleg pukkantanak egy Google Edition Moto X-et, de akkor viszont pápá 350 dezsős indulóár.
  • janixperia
    Az iphoneos bubblihoz hasonló valami van?
  • skinnyman
    Egyreszt: mit ertesz bukas alatt? Nyilvan nem fognak nagyon sokat eladni egy 5,9" phabletbol, mert nyilvan reteg kategoria. Nem is hiszem, hogy barki mast gondolna errol.Ugyanakkor megjegyzendo, hogy valszeg nem lesz nagyobb a telo fizikailag pl a nagy keretes 5,5" iphone-nal, ami szo szerint semmi mast, mint egy evekkel lemaradt, felfujt, ergonomiatlan, meghajlo, draga telefon, megis viszik legalabb millios darabszamban.
    Masreszt: nincs kizarva, hogy mellette jon egy 5,2" Nexus telefon is, ami siman lehet, hogy pont a Moto X mintajara epul.
  • desigo
    kreatív
  • szucsy89
    kurvanagy :DDDDD