36194
-
#29809 Én sem tudom. Talán annyi hogy HDR képet valamiért nem akar csinálni a gyári kamera appom. -
#29808 Ja, értem. Fejlesztői szempontból értelmeztem, de így már világos.
A összetettebb kamera appokat majd a fejlesztők kovácsolják, a stock kamera mindig is arról szólt, hogy a legegyszerűbben, mindenféle zsargon nélkül kattints képet. -
janixperia #29807 Azt irja a viber frissites hogy lehet videotelefonalni. Megtalalta barki is ezt a funkciot??? -
#29806 " de szerintem nem lesz még a stock kamerában sem az összes API-funkció"
Pont erre gondoltam, igy ertettem :) -
#29805 Mármint hogy érted? Pont a fejlesztőknek fontos ez és szerintem kihasználják majd. Nyilván a rendszerszintű stock kamera használja majd ki első körben a legtöbbet, de szerintem nem lesz még a stock kamerában sem az összes API-funkció, mert a casual-kattingatót amúgy sem fogja érdekelni pl. a focal length control.
És ott a hosszú záridős példa. Android L-től felfelé lesznek majd valódi hosszú záridős appok (jééj), mert az API megnyitja a kaput a expo-idő beállítások előtt, de nem vagyok biztos benne, hogy az alap kamera majd tudni fogja. Majd meglátjuk.
Amúgy úgy látom egyedül a Photosphere nem elérhető még a 3rd party-nak, mert az nem opensource. -
#29804 L-ben az uj kamera API-ban mondjuk eleg sok dolog van, azokat sztem mar nehez lesz mind kihasznalni :) -
#29803 Milyen plusz funkciókat szeretnél? Olyan alap dolgok, amelyek a fotózáshoz valóban szükségesek, mint pl. a tap-to-focus, az expóértékek, a fehéregyensúly, általános beállítások megtalálhatóak minden alap kamera-appban is.
Minden olyan dolgot beleraknak a gyári kamerába amit tud API szinten a kamera, ezen felül nem kapsz valóban működő funkciókat. Tehát amikor egy kamera app hosszú záridőt ígér, akkor az vagy nem fog működni, vagy csakis kamu hosszú záridő lehetőségét nyújtja.
De ha esetleg leírod, hogy mi hiányzik konkrétan, akkor lehet tudok segíteni. Elég sok kameraappot végignyálaztam már. -
#29802 Ahaa, ezt tudom csak a simában nem sok opció van. -
#29801 Az új Moto-k vitathatatlanul ergonómikusak, de vékonynak nem neveznék egy 2014-es telefont a 9,9 mm-rel. Vékonynak _tűnik_ a telefon mert a szélei felé vékonyul.
Nem szükség/célszerű, hogy 5-6 mm vastag legyen egy 6 incses telefon, de annak ellenére se legyen pufi, hogy el kell férnie benne egy minimum 3200-as akkunak. A Note 4-ben is ekkora akku van, 8,5 mm vastag a telefon. Teljesen oké kategória ami a vastagságot illetti, de ennek kell lennie a minimumnak. -
#29800 Az elnevezesi dologba nem fogok megegyszer belemenni, elegszer elmagyaraztam mar. Legalabb 1 eve megmondtam, hogy ha valamikor lesz Nexus 6, akkor az egy 6" phablet lesz. Most lesz Nexus 6 (amit amugy en sem vartam volna egy par honappal ezelottig, az elso szivargasokig), es ki gondolta volna: pont egy 6" phablet lesz. :)
A kommenteket meg amiket ideztem, nyilvan szo szerint kell ertelmezni :)
A legutobbi moto-k pedig mind nagyon ergonomikusak es vekonyak voltak, es ez sem hiszem hogy kivetel lesz. -
#29799 A Nexus 4 meg mindig messze allt a 4"-tol, ismetlem.
Az elso idezeted szimplan fanboykodas, nalam az nem jelent semmit es ugyan ugy bugyutanak tartom, ha nexusrol, ha iphonerol van szo.
A telefon nem csak nagy, szeles is raadasul. Lehet meregetni a tobbi telefonhoz, ettol meg egy batarnagy telefon lesz. A motorola meg amugy sem a vekony telefonjairol hires. -
#29798 De, mindenki N6-ot emlegetett az N5 utodjakent (anelkul hogy belegondolt volna, hogy ez mit jelent), na tessek, meg is kaptak az N6-ot :)
Persze a legtobb reakcio ilyen:
De azert latni elvetemulteket (meg ha egyertelmuen kisebbsegben is vannak), akik raugranak. Szerintem aki jatszott mar egy phablet gondolataval, az lehet, hogy pont most fogja elhatarozni magat.
"Who am I kidding? I'm going to buy the shit out of it anyway. Why? Nexus."
"Same here. The iPhone 6 Plus posse at work has phones larger than mine. This is unacceptable (as much as it is ironic, especially since I'm using a OnePlus One as my daily driver now, which they mocked incessantly a month or two ago). Also, front facing speakers FTW. Also... I mean, come on, it's the next Nexus. I couldn't not buy it even if I tried. I'll be waiting for it to drop like that guy by the phone in "One Crazy Summer.""
"Definitely buying this."
#nexusmasterrace
Itt egy mockup, nemtom mennyire valos. -
#29797 -
#29796 Vicc. Semmi sem indokolta azt, hogy rögtön 1 hüvelyket növekedjen a Nexus. Így bizony senki sem veszi majd (nézzük csak meg a kommenteket és az upvote-okat). Kár, mert egyrészt Motorola, másrészt az eddig kiszivárgott speckók alapján lehetne egy kibaszott ütős telefon is. Képzeljük el a +3200 mAh-t a Project Voltával karöltve. Plusz itt lesznek először új, innovatív gyorstöltési eljárások (15 perc töltéssel 8 óra akkuhasználat). Eszeveszettül ütős telefon lenne, de gondolom már nem is 350 dollár lesz. Sajnálatos.
Nem így kéne debütálnia az Android L-nek. -
#29795 Nokia's HERE Maps For Android Beta APK Leaked, Works Fine On Non-Samsung Hardware -
ldavid #29794 a hangszórók sokkal jobbak így -
#29793 Szép nagy pingpong ütő:) -
#29792 This Is The Motorola Nexus 6: A 5.9" QHD Display, 3200mAh+ Battery, Dual Front-Facing Speakers, And More
Erdemes elolvasni, van par uj konkret info rola. Kisebb modellrol semmi tovabbi hir, szoval eleg valoszinutlen. -
janixperia #29791 Én csinálnék egy visszaállítást -
#29790 Valami építőbb jellegű dolog ? (nekem lassan 1 éves) csak hogy mit csináljak, mert hogy eddig mindig kiléptem, de már kezd idegesítő lenni, van erre vmi megoldás ? -
ldavid #29789 hotswapnek sok értelmét én nem látom.
szerintem senki sem halna bele, ha ki kellene kapcsolnia a módosításhoz -
#29788 Project Ara Will Run A Modified Version Of Android L That Supports Hot-Swapping All Modules Except For CPU And Screen -
#29787 Bármilyet ami személyes preferencia alapján dől el. Nem igazán vannak jobb kamera appok annál amit az alap, gyári kamera tud ami a fotó minőségét illeti, ugyanis az összes app API szinten használja a telefon kameráját. Ugyan olyan minőségű képeket fogsz lőni, nem lesz jobb a shutter lag, nem fog gyorsabban elindulni a kamera stb.
Azt használd amelynek a leginkább bejön a kezelőfelülete. -
#29786 Előző Compactból kiindulva nem sokkal lesz olcsóbb az indulóár, mint a Z3 esetén. -
#29785 Z3 Comactra már fáj a fogam. Vajon mennyi lesz az ára?!
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.29. 22:40:36 -
#29784 A Sony azt állítja, hogy jobb üzemidőt produkál a Z3 mint bármilyen zászlóshajó és iPhone a piacon jelenleg, holott a 3100 mAh nem rekord a piacon (ettől függetlenül bivalyerős akkukapacitás). Ha az egész szoftveres algoritmusokkal dől el (nyilván), akkor ez az állítás akár valós is lehet. Tesztekkel majd alátámasztja valaki.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.09.29. 22:03:52 -
#29783 voáv
Xperia Z-re most érkezett meg nekem a 4.4.4-es droid -
#29782 Az akksija a Z3-nak tényleg bírja 2 napig? Vagy még Verge teszt nincs róla? -
Egesz jo sony reklamok:
-
#29780 Google Camera app-ban is csak olyan dolgokat lehet csinálni amit alapból a telefon kamerájával? Nekem pl nem lehet vele körpanorámát... HDR meg életlenítés vagy mi van azt csókolom. -
janixperia #29779 Ma kipróbáltam a szabadban. Elég jó gömbpanorámat csinalt. Az a kerdes hogy megosztani hol osszam meg? Nos mert ha siman atkuldom valakinek csak kap egy lapos kepet. -
#29778 Hahaha :/ -
#29777 gondolom ezt úgy érted, hogy androidon ;) -
RYO21 #29776 Csap alá teszem és mosogatószerrel megmosom. -
#29775 Melyik kamera programot ajánljátok? -
#29774 Jahh hogy lehet így, csak gondolom ne tocsogjon a vízben a törlőkendő :D -
#29773 poló sarka, szemüvegtörlő kendő, a fóliához kapott törlőkendő, vagy csak leveszem a fóliát és szappanos vízzel megmosom majd mehet vissza a telefonra, vadonatúj fóliát is egyből vizeztem is be, mert csúnyán raktam fel elsőre :DD -
#29772 Amúgy a sphere gömböt jelent. -
#29771 Szemüvegtörlő kendő, nagyon ritkán ablaktisztító (pl Clin) és papírtörlő. Ha meg már nagyon ótvar akkor kukába a régi fóliával és mehet rá az új! -
#29770 Üdv
Ti szoktátok valamivel takarítani a kijelzőt telefonotoknak? Egyáltalán lehet? Nekem matt fólia van rajta, és nem ártana már neki, mert foltos már.