Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Külsõre is minimális a difi köztük hiába nagyobb a G2 kijelzõje :
N5 : 69.17 x 137.84 x 8.59 mm
G2 : 70.90 x 138.50 x 8.90 mm
Nexus 5 háza viszont nem csúszós mint a G2-é.Nilkin tok nélkül utálom megfogni is az Lgt.
Nincs egy lapát kezem de kicsi sem mivel 181cm vagyok...Az N5-öt még ha nem is kényelmesen mindig de egy kézzel használom, a G2-nél ez sajnos már esélytelen. 😞
Szóval Nexus5 vagy Z1C ha minõségi ház és kompakt készülék kell.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Regards,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
De én ebben az árkategóriában (100-150 közt) és a szélesebb tárhely igényével tutira 32-es N5-öt vennék.
Gorilla glass-t a legtobb anyag (sima kulcsok, kesek akar) nem nagyon tudjak megkarcolni, de pl egy homokszem nagyon konnyen meg tudja karcolni, arra pedig egy tok a sok ki-be csusztatassal meg ra is tud segiteni, hogy szepen vegigkarcolja egy ilyen homokszem az egeszet.
Regards,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Még meg is rendelném a 20k kijelzõt, de ragasztva van a régi a kerethez, azt leszedni hõlégfúvó nélkül nemtom, hogy lehetne... hajszárító? :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
a legtöbb azonnal ripityára tört, volt, amelyik gond nélkül megmaradt, és volt, amelyik még pattogott néhányat, és utána robbant miszlikbe.
Az, hogy a kijelzõ van felül, az nem jelenti azt, hogy kevesebb az erõhatás - és ha épp a lökéshullámok ott értek össze, akkor sajnos ez is történhet. Plusz lehet, hogy a régebbi esésekbõl, ütõdésekbõl, hajlításokból már összegyûlt benne annyi apró sérülés, hogy most adta meg magát.
Ezért szokták amúgy a törésteszteket sok pozícióból végezni - lapjára, élére, sarkára, sokszor egymás után, stb...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Soha életemben nem történt velem ilyen, pedig napi szinten cserélek pl. kijelzõt notiba, meg dolgozom érzékeny, drága cuccokkal.
Páromnak HÁROM tokja van S2-höz, de jó ideje rászokott, hogy csak kidobja oda az asztalra lazán a telóját. Egy ilyen 5 literes ásványvizes utántöltõs vacakból töltöttem fel a flakonom, amikor megcsúszott a kezembõl az 5 literes és úgy esett rá a telóra, hogy elpattintotta/"kilõtte" az asztal síkján keresztül... ahonnan le a kõre érkezett és ami a dühítõ: akksival LEFELÉ! Tehát a kijelzõ volt felül!!!
3 helyen repedt meg... miért gyártanak ekkora fost? -.-
Jah, ok, nem kell ledobni, de basszus, nem a 7.-rõl dobtam ki a betonra, még csak nem is direkt esett, hanem lecsúszott és kijelzõvel felfelé ért földet. Nem volt olyan telefonom még, amelyik ne esett volna ennél durvábbat, de soha semmi bajuk nem lett... jah, az összes Nokia volt -.-
Bolti javítás 40k lenne.
Szétszedtem, néztem bele kijelzõt a legalja 20k. 30k-ért perfekt állapotú használt S2-öt kapok. Faxomba -.-
Amúgy érzésre, fogásra, súlyra a Z1C-m jóval kevesebbtõl tropára menne... pedig már tettem rá ilyen nanotechnós, szikének is ellenálló üvegfóliát elõre és hátra is, meg a hétvégén felbuzdulva beleerõszakolom ilyen gumis, hülye-biztos tokba.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kerestem róla infókat, de csak S2 rõl találtam ilyen burn-in-t. S3 nál elvileg ilyen már nincs.
Úgy tûnik kifogtam valami bug-ot...:S
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Regards,
€550-rõl (166e forintról) indul az európai ár, ne viccelj.
Bár hozzá kell tenni, nálunk nagyon jó áron mennek az LG készülékek:
€600-t (180e huf) kértek induláskor az õsszel megjelent LG G2-ért is, a hivatalos EU-megjelenés után egy hónappal érkezett hozzánk, 150 ezer forintért hivatalosan.
Ennek ellenére én olyan 170-re tippelném, az LG nagyon nem akarja túlárazni az amúgy is drága cuccait hazánkban (szerencsére).
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
narxis: oh köszi! Kár hogy ezeket után sem megy 😄 (u. stopped... 😄)
Ha egy alkalmazást letöltök a netrõl és apk mellett van obb fájl azt csak roottal tudom felrakni igaz?